امروز: دوشنبه 22 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 03 اسفند 1399 - 07:59

اتحادخبر: سرمربی تیم شاهین بوشهر می گوید عزمی برای تقویت این تیم در نیم فصل وجود ندارد.

اتحادخبر: سرمربی تیم شاهین بوشهر می گوید عزمی برای تقویت این تیم در نیم فصل وجود ندارد.

 

به گزارش فوتبال بوشهر؛ فراز کمالوند درباره شرایط شاهین بوشهر عنوان کرد: خداراشکر می کنم که امروز یک برد خوب به دست آوردیم، اما شرایط مان چندان خوب نیست. حتما می دانید که شاهین بوشهر آخرین تیمی بود که امسال جمع شد و با شرایطی که اول فصل داشتیم کاری انجام دادیم که در طول 25 سال مربیگری ام بی سابقه بوده است.

 

من تیمی را گرفتم که نه بازیکن داشت و نه وقت کافی برای تمرین. هیچ بازی تدارکاتی ای انجام نشده بود ، با این حال اکنون در کورس بالای جدول قرار داریم و این در حالی است که مدیران باشگاه از من خواسته بودند که تیم فقط در لیگ یک حفظ شود اما لطف خدا شامل حالمان شده و رتبه خوبی در جدول داریم.

وی ادامه داد: واقعیت این است که از شرایط کنونی خسته شده ام. تیم ما از نظر بازیکن در شرایط خوبی قرار ندارد و با شرایطی که می بینم در نیم فصل هم نمی توانیم آنطور که باید تیم را تقویت کنیم. همانطور که گفتم مدیران باشگاه از من خواسته بودند تیم در لیگ یک حفظ شود و به نظر من همین الان هم شرایط طوری است که بقای شاهین در لیگ یک قطعی است.

 

سرمربی باتجربه شاهین بوشهر همچنین گفت: وظیفه ای که تا الان برعهده من بوده با لطف خدا به نحو احسن انجام شده است. مساله مهم این است که بقای تیم در لیگ یک با روحیات من سازگار نیست. وقتی نام من بالای سر یک تیم است، مردم و فوتبالی‌ها انتظار دارند آن تیم در کورس صعود به لیگ برتر باشد و این مساله هم نیاز مند جذب بازیکن و تقویت تیم در نیم فصل است. در شرایط کنونی نیز عزمی برای تقویت تیم نمی بینم.

 

کمالوند در بخش دیگری از حرف هایش خاطرنشان کرد: من واقعا بیشتر از این کشش ندارم. قرار ما این بود که با شرایط بحرانی اول فصل تیم را تا نیم فصل جلو ببریم و نیم فصل اقدام به تقویت تیم کنیم. با دست خالی از اول پیش رفتیم؛ حتما می دانید که اول فصل یکی از بازیکنان فصل گذشته در شاهین باقی نماندند و همه امیدمان به نیم فصل بود.


وی در پاسخ به این پرسش که تصمیمش برای ادامه کارش چیست، گفت: با وضعیت کنونی فکر می کنم طی روزهای اینده از شاهین خداحافظی کنم چون خسته شدم و نمی توانم ادامه بدهم.

 

کمالوند افزود: برای اینکه تعهدم را به مردم بوشهر نشان بدهم، طی روزهای گذشته به دو تیم لیگ برتر جواب منفی دادم. الان هم دنبال این نیستم که از خودم تعریف کنم اما دوست دارم مردم بوشهر بدانند که اگر تصمیم به جدایی از شاهین گرفته ام، دلیلش پیوستن به تیم دیگری نیست. خودم دیگر با توجه به سابقه ای که دارم کشش ادامه دادن با این شرایط را ندارم. چون واقعا مردم از فراز کمالوند انتظار صعود دارند وبا شرایطی که تیم ما دارد، این موضوع امکان پذیر نیست.

 

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با مدیران باشگاه در این باره صحبتی کرده است، تاکید کرد: ما چندین جلسه با مدیران باشگاه داشتیم اما فکر می کنم عزمی برای تقویت تیم وجود دارد. به همین خاطر من پیشاپیش اعلام می کنم که خسته شدم و نیاز به استراحت دارم . پس اگر چند روز دیگر از شاهین جدا شدم، تعجب نکنید.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • جزئیات حملات دشمن به ۵ شهرستان استان بوشهر
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • 🔹آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی زاگرس(سهامی عام) به روش حضوری و الکترونیکی
  • ماکیاوللی؛ مرید شیطان یا راهنمای انسان؟
  • نخستین پرواز فرودگاه بوشهر پس از چهار ماه انجام شد
  • آیا دوچرخه سواری و دویدن به زانو آسیب می زند
  • جزئیات نامه‌ای با مضمون افزایش تاب‌آوری نظام دارویی کشور
  • پیام مدیرعامل پتروشیمی پردیس به مناسبت روز ملی حراست
  • تسریع در پرداخت وام ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی در بوشهر
  • ظهور قدرت‌های جدید در فوتبال زنان/ مدعیان سنتی در چه وضعیتی هستند؟
  • برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی/ جنگ غول‌ها برای فینال
  • ۴ بازی برای فرار از تکرار بدترین رکورد؛مأموریت بزرگ پیاتزا در هفته سوم
  • توسعه پروژه مولد میگوی عاری از بیماری در بوشهر شتاب می‌گیرد
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 2 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 2 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 6 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 13 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 17 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 21 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 21 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 24 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 24 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...