امروز: شنبه 11 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 15 دي 1400 - 10:49
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی:

اتحادخبر:  معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: به دلیل زمان‌بر بودن فرآیند خوداظهاری سرپرستان خانوار، زمان ثبت اطلاعات سکونتی در سامانه املاک و اسکان که تا پایان آذرماه بود، مجدد تمدید خواهد شد.

اتحادخبر:  معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: به دلیل زمان‌بر بودن فرآیند خوداظهاری سرپرستان خانوار، زمان ثبت اطلاعات سکونتی در سامانه املاک و اسکان که تا پایان آذرماه بود، مجدد تمدید خواهد شد.

زمان خوداظهاری در سامانه املاک و اسکان تمدید می‌شود

به گزارش ایسنا؛ «محمود محمودزاده» امروز (چهارشنبه) با اعلام شناسایی و معرفی یک میلیون و ۱۷۰ هزار خانه خالی به سازمان امور مالیاتی در پی خود اظهاری سرپرستان خانوار، افزود: وظیفه وزارت راه و شهرسازی راه اندازی سامانه املاک و اسکان بود که توانستیم با راه اندازی آن اطلاعات سکونتی بیش از یک میلیون سرپرست خانوار را دریافت کنیم.

وی گفت: هرفردی هم که تاکنون در سامانه ثبت نام کرده و مستندات سکونت خود را درج کرده است، مورد پالایش قرار گرفته و نتیجه‌ها مشخص است و به سازمان امور مالیاتی انتقال داده شده است.

محمودزاده در خصوص میزان استقبال نسبت به خوداظهاری در سامانه و زمان مهلت خود اظهاری سرپرستان خانوار اظهار داشت: سامانه املاک و اسکان هیچ ایرادی ندارد. مهلت قانونی ثبت نام در سامانه تا پایان آذرماه بود اما به دلیل اینکه خوداظهاری نیاز به زمان کافی دارد تقاضای تمدید مهلت خود اظهاری را به مجلس شورای اسلامی انتقال دادیم.

به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، موضوعاتی چون املاکی که اسناد آن آماده نیست  یا در حال صدور سند است فرآیند ثبت نام در سامانه را زمان بر می‌کند و نمی‌شود در فرصت کوتاهی انتظار خوداظهاری همه سرپرستان خانوار را داشت.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه سرنوشت نهایی صدور قبض‌های مالیاتی بر عهده سازمان امور مالیاتی است، گفت: موضوع اخذ مالیات از خانه‌های لوکس نیز قانون جدایی است که در قانون بودجه ۱۴۰۰ برای اولین بار آورده شد و متولی آن سازمان امور مالیاتی و نه وزارت راه و شهرسازی است.  در این قانون آمده است تمام دستگاها، اطلاعات سکونتی که در اختیار دارند را باید در اختیار سازمان امور مالاتی بگذارند. وزارت راه نیز اطلاعات خامی که برای اجرای این قانون کمک کننده باشد را در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار خواهد داد. اما به مفهوم این نیست که خانه لوکس را تعرف کنیم و تحویل سازمان امور مالیاتی دهیم.

به گفته محمودزاده، قیمت‌گذاری خانه‌های لوکس یک بحث تاریخی است  که توسط سازمان امور مالیاتی انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، بر اساس قانونی که هفته گذشته توسط هیات دولت مصوب شد زمان اتمام خوداظهاری در سامانه املاک و اسکان پایان آذر بود و وزارت راه و شهرسازی مکلف شد اطلاعات خانه‌های خالی را بر اساس خوداظهاری وطبق ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم بعد از ۱۲۰ روز اطمینان از خالی بودن خانه به سازمان امور مالیاتی ارسال کند.تاکنون نیز شناسایی خانه‌های خالی بر اساس پایگاه اطلاعات داده‌های کشور و همچنین خوداظهاری انجام شده است.

بر اساس ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم وزارت راه و شهرسازی مکلف شده سامانه املاک و اسکان را راه‌اندازی کند. در سال ۱۳۹۸ با تغییر و تحولاتی که در وزارت راه رخ داد سامانه املاک و اسکان در آبان سال ۹۸ رونمایی شد. بعد از رونمایی از سامانه، امکان خوداظهاری برای سرپرستان خانوار فراهم و بعد از شناسایی واحدها برای مالکان پیامک ارسال شد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دولت هشت سال دفاع مقدس نمونه موفق حکمرانی در جنگ
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • استاژ فنی و آزمون کمربندهای رنگی کیک‌بوکسینگ در بوشهر برگزار شد
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • رونمایی از المان یادبود سردار شهید حاج بهنام رضایی در شهر آب‌پخش
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/05
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • تجلیل از رزمندگان شاغل در شهرداری و شورای شهر آب پخش
  • بازدید جمعی از فعالان اجتماعی برازجان از نیروگاه اتمی بوشهر
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • حاجی‌بابایی: دیپلماسی با قدرت امکان‌پذیر است
  • کنترل شدید فشارخون، خطر زوال عقل را تا ۱۵ درصد کاهش می‌دهد
  • تنگه هرمز در کانون توجه مجلس؛ تلاش نمایندگان برای تثبیت مدیریت ایران
  • بازدید استاندار بوشهر، رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده دشتستان از سد دالکی
  • چربی شکمی در افزایش خطر مرگ اهمیت بیشتری نسبت به وزن دارد
  • .: سامی حدود 4 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 4 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 4 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 5 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 5 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 12 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 19 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 21 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 27 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 30 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...