امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 30 شهريور 1405 - 08:43

اتحادخبر:معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: مقابله مؤثر با اعتیاد نیازمند اقدامات هماهنگ در حوزه‌های پیشگیری، درمان، بازتوانی، حمایت اجتماعی و توانمندسازی افراد بهبودیافته است.

اتحادخبر:معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: مقابله مؤثر با اعتیاد نیازمند اقدامات هماهنگ در حوزه‌های پیشگیری، درمان، بازتوانی، حمایت اجتماعی و توانمندسازی افراد بهبودیافته است.

معاون استانداربوشهر: رویکردهای پیشگیرانه در مقابله با اعتیاد تقویت شود

به گزارش مهر، احسان جهانیان صبح دوشنبه در بازدید از مراکز اقامتی بهبود و بازتوانی افراد با اختلال مصرف مواد مخدر در شهر بوشهر اظهار کرد: اعتیاد صرفاً یک مسئله فردی نیست و پیامدهای آن می‌تواند خانواده و جامعه را تحت تأثیر قرار دهد.

وی اضافه کرد: برای مواجهه مؤثر با این آسیب اجتماعی، باید در کنار درمان، موضوع پیشگیری، حمایت از خانواده‌ها، بازتوانی اجتماعی و فراهم‌کردن زمینه بازگشت افراد به زندگی سالم و فعال مورد توجه جدی قرار گیرد.

جهانیان افزود: تقویت هم‌افزایی و تقسیم کار میان دستگاه‌های مسئول، از الزامات اساسی در مدیریت آسیب‌های اجتماعی است و هیچ دستگاهی به تنهایی نمی‌تواند تمامی ابعاد این مسئله را پوشش دهد. لازم است ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی، نهادهای حمایتی، مراکز تخصصی و سازمان‌های مردم‌نهاد در یک مسیر هماهنگ و هدفمند به کار گرفته شود.

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر افزود: عرصه اجتماعی و اخلاقی برای ورود خیرین و مشارکت در فرآیندهای پیشگیری تا بازتوانی فراهم شده و آحاد شهروندان در این زمینه مسئولیت اجتماعی دارند.

پیشگیری از بازگشت مجدد افراد به چرخه اعتیاد

وی همچنین بر اهمیت پیشگیری از بازگشت مجدد افراد به چرخه اعتیاد تأکید کرد و گفت: موفقیت در درمان زمانی معنا پیدا می‌کند که فرد پس از خروج از مرکز بتواند با حمایت خانواده و جامعه، مسیر زندگی خود را ادامه دهد. بنابراین حمایت‌های پس از ترخیص، توانمندسازی، مهارت‌آموزی، اشتغال و پیگیری وضعیت افراد باید به‌عنوان بخش مهمی از فرآیند درمان و بازتوانی مورد توجه قرار گیرد.

جهانیان در پایان بر استمرار نظارت و پیگیری وضعیت مراکز اقامتی بهبود و بازتوانی و همچنین ضرورت هماهنگی و همکاری مستمر میان دستگاه‌های مرتبط تأکید کرد و خواستار تقویت فرآیندهای حمایتی و توانمندسازی افراد در مسیر بازگشت به جامعه شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر به همراه مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، مدیرکل بهزیستی استان و جمعی از مسئولان، از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات تخصصی به افراد مستقر در این مراکز قرار گرفت.

در این بازدید، نحوه پذیرش و نگهداری افراد، فرآیند درمان و بازتوانی، شرایط بهداشتی و رفاهی، خدمات تخصصی و مشاوره‌ای و همچنین برنامه‌های حمایتی و توانمندسازی مقیمان مراکز مورد بررسی قرار گرفت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر همچنین به‌صورت مستقیم با تعدادی از افراد مقیم مراکز گفت‌وگو کرد و در جریان مسائل، نیازها و دیدگاه‌های آنان درباره روند درمان و بازگشت به زندگی عادی قرار گرفت.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • آمریکایی‌ها با ملت ایران دشمنی دارند؛ نباید به آنان خوش‌بین باشیم
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 30 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...