امروز: جمعه 10 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 09 فروردين 1401 - 09:49

اتحادخبر: اگه شما هم عاشق طعم فوق العاده‌ی سیب زمینی پنیری هستین به ما بپیوندین. سیب زمینی پنیری راه‌های مختلفی برای تهیه کردن داره.

 

اتحادخبر: اگه شما هم عاشق طعم فوق العاده‌ی سیب زمینی پنیری هستین به ما بپیوندین. سیب زمینی پنیری راه‌های مختلفی برای تهیه کردن داره.

1

اما توی این مطلب ما به سیب زمینی پنیری ساده می پردازیم که همه با تهیه کردنش راحت باشن و براشون وقت گیر نباشه. اما همه میدونن که سیب زمینی با قارچ و پنیر یه چیز دیگه هست. برای خود من بارها پیش اومده که سیب زمینی پنیری فست فودی رو توی خونه تهیه کردم و دقیقا مثل سیب زمینی های رستورانی شده. برای همین این مطلب رو آماده کردم تا وقتایی که فرصت دارین خودتون مشغول آشپزی بشین و از یه سیب زمینی پنیری خونگی خوشمزه لذت ببرین. البته پیشنهاد می‌کنم سیب زمینی تنوری و توپ سیب زمینی سوخاری رو هم از دست ندین.

 

طرز تهیه سیب زمینی پنیری

مرحله اول:

 

2

برای تهیه سیب زمینی پنیری رستورانی ابتدا باید سیب زمینی را خوب بشویید و پوست بگیرید.

 

مرحله دوم:

3

حالا سیب زمینی ها را به کمک یک چاقوی تیز، به شکل خلال های درشت برش بزنید. دوباره سیب زمینی ها را بشویید و آبکش کنید. سپس روی یک دستمال خشک و تمیز قرار دهید تا آب آن ها گرفته شود.

 

مرحله سوم:

4

سیب زمینی های خلالی را با روغن زیاد، نمک، فلفل، آویشن، رزماری و ادویه های دلخواه دیگر در ماهیتابه یا سرخ کن، سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. میتوانید کمی زردچوبه اضافه کنید تا طلایی تر شوند.

 

مرحله چهارم:

5

در این مرحله از تهیه سیب زمینی پنیری فست فودی باید سیب زمینی های سرخ شده را روی دستمال حوله ای تمیزی بگذارید تا روغنشان گرفته شود. حالا آن ها را در سینی فر بریزید و به میزان دلخواه انواع پنیر را روی آن بریزید. در صورت تمایل میتوانید کمی فلفل دلمه ای تازه هم خرد کرده و به آن اضافه کنید.

 

مرحله پنجم:

6

سینی فر را درون فر بگذارید تا در دمای حدودا 180 درجه سانتی گراد گرم شود. هنگامی که پنیر روی سیب زمینی سرخ کرده کاملا ذوب شد، سینی را از فر خارج کنید. سیب زمینی پنیری را به همراه سس کچاپ خانگی، سس سیر و نوشیدنی خنک نوش جان کنید.

 

نکات کلیدی تهیه سیب زمینی پنیری

7

* برای تهیه سیب زمینی و پنیر پیتزا بدون فر میتوانید همین مراحل را در ماهیتابه روی گاز تکرار کنید تا حدی که پنیر ها ذوب شده و سیب زمینی ها نسوزند. یا این که میتوانید پس از سرخ کردن سیب زمینی ها، تا هنگامی که هنوز گرم هستند پنیر را روی آنها بریزید تا ذوب شود.

* برای تهیه سیب زمینی آب پز با پنیر باید ابتدا سیب زمینی ها را با پوست و به صورت درسته، در قابلمه بپزید. وقتی سیب زمینی ها کاملا پخته شدند، پوستشان را بگیرید. حالا سیب زمینی را به اندازه های مساوی برش دهید. مخلوط روغن زیتون، نمک، فلفل، آویشن و ادویه های دلخواه را به کمک براش روی سیب زمینی بزنید. مابین برش های سیب زمینی را از پنیر پر کنید. سپس سیب زمینی را در فر بگذارید تا سرخ شده و پنیرها ذوب شوند.

8

* راه دیگری که برای تهیه سیب زمینی پنیری در فر دارید این است که سیب زمینی های آب پز شده را به اندازه های دلخواه برش دهید و بعد با پنیر تمام سطح آن ها را بپوشانید. سپس در فر بگذارید.

* برای تهیه سیب زمینی با قارچ و پنیر ابتدا باید قارچ ها را با کمی روغن تفت دهید تا حدی که آبشان کشیده شود. سپس به همراه سیب زمینی ها مرحله به مرحله در سینی فر بچینید و روی آن ها را پنیر بریزید. استفاده از انواع سوسیس یا کالباس و هم چنین ذرت باعث خوشمزه تر شدن این پیش غذا می شود.

9

*  در روش دیگر برای تهیه سیب زمینی پنیری با قارچ میتوانید سیب زمینی های خلالی را در سیخ چوبی قرار دهید و روی آن را مانند عکس سس قارچ و پنیر بریزید. اگر دوست ندارید قارچ را تفت دهید، باید این پیش غذا را مدت بیشتری در فر بگذارید. اما در این صورت آب انداختن قارچ باعث نرم شدن سیب زمینی ها خواهد شد.

*  برای تردتر شدن سیب زمینی پنیری میتوانید قبل از سرخ کردن آن ها را 5 دقیقه در آب جوش قرار دهید و بعد بالافاصله 7 دقیقه در مخلوط آب و یخ بریزید. سپس آن ها را خشک کرده و بعد سرخ کنید.

10

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • بازدید استاندار بوشهر، رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده دشتستان از سد دالکی
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1408
  • تجلیل از قهرمانان HSE پتروشیمی جم در روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی
  • ۵۰۰ میلیارد ریال برای ایمنی آب‌پخش؛ دو خودروی سنگین به آتش‌نشانی رسید
  • برگزاری مسابقه تیراندازی به مناسبت هفته ملی سالمندان و روز جهانی ناشنوایان در دشتستان
  • مدیر سرمایه‌های انسانی آریاساسول در جمع مدیران نمونه قرار گرفت
  • تداوم افتخارآفرینی پلی‌پروپیلن سپهر مکران در حوزه منابع انسانی و حراست
  • تقدیر مدیرعامل پارس از کارکنان ایمنی و آتش‌نشانی در روز ملی ایمنی و آتش‌نشانی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/09
  • محموله بزرگ لوازم الکتریکی قاچاق در دیلم زمین‌گیر شد
  • حسین دهقانی رئیس هیئت انجمن‌های ورزشی بوشهر شد
  • عسکری: تکمیل طرح‌های کشاورزی دشتستان تسریع شود
  • تلفیق تولید پایدار و تعالی سرمایه انسانی؛ پتروشیمی پردیس واحد نمونه کارگری شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/09
  • جانشین مرزبانی بوشهر: تجلیل از خادمان امنیت ضروری است
  • 200 عدد کیف به دانش آموزان بخش ارم اهدا شد
  • از ساخت مدرسه تا آغاز سال تحصیلی؛ تداوم حضور آریاساسول در روستاهای لاورده و لاورگل
  • دفاع، دیپلماسی و مقاومت در سخنان مقتدرانه دکتر پزشکیان در سازمان ملل
  • نه ترحم، نه اجازه؛ ایران ۱۴۰۵ و روایت قدرت بازدارندگی
  • دولت هشت سال دفاع مقدس نمونه موفق حکمرانی در جنگ
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • درخواست رسیدگی به وضعیت معیشتی بازنشستگان انتظامی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/04
  • «شاخص قرآنی» مهم‌ترین معیار شایستگی مسئولان، معلمان و مربیان است
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/04
  • مواد غذایی گیاهی سرشار از پروتئین را به رژیم غذایی خودتان اضافه کنید
  • غرامت ۶۳۲ بیمار پروانه‌ای واریز شد
  • درخواست چندباره استقلال برای معرفی قهرمانی فصل گذشته لیگ برتر فوتبال
  • استاژ فنی و آزمون کمربندهای رنگی کیک‌بوکسینگ در بوشهر برگزار شد
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • .: سامی حدود 3 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 3 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 3 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 4 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 4 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 11 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 18 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 20 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 26 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 29 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...