امروز: شنبه 31 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 01 بهمن 1399 - 09:34

اتحادخبر: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: تجهیزات مورد نیاز مرکز پایش زیست محیطی پارس جنوبی در شهرستان های کنگان و عسلویه با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان خریداری شده و در مرحله نصب قرار دارد.

اتحادخبر: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: تجهیزات مورد نیاز مرکز پایش زیست محیطی پارس جنوبی در شهرستان های کنگان و عسلویه با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان خریداری شده و در مرحله نصب قرار دارد.

۱۱میلیارد تومان برای خرید تجهیزات مرکز پایش پارس جنوبی هزینه شد

به گزارش ایرنا، فرهاد قلی نژاد سه‌شنبه شب در جمع خبرنگاران افزود:  مرکز پایش زیتس محیطی شهرستان های کنگان و عسلویه بهمن ماه  راه‌اندازی و مورد بهره برداری قرار می‌گیرند که با تحقق این مهم آیتم‌های مختلف آلایندگی مانند ناکس، ساکس، گرد و غبار و اُوزن اندازه‌گیری خواهد شد.


وی یادآورشد: همچنین در قراردادی که با دانشگاه صنعتی شریف منعقد شده برنامه شبکه‌بندی پایش و آنالیز داده‌ها در دستور کار قرار گرفته که با حمایت صندوق ملی محیط زیست این برنامه اجرایی و مرکز مرتبط با آن در عسلویه اجرایی خواهد شد.

 

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر اظهارداشت: در راستای کاهش آلودگی‌های آب، هوا و خاک در عسلویه برنامه‌های متنوعی در این منطقه اجرایی شده که نویدبخش کاهش آلودگی‌های ناشی از فعالیت‌های صنعتی در برنامه‌های یک تا سه ساله است.


 وی با بیان اینکه عسلویه دارای ابعاد صنعتی بین المللی است که نیاز است برای آن برنامه ملی و با پشتیبانی حقوقی لازم اجرایی شود افزود: در این منطقه به جای انجام کارهای پراکنده باید به سمت برنامه‌های منسجم و هماهنگ حرکت کرد.

قلی‌نژاد ادامه داد: در این زمینه کارگروه ملی کاهش آلودگی‌های محیط زیستی در عسلویه به عنوان مصوبه سفر سال ۹۷ رئیس جمهوری به استان بوشهر تاکنون چندین نشست آن برگزار شده و مصوبه‌هایی نیز به دنبال داشته است.

 

وی افزود: به عنوان یکی از مصوبه‌های کارگروه ملی برنامه جامع کاهش آلودگی زیست محیطی عسلویه از سوی وزارت نفت با همکاری سازمان محیط زیست تدوین و تصویب شده است.

 

قلی نژاد اظهارداشت: در آبان‌ماه سال جاری نیز هیات وزیران مصوبه‌ای پیرامون عسلویه داشت که در ماده یک قانون برنامه جامع کاهش آلودگی‌های زیست محیطی تدوین شده و در این حوزه اقدام‌هایی ظرف مدت یک تا سه سال پیش بینی شده است.

وی افزود: این برنامه‌ها از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست و استانداری بوشهر به صورت مشترک اجرا و باید سه‌ماه یکبار گزارش آن به صورت مستمر به دفتر هیات دولت ارسال شود.

 

قلی نژاد ادامه داد: مصوبه ملی از سوی دولت اتفاق بسیار بزرگی برای عسلویه است که هر دولت و مسئولی روی کار بیاید ملزم به اجرا آن بوده و هرگونه سرپیچی از آن به منزله تخلف خواهد بود.

 

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: در کنار مصوبه ملی از سوی دولت یک برنامه سه ماهه نیز از سوی استان پیش‌بینی شده است که در این راستا تاکنون اقدام‌های ارزشمندی انجام شده است.

 وی عنوان کرد: تصفیه خانه فاضلاب فاز ۲ پتروشیمی دماوند در پارس جنوبی نیز در حال احداث است و اکنون در مراحل پایانی قرار دارد.

وی گفت: این تصفیه‌خانه قادر است حجم زیادی از فاضلاب های صنعتی را تصفیه کند و این اطمینان را برای جلوگیری از ورود پساب پتروشیمی‌ها به دریا حاصل می‌کند.

 

قلی نژاد ادامه داد: تصفیه‌خانه فاضلاب مرکزی پالایشگاه‌ها نیز اکنون در مرحله مناقصه و انتخاب پیمانکار است که در سال آینده احداث خواهد شد.

مدیکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: در ارتباط با گاز فلر نیز بر اساس اعلام وزارت نفت این فرایند در مرحله پیگیری و اجرا است.

قلی نژاد یادآورشد: با اقدام‌های صورت گرفته اکنون هیچکدام از پسماندهای صنعتی و خطرناک در منطقه ویژه انرژی پارس دفن نمی‌شود و همه آنها برای بازیافت به خارج از استان می‌روند.

 

وی افزود: ۲ شرکت بازیافت شیمی کشاورز و درینه سیاه ویژه بازیافت پسماندهای صنعتی و خانگی مراحل ساخت آنها آغاز شده که فعالیت آنها در آینده نزدیک اقدامی ارزشمند برای بازیافت پسماندها در منطقه است.

قلی نژادامه داد: در بخش مخازن گازی و بو منطقه ویژه انرژی پارس نیز نشست‌های برگزار و راهکارهای ارائه شده بود که به دلیل تاخیر در اقدام‌های مورد نیاز پرونده آن قضایی شده که در صورت تاخیر مجدد دوباره موضوع از سوی مراجع قضایی دنبال خواهد شد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • ۳۶۶ نفر از شهرستان در کنکور سراسری شرکت کردند
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آغاز اجرای طرح «پیشگامان عملکردهای ویژه» در پتروشیمی پارس
  • فرهنگ انتظار، نیرومحرکه تلاش و توسعه در عرصه صنعت است
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • لزوم جلوگیری از زمین‌خواری و ساخت‌وساز غیرمجاز در برازجان
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/05/31
  • تأکید بر کیفیت نان و نظارت بر نانوایی‌های سعدآباد در جلسه کارگروه آرد و نان
  • ۱۵ هزار داوطلب آزمون سراسری در استان بوشهر رقابت کردند
  • مدیریت بومی؛ سرمایه‌ای برای آینده صنعت بوشهر
  • اصابت ۵۴۸ موشک به خارگ در جنگ تحمیلی سوم؛ روایتی از مقاومت اهالی جزیره
  • وزیر راه: راه‌ها و خطوط ریلی آسیب‌دیده حداکثر تا ۴۸ ساعت بازگشایی شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/05/31
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • بوشهر در مسیر جبران عقب‌ماندگی درمانی/ ۷۰۰ تخت جدید تا اوایل سال آینده / تصاویر اختصاصی
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • رضایت خداوند و راحتی ملت در حکمرانی
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • شهرداری آب پخش از نهادهای موفق در مناسب‌سازی محیط برای جامعه معلولان معرفی شد
  • « سؤال : آیا بچه‌های جنوب هم ایرانی‌اند !؟ »
  • بازدید بخشدار سعدآباد و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از مرکز جامع خدمات سلامت ولیعصر (عج) سعدآباد
  • خودمان را برای حداقل دو سال جنگ آماده کنیم/ شرایط فعلی توزیع سوخت قابل قبول نیست
  • آنچه میان سلام و خداحافظی می‌ماند
  • دکتر سالاری منشأ خدمات ارزنده‌ای در استان و کشور بوده است
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • دیدار سرپرست هیأت کشتی استان بوشهر با رئیس فدراسیون کشتی؛ بوشهر در مسیر یک تحول تازه
  • نشست هم‌اندیشی رئیس و قضات دادگستری دشتستان با شهردار و مدیران شهرداری برازجان
  • .: زهره عرب حدود 22 ساعت قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 24 ساعت قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...
  • .: عبدالله 1 روز قبل گفت: در ضمن در جواب ...
  • .: جابر میرزایی 1 روز قبل گفت: احسن بر شما که ...
  • .: حدادی حدود 2 روز قبل گفت: بازرگانی بهروز عباسی نماد ...
  • .: رضا حدود 2 روز قبل گفت: بسيار عالي بود موفق ...
  • .: پارسا گستر حدود 2 روز قبل گفت: درود بر جناب بهروز ...
  • .: دهقان حدود 3 روز قبل گفت: درود بر آقای صفری ...
  • .: 🙏 حدود 3 روز قبل گفت: شهرستان تنگستان و بویژه ...
  • .: نامی نظری - شهرداری وحدتیه حدود 4 روز قبل گفت: ضمن عرض ادب و ...