امروز: چهارشنبه 01 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 15 بهمن 1392 - 08:57

مجید اصلانی

دور فوتبال بوشهر با چند کلیک: در این که مدیر محترم دستگاه ورزش استان مجمع انتخاباتی هیات فوتبال در مهر ماه در یک فضای سیاسی ذهنی خود و تمایل شدید خود به تغییر و جابجایی رییس هیات فوتبال به هر قیمت! و با اتخاد سیاست های غلط انداز آقای مدیر و دوستانش نزدیک به یک سال انتخابات هیات به تعویق افتاد و با مهندسی و مشارکت تهران نشینی ها، در نتیجه نامزد مورد حمایت خود را برسر کار آوردند، شکی نیست. و این که افراد خاک خورده و دلسوز متعهد دارای برنامه در حوزه اداره فوتبال، کسانی که جوانی و عمر خود را در حال سپری کردن هستند و خواهان حضور در شرایط برابر بودند اما به واسطه عدم هر گونه رابطه و ضابطه به این دایره بسته پای نگذاشتند.


حتا از سر لجاجت رییس قبلی که به عنوان کسوت خانواده فوتبال محسوب می شود با اعمال اهرم فشار و برجسته کردن قانون بازنشسته ها و دو شغل ها از ادامه حضورش برای خدمت ممانعت کردند. با این حال نه به رییس کنونی با کامیون کامیون واژه و نه به کارگردان نمایش مجمع انتخاباتی و نه حتا به تماشاگران این گونه رفتارها نباید خرده گرفت بلکه وقوع چنین رویدادهایی مستقیما متوجه خود خاک خورده های خانواده فوتبال و حرفه ای های این وادی می باشد.

حرفه ای های خانواده فوتبال اعم از پیشکسوتان، مربیان، باشگاه ها، صاحبان اندیشه و کانون ها و انجمن های ورزشی و.. چقدر در حوزه کاری خود حرفه ای عمل کرده و می کنند؟ چقدر به تخصص گرایی و تجربه مدیریتی فوتبال و ورزش اهمیت می دهند؟ چقدر به مفاد مندرج در اساسنامه ابلاغی هیات ها اشراف دارند؟ چقدر منافع جمعی را به منافع فردی و باشگاهی صرف ترجیح می دهند؟

چقدر در برابر تضییع حقوق مادی و معنوی خانواده فوتبال استان واکنش نشان داده اند؟ چقدر در برابر ساخت و سازهای غیراستاندارد استادیوم ها و زمین های خاکی گلی! و غیرضروري مقاومت نشان داده؟ چند بار درخواست شد که می بایست از ابتدای کلنگ زنی تا مراحل بعد پیشرفت فیزیکی استادیوم 15 هزار نفری تنگک حق مسلم باشگاه هاست که از نزدیک شاهد روند اجرایی این پروژه باشند؟ چقدر به جریان شکل گرفته پدیده کثیف دلال بازی در بوشهر واکنش نشان داده شد؟ و چقدر در برابر حضور نیروهای غیر متخصص و مبتنی بر روابط در هیات فوتبال! صدای شان بلند شد؟ و چقدر در برابر موضوع پیچیده هزینه کرد غیر شفاف بودجه پنج میلیاردی مصوبه هیات دولت توسط دستگاه ورزش انتقاد شد؟ و چقدر... گرانیگاه فوتبال بوشهری از نگاه شما کجاست؟

خانواده محترم فوتبال بوشهر بعد از سقوط شاهین، دچار طلاق عاطفی شده است. این خانواده تفریق را بهتر از جمع دوست می دارد و با دست خود فروپاشی را تجربه کرده اما به روی خود نمی آورد.

جا دارد بینش گران و دلسوزان و دوستان رسانه ای پا پیش گذاشته و پیش از هر چیز فکری به حال این خانواده بزرگ متفرق نمایند. ببینید چقدر همدیگر را تحمل می کنیم. به واقع هیچ یک از این خانواده چشم دیدن دیگری ندارد. چرا؟ آن جا که برای چندر غاز پول که حق مسلم ورزش و ورزشی ها می باشد پا بر روی بسیاری حرمت ها، حق ها و روابط انسانی گذاشته می شود حرمت امام زاده به متولی آن است و سال هاست متولیان خوبی برای امام زاده فوتبال بوشهری نبوده ایم. دیگر در فوتبال دیار بندر کسی افسوس استعدادهای تباه شده را نمی خورد چون طعم خوش زندگی فوتبالی را به کام مان تلخ کردند.

ما از فوتبال می گوییم و از فوتبال می نویسیم آنقدر دست روی دست گذاشتیم تا فوتبال با اخلاق بندری نیز گرفتار جزر و مد سیاسیون شد. امیدواریم با راه اندازی دفتر دیوان عدالت اداری در بوشهر پرونده انتخاباتی هیات فوتبال که با دخالت مستقیم مدیرکل و به صورت مخدوش و در شرایط نابرابر انجام شد، در دستور رسیدگی قرار گیرد./ب1

منبع: وبلاگ بوشهر شاهراه فوتبال ایران



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • افتتاح نمایشگاه عکس هنرجویان سینمای جوان برازجان با حضور معاون فرماندار دشتستان
  • سلیمانی رفت؛ مهرجویی سرپرست گمرکات استان بوشهر شد
  • «دقایقی کوتاه با وزیر نفت»
  • با حضور مدیرعامل هلدینگ صباانرژی عملکرد سه ماهه شرکت پتروشیمی جم بررسی شد
  • وقتی رئیس رسانه ملی می‌گوید: کور خوانده‌اید؟!
  • بازگشت داود جعفری‌فر به قلب تولید جم؛ مدیر مجتمع پلی‌اتیلن سنگین ۲ شد
  • درخشش شرکت توسعه پلیمر کنگان در بیست و یکمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی
  • راهبرد جدید «فارس» پس از جنگ/سرکوب قیمتی از مشکلات تولید در صنعت پتروشیمی است/ ظرفیت تولید بر اساس شرایط بازار و سودآوری مورد بازنگری قرار گرفته
  • ارتباط میکروپلاستیک‌های استنشاقی با سرطان ریه
  • زمینه همکاری‌های مشترک اقتصادی و تجاری، در دیدار استانداران بوشهر و سن‌پترزبورگ بررسی شد
  • اهمیت بررسی مواد اولیه داروهای ضروری و حیاتی
  • امحای کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ انجام می‌شود
  • آریاساسول به مدار کامل و پایدار تولید بازگشت
  • استقلال آبروی ایران است؛ به همه بگویید «غول آسیا» از خواب بیدار شد
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • ضرابخانه تاریخی اصفهان
  • نایب‌رئیس مجلس از یادمان شهدای جنگ رمضان در لامرد بازدید کرد
  • وداع باشکوه مردم داراب با سردار شهید «حسین حکیمی»
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • «رآکتور»
  • تأمین مسکن مددجویان در اولویت برنامه‌های بهزیستی است
  • آغاز ساخت«خانه هنر معلولین و مددجویان فارس»با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریالی
  • .: عرفان حدود 9 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 11 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 17 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 20 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 23 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 24 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 27 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 27 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 29 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...