امروز: شنبه 31 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 08 اسفند 1403 - 10:05

اتحادخبر: پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس شانس موفقیت این تیم را در دربی ۱۰۵ از استقلال تهران بالاتر دانست و گفت: با این وجود این تیم نیاز به خانه تکانی دارد تا میانگین سنی بازیکنانش پایین بیاید.

اتحادخبر: پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس شانس موفقیت این تیم را در دربی ۱۰۵ از استقلال تهران بالاتر دانست و گفت: با این وجود این تیم نیاز به خانه تکانی دارد تا میانگین سنی بازیکنانش پایین بیاید.

شانس پرسپولیس برای بردن دربی بالاتر از استقلال است؛ نقطه ضعف سرخپوشان

به گزارش مهر، تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال تهران در صد و پنجمین دربی پایتخت روز پنج شنبه ۹ اسفند و از ساعت ۱۷:۱۵ در ورزشگاه آزادی و با قضاوت پیام حیدری رو در روی هم قرار می‌گیرند. پرسپولیس با ۳۸ و استقلال با ۲۶ امتیاز به ترتیب در رده‌های سوم و هفتم جدول رده بندی قرار گرفته‌اند و در فصل جاری هر دو تیم نتوانسته‌اند انتظارات را برآورده سازند.

بهروز سلطانی پیشکسوت پرسپولیس در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با این بازی اظهار داشت: دربی یک بازی است که هر تیمی بتواند از فرصت‌هایش بهتر استفاده کند، موفق خواهد شد. هافبک‌ها در این مسابقه نقش کلیدی دارند و بعد از آن عملکرد خط دفاع و دروازه‌بان‌ها تعیین‌کننده خواهد بود. استقلال و پرسپولیس هر دو دروازه‌بان‌های خوبی دارند، اما در این بازی، عملکرد هافبک‌ها می‌تواند نتیجه را رقم بزند.

وی در مورد وضعیت وحید امیری و امید عالیشاه گفت: بازگشت وحید امیری به تمرینات، خبر خوبی برای پرسپولیس است و او یک اسطوره محسوب می‌شود اما جای بازیکنی که ۳۶، ۳۷ سال سن دارد در پرسپولیس نیست؛ اکثر بازیکنان پرسپولیس بالای ۳۰ سال دارند که یکی از معضلات بزرگ سرخ‌ها محسوب می‌شود. حضور عالیشاه می‌تواند به روان تر شدن بازی پرسپولیس کمک کند و به نظرم شانس این تیم برای پیروزی بالاتر از استقلال است.

پیشکسوت پرسپولیس با اشاره به اهمیت جوان‌گرایی در فوتبال مدرن اظهار داشت: در فوتبال امروز، بازیکنان ۱۹، ۲۰ و ۲۱ ساله محور تیم‌ها هستند. حتی ۲۷ یا ۲۸ سالگی هم سن بالایی محسوب می‌شود. متأسفانه در فوتبال ایران، همچنان به بازیکنان سن بالا تکیه می‌شود. پرسپولیس هم نیاز دارد که در برخی پست‌ها تغییراتی ایجاد کند و چند بازیکن جوان به تیم اضافه کند.

شانس پرسپولیس برای بردن دربی بالاتر از استقلال است؛ نقطه ضعف سرخپوشان

سلطانی در مورد شانس قهرمانی سرخ‌پوشان افزود: پرسپولیس همیشه تیم بزرگی بوده و هست. اما برای تکرار قهرمانی، نیاز به تغییرات داشت و باید چند بازیکن جدید و باانگیزه جذب می‌کرد. البته فعلاً نمی‌توان از کادر فنی انتقاد کرد، چون اسماعیل کارتال بازیکنان فعلی را خودش انتخاب نکرده است. اما برای فصل بعد، باید تصمیمات مهمی گرفته شود و عیار او در فوتبال ایران فصل بعد سنجیده خواهد شد.

دروازه بان سابق تیم فوتبال پرسپولیس درباره نتیجه دربی گفت: این بازی برای پرسپولیس بسیار مهم است. اگر بتواند استقلال را شکست دهد، بسیاری از ابهامات برطرف خواهد شد. شانس پرسپولیس را برای پیروزی بیشتر از استقلال می‌بینم، اگر بخواهم درصدی بگویم شانس پرسپولیس ۵۵ و شانس استقلال ۴۵ درصد است.

بهروز سلطانی در پایان تأکید کرد: پرسپولیس باید یک خانه‌تکانی اساسی انجام دهد و با تقویت تیم، مسیر موفقیت خود را هموار کند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • ۳۶۶ نفر از شهرستان در کنکور سراسری شرکت کردند
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آغاز اجرای طرح «پیشگامان عملکردهای ویژه» در پتروشیمی پارس
  • فرهنگ انتظار، نیرومحرکه تلاش و توسعه در عرصه صنعت است
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • لزوم جلوگیری از زمین‌خواری و ساخت‌وساز غیرمجاز در برازجان
  • ۱۵ هزار داوطلب آزمون سراسری در استان بوشهر رقابت کردند
  • تأکید بر کیفیت نان و نظارت بر نانوایی‌های سعدآباد در جلسه کارگروه آرد و نان
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/05/31
  • مدیریت بومی؛ سرمایه‌ای برای آینده صنعت بوشهر
  • امام جمعه بوشهر: آزادگان سفیران صبر و مقاومت ملت ایران هستند
  • اصابت ۵۴۸ موشک به خارگ در جنگ تحمیلی سوم؛ روایتی از مقاومت اهالی جزیره
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/05/31
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • بوشهر در مسیر جبران عقب‌ماندگی درمانی/ ۷۰۰ تخت جدید تا اوایل سال آینده / تصاویر اختصاصی
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • رضایت خداوند و راحتی ملت در حکمرانی
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • شهرداری آب پخش از نهادهای موفق در مناسب‌سازی محیط برای جامعه معلولان معرفی شد
  • « سؤال : آیا بچه‌های جنوب هم ایرانی‌اند !؟ »
  • بازدید بخشدار سعدآباد و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از مرکز جامع خدمات سلامت ولیعصر (عج) سعدآباد
  • خودمان را برای حداقل دو سال جنگ آماده کنیم/ شرایط فعلی توزیع سوخت قابل قبول نیست
  • آنچه میان سلام و خداحافظی می‌ماند
  • دکتر سالاری منشأ خدمات ارزنده‌ای در استان و کشور بوده است
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • دیدار سرپرست هیأت کشتی استان بوشهر با رئیس فدراسیون کشتی؛ بوشهر در مسیر یک تحول تازه
  • نشست هم‌اندیشی رئیس و قضات دادگستری دشتستان با شهردار و مدیران شهرداری برازجان
  • .: زهره عرب حدود 23 ساعت قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری 1 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...
  • .: عبدالله 1 روز قبل گفت: در ضمن در جواب ...
  • .: جابر میرزایی 1 روز قبل گفت: احسن بر شما که ...
  • .: حدادی حدود 2 روز قبل گفت: بازرگانی بهروز عباسی نماد ...
  • .: رضا حدود 2 روز قبل گفت: بسيار عالي بود موفق ...
  • .: پارسا گستر حدود 3 روز قبل گفت: درود بر جناب بهروز ...
  • .: دهقان حدود 3 روز قبل گفت: درود بر آقای صفری ...
  • .: 🙏 حدود 3 روز قبل گفت: شهرستان تنگستان و بویژه ...
  • .: نامی نظری - شهرداری وحدتیه حدود 4 روز قبل گفت: ضمن عرض ادب و ...