امروز: سه شنبه 23 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 02 اسفند 1394 - 10:39
و اما حضور...

اتحادخبر - مهدی پایدار: مشارکت مردم همیشه با شفافیت و صداقت در گفتار و کردار و جلوگیری در عوام فریبی همراه است... مشارکت مردم یعنی رقابت یعنی فضای با نشاط سیاسی یعنی می توان در کنار همه بود و در بعضی فروع را اختلاف داشتن... مشارکت یعنی مطبوعات یعنی رسانه یعنی مناظره شفاف. مشارکت یعنی زنده باد استقلال-آزادی-جمهوری اسلامی...

قهر با صندوق های رای؛ نسخه ای که شفا نمی دهد

مهدی پایدار:*

امروزه مشارکت اصل و پیوند ناگسستنی حکومت های مردم سالاری است. مشارکت شالوده و اساس حضور مردم در صحنه و تعیین سرنوشت خود در آینده خواهد بود. در همه نظام هایی که دغدغه مردم را دارند بحث مشارکت بحث روز و همیشگی آنها خواهد بود و راهکارهایی برای حضور حداکثری مردم در عرصه سیاسی خود دارند.
در نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره سعی شده مردم در همه حال اختیار سرنوشت خود را داشته باشند. در واقع در این نظام مردم،  نقش تعیین کننده و حساسی در بدنه نظام دارند. در اصل مردم ولی نعمت هستند و خود دارای شعور برای انتخاب کارگزاران نظام می باشند.
در جهان امروزی در حالیکه دشمنان نظام و مردم با اعمال فشارهای ناجوانمردانه ،در حال ضربه زدن به قداست مردم و کشور هستند این حضور و مشارکت مردم است که گنبد آهنین حفاظتی را ،برای خود و نظام خود به ارمغان می آورند. مشارکت مردم همیشه مانع ظلم حاکمان و تنگ شدن عرصه برخود مردم خواهد بود. عدم مشارکت و شرکت در انتخاب های پیش رو عرصه را برای انحصار طلبانی فراهم می کند که همیشه بصورت ثابت با عنوان های مختلف خدمت! در راس امور و تصمیم گیری حساس مملکتی قرار دارند.

قهر با صندوق ها به هیچ عنوان نتیجه شفا بخش نخواهد بود بلکه باعث انحطاط و سرخوردگی بیشتر است. امروزه بدخواهان  نظام و کشور هایی که کوشیده اند تا مردم نقشی نداشته باشند، با ترفند های مختلف بحث جلوگیری و عدم شرکت را به پیش می کشند. هوشیاری ما مردم ،مطمئنا آب سردی بر بدخواهان خارجی و نفوذی ایشان در هر رنگ و لباسی است.
خداوند متعال در آیه شریفه 11 سوره رعد می فرماید )) ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا بانفسهم)) خدا وضع و حال هیچ قوم را عوض نخواهد کرد مگر آنکه انسان ها به خودشان وضع و حال خودشان را تغییر دهند. در شرع مقدس ما هم برای مردم، نقش تعیین کننده و سرنوشت ساز را قائل شده است. در مقابله با ظلم و ظالم این مردم بودند که با همبستگی و مشارکت، اساس ظلم و جور را ریشه کن کردند.
ممکن است این ریشه کنی در سالهای اولیه ثمر ننشیند. گاها سالها نیاز است که مشارکت کنیم تا میوه شیرین این همبستگی را چشید. تغییر ذائقه ملت در گام های اول شاید دشوار باشد ولی می توان دست در دست هم به نتایجی رسید که انحصار طلبان را از عرش خود ساخته پایین آورد. در قانون پربار و اساسی ما مردم و مشارکت ایشان را همیشه و همه حال چه بصورت مستقیم و چه غیر مستقیم همراه و حامی مسولین در سطح کلی نظام دانسته است.

اصل ششم قانون اساسی (( جمهوری اسلامی ایران امور کشور باید به اتکا آرائ عمومی اداره شود....)) وقتی در این اصل به ظرافت و قاطعیت حضور مردم را غنیمت شمرده است بی شک پشت کردن به این اصل و عدم مشارکت در صحنه های انتخاباتی پشت پا زدن به خود مردم و مملکت است. شاید گزینه ای که مورد نظر من نوعی بوده در حال حاضر به دلایل مختلف حضور نداشته باشد ولی این باعث در جا زدن من روی گزینه مورد نظر قبلی نخواهد بود. جمع شدن ویژگی های نفر قبل در فرد تایید شده دیگر غیر ممکن نیست. نزدیکی مصادیق و تفکرات افراد تایید شده جدید مسیرهایی جدیدی خواهد گشود تا من دوباره رو به جلو حرکت کنم و حضور خود را ثابت کنم.
انتخاب عرصه حضور است و به بدخواهان دین این شعار را مخابره خواهد کرد که مردم پشتوانه نظام هستند و دل در گروی همکاری بسته اند. قطعا هر چقدر مشارکت قویی باشد استحکام نظام بیشتر خواهد و نظام با گام های همیشه استوار حرکت روبه جلوی خود را ادامه خواهد داد. درک صحیح مردم از قدرت خود و چگونگی انتقال آن به دیگر هم نوعان مشارکت را بیشتر خواهد کرد و پر رنگی این کارزار بیشتر به چشم خواهد آمد. مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم می فرماید(( شور انتخاباتی در کشور و حضور مردم پای صندوق های رای می تواند تهدید ها را خنثی کند. امنیت کشور را تضمین کند. در امنیت-در استقلال- در اقتصاد....))
مردم باید همه هوش  و حواس خود را در این راستا به خرج دهند-هرگونه خرابکاری و ادعای پوچ بی تاثیر بودن رای و حضور مردم حربه ایی است که این روز ها بر سر زبانها می افتد- وجود انتخابات های متعدد در سالیان گذشته به ما نشان میدهد که حضور مردم همیشه تاثیر گذار بوده و خواهد بود.
مشارکت مردم همیشه با شفافیت و صداقت در گفتار و کردار و جلوگیری در عوام فریبی همراه است. مشارکت سیاه نمایی ها را نابود خواهد کرد. حضور مردم خود کمیته مستقل است که مسئول تعیین ارزش ها است. مشارکت مردم تضمین سلامت فضای سیاسی است. مشارکت مردم خواستن راهکار و برنامه از مدیران  و مسئولان کشوری است. مشارکت مردم انتخاب بهترین برنامه است. مشارکت مردم نه گفتن به برنامه غیر کارشناسی و تخریبی است. مشارکت مردم حضور است ،حضور همه تفکرات و  نحله  های فکری. مشارکت مردم یعنی رقابت یعنی فضای با نشاط سیاسی یعنی می توان در کنار همه بود و در بعضی فروع را اختلاف داشتن. مشارکت یعنی صداقت جریان ها و احزاب یعنی بدانیم و بیاموزیم چگونگی احزاب و گروه ها در کنار هم به اهداف عالیه نظام بیاندیشند.
مشارکت یعنی مطبوعات یعنی رسانه یعنی آگاهی یعنی پوشش یعنی مناظره شفاف. مشارکت یعنی زنده باد استقلال-آزادی-جمهوری اسلامی.
به امید حضور و حماسه ای دیگر در هفتم اسفند ماه


*فعال اجتماعی



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 6 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 13 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 17 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 21 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 22 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 24 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 25 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...