امروز: شنبه 08 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 30 بهمن 1399 - 11:07
اتحادخبر: ترکیب مرغ با اسفناج و پنیر حسابی اشتهاآور است و چه چیزی بهتر از اینکه بدانید وقت زیادی هم از شما نمی‌گیرد و به راحتی می‌توانید یک غذای جدید و جذاب درست کنید. در این مطلب قرار است طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج به عنوان یکی از انواع پیش غذا با مرغ را به شما آموزش دهیم.

اتحادخبر: اگر به دنبال پیدا کردن یک دستورالعمل پخت جدید و خاص برای مرغ هستید، این پیش غذا مخصوص شماست. ترکیب مرغ با اسفناج و پنیر حسابی اشتهاآور است و چه چیزی بهتر از اینکه بدانید وقت زیادی هم از شما نمی‌گیرد و به راحتی می‌توانید یک غذای جدید و جذاب درست کنید. اما قبل از آن بد نیست بدانید که دیپ‌ها انواع مختلفی دارند و معمولا هم به عنوان یک پیش‌غذای مدرن و مجلسی، حسابی شیک هستند. در این مطلب قرار است طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج به عنوان یکی از انواع پیش غذا با مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج پنیری، یک پیش غذای مدرن و خوشمزه

مواد لازم

  • فیله مرغ (سینه بدون استخوان): ۵۰۰ گرم
  • اسفناج: ۴۰۰ گرم
  • استاک مرغ: ۱/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • سس چیلی: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس تند: ۱ قاشق چای خوری
  • پنیر خامه‌ای: ۲۲۵ گرم
  • پنیر چدار رنده شده: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • گردوی خرد شده: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • آبلیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • خمیر پیتزا: به میزان لازم

طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج پنیری، یک پیش غذای مدرن و خوشمزه

 

طرز تهیه

 

مرحله اول: در اولین مرحله مرغ را بشویید و به قطعات دلخواه خرد کنید. در نهایت باید آن را ریش ریش کنید، پس اندازه آن‌ها مهم نیست. پیاز را در قطعات کوچک خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید. بعد از اینکه داغ شد، پیاز را سرخ کنید. سیر را له و اضافه کنید. مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی رنگ آن عوض شد، نمک و فلفل را اضافه کنید. استاک مرغ را اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد به مدت حداقل ۱ ساعت کاملا بپزند.

 

مرحله دوم: فر را روشن و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. اسفناج‌ها را بشویید و خرد کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و اسفناج‌ها را اضافه کنید. بعد از اینکه روی آب حباب تشکیل شد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید بپزد.

 

۱۰ دقیقه بعد اسفناج‌ها می‌پزند. اسفناج‌ها را بعد از پخته شدن آبکش کنید. گردو‌ها را در یک تابه بریزید و تفت دهید تا خامی آن‌ها گرفته شوند.

مرحله سوم: در آخرین مرحله از دستور پخت دیپ مرغ و اسفناج، مرغ آبپز شده را خارج و آن‌ها را رنده یا رشته رشته کنید. مرغ‌ها را در یک ظرف مناسب، با اسفناج پخته شده، گردوی خرد شده، پنیر خامه‌ای، سس چیلی، سس تند، پنیر چدار و آبلیمو مخلوط کنید.

 

کف قالبی را که دارید، خمیر پیتزا بیندازید. میکس مرغ و اسفناج را در قالب بریزد. روی قالب را روغن زیتون بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از اینکه مواد پختند، ظرف را از فر خارج کنید و با چاقو، خمیر پیتزا را از ظرف، جدا و سرو کنید.

طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج پنیری، یک پیش غذای مدرن و خوشمزه

فوت و فن‌های طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج

 

۱. برای اینکه رنگ سبز اسفناج‌ها باقی بماند، بعد از پختن، مستقیما آن‌ها را زیر آب سرد بگیرید تا تیره نشوند.

۲. در طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج می‌توانید مقداری سبزی معطر خشک را هم به دیپ اضافه کنید. بهتر است در این‌صورت سبزی‌ها را تفت دهید تا عطر آن‌ها خارج شود.

۳. موادی که در طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج به کار می‌رود، متنوع است. شما هم مقداری کلم یا سبزیجات دیگر را می‌توانید به همراه با اسفناج بپزید و در طرز تهیه این غذا به کار ببرید تا دیپ بیشتر حالت سبزیجات به خودش بگیرد.

۴. از آنجایی که در طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج، از پنیر استفاده می‌شود، به آن دیپ چیز هم می‌گویند. در ضمن می‌توانید به مواد مورد استفاده در این غذا، قارچ هم اضافه کنید تا در این صورت دیپ مرغ و قارچ داشته باشید.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • جناب نماینده! قحطی پتروشیمی که نیامده، بسم‌الله
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب
  • سرنوشت باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
  • استارت فوتسال محلات شهر برازجان جام ۱۵ با قدرت نمایی مدعیان / تصاویر
  • تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
  • انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات شهرستان دشتستان
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
  • بازنده جنگ سخت را برنده جنگ نرم نکنید
  • حضور تیرانداز دشتستانی در مسابقه کشوری بنچ رست ۲۵ متر
  • تولید 24 هزار تن میگو پرورشی در استان بوشهر در سال ۱۴۰۲
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • اسرائیل را چه باید؟
  • دکتر یوسفی؛ مدیری در کنار همکاران
  • .: شهرزاد آبادی حدود 2 روز قبل گفت: درودتان باد. همگی چند ...
  • .: لیلادانا حدود 6 روز قبل گفت: درود بردکتربایندری ودکترفیاض بزرگوار. ...
  • .: علی حدود 8 روز قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 8 روز قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 8 روز قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 8 روز قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 11 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 12 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...