امروز: سه شنبه 23 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 07 شهريور 1400 - 07:23

اتحادخبر:  همزمان با گرامیداشت هفته دولت روز شنبه در آیینی ویدئو کنفرانسی۴۴ پروژه عمرانی با ۷۶ میلیارد تومان اعتبار در شهرستان جم این استان بوشهر افتتاح و اجرایی شد.

اتحادخبر:  همزمان با گرامیداشت هفته دولت روز شنبه در آیینی ویدئو کنفرانسی۴۴ پروژه عمرانی با ۷۶ میلیارد تومان اعتبار در شهرستان جم این استان بوشهر افتتاح و اجرایی شد.

۴۴پروژه عمرانی در جم افتتاح و اجرایی شد

به گزارش ایرنا، استاندار بوشهر در این آیین گفت : از این شمار ۳۴ پروژه با ۳۵ میلیارد تومان اعتبار افتتاحی و ۱۰ پروژه با ۴۱ میلیارد تومان اعتبار آغاز عملیات اجرایی است.

 

 عبدالکریم گراوند با اشاره به توسعه زیرساخت‌های گازرسانی در شهرستان جم اظهار کرد: در زمان حاضر ۱۰۰ درصد شهرها و روستاهای شهرستان جم از شبکه گازرسانی برخوردار هستند و این شهرستان یکی از شهرستان‌های پیشرو در پویش سبز گازرسانی در استان بوشهر به شمار می‌رود.

وی با قدردانی از کمیته امداد استان بوشهر در زمینه اجرای نهضت خانه سازی برای نیازمندان اظهار کرد: بر اساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه یکهزار واحد مسکونی ویژه افراد زیر پوشش کمیته امداد تکمیل و تحویل شد و در تفاهم‌نامه دوم یکهزار و ۵۰۰ واحد مسکونی دیگر در دست ساخت است که در هفته دولت امسال بخشی از آنها در شهرستان‌ها افتتاح می‌شود.

 

استاندار بوشهر بیان کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده تلاش می‌شود تا دهه فجر این واحدهای مسکونی در استان بوشهر تکمیل و تحویل شوند.

گراوند اضافه کرد: در راستای ساخت مسکن مددجویان، بر اساس مسئولیت‌های اجتماعی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و انعقاد تفاهم‌نامه طرح‌های خانه‌سازی در دست اجرا است که برای تکمیل و تحویل آنها به جامعه هدف باید پیگیری‌های لازم انجام شود.

فرماندار جم افتتاح پروژه ساختمان اداری و پست امداد گاز انارستان در زمینی به مساحت ۵۲۰ متر مربع و زیربنای ۶۵۰ مترمربع با اعتبار سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان را از جمله پروژه‌های افتتاحی هفته دولت عنوان کرد.

محمد حسینی با اشاره به برخورداری ۱۰۰ درصد شهرها و ۹۹.۲ درصد روستاهای شهرستان جم از نعمت گاز گفت: ۵۷۶ کیلومتر شبکه گازرسانی در شهرستان جم اجرا شده  و در حال حاضر دورترین روستاهای شهرستان جم از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند که تحقق این امر سبب شده این شهرستان در زمینه ارائه خدمات گازرسانی به مردم به عنوان یکی از شهرستان‌های پیشرو استان بوشهر به شمار رود.

وی ادامه داد: تاکنون افزون بر ۱۵ هزار انشعاب گاز در شهرستان جم نصب شده که از این میزان پنج هزار و ۸۰۰ انشعاب در شهرها و ۹ هزار و ۶۰۰ انشعاب در روستاها هستند.

حسینی سهمیه مسکن مددجویی شهرستان جم را ۳۲ واحد مسکونی عنوان کرد و گفت: از این تعداد پنج واحد با ۶۰۰ میلیون تومان در هفته دولت مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

 

وی اضافه کرد: همچنین در پنجمین روز از گرامیداشت هفته دولت ۲ پروژه ورزشی چمن مصنوعی حاجی آباد با یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و خانه ورزش روستایی بابامبارکی در زمینی به مساحت ۳۳۰ مترمربع با یک میلیارد تومان اعتبار افتتاح شد.

فرماندار جم گفت: همچنین عملیات اجرایی روشنایی ورزشگاه جم با ۳میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و ساخت چمن مصنوعی انارستان نیز در زمینی به مساحت هشت هزار مترمربع و سه میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان آغاز شده‌است.

وی ادامه داد: همچنین عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جم در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان آغاز شد که قابلیت پذیرش ۴۰ واحد صنعتی و ۶۰ واحد صنفی را دارد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • «کجا بودی؟»؛ سؤالی که نوجوان را از والدین دور می‌کند
  • دیدارهای مردمی فرصتی برای بررسی مستقیم مطالبات شهروندان است
  • بازآفرینی شهری در آبپخش؛ ۹۰ تن قیر رایگان اختصاص یافت
  • زمان پاسخگویی استاندارد بوشهر کاهش یافت
  • انعقاد تفاهم‌نامه ۳۹۰۰ میلیارد تومانی برای ایمن‌سازی راه های بوشهر
  • اصابت پرتابه دشمن به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
  • رئیس‌کل دادگستری بوشهر: حمایت از تولید با جدیت دنبال می شود
  • پزشکیان:کارآمدی مدیری که نتواند مصرف انرژی را کنترل کند مورد تردید است
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • استاندار بوشهر: کاهش هدررفت آب در شبکه‌های توزیع ضروری است
  • رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر: برنامه‌های اصلاحی و تربیتی تداوم یابد
  • خلیج فارس تا سه‌شنبه مواج است؛ بوشهر در آستانه گرمای ۵۰ درجه
  • بلاتکلیفی نیمکت استقلال و پرسپولیس/ گزینه بزرگ از دست دو مدعی پرید!
  • آتشفشان چشمت
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • .: ... حدود 10 ساعت قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها 1 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 4 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 7 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 14 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 18 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 22 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 22 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...