امروز: سه شنبه 20 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 25 تير 1397 - 11:48
اتحاد خبر: روایت‌ها از چگونگی قتل او متفاوت است. مجید فرجی خبرنگار کرجی که در زمان قتل در کنار داداشی حضور داشته‌است، مدعی است این قتل نقشه‌ای از قبل طراحی شده بوده‌است، ولی فرمانده نیروی انتظامی کرج این ادعا را رد می‌کند. بعد‌ها مشخص شد این خبرنگار که مدام به دنبال مطرح کردن نام خود بوده عامل اصلی درگیری بوده است.
اتحاد خبر: روایت‌ها از چگونگی قتل او متفاوت است. مجید فرجی خبرنگار کرجی که در زمان قتل در کنار داداشی حضور داشته‌است، مدعی است این قتل نقشه‌ای از قبل طراحی شده بوده‌است، ولی فرمانده نیروی انتظامی کرج این ادعا را رد می‌کند. بعد‌ها مشخص شد این خبرنگار که مدام به دنبال مطرح کردن نام خود بوده عامل اصلی درگیری بوده است.

به گزارش جام جم آنلاین؛ دو هفته قبل از اینکه امیر قرایی قویترین مرد سابق ایران مرتکب قبل شود روح الله داداشی به دفتر یکی از روزنامه های ورزشی رفت و گفت و گویی مفصل درباره بدنسازی و پرورش اندام، مقام اخیر جهانی اش و … انجام داد. آن روز با برادر بزرگترش به دفتر روزنامه آمد. دو هفته بعد برای مصاحبه مجددا با او مصاحبه گرفتیم البته اینبار برای امیر قرایی قوی ترین مرد ایران که در یک درگیری خیابانی فردی را به قتل رسانده و متواری شده بود.

 

ناگفته‌هایی از قتل روح الله داداشی در آستانه پنجمین سالگرد مرگش

روح الله داداشی نظرش را درباره امیر قرایی گفت اما از این هم گله کرد که چرا از وقتی امیر قرایی مرتکب جنایت شده همه با او تماس می گیرند و نظر او را می خواهند. بعد او در ادامه گفت که او اصلا مناسبتی با این اتفاقات ندارد و علاقه مند به دنبال کردن چیزهایی مثل قتل و کتک کاری و اتفاقاتی از این دست نیست. او حتی بابت اینکه یکی از مصاحبه هایش را با دست خونی چاپ کرده بودیم گله داشت چرا که نمی خواست چهره ای خشن از او نزد جوانان ثبت شود…

 

دو ماه بعد…

خبر کوتاه بود و حیرت انگیز: «روح الله داداشی درگذشت». به سرعت پیگیری کردیم و متوجه شدیم علت فوت اصابت جسم تیز به شاهرگ گردنش بوده و به قتل رسیده است. این تراژدی در یک درگیری خیابانی رقم خورد.

 

روایت‌ها از چگونگی قتل او متفاوت است.مجید فرجی خبرنگار کرجی که در زمان قتل در کنار داداشی حضور داشته‌است، مدعی است این قتل نقشه‌ای از قبل طراحی شده بوده‌است ولی فرمانده نیروی انتظامی کرج این ادعا را رد می‌کند. بعدها مشخص شد این خبرنگار که مدام به دنبال مطرح کردن نام خود بوده عامل اصلی درگیری بوده است.

 

در ادعایی دیگر، مربی داداشی پیاده شدن وی از ماشین را رد کرد و عقیده دارد ضاربان در حالتی که او در ماشین نشسته بوده‌است او را مضروب کرده‌اند و نیز ادعا کرد قاتل به او گفته‌است که داداشی در جواب فحاشی‌های آنان تنها آن‌ها را به آرامش دعوت می‌کرده‌است.

 

طبق روایتی دیگر در جریان یک تصادف جزیی بین خودروها، فحاشی ضاربان سبب عصبانیت داداشی شده و او به تعقیب ضاربان می‌پردازد که منجر به استفاده از چاقو توسط قاتل می‌شود. متهم می‌گوید در جریان درگیری بارها از او خواستم مرا رها کند اما او همچنان کتکم می‌زد.

 

همچنین متهم در جریان اظهارات خود در دادگاه گفت که در جریان درگیری برای ترساندن داداشی و همراهش اقدام به استفاده از چاقو کرده‌است، که ابتدا دو ضربه به دستان داداشی زده و ضربه آخرش به گردن او اصابت می‌کند.

 

قاتل پیش از درگیری به دلیل آینه به آینه شدن اتومبیلش با اتومبیل آزرای روح الله داداشی به مادر تازه درگذشته روح الله ناسزا می گوید. روح الله نیز از این موضوع عصبانی شده است. با این حال او مدام قاتل و همراهش را به آرامش دعوت می کرده و اصلا بعدا مشخص شد ادعای قاتل مبنی بر اینکه از روح الله کتک خورده صحت نداشته است.

داستان یک قتل؛ ۷ سال پس از مرگ روح الله داداشی

روزهای بعد جزئیات دیگری از این ماجرا فاش شد. وقتی روح الله داداشی به حالت نیمه بیهوش روی زمین می افتد همراه قاتل باز هم دست برنمی دارد و داداشی را مورد ضرب و جرح قرار می دهد و با ضربه سر به صورتش می زند. او پیش از دستگیری در قهوه خانه ای ماجرای به قتل رساندن روح الله داداشی از سوی علیرضای ۱۷ ساله را با افتخار نقل می کند و اینکه چطور یک فرد ورزشکار و قوی هیکل را مورد ضرب و شتم قرار داده اند.

 

حاشیه های بعد از اعدام

«تا آخر عمر سیاه می پوشم»، «برای روح الله عروسی می گیرم». اینها بخشی از صحبت های علی برادر بزرگ تر روح الله است. روح الله در هنگام مرگ ۳۰ سال داشت. پدر و مادرش را از دست داده بود و علی نقش بزرگ تر را برای او ایفا می کرد. او زمانی که در خانه مشغول استراحت بود به بدترین شکل ممکن خبر قتل ناجوانمردانه برادرش را دریافت کرد.

 

چند روز بعد از این جنایت متاسفانه عکس های روح الله داداشی در حالی که غرق خون است و بر روی زمین افتاده به سرعت موبایل به موبایل منتشر شد. بدتر از آن انتشار تصاویری از شستشوی بدن او در غسال خانه بود که واکنش شدید برادر روح الله را برانگیخت.

 

علیرضا قاتل روح الله چند وقت بعد در ملاعام اعدام شد… او در زمان اعدام اشک می ریخت و مدام طلب بخشش می کرد. با فریاد نام ائمه اطهار را بر زبان می آورد و مادرش را صدا می زد. گفته می شود یکی از برادران روح الله زمانی که در زمان اعدام با طلب بخشش مادر قاتل ۱۷ ساله روبرو می شود به این زن سیلی می زند که هنوز صحت و سقم آن مشخص نشده است.

 

روح الله قرار بود داماد شود

یکی از نزدیکان روح الله داداشی که خبرنگار هم بود می گوید روح الله داداشی قصد مهاجرت به آمریکا را داشت. برادر او یعنی علی هم فاش کرد که قرار بود روح الله به زودی داماد شود. برای او دختری نشان کرده بودند اما آن شب تلخ همه خانواده را سیاه پوش کرد. چند ماه بعد از مرگ روح الله ابعاد دیگری از زندگی این قهرمان ایران و جهان فاش شد از جمله اینکه فعالیت های زیادی در کارهای خیریه و سر زدن به معلولان و سالمندان دارد.

 

به هر حال به سالمرگ روح الله داداشی نزدیک می شویم یعنی بیست و ششم تیر ماه… هفت سال از درگذشت این جوان قهرمان خیلی سریع گذشت./د



کانال تلگرام اتحادخبر

برچسب ها:
قتل , حادثه , اتحاد خبر

نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • منطقه آزاد بوشهر می تواند سکوی نوین اقتصاد دریامحور باشد
  • بوشهر در تنگنای درمان؛ ضرورت تسریع در تکمیل بیمارستان‌ها
  • بوشهر در آستانه نمایشگاه بزرگ توانمندی‌های استانی؛ از آبزی‌پروری تا لنج‌سازی و خرما
  • یائسگی زودرس با فشارخون بالا مرتبط است
  • ثبت ۲۵ هزار شکایت آموزش و پرورش در دیوان عدالت
  • قرارداد توسعه گریدهای جدید پلی‌پروپیلن بین جم‌پیلن و پژوهشگاه پلیمر امضا شد؛ گامی برای افزایش ارزش‌آفرینی و سودآوری پایدار
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • بارش تابستانه در شهرستان‌های جم و دشتستان بوشهر
  • «دعا کنیم»
  • چمران: امکان خروج پادگان‌ها از تهران وجود دارد
  • شهردار بوشهر: نهضت آسفالت معابر در شهر ادامه دارد
  • حضور میدانی مدیرعامل کیمیای پارس خاورمیانه و مسول حفاظت فیزیکی حراست موسسه ذخیره فرهنگیان در سایت عملیاتی شرکت
  • استاندار بوشهر بر تسریع در تکمیل باغ‌موزه دفاع مقدس تأکید کرد
  • بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی بیماران سرطانی بوشهر با حضور وزیر بهداشت و استاندار بوشهر
  • تجلیل انجمن «دیدگاه» دشتستان از نویسنده کتاب «یادنامه»
  • هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی، شرط برگزاری باشکوه پیاده‌روی بزرگ ولایت است
  • کدام دموکراسی؟
  • تاب‌آوری صنعت نفت، گاز و پتروشیمی در شرایط جنگ؛ چرا حفظ سرمایه انسانی یک ضرورت اقتصادی است؟
  • بیانیه شرکت مبین انرژی خلیج فارس درباره‌ی بازتاب رأی شورای رقابت در برخی رسانه‌ها
  • پیام مدیرعامل پتروشیمی جم به مناسبت اربعین سید و سالار شهیدان، اباعبدالله الحسین (علیه‌السلام)
  • بررسی وضعیت قراردادهای یوتیلیتی در شورای رقابت؛ اصلاح مفاد مرتبط با دیماند و اضافه‌مصرف
  • وزیر بهداشت وارد عسلویه شد
  • اخلاقی: وزیر بهداشت برای تکمیل بیمارستان برازجان دستور ویژه‌ صادر کرد
  • خبرنگاران نقش اساسی در امر توسعه و تحقق عدالت و تحولات جامعه دارند
  • بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان تا پایان سال آینده به بهره برداری می رسد
  • علوی: مواکب فارس تا بازگشت آخرین زائر اربعین فعال می‌مانند
  • شارژ کالابرگ مرداد ماه از فردا آغاز می‌شود
  • دستگیری ۸ نفر از اشرار مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • آئین تقدیر از شهردار و دهیاران بخش مرکزی دشتستان برگزار شد
  • ۲۷۲ مصوبه رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی استان بوشهر ابلاغ شد
  • ورزش همچنان کلید داشتن قلبی سالم‌تر است
  • «آقای ونس؛ اُوه آقای ونس»
  • بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی بیماران سرطانی بوشهر با حضور وزیر بهداشت و استاندار بوشهر
  • آنتن ضعیف، کسب‌وکار را زمین‌گیر کرده است
  • .: فریده فهیمی حدود 17 ساعت قبل گفت: مغز مریزاد، امیدخان دریسی ...
  • .: مرتضی از آبپخش 1 روز قبل گفت: تعداد زیاد متخصص و ...
  • .: مهدی طاهری نیا 1 روز قبل گفت: بازم مثل همیشه زیبا ...
  • .: مهدوی 1 روز قبل گفت: به به 🙏 ...
  • .: غلامرضا بردستانی حدود 4 روز قبل گفت: با تبریک به مردم ...
  • .: محمد حدود 8 روز قبل گفت: میز اقتداری که منتظر ...
  • .: ا ارمی حدود 13 روز قبل گفت: بسیار عالی ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 14 روز قبل گفت: بسیار عالی 👌🌹 ...
  • .: بهار حدود 14 روز قبل گفت: 🤲🤲🤲 ...
  • .: فعال محیط زیست حدود 14 روز قبل گفت: از توجه حضرتعالی به ...