امروز: سه شنبه 23 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 03 دي 1398 - 08:09
اتحادخبر: تازه ترین آلبوم محسن چاوشی خواننده موسیقی پاپ کشورمان با عنوان «بی‌نام» از روز دوشنبه دوم دی ماه در قالب نسخه دیجیتالی در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

اتحادخبر: تازه‌ترین آلبوم محسن چاوشی خواننده موسیقی پاپ کشورمان با عنوان «بی‌نام» از روز دوشنبه دوم دی ماه به تهیه‌کنندگی هادی حسینی در قالب نسخه دیجیتالی در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

 

آلبوم «بی‌نام» که پیش‌تر قرار بود تحت عنوان «قمار باز» با صدای محسن چاوشی روانه بازار موسیقی کشور شود، با ۱۱ قطعه و اشعاری از مولانا و سعدی تهیه و تولید شده که در این بین از اشعار برخی شاعران دیگر نیز به‌صورت ترکیبی و در تجربه ای جدید استفاده شده است.

 

آلبوم محسن چاوشی بالاخره منتشر شد

 

در توضیحات تکمیلی این آلبوم که طی روزهای گذشته با حاشیه‌های متعددی روبه رو بود، آمده است: «آلبوم بی‌نام دهمین آلبوم محسن چاوشی است. این اثر با آهنگسازی و خوانندگی و تنظیم محسن چاوشی آماده انتشار شده است. انتشار آلبوم بی‌نام چندین بار به دلایل مختلف به تعویق افتاد، اما سرانجام انتظارها به سر رسید. آخرین آلبوم منتشرشده از چاوشی، آلبوم ابراهیم بود که با استقبال خیلی خوبی مواجه شد.

 

مجموعه حاضر شامل یازده آهنگ باکلام است که در آن‌ها از اشعار مولانا، سعدی، فصیح‌الزمان شیرازی و وحشی بافقی بهره گرفته شده است. ضمن اینکه هیچ‌کدام از این آهنگ‌ها قبلا منتشر نشده‌اند. امید است که این هنرمند با اثر جدید خود توجه طرفدارانش را بیش از پیش جلب کند.

 

آلبوم محسن چاوشی بالاخره منتشر شد

 

موسیقی این آلبوم را به صورت کامل محسن چاوشی برعهده داشته و محمد جاسمی نیز به‌عنوان هم خوان و خواننده مهمان دراین اثر حضور دارد.»

 

«قند منی»، «گنجشک پریده»، «بار سلطان»، «چنگ»، «قمارباز»، «عقل و خرد»، «زاهد»، «باز آمدم»، «من ندانستم»، «قوم به حج رفته» و «راز» قطعاتی هستند که در آلبوم «بی‌نام» محسن چاوشی گنجانده شده‌اند.

 

محسن چاوشی پیش از این آلبوم‌های «یه شاخه نیلوفر»، «ژاکت»، «حریص»، «سنتوری»، «پرچم سفید»، «من خود آن سیزده‌ام»، «پاروی بی‌قایق» و «امیر بی‌گزند» را به صورت مستقل منتشر کرده است.

 

 

 

مهر



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 2 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 6 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 13 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 17 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 21 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 21 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 24 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 25 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...