امروز: دوشنبه 09 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 14 دي 1401 - 09:02

اتحادخبر: سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به دبیرکل و همچنین رئیس شورای امنیت سازمان ملل نسبت به ماجراجویی نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران هشدار داد.

اتحادخبر: سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به دبیرکل و همچنین رئیس شورای امنیت سازمان ملل نسبت به ماجراجویی نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران هشدار داد.

به گزارش آفتاب‌‌نیوز؛ امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد با ارسالی نامه‌ای به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل و همچنین رئیس شورای امنیت به اظهارات جنگ طلبانه اخیر مقامات رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

امیرسعید ایروانی در این نامه عنوان کرده است: رژیم اسرائیل همچنان به نقض حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد علیه جمهوری اسلامی ایران ازطریق تهدید به استفاده از زور علیه ایران ادامه می‌دهد که جدیدترین آنها اظهارات جنگ طلبانه مقامات این رژیم است که آشکارا تهدید به استفاده از زور علیه برنامه‌های هسته‌ای صلح‌آمیز ایران کرده‌اند.

در این نامه آمده است که تهدید به توسل به زور در حالی از سوی مقامات این رژیم نامشروع مطرح می‌شود که برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران تحت اقدامات راستی آزمایی، نظارت و شفافیت هسته‌ای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بوده که در تاریخ این سازمان بی سابقه بوده است.

در نامه مذکور عنوان شده که این اولین بار نیست که رژیم صهیونیستی علیه ایران متوسل به تهدیه به زور شده و این رژیم قبلاً و آشکارا مسئولیت خود را در قبال عملیات تروریستی و مخرب انجام شده علیه مقامات، دانشمندان، غیرنظامیان و زیرساخت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران در داخل خاک ایران در سال‌های اخیر پذیرفته است.

در این نامه عنوان شده است: چنین اظهارات جنگ‌افروزانه‌ای نشان می‌دهد که رژیم اسرائیل مسؤول تمامی اعمال جنایتکارانه و تروریستی علیه ایران است و باید عواقب آن را نیز بپذیرد.

در نامه نماینده دائم ایران به دبیرکل و رئیس شورای امنیت سازمان ملل آمده است که جمهوری اسلامی ایران ضمن هشدار نسبت به ماجراجویی نظامی رژیم اسرائیل علیه ایران به منظور اجرای سیاست‌های شرورانه خود در منطقه، حق مشروع خود را مطابق حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد برای پاسخگویی به هرگونه تهدیدات از سوی رژیم صهیونیستی و دفاع از مردم و همچنین منافع و امنیت ملی خود، در هر زمانی که تشخیص‌دهد، محفوظ می‌دارد.

در نامه ایروانی یادآور شده است که شورای امنیت سازمان ملل متحد باید به مسؤولیت خود ذیل منشور در حفظ صلح و امنیت بین‌المللی پایبند بوده و اظهارات جنگ طلبانه و فعالیت‌های شرورانه رژیم اسرائیل را که تهدیدی واقعی برای صلح و امنیت بین‌المللی است، محکوم کند.

در نامه مذکور عنوان شده است: این رژیم باید مجبور به تبعیت از قوانین بین‌المللی و کنار گذاشتن نقشه‌های شوم و خطرناک خود برای منطقه شود.

به گزارش فارس، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه نیر دیروز (دوشنبه) ۱۲ دی ماه درباره اظهارات جنگ طلبانه صهیونیست‌ها گفت: رژیمی که در معرض بحران‌های متراکم و متعدد داخلی است، با استفاده از عبارات تهدیدآمیز که بخشی از عملیات سیاسی و روانی این رژیم علیه جمهوری اسلامی ایران است، قصد فرافکنی و انحراف اذهان از وضعیت بی ثبات و متزلزل داخلی این رژیم را دارد. خیلی بهایی به این اظهارات بی اساس این رژیم نخواهیم داد. رژیم صهیونیستی به تجربه درک کرده است که جمهوری اسلامی ایران به هرگونه اقدام متجاوزانه به طور جدی پاسخ داده و خواهد داد.

گفتنی است، بنیامین نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی امروز در اظهاراتی با بیان اینکه هنوز هم احتمال احیای توافق هسته‌ای ایران وجود دارد، مدعی شد که تل‌آویو تمام تلاش خود را برای ممانعت از آن انجام می‌دهد.

بنیامین نتانیاهو پیش از این نیز در جلسه تحلیف و رأی اعتماد کابینه خود در کنست، مدعی شد که همه توان خود را برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران به کار خواهد گرفت.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تصاویر اتحاد خبر ازبهره‌برداری ۲ نیروگاه خورشیدی در دشتستان
  • تصاویر اتحاد خبر از بهره‌برداری از طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان
  • افتتاح ۱۴۰۰ پروژه عمرانی در بوشهر با حضور وبیناری رئیس‌جمهور؛ گامی برای امید و توسعه پایدار
  • حذف گردنه حادثه خیز «نارمنج» دشتستان با حضور استاندار بوشهر
  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت
  • مخزن 1000 مترمکعبی شهر کلمه دشتستان با حضور استاندار بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی دشتستان با حضور استاندار به بهره‌برداری رسید / تصاویر اتحاد خبر
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان با حضور استاندار به بهره‌برداری رسید
  • بهره‌برداری از طرح توسعه تولید جوجه مرغ آمین در دشتستان با حضور استاندار بوشهر / تصاویر اتحاد خبر
  • پی گیری مشکلات حوزه راه، اینترنت، بهداشت و درمان و گازرسانی بخش بوشکان
  • عقل هم خوب چیزی هست؛ گرانی را از واقعیت های اقتصاد جدا نکنیم
  • پتروشیمی جم، حقوق ۴۵ میلیون یورویی پادجم در پرونده جندی‌شاپور را احیا کرد
  • ۲۰ پروژه کشاورزی دشتستان افتتاح می شود
  • بهره‌برداری از ۲ نیروگاه خورشیدی در دشتستان
  • افتتاح واحد تولیدی انواع فرآورده های قهوه در دشتستان
  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • تجدید میثاق بخشدار مرکزی دشتستان با شهدای شهر دالکی
  • اولین واحد تولیدی در منطقه آزاد بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • آغاز عملیات اجرایی و افتتاح ۷۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در بخش چاه مبارک به مناسبت هفته دولت
  • تصاویر اتحاد خبر ازبهره‌برداری ۲ نیروگاه خورشیدی در دشتستان
  • متانول به‌عنوان مکمل بنزین؛ ارزیابی مهندسی عملکرد، آلایندگی و سازگاری موتور
  • رهن خانه؛ نیازی که در جدول دهک‌ها دیده نمی‌شود
  • تبریکات زودهنگام و کالایی‌ شدن روابط اجتماعی
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • افتتاح پروژه‌های مسکن مددجویان و مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در بنداروز با حضور فرماندار دشتستان
  • از هشدار آسیا تا چهارمی جهان/ زنگ خطر برای پشتوانه‌های کشتی آزاد
  • تقدیر ویژه رئیس‌جمهور از استاندار بوشهر در بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی
  • .: نصیبه حدود 3 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 4 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 5 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 7 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 8 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 9 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 9 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 9 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 9 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 9 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...