امروز: چهارشنبه 01 اسفند 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 28 مرداد 1402 - 10:25

اتحادخبر: احتمالاً همه می‌دانند که خواب کافی و به‌موقع، توجه و تمرکز را افزایش می‌دهد و از بسیاری از جنبه‌های شناختی دیگر، از جمله حافظه، حل مشکلات، خلاقیت و پردازش احساسات پشتیبانی می‌کند، اما برخی از بیدار شدن زودهنگام رنج می‌برند که آمادگی برای کار، تحصیل یا مسئولیت های دیگر را دشوار می‌کند.

 

اتحادخبر: احتمالاً همه می‌دانند که خواب کافی و به‌موقع، توجه و تمرکز را افزایش می‌دهد و از بسیاری از جنبه‌های شناختی دیگر، از جمله حافظه، حل مشکلات، خلاقیت و پردازش احساسات پشتیبانی می‌کند، اما برخی از بیدار شدن زودهنگام رنج می‌برند که آمادگی برای کار، تحصیل یا مسئولیت های دیگر را دشوار می‌کند.

۸ توصیه برای اینکه صبح‌ها پرانرژی از خواب بیدار شویم

زینب کامرانی: بی حالی یکی از مهم‌ترین دلایلی است که باعث می‌شود صبح‌ها به سختی از خواب بیدار شوید، اما برخی تغییرات کوچک در سبک زندگی می‌تواند هوشیاری صبحگاهی را بهبود بخشد و اثرات بد بی‌خوابی را کاهش دهد که علاوه بر کاهش سازگاری و واکنش‌های سفت و سخت می‌تواند باعث کاهش توانایی عاطفی، عدم درک صحیح احساسات و عدم تصمیم گیری درست شود.
در اینجا سعی می‌کنیم با جمع آوری توصیه‌های کارشناسان به شما کمک کنیم تا صبح در بهترین حالت از خواب بیدار شوید.

روال خواب


متخصصان توصیه می‌کنند هر روز در یک زمان مشخص بخوابید و از خواب بیدار شوید، زیرا یک برنامه خواب ثابت به تنظیم ساعت داخلی بدن کمک می کند که بر چرخه خواب و بیداری تأثیر می‌گذارد، بدن را تنظیم می کند و آن را به خوابیدن و استراحت شبانه و بیدار شدن با نشاط در صبح عادت می‌دهد.

اجازه دهید نور در اطراف شما جریان یابد


به محض بیدار شدن از خواب پنجره‌ها و پرده‌ها را باز کنید زیرا نور طبیعی خورشید ذهن را تحریک می‌کند و بدن را فعال می‌کند. تحقیقات تأیید کرده است که نور خورشید باعث بهبود خلق و خو و وضعیت روانی، افزایش سطح هورمون سروتونین و جلوگیری از اختلالات فصلی می‌شود. همچنین حملات افسردگی را کاهش می دهد، علاوه براین سروتونین که صبح ها توسط بدن جذب می شود، کیفیت خواب شبانه را بهبود می‌بخشد و از بی‎خوابی جلوگیری می‎کند.
شما آدم شب هستید؟ این هشت توصیه به کارتان می‌آید

زنگ هشدار ساعت را غیرفعال نکنید


ممکن است فکر کنید با فشردن دکمه هشدار ساعت برای دقایقی خواب اضافی به دست آورده‎اید که از نظر جسمی یا روحی برای شما مفید است، اما بالعکس، این دقایق حال شما را بد می‌کند، بنابراین به محض اینکه زنگ هشدار به صدا درآمد، برخیزید و کارهای معمول خود را شروع کنید. همیشه ساعت هشدار را در جایی دور از دست خود قرار دهید تا مجبور شوید بلند شوید و آن را غیرفعال کنید.

برنامه صبحگاهی سرگرم کننده و منحصر به فرد


زمان آغاز روز بر ساعات بعدی روز تأثیر می‎گذارد، بنابراین یک برنامه صبحگاهی سرگرم کننده و انگیزشی شما را به محض بیدار شدن در چارچوب ذهنی مشخصی قرار می‎دهد، همچنین به افزایش بهره‎وری کمک می‎کند و این به ما احساس کنترل و تسلط بر اوضاع را می‌دهد، مخصوصاً اگر کارهای زیادی داشته باشیم که باید آنها را تمام کنیم.

یک برنامه صبحگاهی می تواند شامل یک صبحانه لذیذ، انجام حرکات ورزشی، گوش دادن به موسیقی یا یک کتاب صوتی باشد. سپس برای روز و کارهای ناتمام برنامه‎ریزی کنید. همه این موارد باعث می شود که صبح از رختخواب بیرون بیاییم و از احساس بی‎حالی و تنبلی دوری کنیم.


روتین آرامش‌بخش عصر


روال آرام بعد ازظهر به اندازه روال صبحگاهی لذت‌بخش، مهم است، اما هنگام انجام فعالیت‌های تحریک کننده ذهنی یا جسمی به سختی می‌توان چرت زد، بنابراین باید در شب استراحت کنیم و به آنچه ذهن و بدنمان برای استراحت نیاز دارد، مانند مطالعه، دراز کشیدن یا مدیتیشن در محیطی آرام با نور کم فکر کنیم. این روال آرام عصر، کیفیت خواب را بهبود می‎بخشد و ما با اشتیاق و استقبال بیشتری نسبت به کارهای روزانه از خواب بیدار می شویم.

اختصاص ۱۵ تا ۳۰ دقیقه عصر جهت آماده شدن برای روز بعد، می تواند با تهیه لباس های روز بعد، فرآوری مواد غذایی، چیدمان مجدد اتاق نشیمن و تمیز کردن آشپزخانه، به سهولت بیدار شدن در صبح کمک کند. همه این فعالیت‌ها استرس صبحگاهی را کاهش می‌دهند و میل به بیدار شدن را افزایش می‌دهند زیرا می‎دانیم همه چیز خوب است.

شما آدم شب هستید؟ این هشت توصیه به کارتان می‌آید

به تدریج شروع کنید


سعی کنید برنامه خواب خود را به تدریج تغییر دهید، زیرا فردی که عادت به خوابیدن در ساعت دو بامداد دارد، نمی‌تواند ناگهان تصمیم بگیرد ساعت ده شب بخوابد. این امر در مورد بیدار شدن در صبح نیز صدق می‌کند. شما چند روز می‎توانید نیم ساعت زودتر بخوابید و نیم ساعت زودتر از خواب بیدار شوید، سپس نیم ساعت دیگر به زمان خواب شب و بیداری صبح اضافه کنید تا زمانی که به برنامه مناسب برای ساعات جدید خواب خود برسید، بدون اینکه احساس کنید که تعادل بیولوژیکی شما به هم ریخته و سر شب به رختخواب رفتن بار بزرگی است که نمی‌توان آن را تحمل کرد و ساعات طولانی را در بی‎خوابی سپری کنید.


ذهن خود را فریب دهید


اگر به ذهن خود بگویید که به اندازه کافی می خوابید، مهم نیست چه زمانی به رختخواب می‌روید، شما به ضمیر ناخودآگاه خود کمک خواهید کرد تا این ایده را باور کند. هال الرود در کتاب خود «صبح معجزه» در مورد اهمیت جملات تاکیدی که قبل از خواب به ذهن خود می‌سپاریم صحبت می‌کند. اگر فکر می‌کنید چند ساعت بخوابید و صبحی طاقت‌فرسا خواهید داشت، آن را باور واحساس خواهید کرد، در حالی که اگر فکر کنید که ساعات خواب شما با وجود کم بودن کافی است، یک صبح روشن و لذت بخش خواهید داشت و واقعا آن را احساس خواهید کرد.


صبح خود را با دیگران شروع نکنید


وقتی از اکثریت قریب به اتفاق می‌پرسیم زمانی که از خواب بیدار می‌شوید چه می‌کنید، پاسخ این است که رسانه‌های اجتماعی یا ایمیل را بررسی می‌کنند. این کار را انجام ندهید زیرا این کار شما را از ابتدای روز وارد زندگی و خلق و خوی دیگران می‌کند. ممکن است اخبار بدی را ببینید که بی‌جهت روی شما تأثیر بگذارد. پس در صبح تمرکز را بر خودتان قرار دهید تا روحیه خوبی داشته باشید که تمام روز ادامه داشته باشد.

زود بیدار شدن را به راهی برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران تبدیل نکنید. این روشی است که به شما خواب لذت بخش و یک روز پر نشاط می‌دهد و باعث شود از نظر ذهنی، جسمی و عاطفی احساس موفقیت کنید. بنابراین روی تغییر برنامه خود تمرکز کنید تا برنامه خوابتان را تغییر دهید و یک خواب خوب و صبحی شاد و پرانرژی داشته باشید.

شما آدم شب هستید؟ این هشت توصیه به کارتان می‌آید

 

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • حمایت ستودنی فرماندار عسلویه از زنان پایتخت انرژی
  • مدیرعامل جدید پتروشیمی پردیس معرفی شد / تصاویر
  • برگزاری «رویداد جوانی جمعیت ایران» در شهرستان دشتستان/تصاویر اختصاصی
  • آئین تکریم و معارفه مدیر عامل شرکت پتروشیمی جم‌پیلن برگزار شد
  • اسامی داوران همایش استانی کتاب برگزیده مطالعات بوشهرشناسی اعلام شد
  • گرایش صنعت پتروشیمی به سامانه یكپارچه ERP پتروشیمی پردیس
  • پیام تبریک فرماندار دشتستان به مناسبت هفته سرباز گمنام آقا امام زمان (عج)
  • پرداخت تسهیلات برای ایجاد نیروگاه خورشیدی تجمیعی ۷ مگاواتی در بوشهر
  • «اسماعیل ایدانی» شهردار بندر کنگان شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1403/11/30
  • خودکفایی ۱۵۰ هزار خانوار مددجوی کمیته امداد / اختصاص ۳۰ هزار میلیارد تومان برای اشتغال‌زایی
  • مهاجرانی: رفع مشکل آب‌رسانی بوشهر تاکید رئیس‌جمهوری و اولویت دولت است
  • برگزاری جلسه هم انديشی كارگروه بررسی منابع پتروشیمی‌ها به ميزبانی پتروشیمی زاگرس
  • سخنگوی دولت وارد سکوی پارس جنوبی شد
  • آریاساسول نخستین شرکت ایرانی دریافت‌کننده جدیدترین استانداردهای بین‌المللی سیستم‌های مدیریتی
  • دیدار رئیس جمهور با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان بوشهر/ تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر به ریاست دکتر پزشکیان
  • لزوم تسریع در تکمیل خط ریلی بوشهر/ اختیارات استانداران افزایش می یابد /تصاویر اختصاصی
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از نشست نهضت توسعه عدالت آموزشی با حضور رئیس جمهور
  • تصاویر اتحاد خبر از بازدید رییس جمهور از صنایع کشتی‌سازی شهید محلاتی
  • تصاویر اتحاد خبر از شورای اداری شهرستان دشتستان با حضور وزیر جهاد کشاورزی
  • اردوی عمرانی و آموزشی مسئولان مالی و فنی دهیاری‌های استان مرکزی در روستای دهقاید بوشهر برگزار شد
  • تلاقی تناقضات/ ضرورت تسریع در برخی تغییرات
  • حمایت ستودنی فرماندار عسلویه از زنان پایتخت انرژی
  • یادداشت های یک خبرنگار از سخنان و دستاوردهای سفر رئیس جمهور به بوشهر
  • ابراهیم عباسی رییس شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی صنعت نفت منطقه ۳ کشورشد
  • استاندار بوشهر بر افزایش سهم اشتغال استان بوشهر در حوزه صنعت تاکید کرد
  • حسین بارگاهی به عنوان مدیرعامل جدید شرکت پتروشیمی جم پیلن منصوب شد
  • تیم کیوکوشین KWO کاراته شهر وحدتیه در مسابقات قهرمانی کاراته سبک های ازاد استان بوشهر جام دهه فجر درخشید
  • بنادر و سواحل عرصه کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی
  • آیین کلنگ‌زنی بزرگترین پروژه سردخانه و بسته‌بندی خرما در آبپخش/تصاویر اختصاصی
  • هنر نمایی جوانان هنرمند جم در نمایش «یک تکه از گفتار گم شده ماندانا» در چگاسه جم
  • بازدید و دیدار فرماندار دشتستان با مسئولان و متنفذین بخش های ارم و بوشکان
  • افتتاح پروژه های عمرانی بخش سعدآباد با حضور فرماندار دشتستان/ تصاویر اختصاصی
  • افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و ورزشی در بخش ارم دشتستان/تصاویر اختصاصی
  • راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در برازجان برگزار شد + تصاویر اختصاصی
  • آب اولویت اول فرماندار/ افتتاح و کلنگ زنی ۴۲۱پروژه عمرانی در دشتستان
  • سرپرست فرمانداری عسلویه با حضور استاندار بوشهر معرفی شد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های عمرانی در بخش شبانکاره/ تصاویر
  • دیدار رئیس جمهور با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان بوشهر/ تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر به ریاست دکتر پزشکیان
  • لزوم تسریع در تکمیل خط ریلی بوشهر/ اختیارات استانداران افزایش می یابد /تصاویر اختصاصی
  • استاندار بوشهر بر برقراری عدالت آموزشی در نقاط مختلف استان تاکید کرد
  • افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی ۲۶ پروژه عمرانی در بخش آب پخش /تصاویر
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه های بخش شبانکاره و آبپخش/تصاویر اختصاصی
  • .: داود حدود 2 روز قبل گفت: عالی داداش ...
  • .: داود باژیان حدود 2 روز قبل گفت: سلام عالی ... ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 6 روز قبل گفت: پروژه آبیاری نوین نخیلات ...
  • .: ق.مظاهری حدود 7 روز قبل گفت: درود بر جناب طاهری ...
  • .: محمود طاهری حدود 7 روز قبل گفت: درود بر آقای مظاهری ...
  • .: امید حدود 7 روز قبل گفت: مدیریت سه ساله اخیر ...
  • .: ق.مظاهری حدود 7 روز قبل گفت: سلام، وقت بخیر و ...
  • .: فتح اله قاسمی حدود 8 روز قبل گفت: بدون شرح فقط میگم ...
  • .: محمدآبادی حدود 9 روز قبل گفت: با عرض تبریک، همت ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 9 روز قبل گفت: به بقاله گفتن ماستت ...