امروز: يکشنبه 22 تير 1404
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 01 تير 1404 - 10:59

اتحادخبر: تجاوز آمریکا علیه ایران که نقض آشکار قوانین بین المللی به شمار رفته و بار دیگر سیاست‌های فریبکارانه این کشور را نشان داد با موجی از واکنش‌های منفی و محکومیت رو به رو شد.

 

اتحادخبر: تجاوز آمریکا علیه ایران که نقض آشکار قوانین بین المللی به شمار رفته و بار دیگر سیاست‌های فریبکارانه این کشور را نشان داد با موجی از واکنش‌های منفی و محکومیت رو به رو شد.

موج واکنش‌های جهانی علیه تجاوز آمریکا به ایران؛«پیامدهای خطرناکی دارد»

به گزارش مهر، گروه بین الملل: اقدام متجاوزانه آمریکا در خصوص هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای ایران آن هم بعد از ادعای دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور مبنی بر تصمیم گیری طی ۲ هفته آینده موجی از واکنش‌های منفی را در سراسر جهان به دنبال داشته است.

اعتراض کنگره آمریکا به حمله ترامپ به ایران: ترامپ آمریکا را فریب داد

نانسی پلوسی عضو مجلس نمایندگان آمریکا و رئیس سابق مجلس نمایندگان ضمن مخالفت با اقدام دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر مشارکت در حملات نظامی به جمهوری اسلامی ایران از رئیس جمهور این کشور خواست تا نسبت به انجام عملیاتی که جان آمریکایی‌ها را به مخاطره می‌اندازد و امنیت آنها را در خطر قرار می‌دهد، پاسخگو باشد.

جین شاهین سناتور آمریکایی نیز ضمن اعلام مخالفت خود با این حمله تصریح کرد که ترامپ وعده داد که امنیت را به خاورمیانه می‌آورد، ولی در عمل به این وعده شکست خورد.

اسکات ریتر افسر اطلاعاتی سابق نیروی دریایی آمریکا نیز در گفتگو با المیادین تاکید کرد: اقدام ترامپ علیه ایران یک اقدام نمایشی بود.

وی اضافه کرد: این اقدام نمایشی ترامپ با هدف حفظ آبروی او صورت گرفت و هیچ دستاوردی نداشته است.

«رشیده طلیب»، نماینده مسلمان کنگره آمریکا در نخستین واکنش به حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران در شبکه اجتماعی ایکس خطاب به همکارانش در کنگره آمریکا نوشت: کشور ما به جنگ معتاد است.

وی در پست دیگری افزود: اشتباه دیگری در کشاندن کشورمان به جنگ دیگری مرتکب نشوید.

«سارا جیکوبز»، نماینده دموکرات ایالت کالیفرنیا نیز با اعلام مخالفت با حمله خودسرانه دولت ترامپ به تأسیسات هسته‌ای ایران، در شبکه ایکس تاکید کرد: حمله ترامپ به ایران نه تنها خلاف قانون اساسی آمریکاست، بلکه اقدامی در جهت تشدید اوضاع بوده و می‌تواند خطر درگیر کردن آمریکا را به یک جنگ بی‌پایان و مرگبار دیگر افزایش دهد.

واکنش عربستان به تجاوز آمریکا علیه ایران

وزارت خارجه عربستان اعلام کرد: با نگرانی شدید تحولات منطقه بعد از حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران را رصد می‌کنیم.

این وزارت خانه اضافه کرد: از جامعه بین الملل می‌خواهیم تلاش‌های خود را در این شرایط بسیار حساس برای دستیابی به یک راهکار سیاسی با هدف پایان دادن به این بحران افزایش دهد.

بغداد حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران را تهدیدی برای منطقه دانست

باسم العوادی، سخنگوی دولت عراق تاکید کرد کرد که هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای داخل ایران، تهدیدی خطرناک برای امنیت و صلح در منطقه خاورمیانه است.

محکومیت حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران از سوی کمیته‌های مقاومت فلسطین

کمیته‌های مقاومت فلسطین با صدور بیانیه‌ای، حمله هوایی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران را به‌شدت محکوم کردند و آن را تجاوزی وحشیانه، ناجوانمردانه و خطرناک خواندند که نه تنها جمهوری اسلامی بلکه تمام امت اسلامی را هدف گرفته است.

پاکستان: تجاوز آمریکا به ایران جنایت جنگی است

رئیس کمیسیون دفاعی پارلمان پاکستان تاکید کرد: تجاوز آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای ایران جنایت جنگی است.

انصارالله: توافق با آمریکا تمام شد؛ پاسخ نظامی ما در راه است

محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در گفتگو با الجزیره تاکید کرد: توافق ما با آمریکا برای قبل از تجاوز این کشور به ایران بود.امروز در کنار برادرانمان در ایران مقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌ایستیم.

البخیتی تصریح کرد: پاسخ نظامی ما در راه است و در مرحله نخست نیروهای آمریکایی را در دریای سرخ هدف قرار می‌دهیم.

جهاد اسلامی: آمریکا نشان داد بزرگترین دشمن پیشرفت ملت‌های منطقه است

جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اعلام حمایت از ایران تاکید کرد که آمریکا از طریق تجاوز به این کشور بار دیگر ثابت کرد که حامی رژیم صهیونیستی و اقدامات تروریستی آن است.

مسئولان آمریکایی: بستن تنگه هرمز یکی از گزینه‌های ایران است

نیویورک تایمز به نقل از مسئولان آمریکایی گزارش داد: ایران گزینه‌های مختلفی برای پاسخ به تجاوزات دارد.

در ادامه این گزارش آمده است، اتکا به توان دریایی این کشور برای بستن تنگه هرمز یکی از گزینه‌های ایران به شمار می‌رود.

حماس تجاوز آمریکا به ایران را شدیداً محکوم کرد

جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: با شدیدترین عبارات تجاوز آمریکا به حاکمیت ایران را محکوم می‌کنیم. این تجاوز یک اقدام خطرناک و حرکت کورکورانه پشت سر نقشه‌های رژیم صهیونیستی و نقض آشکار قوانین بین المللی محسوب می‌شود.

گوترش: حمله آمریکا به ایران، تهدیدی مستقیم برای صلح و امنیت جهانی است

«آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل متحد در واکنش به حمله متجاوزانه آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت: استفاده آمریکا از زور در مقابل ایران، یک تشدید تنش خطرناک در منطقه‌ای است که در لبه پرتگاه قرار دارد.

کوبا: تجاوز آمریکا باعث تشدید خطرناک درگیری‌ها در منطقه می‌شود

«میگل دیاز کانل»، رئیس جمهوری کوبا در بیانیه‌ای در واکنش به حمله متجاوزانه آمریکا به مراکز هسته‌ای ایران تأکید کرد: ما بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران توسط آمریکا را که موجب تشدید خطرناک درگیری در خاورمیانه است، قویاً محکوم می‌کنیم.

برونو رودریگز، وزیر امور خارجه کوبا نیز با محکوم کردن تجاوز مستقیم آمریکا به ایران، آن را یک اقدام جنایتکارانه و غیرمسئولانه دانست و تأکید کرد: این حمله ناقض قوانین بین‌المللی بوده و عواقب وخیمی به دنبال خواهد داشت.

کلمبیا: حمله آمریکا، خاورمیانه را به سوی درگیری بیشتر می‌کشاند

گوستاوو پترو، رئیس جمهور کلمبیا نیز در واکنش به اقدام آمریکا در حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، خاورمیانه را به آتش می‌کشد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تقدیر حسن غلامی از همدردی مردم در سوگ برادر جوانش روح‌الله
  • « کَلِ‌یالدار و کفتارِخالدار »
  • «ما رو با اونایی که شما رو آواره کردن تنها نذارید»
  • دغدغه اصلی پرسنل بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان ارائه خدمات درمانی مطلوب به بیماران است
  • سرپرست اداره استثنایی آموزش و پرورش استان بوشهر منصوب شد
  • به نام ایران و برای ایران/ مدیرعاملی که شِکوِه را به شُکوه همدلی بدل کرد
  • ایستادگی و عزت در مقابله با استکبار هزینه دارد
  • ورزش با طعم مقاومت،وحدتیه، صحنه اتحاد قهرمانان علیه صهیونیسم
  • سرلشکر موسوی: توان نیروهای مسلح در وضعیت عالی قرار دارد
  • رهبری موازنه را غروب روز اول جنگ به نفع ایران تغییر دادند
  • عناوین روزنامه‌های امروز1404/04/21
  • وینگر تراکتور راهی ملوان شد
  • فاضلاب و توسعه شهری در میز گفت‌وگو با معاون عمرانی استاندار/عالیشهر در مسیر تحول زیرساختی
  • شناسایی ۸۲۰۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ اخیر و انجام تعمیرات تا پایان تیر
  • سایه «مثلث مرگ» بر نوار غزه؛ اوضاع فلسطینی‌ها فاجعه‌بار است
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • گزارش تصویری/ حضور استاندار بوشهر در مراسمات عزاداری شهرستان دشتستان
  • مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه احمدی دالکی باحضور استاندار و مسئولان شهرستان دشتستان برگزار شد+ تصاویر
  • یک‌سالگی یک انتخاب؛ امید اجتماعی در میدان آزمون
  • مراسم عزاداری شب سیزدهم محرم در دالکی/ پایین آوردن پرچم حسینی در شب سیزدهم/ اجرای تعزیه دفن شهدای کربلا/ گزارش تصویری
  • آیین شام غریبان امام حسین (ع) و یاران باوفایش در عالیشهر برگزار شد/ تصاویر اختصاصی
  • تقدیر حسن غلامی از همدردی مردم در سوگ برادر جوانش روح‌الله
  • اجرای قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی در استان بوشهر
  • اطلاعیه مهم در خصوص رعایت قوانین مرتبط با اسکان و معامله با اتباع خارجی غیرمجاز
  • گزارش تصویری/ مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی در حسینیه احمدی دالکی
  • برگزاری نخستین دوره مسابقات باشگاهی کیوکوشین کاراته در برازجان / تصاویر
  • سالن ورزشی حسین آباد برازجان در دهه فجر سالجاری افتتاح می شود
  • گزارش تصویری/ مراسم شام غریبان امام حسین (ع) و یاران باوفایش در دالکی
  • دکتر پزشکیان انتخابی هوشمندانه در انتخابات ریاست‌جمهوری تیر ماه ۱۴۰۳
  • مراسم عزاداری عاشورای حسینی در پتروشیمی پردیس برگزار شد
  • چرا بوشهر سفید ماند؟
  • نشست طولانی استاندار بوشهر با فعالان سیاسی اجتماعی/ تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • بازدید استاندار بوشهر از پروژه‌های عمرانی دشتستان / تصاویر اختصاصی
  • محکومیت ۲۳۴ نفر از مدیران و کارکنان دولتی در استان بوشهر
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم شب هشتم محرم در مسجد قدس برازجان
  • ممنوعیت معامله واحدهای پروژه مسکونی تعاونی ایثارگران برازجان
  • گزارش تصویری/ حضور استاندار بوشهر در مراسمات عزاداری شهرستان دشتستان
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1348
  • پیام تبریک رئیس اتحادیه مشاورین املاک و نمایشگاه داران خودرو دشتستان به مناسبت روز اصناف
  • پیام رهبر انقلاب خطاب به ملت بزرگ ایران در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی
  • تنها یک درصد پیشرفت فیزیکی در بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان!
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم شب نهم محرم در مسجد قدس برازجان
  • برای آن زن و همه زنان سرزمینم
  • چرایی حضور و نقش آمریکا در خلیج فارس و پیامدهای آن
  • .: مومنی زاده حدود 3 روز قبل گفت: ارتباط مستقیم برای این ...
  • .: علی رحیم آبادی حدود 6 روز قبل گفت: فلعن الله امة قتلتک ...
  • .: امیر محمد اسما عیلی فر حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: مستآجر حدود 9 روز قبل گفت: بیشتر گازایران هم ازبوشهربومیان ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 10 روز قبل گفت: درسته که بیمارستان 17 ...
  • .: در این بازدید، بخش ها فراموش شد حدود 11 روز قبل گفت: بازدید استاندار بوشهر از ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 11 روز قبل گفت: بیمارستان 17 شهریور ، ...
  • .: علیرضا باباعلی حدود 11 روز قبل گفت: درود بر جناب احمد ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 11 روز قبل گفت: اگر دولت شهید رییسی ...
  • .: مختار فیاض حدود 12 روز قبل گفت: درود بر شما خیلی ...