امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 17 شهريور 1405 - 09:26

اتحادخبر:یک مطالعه جدید به رهبری محققان دانشگاه راکفلر نشان داد که سطح آرژنین ممکن است بر نحوه شناسایی سلول‌های سرطانی و سلول‌های آلوده به ویروس توسط سیستم ایمنی تأثیر بگذارد.

اتحادخبر:یک مطالعه جدید به رهبری محققان دانشگاه راکفلر نشان داد که سطح آرژنین ممکن است بر نحوه شناسایی سلول‌های سرطانی و سلول‌های آلوده به ویروس توسط سیستم ایمنی تأثیر بگذارد.

تاثیر مکمل‌های آرژنین بر شناسایی سلول‌های سرطانی

به گزارش اتحادخبر به نقل از مدیکال نیوز تودی، محققان مکمل آرژنین را در موش‌ها آزمایش کردند و دریافتند که با افزایش سطح آرژنین، تومورهای سرطانی کاهش یافته و نتایج عفونت ویروسی بهبود می‌یابد.

از آنجایی که آرژنین نسبتاً ارزان است، دانشمندان امیدوارند که اگر آزمایش‌های انسانی این یافته‌ها را تأیید کنند، بتواند علاوه بر درمان‌های موجود، یک مکمل کم‌هزینه نیز ارائه دهد.

آرژنین یک اسید آمینه است که در غذاهای غنی از پروتئین مانند گوشت، ماهی، لبنیات، آجیل و حبوبات یافت می‌شود.

طبق گفته موسسه ملی تحقیقات ژنوم انسانی، اسیدهای آمینه به عنوان "بلوک‌های سازنده پروتئین‌ها" عمل می‌کنند. آرژنین همچنین از عملکرد ایمنی، جریان خون، بهبود زخم و سایر فرآیندها پشتیبانی می‌کند.

بدن هم می تواند آرژنین تولید کند و هم آن را از طریق غذا به دست ‌آورد. با این حال، سرطان و عفونت‌های ویروسی مانند کووید-۱۹ می‌توانند در دسترس بودن آن را کاهش دهند. این شرایط ممکن است سلول‌های ایمنی تولیدکننده آرژیناز، آنزیمی که آرژنین را تجزیه می‌کند، را فعال کند.

محققان این مطالعه جدید می‌خواستند مشخص کنند که آیا این تغییرات می‌توانند مستقیماً بر پاسخ ایمنی بدن به سرطان و عفونت‌های ویروسی تأثیر بگذارند یا خیر.

ابتدا، آنها داده‌های موجود در مورد سطح اسید آمینه در بافت سرطانی و بافت ریه موش‌های مبتلا به آنفلوانزا یا عفونت‌های سارس-کووید را تجزیه و تحلیل کردند. تجزیه و تحلیل آنها آرژنین را به عنوان یکی از اسیدهای آمینه‌ای که به طور مداوم در این شرایط کاهش می‌یابد، شناسایی کرد.

در مرحله بعد، محققان آرژنین را در سلول‌های سرطانی روده بزرگ انسان و موش محدود کردند. آنها همچنین رده‌های سلولی انسانی از ملانوما و سرطان‌های سینه، معده و پانکراس را آزمایش کردند.

این تیم سطح پروتئینی به نام کمپلکس سازگاری بافتی اصلی کلاس I (MHC-I) را اندازه‌گیری کردند که به سیستم ایمنی کمک می‌کند سلول‌های آلوده یا غیرطبیعی را شناسایی کند.

محققان میزان آنتی‌ژن سلول‌های سرطانی و میزان اثربخشی سلول‌های CD۸ T در کشتن آنها را اندازه‌گیری کردند. آنها همچنین بررسی کردند که چگونه آرژنین بر تولید پروتئین تأثیر می‌گذارد.

در مرحله بعد، تیم رژیم‌های غذایی حاوی آرژنین مکمل، استاندارد و محدود را در یک مدل موش مبتلا به سرطان روده بزرگ آزمایش کرد.

محققان مشاهده کردند آرژنین نتایج سرطان و عفونت ویروسی را در موش‌ها بهبود بخشید.

محدودیت آرژنین سطح MHC-I را در سلول‌های سرطانی روده بزرگ انسان و موش کاهش داد. محققان اثرات مشابهی را در چندین رده سلولی سرطانی دیگر یافتند.

در موش‌ها، مکمل آرژنین تومورهای روده بزرگ را کاهش داد و نتایج ناشی از آنفلوانزا و سارس-کووید، ویروسی که باعث کووید-۱۹ می‌شود، را بهبود بخشید.

هنگامی که محققان آرژنین را پس از ۲۴ ساعت محدودیت دوباره بازیابی کردند، سطح MHC-I در عرض چند ساعت بهبود یافت. محققان دریافتند که سطح پایین آرژنین باعث می‌شود ریبوزوم‌ها در طول تولید MHC-I متوقف شوند.

در آزمایش‌های سرطان روده بزرگ، موش‌هایی که آرژنین غذایی اضافی دریافت کردند، تومورهای کمتر و کوچک‌تری ایجاد کردند، در حالی که موش‌هایی که آرژنین کمتری مصرف کردند، تومورهای بیشتری ایجاد کردند.

مکمل آرژنین همچنین کاهش وزن و مرگ و میر را در موش‌های مبتلا به آنفلوانزا کاهش داد. محققان حتی زمانی که مکمل را ۱ روز پس از عفونت شروع کردند، مزایایی را مشاهده کردند.

دکتر «سهیل تواضعی»، نویسنده مطالعه از دانشگاه راکفلر، گفت: «میزان آرژنینی که ما به عنوان مکمل استفاده کردیم معادل حدود ۱۰ گرم آرژنین در روز است.»

تیم او امیدوار است که مکمل را در افراد مبتلا به آنفلوانزا که با خطر بالای بیماری شدید مواجه هستند، آزمایش کند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ تسویه می‌شود
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • آمریکایی‌ها با ملت ایران دشمنی دارند؛ نباید به آنان خوش‌بین باشیم
  • شمارش معکوس برای جدال با مصر؛ تنیس ایران در اندیشه شکستن طلسم صعود
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی به دشمن
  • هشدار پلیس فتا نسبت به سرقت اعتبار خرید
  • کارنامه ۳۹ ماهه اسقاط خودرو؛ ۲ میلیارد لیتر بنزین صرفه‌جویی شد
  • قضاوت داوران بوشهری در رده‌بندی هندبال ساحلی بانوان کشور
  • غنی‌سازی ۹۰ درصدی در دستورکار ایران باشد؛ برای هر سناریویی آماده‌ایم
  • نماینده ویژه رهبر انقلاب: مدیریت تنگه هرمز را به هیچ‌کس واگذار نمی‌کنیم
  • سارق حرفه‌ای در گناوه دستگیر شد؛ کشف ۸ فقره سرقت
  • ضوابط پیشنهادی برای فعالیت بازار مبادلات آب در بورس انرژی منتشر شد
  • بازدید مدیرعامل انتقال خون از مرکز وصال
  • واکسن سرطان می‌تواند بقای بیماران مبتلا به سرطان پوست را افزایش دهد
  • کانادا با حمایت از ادعای پوچ امارات، شاخه‌ای را که روی آن نشسته می برد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 19 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...