امروز: يکشنبه 21 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 23 دي 1393 - 13:14
در این میان آقای حسینیان از دور لبخند رضایت بر لب داشت و آقایان رسایی و کوچک‌زاده هم خوشبختانه یا متأسفانه حضور نداشتند. تا اینکه آقای ابوترابی اجازه ملوکانه فرمودند که ادامه نطق در حالی که از رادیو پخش نمی‌شود٬ در جلسه غیرعلنی ایراد شود.

اتحاد جنوب: علی مطهری در خصوص حاشیه‌های ایجاد شده پس از نطق دیروزش بیانیه‌ای صادر کرد که در این بیانیه از اینکه نطق وی نیمه‌کاره مانده و اجازه ادامه صحبت به وی داده نشده بود٬ گلایه کرد.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
اتفاقی که در روز یکشنبه ۲۱ دی در صحن علنی مجلس افتاد، موجب وهن مجلس شدt از این نظر که در نهادی که خود قانونگذار است و باید بیش از هر نهاد دیگری احترام قانون را نگه داردt قانون زیر پا گذاشته شد.

نطق من شامل مطالب مختلف فکری و اجتماعی بود که در پایان آن به مسئله حصر پرداخته شد. به محض ورود به این مسئله، همزمان از یک طرف حدود پانزده تا بیست نفر از نمایندگان در فاصله یک تا دو متری تریبون شروع به سر و صدا کردند تا صدای من به گوش کسی نرسد و از طرف دیگر آقای ابوترابی رئیس وقت جلسه متأسفانه به جای آنکه این افراد را دعوت به سکوت و نشستن در جای خود بنمایند٬ نطق بنده را قطع و شروع به پاسخ دادن کردند، کاری که تاکنون در مجلس سابقه نداشته است که در میان یک نطق میان دستور، رئیس جلسه شروع به پاسخگویی کند.

در واقع ایشان آن افراد را ترغیب و تشویق به ادامه کارشان کردند و در ‌‌نهایت اعلام تنفس و مجلس را تعطیل کردند. این دو رفتار همزمان و مکمل یکدیگر، شائبه طراحی‌شده بودن این برنامه را به شدت تقویت می‌کند، خصوصا که آنها می‌دانستند در ضمن نطق من٬ پاسخی به جوابیه قوه قضائیه درباره قانونی بودن حصر خانگی خواهد بود.

قبل از تنفس، افرادی نزد من آمدند تا مرا از ادامه نطق منصرف کنند که اغلب آن‌ها حسن نیت داشتند، مثل آقایان مصباحی مقدم، توکلی، پزشکیان و قاضی‌پور که به آن‌ها گفتم اینکه نطق یک نماینده ناتمام بماند چون رئیس جلسه یا عده‌ای از نمایندگان و حتی اکثر نمایندگان نمی‌پسندند، خلاف قانون و بدعت و یک رویه غلط است که فردا به سر دیگران می‌آید. من باید نطقم را تمام کنم.

آقایان حسینی نماینده قصر شیرین، نعیمی نماینده آستارا و اکبری نماینده کرج نیز همین درخواست را داشتند٬ منتها چون درخواست‌شان همراه با کشیدن دست من بود آنها را به سمت پایین تریبون از سمت راست و چپ خود دور کردم.

در این میان آقای حسینیان از دور لبخند رضایت بر لب داشت و آقایان رسایی و کوچک‌زاده هم خوشبختانه یا متأسفانه حضور نداشتند. تا اینکه آقای ابوترابی اجازه ملوکانه فرمودند که ادامه نطق در حالی که از رادیو پخش نمی‌شود٬ در جلسه غیرعلنی ایراد شود.

باز هم آن افرادجلوی تریبون سروصدا می‌کردند به طوری که صدای من به سختی به حضار می‌رسید. یک فراز سه خطی از نطق من باقی مانده بود و من سر در متن نطق داشتم که آقایان کریمی قدوسی نماینده مشهد، آقامحمدی نماینده خرم‌آباد، انصاری نماینده آبادان و بشیری نماینده پاکدشت از پشت سر آمدند و بنده را از جایگاه پایین آوردند و در این میان آقای کریمی قدوسی به زمین خورد.

بعدا دیدم دست من چند زخم سطحی برداشته است که نفهمیدم به کجا خورد. آقای آقامحمدی برای تکمیل کارش متن نطق من را هم قاپید و پاره کرد. اینها را می‌گویم تا موکلین این افراد بدانند به چه افراد آزاداندیشی رأی داده‌اند که هم برخلاف قرآن که می‌فرماید "فبشر عباد الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه" عمل کردند، هم خلاف قانون اساسی که در اصل ۸۶ می‌گوید٬ نماینده در اظهارنظر درباره همه مسائل کشور آزاد است و هم برخلاف نظر مقام رهبری که تاکنون چند بار فرموده‌اند اگر با نطق یک نماینده مخالف هستید دو – دو و سر و صدا نکنید٬ بلکه گوش کنید و بعدا پاسخ او را با آرامش بدهید.

از افرادی که جلوی تریبون جمع شده بودند آقایان آصفری نماینده اراک، موسوی‌نژاد نماینده دشتستان، جبیری نماینده بوشهر و قاسم جعفری نماینده بجنورد، نبویان نماینده تهران، پژمان‌فر نماینده مشهد، حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر، حکیمی نماینده رودبار و موسوی نماینده خدابنده یادم هست.

قاعدتا این‌ها اگر در روز عاشورا بودند در لشکر عمر سعد به ایجاد سروصدا می‌پرداختند تا سخن حق به گوش مردم نرسد. این را هم بگویم که برخی از این افراد برای خودشیرینی و علامت دادن به برخی نهاد‌ها دست به این کار‌ها می‌زنند و الاّ آدم عاقل می‌نشیند حرف را می‌شنود و اگر مخالف است بعدا آن را رد می‌کند.

لازم است از آقای پزشکیان نماینده تبریز که از ابتدا تا انتهای ماجرا مانند یک محافظ در کنار من بودند٬ تشکر ویژه داشته باشم. همین طور از آقای عابد فتاحی نماینده ارومیه که در جهت کاهش تنش‌ها تلاش چشمگیر داشتند سپاسگزارم و همینطور از آقای حسین‌زاده نماینده نقده تشکر می‌کنم.

به هرحال مجلس آزمون بدی داد و البته این گونه رفتار‌ها دور از ذهن نیست زیرا این مجلس در سال ۹۰ در فضای متأثر از فتنه ۸۸ و در حالی که بسیاری از افراد خوش‌فکر کاندیدا نشدند یا رد صلاحیت شدند شکل گرفت و بیشتر یک تیپ خاص وارد مجلس شدند.

به عبارت دیگر این مجلس یک استثناست و به امید خدا مجالس آینده چنین نخواهد بود و دفاع از حقوق ملت را در رأس کار خود قرار خواهند داد. البته در همین مجلس هم افراد خوش فکر و فهمیده وجود دارند. بعد از این ماجرا نمایندگان زیادی نزد من آمدند و از این اتفاق اظهار تأسف کردند و مواضع من را مورد تأیید قرار دادند./ب1

ایلنا



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
بنده از طرف مردم خرم آباد در ابتدا از ملت قهرمان و رهبر آگاه مان و سپس از آقای علی مطهری بابت حرکات ناشایست نماینده شهرمان پوزش میطلبم . ضمن مذموم دانستن چنین حرکاتی این را توهین به ملت و به سخره گرفتن جایگاه مجلس و نادیده گرفتن منویات رهبری نظام میدانم که ایشان در خرداد 91 به نمایندگان مجلس فرمودند درحین نطق یک نماینده سکوت اختیار کنید و بعد با منطق پاسخ دهید . به راستی با کدام منطق و عقل میتوان چنین افرادی را ذوب در ولایت دانست ؟ بنده هیچ دفاعی از آقای موسوی و کروبی ندارم و در مقام رد یا تأیید صحبت آقای مطهری نیستم اما دغدغه بنده این است که واضعان قانون خودشان ناقضان قانون شده اند و آبروی این مملکت را میبرند . هرچه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک ، چنین افرادی با چنین دیدگاهی میخواهند این مملکت را قانونمدار کنند ؟؟؟!!! مگر اینها ناظران اجرای قانون نیستند وقتی خودشان قانون را رعایت نمیکنند چه انتظاری از قانون گریزان میتوان داشت ؟ اگر نباید در بیان نظر آزادی داشت پس آقایان نماینده محبت بفرمائید مواد 84 و 86 قانون اساسی را از متن قانون حذف کنید تا کسانی که به مجلس میآیند بدانند آزاد نیستند. رهبری معظم نظام دلشان از دست تندروی چنین افرادی خون شده و ثمره همین تندروی ها ظهور افرادی همچون احمدی نژاد شد که متأسفانه در مقابل ولایت هم ایستاد... نمایندگان محترم از شما عمران و آبادانی و شغل نخواستیم (که میدانیم اهل این هم نیستید) لااقل با آّبروی نظام بازی نکنید.
1393/10/23 - 20:47
0
0
اقای... باعث شرمساری مردم نجیب دشتستان شدی اگر یک نفر ادم با وجدان در بین نمایندگان باشد اقای دکترمطهری است اقای... تیپ شماها به نمایندگی.... نمی خورد جای شما و دوستانتان گروههای فشار و متجحر شعبان بی مخ است مجلس جای انسانهای ازاده و فهیم است/ج
1393/10/23 - 17:51
0
0
هر جا خرابکاری یا تخریب افراد باشد ماشالله نماینده گان پرتلاش و زحمت کش (بزن به تخته چشم نخورن )استان فعال هستند و از این بابت باید خدا را شکر نمود و از مردم نیز خواهش دارم نگید نماینده ما کاری نمی کنند
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • اجرای ۲ عملیات همزمان توسط پلیس بوشهر؛ ۳۴ کیلوگرم تریاک کشف شد
  • پیام مدیرعامل پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه به مناسبت آیین باشکوه تشییع رهبر شهید و تجدید میثاق با آرمانهای انقلاب
  • چنگ خروس‌ها به صورت شیران اطلس/فرانسه از خطر گریخت و به نیمه نهایی رفت
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • تنها راه، پایبندی دو طرف به تعهداتشان ذیل یادداشت تفاهم اسلام آباد است
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • بقائی: درخواستی برای مذاکره با آمریکا نداشتیم
  • قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد
  • تصمیم پرسپولیس ۳۰۰ میلیارد هزینه دارد/ مخالفت چند بازیکن با جدایی
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • آئین بزرگداشت و بدرقه قائد شهید امت در شهر دالکی برگزار شد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • آماده‌باش راهداری بوشهر برای تأمین ایمنی زائران تشییع قائد شهید
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • بدرقه میلیونی مردم/ اقامه نماز بر پیکرهای مطهر شهدا با حضور ۳ فرزند رهبر شهید
  • همدلی، رمز ماندگاری تولید در صنعت انرژی
  • تشریح آیین‌های بزرگداشت رهبر شهید در بوشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • منطقه آزاد بوشهر؛ فرصت توسعه یا تکرار تجربه‌های گذشته
  • معاون استاندار بوشهر: آب‌شیرین‌کن «دیر» ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • بوشهر در سوگ رهبر شهید؛ برگزاری آیین‌های گسترده عزاداری
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • استاندار بوشهر: منطقه آزاد پیشران توسعه استان خواهد بود
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • مطالبه دیرینه بوشکانی‌ها برای راه ارتباطی؛ بهسازی نینیزک-کلمه آغاز شد
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • سرمربی تیم ملی؛ الگوی اخلاقی یا ویترین نمایش؟
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 16 ساعت قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 23 ساعت قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام 1 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 4 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 11 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 15 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 19 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 20 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 22 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 23 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...