امروز: شنبه 07 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 07 شهريور 1405 - 08:48

اتحادخبر:فرماندار دشتی گفت: ۱۰۰ پروژه و طرح ارزشمند با حجم متفاوت با رقمی حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان در حوزه های مختلف عمرانی، اقتصادی و زیربنایی در نقاط مختلف شهرستان در دست اجراست.

اتحادخبر:فرماندار دشتی گفت: ۱۰۰ پروژه و طرح ارزشمند با حجم متفاوت با رقمی حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان در حوزه های مختلف عمرانی، اقتصادی و زیربنایی در نقاط مختلف شهرستان در دست اجراست.

فرماندار دشتی: ۱۰۰ پروژه در شهرستان در حال اجرا است

به گزارش مهر، رضا مقاتلی ظهر جمعه در جمع مردم شهر خورموج در مصلی شهید امام خامنه ای این شهر ضمن تبریک هفته دولت و هفته وحدت اظهار کرد: با وجود شرایط خاص کشور، دولت چهاردهم در حوزه‌های مختلف اقدامات و خدمات ارزشمندی انجام داده و همچنان نیز رویکرد اصلی دولت خدمت صادقانه و بی‌منت به مردم است.

وی افزود: نگاه ما در شهرستان دشتی این است که هیچ دیواری میان مردم و مسئولان وجود نداشته باشد و همه اقدامات به صورت شفاف، بی‌واسطه و در مسیر رضایت مردم صورت گیرد و البته همزمان صداقت و پاسخگویی به مطالبات مردم در اولویت قرار داشته باشد تا همراهی مردم بیش از پیش تقویت شود.

فرماندار دشتی ادامه داد: هرچه وفاق و همگرایی در جامعه بیشتر باشد، می‌توانیم دستاوردهای بیشتری را نصیب کشور کنیم چرا که اختلاف و چنددستگی هیچ دستاوردی نخواهد داشت و کاری از پیش نمی‌برد و یقینا مسیر توسعه و پیشرفت از همدلی و همراهی می‌گذرد.

مقاتلی با اشاره به شرایط کشور در ۱۵ ماه اخیر گفت: در این مدت حوادث و اتفاقات مختلفی در کشور رخ داد و دولت همزمان در کنار حمایت از نیروهای مسلح و صیانت از امنیت و منافع ملی، تلاش کرد روند خدمت‌رسانی به مردم بدون وقفه ادامه پیدا کند و خللی در زندگی مردم و جامعه ایجاد نشود.

وی اضافه کرد: با وجود شرایط سخت و محدودیت‌های موجود، خدمت‌رسانی به مردم متوقف نشد و مدیران و مجموعه دستگاه‌های اجرایی با روحیه جهادی در مسیر اجرای برنامه‌ها و رفع مشکلات مردم تلاش کردند و من شهادت می دهم در همه این مدت هدفی جز رضایت و آرامش مردم با وجود همه سختی ها نداشتیم.

فرماندار دشتی با اشاره به اقدامات انجام شده در این شهرستان بیان کرد: در یک سال اخیر ۴۷۷ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۲۳ هزار میلیارد تومان در شهرستان دشتی افتتاح و یا وارد مرحله آغاز عملیات اجرا شده است و در هفته دولت امسال نیز ۱۱۳ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار قریب به پنج هزار میلیارد تومان در شهرستان دشتی افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شده است.

نماینده عالی دولت در شهرستان افزود: در همین شرایط کنونی نیز حدود ۱۰۰ پروژه و طرح ارزشمند با حجم متفاوت با رقمی حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان در حوزه های مختلف عمرانی، اقتصادی و زیربنایی در نقاط مختلف شهرستان در دست اجراست که این موضوع دستاورد مهمی برای شهرستان در این شرایط است.

مقاتلی تاکید کرد: این حجم از پروژه‌ها نشان‌ دهنده عزم دولت و مجموعه مدیریت شهرستان برای توسعه زیرساخت‌ها، تقویت اقتصاد منطقه، ایجاد فرصت‌های جدید و ارتقای سطح خدمات به مردم است.

وی گفت: مسیر خدمت‌رسانی با همراهی مردم، وفاق و همدلی مسئولان و استفاده از ظرفیت‌های شهرستان با جدیت ادامه خواهد داشت و تلاش می‌کنیم اقدامات انجام شده به صورت شفاف در اختیار مردم قرار گیرد و در این مسیر از همه کسانی که ما را یاری کرده اند، از مردم عزیز و نجیب و مقاوم شهرستان، استاندار محترم و پرتلاش استان و معاونین ایشان، امام جمعه محترم شهرستان و همچنین کاکی، نماینده محترم مردم در مجلس، همه نیروهای مسلح مستقر در شهرستان، شورای تامین، معاونین و بخشداران، شهرداران و دهیاران و شوراهای اسلامی، همه مدیران و کارمندان دستگاه های اجرایی شهرستان و نیز استان و فرهنگیان و دانشگاهیان، بازاریان، سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی و پیمانکاران، کارگران، اصحاب رسانه و همه اقشار مختلف و کسانی که ما را یاری کرده اند تشکر و قدردانی می کنم.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • بازدید میدانی نماینده مرزبانی فراجا از مرزهای آبی گناوه
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 209 پروژه با اعتبار 1656 میلیارد تومان در هفته دولت در بخش مرکزی دشتستان
  • رهبر شهید وحدت اسلامی را اصلی راهبردی برای عزت، استقلال می‌دانستند
  • بهره‌برداری از جاده سلامت ویژه بانوان وحدتیه با حضور فرماندار دشتستان / اجرای ۵۵ میلیارد تومان پروژه عمرانی در هفته دولت
  • پروژه‌های هفته دولت، زمینه‌ساز ایجاد بیش از ۶ هزار فرصت شغلی جديد در استان شد
  • جهش تولیدات کشاورزی بوشهر/ افتتاح ۷۲ طرح با سرمایه‌گذاری ۱.۹ همتی در هفته دولت
  • افتتاح زمین چمن اسلامآباد؛ گامی بلند در تحقق عدالت ورزشی روستایی در دشتستان
  • درخشش مستند بوشهری در جشنواره تلویزیونی مستند/ «از نظر دیگران» برگزیده آرای مخاطبان شد
  • وزیر اقتصاد از پتروشیمی جم بازدید کرد؛ بررسی روند تولید، بازسازی و برنامه‌های توسعه
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/07
  • اتحادخبر:عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/07
  • لزوم ورود صنایع به حمایت از ورزش قهرمانی؛ باشگاه‌های تیراندازی بوشهر نیازمند پشتیبانی مالی
  • پی گیری مشکلات حوزه راه، اینترنت، بهداشت و درمان و گازرسانی بخش بوشکان
  • ۲۰ پروژه کشاورزی دشتستان افتتاح می شود
  • برای دستیابی به «ایران هرچه قوی‌تر» باید قدرت ایران را روایت کرد
  • افتتاح واحد تولیدی انواع فرآورده های قهوه در دشتستان
  • تجدید میثاق بخشدار مرکزی دشتستان با شهدای شهر دالکی
  • صادق بارانی دادستان بندر گناوه شد
  • دیدار صمیمانه مدیرعامل شرکت قطب پتروشیمی سپهر لاوان با آموزگاران دوران دبیرستان
  • اولین واحد تولیدی در منطقه آزاد بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • بحران معیشت و فروپاشی منزلت اجتماعی
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • دولت چهاردهم و «دکترین دفاعی هوشمند»/ «امنیت» شرط توسعه پایدار و اقتدار ملی
  • آغاز عملیات اجرایی و افتتاح ۷۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در بخش چاه مبارک به مناسبت هفته دولت
  • نیچه از اوج نبوغ تا مرز جنون
  • افزایش قیمت نفت در سایه تشدید تنش‌ها در خاورمیانه
  • رهن خانه؛ نیازی که در جدول دهک‌ها دیده نمی‌شود
  • متانول به‌عنوان مکمل بنزین؛ ارزیابی مهندسی عملکرد، آلایندگی و سازگاری موتور
  • نمره قابل قبول پدیده تارتار برای ماندن در پرسپولیس
  • .: نصیبه 1 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 3 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 4 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 6 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 7 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 7 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 8 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 8 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 8 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...