امروز: دوشنبه 04 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 01 دي 1400 - 10:26
اتحادخبر: قاطی پلو‌ها انواع و اقسام دارند ولی وقتی قرار است بدون گوشت سرو شوند، می‌شود برایشان سنگ تمام گذاشت. در این مطلب طرز تهیه چند نوع قاطی پلوی خوشمزه و بدون گوشت را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

برترین‌ها: قاطی پلو‌ها انواع و اقسام دارند ولی وقتی قرار است بدون گوشت سرو شوند، می‌شود برایشان سنگ تمام گذاشت. در این مطلب طرز تهیه چند نوع قاطی پلوی خوشمزه و بدون گوشت را با شما به اشتراک میگذاریم.

 

ته‌چین هویج

مواد لازم

  • ۳۰۰ گرم فیله مرغ
  • ۳ پیمانه برنج
  • ۳ عدد زرده تخم‌مرغ
  • ۴ ق‌س ماست پرچرب
  • ۲ ق‌س زعفران دم‌کرده
  • ۱ ق‌م دارچین
  • ۱ عدد پیاز
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن مایع مقداری
  • ۱ ق‌م زردچوبه
  • ۵۰ گرم کره

این پلو‌های مخلوط را بدون گوشت آماده کنید

طرز تهیه

۱. برنج را شسته، در کاسه با مقداری آب و نمک خیس کنید. هویج‌ها را پوست گرفته، بشویید و خلالی خرد کنید، در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. خلال‌های هویج را در روغن سرخ کنید و بعد از روغن درآورده و کناری بگذارید.

۲. پیاز را پوست گرفته، خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. فیله‌های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به تابه پیاز‌ها اضافه کنید و تفت دهید.

۳. برای مزه‌دار شدن مرغ به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و خوب سرخ کنید. در آخر کمی زعفران دم‌کرده افزوده، حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا بپزند. هویج را هم به تابه مرغ در حال پخت اضافه کنید. در صورت نیاز به اندازه نیم‌پیمانه آب اضافه کنید و در تابه را بگذارید.

۴. برنج را داخل آب جوش ریخته و طبق معمول آبکش کنید. در کاسه‌ای مناسب زرده‌های تخم‌مرغ را ریخته و با چنگال کمی هم بزنید. زعفران دم‌کرده و ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه ته‌چین آماده است.

۵. برنج را داخل مایه ته‌چین ریخته و خوب مخلوط کنید. تابه‌ای که می‌خواهید ته‌چین را در آن بپزید چرب کنید. نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با پشت قاشق فشرده و یک‌دست کنید.

۶. مرغ و هویج را روی لایه اول برنج ریخته و پهن کنید تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداری دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. حالا نوبت مابقی برنج آغشته به مایه ته‌چین است. آن را روی بقیه مواد ریخته و با پشت قاشق یکدست و کمی فشرده کنید.

۷. تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و با ته چنگال در برنج چند سوراخ ایجاد کنید. کره را آب کرده و روی ته‌چین بریزید، حالا در تابه را گذاشته و اجازه دهید ته‌چین دم بکشد. بعد از دم کشیدن، ته‌چین را در یک سینی یا دیس مناسب سر و ته کرده، برش زده و سرو کنید.


میگو پلو اسپانیایی

مواد لازم

  • روغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده ۱ عدد
  • سیر خرد شده ۲ حبه
  • زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
  • گوجه خرد شده ۱ عدد
  • هویج خرد شده ۱ عدد کوچک
  • فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده ۱/۲
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • برنج ۲ فنجان
  • میگو پاک شده ۴۰۰ گرم
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • نخود فرنگی ۱/۲ فنجان
  • سس تند (اختیاری)

این پلو‌های مخلوط را بدون گوشت آماده کنید

۱. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۳ قاشق روغن داخل آن بریزید. پیاز، سیر و زردچوبه را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه، فلفل دلمه‌ای و هویج خرد شده را نیز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید. به میزان دلخواه نمک و فلفل به سبزیجات اضافه کنید.

۲. میگو‌ها را به سبزیجات اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ میگو‌ها صورتی شود. برنج، ۳ فنجان آب و نصف قاشق جعفری خرد شده را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید. وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج حدود ۳۰ دقیقه بپزد و دم بکشد.

۳. در ۱۰ دقیقه آخر نخود فرنگی و باقیمانده جعفری را روی برنج بریزید، با چنگال برنج را هم بزنید تا با نخود فرنگی مخلوط شود و مجددا در قابلمه را بگذارید. وقتی برنج دم کشید، میگو پلو را در دیس بکشید و این غذای خوشمزه را با سس تند نوش جان کنید.


طرز تهیه شیرین پلو با مرغ

مواد لازم

  • برنج ۱ کیلو
  • مرغ ۱.۵ کیلو
  • خلال بادام ۱۰۰ گرم
  • خلال پرتقال ۵۰۰ گرم
  • خلال پسته ۵۰ گرم
  • شکر ۱ کیلو
  • زعفران سائیده ۱ قاشق مرباخوری
  • روغن ۱۵۰ گرم
  • پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
  • نمک و زردچوبه

این پلو‌های مخلوط را بدون گوشت آماده کنید

طرز تهیه

۱. پوست پرتقال ریز شده را دو بار در آب بجوشانید. سپس چند بار در آب سرد بخیسانید و هربار آب آن را عوض کنید. در یک قابلمه ۳ لیوان آب را همراه با شکر بجوشانید. سپس خلال‌های پرتقال را درون آبجوش بریزید و بجوشانید تا شیرین شوند.

۲. برنج را خیس کنید. ۳ قاشق روغن در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیاز‌ها را درون روغن کمی تفت داده و سرخ کنید. تکه‌های مرغ را درون پیاز‌ها بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس کمی نمک و زرد چوبه و ۱ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا مرغ بپزد.

۳. آب مرغ را صاف کنید و نصف لیوان از آن را با ۲ قاشق روغن، یک ملاقه از آب خلال و زعفران سائیده شده مخلوط کنید. استخوان‌های مرغ را بگیرید و گوشت آن را قطعه قطعه کنید.

۴. برنج را آبکشی کنید. قابلمه پخت شیرین پلو را حاضر کنید و کف آن را ۳ قاشق روغن و ۱/۲ لیوان آب بریزید. نصف برنج را داخل قابلمه ریخته و به ترتیب خلال پرتقال و نصف خلال بادام را روی برزنج بریزید. کمی برنج روی خلال‌ها ریخته و قطعات مرغ را روی آن قرار دهید. برنج باقی مانده را روی مرغ‌ها بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.


استانبولی پلو

مواد لازم

  • برنج ۳ پیمانه
  • ۳۰۰ گرم پیاز متوسط ساطوری شده
  • یک عدد گوجه فرنگی متوسط رنده شده
  • ۲ تا ۳ عدد سیب زمینی متوسط نگینی
  • ۲ قاشق رب گوجه فرنگی
  • ۳ قاشق غذاخوری نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
  • روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری

این پلو‌های مخلوط را بدون گوشت آماده کنید

روش تهیه

۱. ۴ قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۶ دقیقه در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.

۲. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دادن را ۲ دقیقه دیگر ادامه دهید. پوره گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی را اضافه کرده و مخلوط کنید تا به جوش آید.

۳. برنج را داخل قابلمه بریزید، سپس به آن آب جوش اضافه کنید، به اندازه‌ای که تا نصف بند انگشت روی برنج را بگیرد. شعله را زیاد کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

۴. هنگامی که آب پلو بخار شد و روی آن سوراخ‌های ریزی ایجاد شد، شعله را کم کرده و درِ قابلمه را ببندید تا دم بکشد. پس از اینکه پلو پخت، روغن باقیمانده را روی پلو و اطراف آن بدهید و پس از ۳ تا ۴ دقیقه آن را بکشید.


عدس پلو با کشمش و خرما

مواد لازم

  • برنج ۴ لیوان
  • عدس ۲ لیوان
  • کشمش ۱ لیوان
  • پیاز ۲ عدد
  • خرما ۱۲ عدد

این پلو‌های مخلوط را بدون گوشت آماده کنید

طرز تهیه

۱. عدس را از چند ساعت قبل خیس دهید و با مقداری آب بپزید تا نرم شود.

۲. پیاز‌ها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. سپس عدس پخته و کشمش پلویی را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رطوبت مواد کشیده شود.

۳. ۴ لیوان برنج، ۵ لیوان آب، کمی نمک و روغن را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه کمی جوشید و سطح آب به برنج رسید مخلوط عدس و کشمش را اضافه و مخلوط کنید.

۴. خرما‌های بدون هسته را روی برنج قرار دهید. نصف لیوان آب جوش و چند قاشق روغن را مخلوط کنید و روی برنج بریزید. در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم بگذارید برنج دم بکشد. سپس در ظرف بکشید و سرو کنید

نکته‌ها: می‌توانید برنج را آبکش کنید و مخلوط عدس و کشمش را لابلای برنج بدهید. همچنین می‌توانید کمی پودر دارچین به مواد پلو اضافه کنید.



کانال تلگرام اتحادخبر

برچسب ها:
گوشت , پلو , آشپزی , اتحادخبر

نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دبل پیروزی دشتستان در لیگ تیراندازی استان بوشهر؛ درخشش تیم‌های الف و ب در هفته سوم
  • زنگ سرشماری ۱۴۰۵ در برازجان نواخته شد / آمار دقیق، زیربنای توسعه دشتستان
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/02
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/02
  • مرکز آموزشی پژاک منهدم شد
  • آمار دقیق، زیرساخت حکمرانی کارآمد و توزیع متوازن امکانات است
  • اچ‌اس‌ئی پلاس در آریاساسول؛ حرکت به‌سوی مدیریت هوشمند و پیش‌بینانه ریسک
  • تداوم حضور ترامپ و نتانیاهو، افول سلطه آمریکا را سرعت می‌بخشد
  • مخازن سبز عسلویه؛ بزرگ‌ترین مرکز ذخیره‌سازی پتروشیمی خاورمیانه بدون کوچک‌ترین آلودگی
  • دستگاه‌های اجرایی برای اجرای طرح سرشماری آماده هستند
  • زنگ آغاز سرشماری در بوشهر نواخته شد
  • درخشش آتش‌نشانان پتروشیمی پردیس در رقابت‌های منطقه پارس؛ پردیس برترین تیم در بین پتروشیمی‌ها شد
  • استقلال چگونه فرصت رسیدن به صدر را از دست داد؛ ۷ شاخص به سود آبی‌ها
  • تشریح عوامل بالقوه بروز مسمومیت و راه های پیشگیری
  • ۸۱ درصد تصادفات فوتی موتورسواران در معابر شهری ناشی از سرعت غیرمجاز و تخلفات رانندگی است
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • افتتاح و بازدید از ساختمان اداری منطقه آزاد بوشهر با حضور مسئولان ارشد کشور و استان / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • محبی: توانمندسازی فرهنگی و تحصیلی دانش‌آموزان اولویت دارد
  • فرزانگی در عصر تفرقه
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • بازدید استاندار و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور از شرکت‌های مستقر در منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی بوشهر
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • از هشدار تا آمادگی، پیش از آنکه سیل برسد
  • از فقر اقتصادی تا ضعف اعتقادی
  • بزرگراه «دالکی–کنارتخته» در ایستگاه پایانی؛ اتصال ایمن بوشهر و فارس
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/27
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/27
  • دلار بسوزانید، شاید اقتصاد درست شد!
  • کمیته ویژه رسیدگی به تخلفات مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل شود
  • درخشش کمانداران بوشهر در رقابت‌های چندجانبه؛ کسب ۸ عنوان برتر در سایه کمبود زیرساخت‌ها
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • وقتی صنعت کنار پدافند ایستاد/تقدیر ویژه پدافند هوایی ارتش از مدیر عاملی که تمام جنگ رمضان را در شرکت ماند
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • برداشت خرما در حمیدیه
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • 🎥ویدیو/دستاورد پزشکیان در نیویورک؛ روایت تازه‌ای از قدرت ایران
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • آمریکا مقابل ملتی ایستاده که از چیزی جز خدا نمی‌ترسد
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • .: محمد حدود 2 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 4 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 4 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 8 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 12 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 15 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 18 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 22 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 26 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...