امروز: دوشنبه 06 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 06 مهر 1405 - 09:31
رئیس کمیسیون توسعه تجارت و صادرات غیر نفتی اتاق تعاون ایران مطرح کرد:

اتحادخبر:رئیس کمیسیون توسعه تجارت و صادرات غیر نفتی اتاق تعاون ایران  با اشاره به ظرفیت‌های تولیدی، بندری و تجاری استان بوشهر، خواستار صدور مجوز راه‌اندازی «مرکز مدیریت صادرات محصولات و کالاهای استان بوشهر» با هدف اتصال تولیدکنندگان و تعاونی‌های استان به بازارهای بین‌المللی شد...

اتحادخبر:رئیس کمیسیون توسعه تجارت و صادرات غیر نفتی اتاق تعاون ایران  با اشاره به ظرفیت‌های تولیدی، بندری و تجاری استان بوشهر، خواستار صدور مجوز راه‌اندازی «مرکز مدیریت صادرات محصولات و کالاهای استان بوشهر» با هدف اتصال تولیدکنندگان و تعاونی‌های استان به بازارهای بین‌المللی شد.


 حبیب قایدی در نشست شورای تعاون بوشهر به ریاست استاندار بوشهر ادامه داد: بوشهر با برخورداری از ظرفیت‌های ارزشمند در تولید آبزیان، خرما، فرآورده‌های مرتبط و دیگر محصولات دارای مزیت صادراتی، از قابلیت بالایی برای توسعه تجارت خارجی برخوردار است.

وی که امسال برای پنجمین دوره متوالی به عنوان تعاونی برتر در حوزه خدمات بازرگانی و گمرکی  در سطح ملی مورد تقدیر قرار گرفته، یاداور شد: موقعیت ممتاز جغرافیایی، دسترسی به آب‌های آزاد و برخورداری از ظرفیت‌های بندری و لجستیکی، بوشهر را به یکی از استان‌های مستعد برای حضور مؤثر در بازارهای منطقه‌ای و بین‌المللی تبدیل کرده است.

مدیرعامل هلدینگ درویش با تأکید بر ضرورت بهره‌برداری هدفمند از این ظرفیت‌ها گفت: ایجاد یک مرکز تخصصی برای مدیریت صادرات می‌تواند حلقه مفقوده میان تولیدکنندگان استان و بازارهای جهانی را تکمیل کند و زمینه عرضه پایدار و رقابت‌پذیر محصولات بوشهر را در بازارهای خارجی فراهم سازد.



*آمادگی برای ایجاد مرکز مدیریت صادرات در استان بوشهر*

قایدی از آمادگی شرکت تعاونی فراملی بازرگانی بین‌المللی درویش برای استقرار و آغاز فعالیت در منطقه آزاد تجاری و ویژه اقتصادی بوشهر خبر داد و گفت: این مجموعه آمادگی دارد با دریافت مجوزهای لازم، مرکز مدیریت صادرات محصولات استان بوشهر را راه‌اندازی کند.

وی بیان کرد: شرکت تعاونی فراملی بازرگانی بین‌المللی درویش به‌عنوان نخستین شرکت ایرانی دارای رتبه یک از سازمان توسعه تجارت ایران، در کشورهای چین، روسیه، ویتنام، قطر و امارات فعالیت دارد و عناوینی همچون برند ملی، کارآفرین ملی، برند تأثیرگذار و نشان عالی ویژه برند صادراتی و بین‌المللی را کسب کرده است.

رئیس کمیسیون توسعه تجارت و گمرک اتاق تعاون ادامه داد: این شرکت با برخورداری از مجوز شرکت مدیریت صادرات یا «EMC»، امکان ارائه خدمات تخصصی در زمینه شناسایی بازارهای هدف، بازاریابی بین‌المللی، جذب خریداران خارجی، مذاکره و انعقاد قراردادهای تجاری، مدیریت فرایند صادرات و توسعه شبکه بازار را دارد.

وی افزود: فعالیت مرکز مدیریت صادرات می‌تواند ارتباطی سازمان‌یافته میان تولیدکنندگان، تعاونی‌های تولیدی و شبکه خریداران خارجی ایجاد کند و زمینه حضور مستمر محصولات استان بوشهر در بازارهای بین‌المللی را فراهم آورد.

*کاهش خام‌فروشی و افزایش ارزش افزوده محصولات استان*

قایدی توسعه صادرات آبزیان، خرما و دیگر محصولات دارای مزیت استان را از مهم‌ترین اهداف این طرح دانست و گفت: توانمندسازی تولیدکنندگان در زمینه رعایت استانداردهای صادراتی، بسته‌بندی، برندینگ و بازاریابی بین‌المللی، از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای این مرکز است.

وی اظهار کرد: پراکندگی تولید و نبود ساختار منسجم صادراتی، یکی از موانع حضور پایدار تولیدکنندگان در بازارهای خارجی است؛ درحالی‌که مرکز مدیریت صادرات می‌تواند با تجمیع ظرفیت‌های تولید، امکان عرضه مستمر و رقابت‌پذیر محصولات استان را فراهم کند.

مدیرعامل هلدینگ درویش افزود: ایجاد ارتباط مستقیم میان تولیدکنندگان بوشهری و خریداران بین‌المللی، افزایش ارزش افزوده محصولات، توسعه صنایع فرآوری و کاهش خام‌فروشی از دیگر نتایج راه‌اندازی این مرکز خواهد بود.

قایدی افزایش صادرات غیرنفتی، ایجاد منابع جدید ارزآوری، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بندری و لجستیکی استان و ایجاد فرصت‌های شغلی تخصصی در حوزه تجارت خارجی را از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح عنوان کرد.

*تشکیل زنجیره منسجم تولید تا صادرات*

وی گفت: استقرار یک مجموعه تخصصی مدیریت صادرات در بوشهر می‌تواند به تشکیل زنجیره‌ای منسجم از تولید، تجمیع، فرآوری، بسته‌بندی، بازاریابی و صادرات منجر شود و ظرفیت‌های تولیدی استان را به ارزش اقتصادی و ارزی پایدار تبدیل کند.

رئیس کمیسیون توسعه تجارت و گمرک اتاق تعاون از استاندار بوشهر خواست موضوع صدور مجوز راه‌اندازی مرکز مدیریت صادرات محصولات استان از سوی تعاونی فراملی هلدینگ درویش در چارچوب قوانین و مقررات، برای بررسی و اقدام در دستور کار دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد.

قائدی افزود: در صورت موافقت مسئولان استان، طرح جامع اجرایی مرکز مدیریت صادرات بوشهر شامل محصولات هدف، بازارهای صادراتی، برنامه جذب تولیدکنندگان، شبکه خریداران خارجی، مدل عملیاتی و اهداف کمی صادرات تهیه و ارائه خواهد شد.

وی تأکید کرد: حمایت مدیریت ارشد استان از راه‌اندازی این مرکز می‌تواند به استفاده مؤثرتر از ظرفیت‌های تولیدی و صادراتی، تقویت جایگاه بوشهر در تجارت خارجی، توسعه اشتغال، افزایش صادرات غیرنفتی و ارزآوری برای کشور کمک کند.

شایان ذکر است در پایان این نشست با حصور استاندار، معاون اقتصادی استاندار، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و مدیران دستگاههای عضو شورای تعاون استان از حبیب قایدی به عنوان مدیر عامل تعاونی برتر فراملی ایران در حوزه خدمات بازرگانی و امور گمرگی برای  پنجمین سال در دوره متوالی تجلیل شد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/02
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/02
  • بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر از محور کنارتخته–دالکی با همراهی معاون عمرانی فرماندار دشتستان
  • مسعود آذرگون سرپرست بازرگانی و توسعه بازار جم صنعت‌کاران شد
  • پرسنل سازمان بنادر و دریانوردی، ایثارگران جبهه اقتصادی کشور در دفاع مقدس
  • آئین آغاز سال تحصیلی جدید در روستای عیسوند و تجدید میثاق با شهدا
  • فرماندار دشتستان: پیوند ارزش‌های دفاع مقدس با سنگر تعلیم و تربیت، رمز تعالی کشور است
  • بوتیمار، مهمان موقت آریاساسول به طبیعت بازگشت
  • افتتاح دو مسیر رفت و برگشت به طول حدود ۷۵۰ متر با قدردانی شهردار از مردم و مسئولان
  • توزیع نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان عسلویه
  • مهرِ همدلی در سعدآباد؛ ۳۰۵ میلیون تومان برای بسته‌های تحصیلی دانش‌آموزان کم‌برخوردار
  • 200 عدد کیف به دانش آموزان بخش ارم اهدا شد
  • بخشدار ارم: خانواده و مدرسه دو بال برای دانش‌آموزان هستند
  • منطقه آزاد بوشهر مرکز ثقل صنعت و تجارت جنوب ایران
  • تسریع در آماده‌سازی سایت ۱۳۶ هکتاری دیلم
  • .: عرفان حدود 14 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 16 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 22 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 25 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 28 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 30 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 1 ماه قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 1 ماه قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 1 ماه قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...