امروز: شنبه 07 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 21 تير 1405 - 11:54

اتحادخبر:تیم ملی والیبال ایران با تنها دو برد، هفته سوم لیگ ملت‌ها را در حالی آغاز می‌کند که چهار دیدار باقی‌مانده آخرین فرصت پیاتزا برای فرار از تکرار رکوردی ضعیف در تاریخ این رقابت‌هاست.

اتحادخبر:تیم ملی والیبال ایران با تنها دو برد، هفته سوم لیگ ملت‌ها را در حالی آغاز می‌کند که چهار دیدار باقی‌مانده آخرین فرصت پیاتزا برای فرار از تکرار رکوردی ضعیف در تاریخ این رقابت‌هاست.

۴ بازی برای فرار از تکرار بدترین رکورد؛مأموریت بزرگ پیاتزا در هفته سوم

به گزارش مهر، تیم ملی والیبال ایران در حالی خود را برای هفته سوم لیگ ملت‌های ۲۰۲۶ آماده می‌کند که تنها چهار مسابقه تا پایان مرحله مقدماتی فرصت دارد تا جایگاه خود را در جدول بهبود ببخشد. شاگردان روبرتو پیاتزا در پایان دو هفته نخست با دو پیروزی و شش شکست در رده چهاردهم جدول ۱۸ تیمی قرار گرفته‌اند؛ آماری که اگر در هفته پایانی تغییر نکند، یکی از ضعیف‌ترین نتایج ایران در تاریخ لیگ ملت‌ها را رقم خواهد زد.

اگرچه نتایج ایران در جدول چندان امیدوارکننده نیست، اما بررسی روند عملکرد تیم نشان می‌دهد شرایط با آنچه اعداد و ارقام نشان می‌دهند، تفاوت‌هایی دارد. ایران در هفته نخست به دلیل فرصت محدود برای آماده‌سازی و برگزاری تنها یک دیدار تدارکاتی ناهماهنگی محسوسی داشت؛ موضوعی که در شکست‌های ابتدایی تیم نیز مشهود بود. با این حال، هرچه مسابقات پیش رفت، تیم پیاتزا انسجام بیشتری پیدا کرد و برابر تیم‌های مدعی مانند فرانسه و ژاپن در هفته دوم نمایش متفاوتی ارائه داد؛ به‌گونه‌ای که مقابل ژاپن تا آستانه خلق یک شگفتی پیش رفت اما بازی را در ست پنجم واگذار کرد.

۴ بازی برای فرار از تکرار بدترین رکورد؛مأموریت بزرگ پیاتزا در هفته سوم

با وجود این پیشرفت فنی، واقعیت جدول چیز دیگری می‌گوید. ایران در هشت مسابقه تنها دو برد به دست آورده و این آمار یادآور دو دوره نه‌چندان موفق تاریخ والیبال ایران در لیگ ملت‌هاست؛ در سال‌های ۲۰۲۳ با هدایت بهروز عطایی و همچنین سال ۲۰۲۴ با موریس موتا پائز، تیم ملی پس از هشت مسابقه تنها دو پیروزی کسب کرده بود.

حالا روبرتو پیاتزا در دومین تجربه حضورش روی نیمکت تیم ملی ایران، چهار مسابقه فرصت دارد تا اجازه ندهد نامش کنار این رکورد تلخ قرار بگیرد. ایران در هفته سوم باید به مصاف اوکراین، آلمان، اسلوونی و ترکیه برود؛ تیم‌هایی که اغلب آنها در نیمه بالایی جدول قرار دارند و برای صعود به مرحله نهایی یا تثبیت جایگاه خود رقابت می‌کنند. از این رو، مأموریت ایران در هفته سوم لیگ ملت‌ها آسان نخواهد بود.

۴ بازی برای فرار از تکرار بدترین رکورد؛مأموریت بزرگ پیاتزا در هفته سوم

با این حال، عملکرد هفته دوم نشان داد فاصله فنی ایران با تیم‌های مطرح دنیا کمتر از آن چیزی است که جدول نشان می‌دهد. تیم ملی برابر ژاپن و فرانسه بازی‌های نزدیکی ارائه کرد. ملی‌پوشان والیبال حتی مقابل ژاپن می‌توانستند پیروز میدان شوند اما در ست پنجم برخی اشتباهات پیروزی را از آنها گرفت. عملکرد ایران در این دو مسابقه در هفته دوم رقابت‌ها نشان داد تیم پیاتزا نسبت به ابتدای مسابقات پیشرفت قابل توجهی داشته و حالا از نظر هماهنگی شرایط بهتری را تجربه می‌کند.

نکته مهم دیگر این است که تیم ملی پس از پایان هفته دوم، برخلاف ابتدای مسابقات زمان بیشتری برای ریکاوری و تمرین در اختیار داشته است. ملی‌پوشان نزدیک به سه هفته در صربستان اردو زده‌اند و کادر فنی تلاش کرده با رفع مصدومیت‌ها و افزایش هماهنگی، تیم را در بهترین شرایط ممکن به هفته سوم برساند.

چهار مسابقه باقی‌مانده فقط برای بهبود رتبه ایران در جدول رده‌بندی لیگ ملت‌ها اهمیت ندارد؛ بلکه ماموریت مهم برای پروژه‌ای است که با حضور پیاتزا آغاز شده است. اگر تیم ملی بتواند در هفته سوم تعداد بردهایش را افزایش دهد، می‌توان از لیگ ملت‌های امسال به‌عنوان نقطه شروعی امیدوارکننده برای ادامه مسیر تا مسابقات قهرمانی جهان یاد کرد. اما اگر ایران در پایان مرحله مقدماتی همچنان با همان دو پیروزی کارش را به پایان برساند، علاوه بر ثبت یکی از ضعیف‌ترین نتایج تاریخ حضورش در لیگ ملت‌ها، فشارها بر کادر فنی ایتالیایی نیز بیش از گذشته خواهد بود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • وزیر اقتصاد از پتروشیمی آسیب‌دیده در جنگ اخیر بازدید کرد
  • بازدید میدانی نماینده مرزبانی فراجا از مرزهای آبی گناوه
  • جوان‌گرایی در صنعت انرژی؛ ابتکاری از پتروشیمی سروش مهستان برای تربیت مدیران آینده صنعت
  • ارزیابان یونسکو برای بازدید سیراف به بوشهر سفر می کنند
  • فرماندار بوشهر: ظرفیت شناورها برای تردد دریایی خارگ افزایش یابد
  • وزیر اقتصاد وارد استان بوشهر شد
  • رهبر شهید وحدت اسلامی را اصلی راهبردی برای عزت، استقلال می‌دانستند
  • بخشدار ارم: حل مشکلات تنها با همدلی ممکن است
  • وزیر اقتصاد :سیاست دولت تسهیل فعالیت های اقتصادی در پارس جنوبی است
  • ۷۲ پروژه در تنگ‌ارم به بهره‌برداری می‌رسد
  • برخی داروهای دیابت با ریزش موقت مو مرتبط هستند
  • بازسازی ۱۰۰ درصدی آسیب‌های پارس جنوبی تا سال آینده
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/05
  • افتتاح واحد تولیدی انواع فرآورده های قهوه در دشتستان
  • تجدید میثاق بخشدار مرکزی دشتستان با شهدای شهر دالکی
  • دیدار صمیمانه مدیرعامل شرکت قطب پتروشیمی سپهر لاوان با آموزگاران دوران دبیرستان
  • صادق بارانی دادستان بندر گناوه شد
  • اولین واحد تولیدی در منطقه آزاد بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • بحران معیشت و فروپاشی منزلت اجتماعی
  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • دولت چهاردهم و «دکترین دفاعی هوشمند»/ «امنیت» شرط توسعه پایدار و اقتدار ملی
  • مدیریت بومی؛ سرمایه‌ای برای آینده صنعت بوشهر
  • آغاز عملیات اجرایی و افتتاح ۷۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در بخش چاه مبارک به مناسبت هفته دولت
  • نیچه از اوج نبوغ تا مرز جنون
  • ماهور گناوه فاتح لیگ برتر بسکتبال استان بوشهر شد
  • افزایش قیمت نفت در سایه تشدید تنش‌ها در خاورمیانه
  • مهاجرانی: حفظ محیط زیست، مسئولیتی در برابر آیندگان است
  • بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی بیماران سرطانی بوشهر با حضور وزیر بهداشت و استاندار بوشهر
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • بگذارید فرزندان ایران، حقوق ملت را بر سرِ میز اقتدار بازستانند
  • مطالبه پایه دوازدهمی های بوشهر برای تمدید تاریخ امتحانات به تعویق افتاده تا بعد کنکور !
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • سگ های ولگرد را جمع کنید
  • جاماندگان اربعین در سراسر کشور
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • شش ساعت جهنم بوشهر؛ مسئول این همه بی‌برنامگی کیست؟
  • علوی: مواکب فارس تا بازگشت آخرین زائر اربعین فعال می‌مانند
  • اجرای انفجارهای کنترل‌شده در جهرم
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/ظفرقندی: تکمیل مرکز پایش سلامت نخل تقی عسلویه شتاب می‌گیرد
  • .: نصیبه 1 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 2 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 4 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 5 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 7 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 7 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 7 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 8 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 8 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...