امروز: چهارشنبه 15 آذر 1402
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 28 آبان 1402 - 10:33

اتحادخبر: مربی کشتی فرنگی با اشاره به محرومیت محمدعلی گرایی گفت: امیدوارم بتوانیم با اعتراض به رای اتحادیه کشتی زمان محرومیت گرایی را کم کنیم.

 

اتحادخبر: مربی کشتی فرنگی با اشاره به محرومیت محمدعلی گرایی گفت: امیدوارم بتوانیم با اعتراض به رای اتحادیه کشتی زمان محرومیت گرایی را کم کنیم.

۴ نفر از قهرمانی کشور معاف هستند/ امیدوارم حکم گرایی کمتر شود

به گزارش مهر؛ حسین حسین زاده مربی تیم ملی کشتی فرنگی، درباره آخرین وضعیت تیم ملی کشتی فرنگی پس از پایان اردوی نخست گفت: بعد از نتایج خوب کشتی‌گیران در مسابقات جهانی صربستان و بازی‌های آسیایی هانگژو، برای المپیک شروع به برنامه‌ریزی کردیم. کشتی فرنگی تاکنون ۴ سهمیه المپیک کسب کرده که از نظر ما آمار قابل قبولی است. اولین اردوی تیم ملی کشتی فرنگی به مدت ۱۰ روز در مازندران برگزار شد تا کشتی‌گیران برای مسابقات گزینشی و المپیک آماده شوند.

وی گفت: چند تورنمنت پیش رو داریم که اولین مسابقه قهرمانی آسیا در فروردین سال آینده است. ۸ کشتی‌گیر در اولین اردو حضور داشتند، تمرینات هم به صورت مستمر پیگیری می‌کنیم تا هم موفق به کسب دو سهمیه باقی مانده شویم و هم اینکه کشتی‌گیران را به لحاظ بدنی برای المپیک به اوج آمادگی برسانیم.

مربی کشتی فرنگی در مورد نحو انتخاب کشتی‌گیر در وزن ۷۷ و ۸۷ کیلوگرم اظهارداشت: ما بدون تعارف به تمامی کشتی‌گیرانی که موفق به کسب مدال نشدند اعلام کردیم باید از مسابقات قهرمانی کشور شروع کنند. اوزان، ۶۳، ۷۷، ۷۲، ۸۷ کیلوگرم باید از قهرمانی کشور کارشان را آغاز کنند. کشتی‌گیرانی مثل ایمان محمدی، مهمدی، ایمان محمدی و گرایی در صورت حل شدن مشکلش باید در مسابقات قهرمانی کشور به میدان بروند.

حسین زاده تأکید کرد: تنها کشتی‌گیرانی که در رقابت‌های جهانی بلگراد و بازی‌های آسیایی هانگژو مدال‌آوری کردند از حضور در رقابت‌های قهرمانی کشور معاف هستند، بقیه کشتی‌گیران باید به میدان بروند که شرایط برای همه یکسان باشند. ما باید کشتی‌گیرانی مثل امین میرزازاده، هادی ساروی و محمدرضا گرایی را حفظ کنیم، بنابراین نمی‌توانیم در تمامی مسابقات آن‌ها را اعزام کنیم. بقیه اوزان هم در مسابقات قهرمانی کشور محک خواهند خورد.

مربی کشتی فرنگی خاطرنشان کرد: ما هر طور که چرخه انتخابی کشتی فرنگی را انجام دهیم برخی افراد ناراضی هستند. اما مبنای براساس برقراری عدالت است. بنابراین نفرات برتر قهرمانی کشور و همچنین در صورت کسب مدال طلا در مسابقات قهرمانی آسیا، نفرات نهایی را برای المپیک مشخص خواهیم کرد.

حسین زاده در مورد وضعیت ناصر علیزاده در ۸۷ کیلوگرم گفت: ناصر علیزاده هم باید در مسابقات قهرمانی کشور شرکت کند. او قرار است در مسابقات ارتش‌های جهان هم شرکت کند. در مسابقات قهرمانی آسیا هم باید به میدان برود. علیرضا مهمدی هم در وزن ۸۲ کیلوگرم کشتی می‌گرفت اما به یک وزن بالاتر آمده و این دو باید با یکدیگر رقابت کنند. هر کشتی‌گیری که بتواند نتایج خوبی به دست بیاورد، صاحب دوبنده تیم ملی در المپیک خواهد شد.

مربی کشتی فرنگی با اشاره به محرومیت یک ساله گرایی و نحوه انتخابی در وزن ۷۷ کیلوگرم گفت: واقعاً حیف شد گرایی یکی از کشتی‌گیران خوب بود. امیدوارم بتوانیم با اعتراض به حکم اتحادیه جهانی از مدت محرومیت او کم کنیم. ما در این وزن امین کاویانی نژاد را داریم که باید در قهرمانی کشور شرکت کند و با نفرات برتر این وزن در قهرمانی کشور رقابت خواهد کرد.

وی در مورد غیبت ایمان محمدی در اردوی نخست گفت: ایمان محمدی از ناحیه کتف کمی دچار مصدومیت بود و با هماهنگی با کادرفنی در اردوی اول شرکت نکرد تا برای مسابقات قهرمانی کشور آماده شود. این اردوها تا زمان برگزاری المپیک ادامه دارد و به مرور همه کشتی‌گیران در اردوی تیم ملی شرکت خواهند کرد. ما فعلاً منتظر هستیم تا مسابقات قهرمانی کشور به پایان برسد و پس از آن نفرات برتر این مسابقات را برای قهرمانی آسیا و دیگر تورنمنت‌ها در کنار هشت کشتی‌گیر تیم ملی به اردو دعوت کنیم.

مربی کشتی فرنگی در مورد چرخه انتخابی المپیک گفت: در چرخه انتخابی تیم ملی همه کشتی‌گیران به میدان می‌روند. ما به همراه حسن رنگرز برای تدوین چرخه انتخابی ۱۶ ساعت زمان گذاشتیم و تغییرات زیادی هم انجام دادیم تا حقی از هیچ کشتی‌گیری ضایع نشود. کشتی‌گیری مثل امین میرزازاده که قهرمان ۹ مدال دنیا را شکست می‌دهد اگر به صورت مداوم در مسابقات شرکت کند ممکن است دچار فرسودگی شود، او باید تمرین خوب انجام دهد.

حسین زاده در مورد شرایط محمدرضا گرایی عنوان کرد: محمدرضا هم چالش اصلی‌اش وزن اوست و باید شرایطی در نظر بگیریم که بتواند در همین وزن کشتی بگیرد. از ناحیه زانو کشیدگی دارد اما چندان جدی نیست. به هر حال مصدومیت برای هر کشتی‌گیری ممکن است پیش بیاید. الان حسن یزدانی هم با وجود اینکه زیر تیغ جراحی رفته اما قطعاً به المپیک می‌رسد این مسائل در کشتی اجتناب ناپذیر است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • افتتاح میدان حافظ در برازجان / تصاویر
  • گرانی 1000 درصدی کپسول گاز در بازار سیاه/ توضیح مدیر شرکت پخش فراورده های نفتی دشتستان
  • رونمایی از سومین کتاب زنده یاد سروش اتابک زاده/ تصاویر
  • فایزخوان های مطرح استان نوای دل سر دادند/ تصاویر
  • مراسم تجلیل از پرستاران شهرستان دشتستان برگزار شد/ تصاویر
  • بیشترین تاییدیه ها در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم/ سخت گیرترین هیات اجرایی در دشتستان
  • اجرای گروه نوازان سرنا در برازجان/ تصاویر
  • دورهمی پاییزه اتحادی ها/ تصاویر
  • سرپرست گمرک منطقه ویژه انرژی پارس معارفه شد
  • نامه سه عضو شورا به فرماندار دشتستان؛ استیضاح شهردار خلاف مقررات است
  • حادثه تصادف در دشتستان ۱۱ مصدوم برجای گذاشت
  • برگزاری اولین دوره مسابقات تیراندازی با تفنگ و تپانچه استان به میزبانی دشتستان/ نفرات برتر و تصاویر
  • تجمع بزرگ مردم بوشهر در حمایت جهانی از کودکان مظلوم فلسطین/ تصاویر
  • ۴۰۶ پروژه فعال در شهرستان دشتستان/ تدوین کتابچه نظام مسائل شهرستان / تصاویر
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1268
  • .: ایرانیان 1 روز قبل گفت: چ جالب، ادارات ارامش!! ...
  • .: سعدآباد حدود 2 روز قبل گفت: در مورد احداث شهرک ...
  • .: مهدی 963 حدود 3 روز قبل گفت: تملق و مزاح گوئی ...
  • .: علی حدود 3 روز قبل گفت: در حوزه مصوبات مجلس ...
  • .: خ حدود 4 روز قبل گفت: استان بوشهر تنها استانی ...
  • .: همسایه حدود 6 روز قبل گفت: دم سلو گرم ...
  • .: هوتوتو حدود 6 روز قبل گفت: دروغ بزرگتر از این؟ ...
  • .: سعید حدود 7 روز قبل گفت: معلومه وقتی هیچ اعتراضی ...
  • .: شهدا حدود 8 روز قبل گفت: با این روند در ...
  • .: هادی حدود 8 روز قبل گفت: گرانی بیش از ده ...