امروز: دوشنبه 22 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 24 فروردين 1400 - 09:50
مدیر روابط عمومی علوم پزشکی شیراز:

اتحادخبر:  مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به سرعت بالای افزایش تعداد مبتلایان به کرونا و بیماران نیازمند بستری در استان فارس، از احتمال سیاه شدن وضعیت این استان در صورت تداوم این شرایط خبر داد.

اتحادخبر:  مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به سرعت بالای افزایش تعداد مبتلایان به کرونا و بیماران نیازمند بستری در استان فارس، از احتمال سیاه شدن وضعیت این استان در صورت تداوم این شرایط خبر داد.

سیاه شدن وضعیت فارس محتمل است

به گزارش ایسنا؛ دکتر سید روح‌الله حسینی دوشنبه ۲۳ فروردین با بیان اینکه کادر درمان نیازمند حمایت مردم هستند، گفت: متاسفانه از بین ۲۱۱۰ بیمار بستری در بخش‌های ویژه کرونا در استان فارس، حال ۲۹۱ بیمار وخیم گزارش شده است و این بیماران در بخش‌های مراقبت ویژه بستری هستند.

 

حسینی با بیان اینکه طی ۴۸ ساعت گذشته ۴۵ بیمار مبتلا به کرونا در استان فارس، جان خود را از دست داده‌اند، خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون بالغ بر ۳۵۳۳ نفر از هموطنانمان در استان فارس قربانی اهمال و عادی انگاری شرایط شیوع کرونا و رعایت نشدن دقیق مسائل بهداشتی مرتبط، شده‌اند.

 

این متخصص طب اورژانس، تصریح کرد: متاسفانه در استان فارس با آمار بالای فوت ناشی از کروناویروس مواجه هستیم و آمار بیماران نیازمند خدمات بستری و افراد با حال وخیم جسمی، به شکل ساعتی در حال افزایش است و این همه شرایط سخت را نشان می‌دهد.

 

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته، براساس آمارهای اعلامی، ۴۳۰ مورد جدید بستری در بیمارستان‌های استان فارس ثبت شده که این رقم طی ماه‌های گذشته، بی سابقه است.

 

حسینی با بیان اینکه کادر درمان با ازدحام بالای بخش‌های اورژانس مواجه‌اند، افزود: این امر نشان دهنده عبور از مرز قرمز و سیاه شدن وضعیت است؛ بنابراین در شرایط کنونی مهمترین توصیه، جدی گرفتن اصول بهداشتی و پایبندی به رعایت محدودیت‌های کرونایی است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: برای پایان وضعیت قرمز و جلوگیری از ورود به وضعیت سیاه و بسیار بحرانی، به حمایت مردم نیاز است و کادر بهداشت و درمان استان نیز در انتظار حمایت مردم هستند.

او برنامه ریزی در خصوص محدودیت های کرونایی توسط دولت و ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا را راهکاری برای نجات جان هموطنان دانست و اضافه کرد: اهم انتظارات نظام سلامت از مردم، رعایت کامل نکات پیشگیرانه شامل استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، پرهیز از دورهمی ها و شست و شوی مرتب دست ها است.

حسینی گفت: با توجه به لغو اعمال جراحی غیراورژانسی و زیبایی در بیمارستان های استان، لازم است از مراجعه به مراکز درمانی برای دریافت اینگونه خدمات خودداری شود تا امکان ارائه خدمات بهتر به بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های اورژانس بیمارستان ها فراهم شود.

او در ادامه یادآور شد که از ابتدای شیوع بیماری کرونا در فارس، ۷۴۰ هزار و ۲۳۵ تست تشخیصی مولکولی تهیه و منجر به شناسایی ۲۰۶ هزار و ۲۸۳ بیمار مثبت قطعی شده است.

حسینی همچنین گفت: اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در فارس نیز ۷۸ هزار و ۹۲۴ مورد تست سریع کرونا را در کارنامه دارد که منجر به شناسایی ۹ هزار و ۵۳۱ بیمار مثبت شده است.

مدیر روابط عمومی علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد که از مجموع ۲۱۵ هزار و ۸۱۴ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس، خوشبختانه ۱۹۰ هزار و ۱۷۶ نفر از این بیماران، بهبود یافته‌اند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • جزئیات حملات دشمن به ۵ شهرستان استان بوشهر
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • 🔹آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی زاگرس(سهامی عام) به روش حضوری و الکترونیکی
  • ماکیاوللی؛ مرید شیطان یا راهنمای انسان؟
  • آیا دوچرخه سواری و دویدن به زانو آسیب می زند
  • نخستین پرواز فرودگاه بوشهر پس از چهار ماه انجام شد
  • جزئیات نامه‌ای با مضمون افزایش تاب‌آوری نظام دارویی کشور
  • کارفرمایان بوشهری پیشگامان تحقق رشد اقتصادی هستند
  • تسریع در پرداخت وام ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی در بوشهر
  • ظهور قدرت‌های جدید در فوتبال زنان/ مدعیان سنتی در چه وضعیتی هستند؟
  • برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی/ جنگ غول‌ها برای فینال
  • ۴ بازی برای فرار از تکرار بدترین رکورد؛مأموریت بزرگ پیاتزا در هفته سوم
  • توسعه پروژه مولد میگوی عاری از بیماری در بوشهر شتاب می‌گیرد
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • آئین بزرگداشت و بدرقه قائد شهید امت در شهر دالکی برگزار شد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 2 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 2 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 6 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 13 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 17 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 21 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 21 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 24 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 24 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...