امروز: سه شنبه 17 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 11 بهمن 1399 - 12:10
استاندار فارس:

اتحادخبر: استاندار فارس با بیان اینکه جذب سرمایه‌گذاری خارجی در فارس در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ سه برابر شده است، گفت: اگر شرایط تحریمی نبود، چندین برابر شرایط فعلی سرمایه در فارس جذب می‌شد.

اتحادخبر: استاندار فارس با بیان اینکه جذب سرمایه‌گذاری خارجی در فارس در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ سه برابر شده است، گفت: اگر شرایط تحریمی نبود، چندین برابر شرایط فعلی سرمایه در فارس جذب می‌شد.

نبود تحریم، جذب سرمایه‌گذاری خارجی در فارس را شتاب می‌دهد

به گزارش ایرنا؛ عنایت‌الله رحیمی در خصوص دلایل موفقیت فارس در کسب رتبه نخست جذب سرمایه‌گذاری خارجی افزود: سرمایه ترسو است و معمولا جایی می‌رود که امنیت داشته باشد و سرمایه‌گذار نیز انسان عاقل و باذکاوت و تیزهوشی هست و جایی می‌رود که سودآوری و امنیت لازم را برای سرمایه‌اش داشته باشد.
وی امنیت، وحدت و انسجام را یکی از نمودهایی دانست که می‌تواند مورد ارزیابی سرمایه‌گذار قرار گیرد و اظهارکرد: زمانی که سرمایه‌گذار ببیند در منطقه‌ای جنگ و دعوا نیست و تصمیم‌ گیرندگان آنجا تعارض و درگیری‌ ندارند، آن منطقه را به عنوان یک منطقه امن ارزیابی می‌کند ضمن اینکه زیرساخت‌ها، پتانسیل‌ها و مزیت‌های نسبی آن منطقه نیز برای آن‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.


استاندار فارس گفت: زمانی که برجام امضا شده بود سرمایه‌گذاری استان رشد قابل توجهی داشت که در طول تاریخ کشور این اتفاق نیفتاده بود؛ بعد از آن افتی داشتیم و در سال ۹۷ و ۹۸ مجدد شروع به جذب سرمایه‌گذاری خارجی کردیم و میزان سرمایه‌گذاری خارجی در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ بیش از ۲ برابر رشد داشت و ۹ ماهه ابتدایی سال ۹۹ بیش از سه برابر سال ۹۸ سرمایه‌گذاری خارجی جذب شده است.


وی ادامه داد: البته ظرفیت جذب سرمایه‌گذاری استان فارس خیلی بیشتر از این‌هاست اما تحریم‌ها و تهدیدهای ایجاد شده برای کشور مقدار زیادی جلو این کار را گرفته است وگرنه فارس در حوزه معدن، کشاورزی، گردشگری، گردشگری سلامت، صنعت و حمل و نقل پتانسیل‌های بسیار خوبی دارد.
نماینده عالی دولت در استان فارس با با اشاره به رتبه نخست جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور توسط این استان گفت: البته روند مطلوب نیست چرا که اگر شرایط تحریم‌ها نبود ما باید چند صد برابر چیزی که امروز جذب می‌کنیم، جذب می‌کردیم اما با این شرایط ما نسبت به سال گذشته سه برابر جذب سرمایه خارجی داشتیم.


میزان سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در استان فارس از ابتدای سال ۹۹ تاکنون نسبت به سال گذشته افزون بر سه و نیم برابر شده است.
از ابتدای سال جاری تاکنون در مجموع چهار طرح سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در قالب ۲۰ پروژه به ارزش بیش از ۶۸۵ میلیون دلار در استان فارس اجرایی شده است در حالی که  این عدد در سال ۹۸ کمی بیش از ۱۸۱ میلیون دلار بود.
    
روند احیای واحدهای تعطیل شده و نیمه تعطیل در فارس ادامه دارد
رحیمی در ادامه درباره اقدامات صورت گرفته برای فعال سازی واحدهای تعطیل شده و نیمه تعطیل استان فارس گفت: این سوال در ارتباط با وضعیت اقتصادی و اجتماعی هم بین المللی و هم ملی قرار می گیرد.
وی ادامه داد: اگر در سال های قبل از برجام خودمان را سرزنش می‌کردیم که چرا ۱۰ واحد تعطیل شده است با این شرایط اگر ۱۰۰ واحد تعطیل شود باید به اندازه آن ۱۰ واحد خودمان را سرزنش کنیم چون قسمتی از این موضوع در ید و اختیار داخل نیست و متاثر از تصمیم‌های بین المللی است که ما نیز در این زمینه با معضلات و تنگناهای مختلفی براثر تحریم مواجه هستیم.
استاندار فارس با بیان اینکه برای غلبه بر این شرایط تلاش‌های بسیار ارزنده‌ای در دولت تدبیر و امید صورت گرفته است، گفت: در زمینه سودهای بانکی، جرایم بانکی، ارایه تسهیلات بانکی و کاهش بروکراسی اداری اقداماتی خوبی شده است.
رحیمی افزود: مجوزهای بدون نام و تشکیل و ایجاد پنجره واحد از جمله اقدامات است، همچنین اورژانس صنعت راه‌اندازی شده که ۲۴ ساعته در خدمت صنایع قرار دارد.
وی ادامه داد: در زمینه امورگمرکی، تامین اجتماعی، واگذاری زمین و زیرساخت‌ها فعالیت های بسیار خوبی را انجام داده‌ایم که مشهود است.
استاندار فارس گفت: تلاش شد تعدادی از واحدهای در حال تولید که به ظرفیت اسمی خود نرسیده بودند، افزایش تولید داشته باشند؛ تعدادی از واحدها نیز نیمه تعطیل بودند که تلاش شد با در اختیار گذاشتن سرمایه در گردش و استمهال وام‌ها و دادن فرصت برای بازپرداخت و کاهش جرایم به فعالیت برگردند.
رحیمی بیان کرد: تعدادی از واحدها نیز توسط بانک‌ها تملک شده بودند یا وجود اختلاف بین سرمایه‌گذاران و شرکای این واحدها منجر به تعطیلی آن‌ها شده بود که با هماهنگی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید یا در کارگروه‌های دیگری مثل کارگروه گفت و گوی بخش خصوصی و دولت تصمیماتی اتخاذ و منجر به رونق این‌ واحدها شد.
وی ادامه داد: البته هنوز نیز واحدهایی هستند که در تلاش هستیم که آن ها را مجدد احیا و راه‌اندازی کنیم.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • اهدای اعضای بدن رئیس بانک توسعه تعاون شعبه کنگان به بیماران نیازمند
  • شیراز و چالش مطب‌هایی که در خانه‌های مسکونی جا گرفتند
  • مهرانگیز: عوارض خودرو به نفع شهرداری‌های استان وصول می شود
  • اعضای جوان ۳۳ ساله دشتستانی به بیماران نیازمند عضو اهدا شد
  • مهرانگیز: پاسخگویی بی‌واسطه اولویت دستگاه قضایی است
  • مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت
  • وضعیت «آنفلوانزا» در فصل سرما؛ چه کسانی واکسن بزنند
  • پرونده‌های تغییر کاربری و احداث بنا در استان بوشهر بررسی شد
  • طرح واکسیناسیون طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل در دشتستان اجرا شد
  • بساط مکمل‌های ورزشی تقلبی برچیده شد
  • پرداخت ۴۰۰۰ میلیارد تومان به شهرها و روستاهای بوشهر
  • پیشنهاد حذف یارانه شیرخشک و افزایش اعتبار کارت امید مادران
  • مسیر باز برای سبقت گرفتن پرسپولیس از استقلال؛ چهار دیدار با شرایط خاص
  • مدعیانی که سد راه مدال طلا هستند؛ کار سخت کشتی‌گیران ایران در ژاپن
  • معمای بازپرداخت در صندوق‌های ارزی؛ وعده دلاری یا تسویه ریالی؟
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • مدیریت حراست پتروشیمی بوشهر به یک مدیر جوان و باتجربه سپرده شد
  • «رآکتور»
  • تنوع‌بخشی به عرضه محصولات آریاساسول با تولید و فروش پلیمر به صورت پودر
  • حمایت فروشگاه تفنگ ایران از تیم‌های تیراندازی دشتستان در لیگ استانی
  • بوشهر؛ پرچمدار تاریخی ایران در مصاف با استعمار
  • استعدادیابی رایگان تیراندازی با کمان در بوشهر؛ نونهالان بوشهری در مسیر المپیاد استعدادهای برتر کشور
  • موفقیت تیم بیسبال رده پایه استان بوشهر در رقابتهای کشوری
  • دانشگاه پیام نور واحد کنگان با دو رشته به اصلاحیه دفترچه ارشد ۱۴۰۵ اضافه شد
  • نونهالان و نوجوانان بوشهری در مسابقات قهرمانی کونگ‌فو توآ کشور خوش درخشیدند
  • محکومیت حمله بزدلانه آمریکا به مراسم عروسی در سیریک
  • طعنه سنگین سرپرست پرسپولیس به مدیر استقلال: فتاحی بازی دیگری را دیده!
  • ارتباط نوشیدنی‌های شیرین با دو برابر شدن خطر ابتلا به سرطان معده
  • نرخ موفقیت درمان ناباروری از ۲۵ تا ۴۰ درصد است
  • توقف فعالیت معدن شن و ماسه در حریم تخت‌جمشید
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/توافق ایران و عمان بر سر نقشه تردد در تنگه هرمز
  • موکب‌های روستایی در راه حسین(ع)
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اجرای انفجار کنترل‌شده اکتشاف در معدن سیمان شیراز
  • شناسایی ۹ انبار احتکار کالا به ارزش بیش از ۵۰۳ میلیارد ریال در فارس
  • 🎥ویدیو/مشاهده کفتار راه‌راه در منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم و تنگ باهوش
  • .: دشتستان حدود 3 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 5 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 9 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 10 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 12 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 13 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 14 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 16 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 17 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 18 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...