امروز: چهارشنبه 01 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 01 مهر 1404 - 12:32

اتحاد خبر:به مناسبت هفته دفاع مقدس، فرمانده و جمعی از پاسداران سپاه جوادالائمه (ع) شهرستان دشتستان با امام جمعه شهر برازجان دیدار کردند. امروز در اولین روز از هفته دفاع مقدس، فرماندهی سپاه جوادالائمه (ع) و جمعی از پاسداران این ناحیه با امام جمعه شهر برازجان دیدار کردند...

 

اتحاد خبر:به مناسبت هفته دفاع مقدس، فرمانده و جمعی از پاسداران سپاه جوادالائمه (ع) شهرستان دشتستان با امام جمعه شهر برازجان دیدار کردند.


 

به گزارش خبرگزاری بسیج از دشتستان، امروز در اولین روز از هفته دفاع مقدس، فرماندهی سپاه جوادالائمه (ع) و جمعی از پاسداران این ناحیه با امام جمعه شهر برازجان دیدار کردند.
سرهنگ پاسدار شهسوار حاجی پور با اشاره به گرامیداشت هفته دفاع مقدس و ارائه گزارشی در خصوص برنامه‌های انجام شده در این هفته، خاطرنشان کرد: اگر چه شهدا امروز بین ما نیستند، اما امنیتی که در کشور وجود دارد مرهون فداکاری آنان است که جان خود را با تمام وجود در طبق اخلاص گذاشتند و در راه اسلام، حفظ نظام جمهوری اسلامی و تمامیت ارضی کشور فدا کر‌دند.
فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) شهرستان دشتستان با بیان اینکه شهدای ما محدود به زمان خاصی نیستند و باید در همه لحظات با یاد و نام آنها و تأسی از تجربه‌های زندگی آنان گام‌های خود را در مسیر پیشرفت محکم‌تر برداریم، افزود: شهدا با تأسی به اهل‌بیت (ع) برای مقابله با باطل جهاد کردند و صبر و بردباری خانواده آنان ادامه‌دهنده خط سرخ حسینی و راه شهیدان است.
وی در ادامه اظهار داشت: سپاه به عنوان یک نهاد انقلابی همواره تلاش داشته که وحدت و انسجام بین مجموعه نیرو‌های انقلابی و آحاد مردم جامعه برقرارکند.
این مقام مسئول، نقش ائمه جمعه در پیشبرد اهداف نظام و وحدت بین گروه‌ها و آحاد مردم را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: مردم باید نسبت به حفظ وحدت و انسجام میان خود جدی‌تر بوده و از هرگونه اختلاف و تشتت آرا بپرهیزند تا در مقابل دشمنان دچار ضعف و سستی نشوند.
حاجی پور یادآور شد: امروز و در شرایط فعلی که دشمن تمام قد برای شکستن جمهوری اسلامی پای کار آمده مدیران ما نیازمند روحیه و رویه بسیج هستند همان روحیه‌ای که ما را در جنگ تحمیلی به پیروزی رساند.
وی خاطر نشان کرد: روحیه بسیجی یعنی بیشترین کار و خدمت با کمترین امکانات، که باید این روحیه در شرایط فعلی کشور، به فرهنگ جمعی تبدیل شود.
امام جمعه شهر برازجان نیز با اشاره به گرامیداشت هفته دفاع مقدس، و تقدیر از مجموعه سپاه جوادالائمه (ع) شهرستان دشتستان در برگزاری برنامه‌های مختلف این هفته، اظهارداشت: واقعه عاشورای حسینی، دو جهت داشت، یکی شهادت و رسیدن به فیض الهی و بخش دیگر پیام رسانی مکتب عاشورا و رساندن پیام مظلومیت به عالمیان بود، کما اینکه شهدا ما هم این چنین بودند.
حجت الاسلام مصلح تصریح کرد: تأسی به امام حسین (ع) و نهادینه کردن فرهنگ شهادت و ایثار در جامعه اسلامی که ثمره درس گرفتن از قیام عاشوراست موجب قدرت گرفتن کشور شده و به برکت همین روحیه جهاد است که با تقدیم صد‌ها هزار شهید، آزاده، جانباز و ایثارگر در دوران دفاع مقدس، کشور ما در اوج امنیت و اقتدار قرار دارد.

 


وی ضمن قدر دانی از زحمات سپاه پاسداران خاطر نشان کرد: سپاه پاسداران نه تنها در راستای تامین امنیت در کشور تلاش می‌کند، بلکه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، رفع محرومیت و مردم یاری نیز به دولت کمک می‌کند و خوشبختانه تاکنون اقدامات ویژه‌ای در این زمینه اجرایی شده است.
مصلح گفت: امروز اقتدار کشور را مدیون خون‌های مطهر و پاک کسانی هستیم که در مقابل دشمن تا دندان مسلح، ایستادند و اجازه تعدی حتی به یک وجب از خاک میهن را ندادند.
امام جمعه شهر برازجان افزود: سپاه پاسداران، بسیجیان و همه ارگان‌های نظام باید دست در دست هم دهیم تا در این کارزار جنگ نرم که به مراتب سخت‌تر از جنگ نظامی است، پیروز شویم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه، هفته دفاع مقدس نمادی است که مسئولان باید در طول سال سرلوحه کار‌های خود قرار دهند، افزود: در هشت سال دفاع مقدس، رزمندگان در کمال مظلومیت ولی با اراده‌ای مستحکم مقابل کشور‌های بزرگ جهان ایستادند و به جهان ثابت کردند که همیشه خون بر شمشیر پیروز است.
حجت الاسلام حسن مصلح اظهار کرد: نهضت عاشورا در پوست و خون ملت ایران عجین شده و اصلی‌ترین رمز پیروزی ایران اسلامی در جنگ هشت ساله الگوگرفتن از نهضت عاشورا، روحیه شهادت‌طلبی و ایثار بود.
وی با بیان اینکه، همواره در همه زمینه‌ها ثابت قدم و همیشه به یاد خدا باشید گفت: تلاش کنیم با وحدت، همدلی، تعامل و پیوند بین مسئولین و آحاد مردم، یک شهر انقلابی و مردمی انقلابی داشته باشیم.
در پایان برادر حاج خدانظر قاسمی اولین فرمانده سپاه شهرستان دشتستان، به بیان خاطراتی از دوران انقلاب و جنگ تحمیلی پرداخت و همگان را به وحدت و انسجام حول محور امام جمعه توصیه کرد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • مسعود آذرگون سرپرست بازرگانی و توسعه بازار جم صنعت‌کاران شد
  • بوتیمار، مهمان موقت آریاساسول به طبیعت بازگشت
  • فرماندار دشتستان: پیوند ارزش‌های دفاع مقدس با سنگر تعلیم و تربیت، رمز تعالی کشور است
  • توزیع نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان عسلویه
  • مهرِ همدلی در سعدآباد؛ ۳۰۵ میلیون تومان برای بسته‌های تحصیلی دانش‌آموزان کم‌برخوردار
  • پیام مدیرعامل پردیس به مناسبت هفته دفاع مقدس/ قنبریان:حفظ پایداری زنجیره ارزش و استمرار تولید، مصداق بارز جهاد اقتصادی است
  • بوشهر و روسیه؛ گامی در مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی استانی
  • روزنامه اصولگرا :کسانی که در شب‌های نخست تجمعات خیابانی حضور داشتند و کم کم فاصله گرفتند، دشمن یا بی‌تفاوت نیستند؛ شعارهای سیاسی آزارشان داد
  • ۴ نشانه خاموش کمبود ویتامین K
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/31
  • منطقه آزاد بوشهر مرکز ثقل صنعت و تجارت جنوب ایران
  • توسعه ظرفیت ذخیره‌سازی و نوسازی تجهیزات کالاهای اساسی اولویت استان است
  • پس از بایکوت کردن رسانه‌ها، «تلویزیون ترامپ» راه اندازی شد!
  • مهاجری: بدون زیرساخت، صعود تیم‌های بوشهری ممکن نیست
  • سردار آزمون: در ۴۰ سالگی مربی تیم ملی می‌شوم!
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • ضرابخانه تاریخی اصفهان
  • نایب‌رئیس مجلس از یادمان شهدای جنگ رمضان در لامرد بازدید کرد
  • وداع باشکوه مردم داراب با سردار شهید «حسین حکیمی»
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • «رآکتور»
  • تأمین مسکن مددجویان در اولویت برنامه‌های بهزیستی است
  • آغاز ساخت«خانه هنر معلولین و مددجویان فارس»با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریالی
  • .: عرفان حدود 9 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 11 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 18 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 20 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 23 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 25 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 27 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 28 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 29 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...