امروز: يکشنبه 09 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 07 خرداد 1402 - 10:04

اتحادخبر: کتلت مرغ از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانیم از آن به عنوان یک پیش غذای مجلسی نیز استفاده کنیم.

 

اتحادخبر: کتلت مرغ از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانیم از آن به عنوان یک پیش غذای مجلسی نیز استفاده کنیم.

 

به گزارش ایسنا؛ کتلت مرغ غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ است که می توانید بخاطر سبک بودن این غذا آن را در وعده شام استفاده کنید.

غذایی آسان که از خوردنش سیر نمی شوید!

مواد لازم برای ۴ نفر:

سینه مرغ ۴۵۰ گرم

دنبه گوسفندی ۵۰ گرم

سیب زمینی متوسط ۲ عدد

فلفل دلمه ای ۱ عدد

سیر ۳ حبه

جعفری ۵ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط ۲ عدد

آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۱ تا ۲ عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

پاپریکا و پودر آویشن به مقدار کافی

طرز تهیه کتلت مرغ:

برای تهیه کتلت مرغ مجلسی ابتدای کار سیب زمینی را به خوبی می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم و قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

حالا اجازه می دهیم سیب زمینی به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا بپزد و مغز آن به طور کامل نرم شود. در ادامه سینه مرغ و دنبه را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت قرار می دهیم.

دنبه و سینه مرغ را درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم، سپس جعفری را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی خارج شود.

حالا پوست سیب زمینی را جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه سبزی جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم.

در این مرحله جعفری ساطوری شده را درون کاسه حاوی گوشت مرغ چرخ شده اضافه می کنیم. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم.

حالا فلفل دلمه ای را به ۲ قسمت تقسیم می کنیم، سپس دانه های آن را خارج می کنیم و به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه سیر رنده شده را به همراه فلفل دلمه ای رنده شده به گوشت مرغ چرخ شده اضافه می کنیم.

در این مرحله زمانی که سیب زمینی رنده شده کاملا خنک شد آن را به همراه پاپریکا، پودر آویشن، پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون کاسه حاوی مخلوط گوشت مرغ چرخ شده اضافه می کنیم.

حالا پوست پیاز را به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه پیاز را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش گرفته شود، سپس آنرا درون کاسه حاوی مخلوط گوشت مرغ اضافه می کنیم.

مخلوط گوشت مرغ را با دست خوب ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس تخم مرغ را به همراه آرد سوخاری به آن اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم تا مایه کتلت آماده و کاملا منسجم شود.

توجه داشته باشید در صورتی که مایه کتلت شل بود، به آن مقداری آرد سوخاری اضافه کنید و مجددا ورز دهید. حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.

حالا پس از گذشت این زمان مایه کتلت را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم روغن گرم شود.

در این مرحله به اندازه یک نارنگی کئچک از مایه کتلت را بر می داریم و در دست به شکل دلخواه فرم می دهیم و وسط آن را با انگشت یک حفره ایجاد می کنیم، سپس به آرامی درون تابه قرار می دهیم تا کاملا سرخ شود.

حالا به همین ترتیب کتلت ها را فرم می دهیم تا مایه کتلت تمام شود. در ادامه زمانی که یک طرف کتلت کاملا سرخ شد، آن را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. حالا کتلت ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم.

در نهایت زمانی که روغن اضافی کتلت ها کاملا خارج شد، آن ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در ادامه کتلت ها را به همراه سس دلخواه، خیارشور، گوجه فرنگی و برنج زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • جناب نماینده! قحطی پتروشیمی که نیامده، بسم‌الله
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب
  • استارت فوتسال محلات شهر برازجان جام ۱۵ با قدرت نمایی مدعیان / تصاویر
  • سرنوشت باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
  • تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات شهرستان دشتستان
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
  • بازنده جنگ سخت را برنده جنگ نرم نکنید
  • خط و نشان مدعیان قهرمانی ادوار گذشته در شب دوم مسابقات فوتسال محلات شهر برازجان
  • حضور تیرانداز دشتستانی در مسابقه کشوری بنچ رست ۲۵ متر
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • اسرائیل را چه باید؟
  • دکتر یوسفی؛ مدیری در کنار همکاران
  • .: شهرزاد آبادی حدود 3 روز قبل گفت: درودتان باد. همگی چند ...
  • .: لیلادانا حدود 6 روز قبل گفت: درود بردکتربایندری ودکترفیاض بزرگوار. ...
  • .: علی حدود 8 روز قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 8 روز قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 9 روز قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 9 روز قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 12 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 12 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...