امروز: يکشنبه 09 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 23 اسفند 1399 - 09:59
اتحادخبر: امروز بهتون بهترین ادویه‌ها برای ترکیب شدن با مرغ رو معرفی میکنم که بیشترش توی آشپزخونه تون پیدا میشه و میتونید به سلیقه‌ی خودتون کم و زیادش کنید و مرغ رو به بهترین نحو مزه‌دار کنید.

اتحادخبر: اگه بخوایم همیشه مرغ رو یک جور طبخ کنیم احتمالا خسته کننده اس، همچنین طبخ مرغ بدون ادویه برای بیشتر آدم‌ها خیلی مطبوع نیست. امروز بهتون بهترین ادویه‌ها برای ترکیب شدن با مرغ رو معرفی میکنم که بیشترش توی آشپزخونه تون پیدا میشه و میتونید به سلیقه‌ی خودتون کم و زیادش کنید و مرغ رو به بهترین نحو مزه دار کنید. این ادویه‌ها برای سبزیجات و غذا‌های دریایی هم مناسب هستن.

 

بهترین ادویه‌ها برای طعم دار کردن مرغ

چطور مرغ رو مزه‌دار و طبخ کنیم؟

 

بهترین روش مزه دار کردن مرغ اینه که برای چند ساعت مرغ به همراه ادویه‌ها و طعم دهنده‌ها استراحت کنه، ولی اینکه بخوایم مرغ رو چطور مزه دار کنیم به روش طبخ مورد نظرمون هم ربط داره.

مزه دار کردن مرغ میتونه روش‌های مختلفی داشته باشه. مثلا ادویه‌ها رو با یک ماده‌تر مثل آب لیمو یا ماست که اسیدی هم هستن ترکیب کنیم و مرغ رو بهش آغشته کنیم یا اینکه ادویه‌ها رو به صورت خشک به سطح مرغ آغشته کنیم. هر کدوم از این روش‌ها میتونن برای نوعی از طبخ مثل پخت در فر یا کباب کردن یا سرخ کردن مرغ مناسب باشه.

 

ادویه‌های مناسب برای مرغ

 

گیاهان معطر زیادی برای این کار مناسبند، اما بهترین اون‌ها ریحان، جعفری، آویشن، پونه کوهی و رزماری هستن.

ادویه‌های مناسب پودر سیر، پودر پیاز و نمک، پاپریکا، فلفل قرمز و فلفل سیاه هستن.

اگه میخواید مزه‌ها رو در این ترکیب بیشتر کنید از گیاهان معطر و پاپریکا به نسبت بیشتری استفاده کنید و اگه میخواید مرغتون تند‌تر باشه از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.

بهترین ادویه‌ها برای طعم دار کردن مرغ

مزه دار کردن مرغ برای غذا‌های ایرانی

 

برای غذا‌های ایرانی قضیه کمی متفاوت هست. بهترین ادویه‌های مرغ در غذا‌های سنتی مون مثل خورشت‌ها و خوراک‌ها و قاطی پلو‌ها شامل نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین هست. مرغ رو به زردچوبه و دارچین کاملا آغشته کنید و در اکثر خورشت‌ها در روغن با حرارت متوسط سرخ کنید.

 

چه مقدار از چاشنی استفاده کنیم؟

 

خوبه برای حدود نیم کیلو مرغ یک قاشق غذاخوری از چاشنی استفاده کنید. دقت کنید که چاشنی رو کم کم اضافه کنید و مطمئن بشید که چاشنی کاملا به خورد مرغ رفته باشه.

 

چاشنی رو بهتره قبل از پخت اضافه کنیم یا بعد از پخت؟

 

برای طعم دار شدن و خوشمزه‌تر شدن مرغ بهتره چاشنی رو حداقل نیم ساعت قبل از پخت بهش اضافه کنیم. البته میتونید بعد از پخت مرغ هم بهش مقداری چاشنی اضافه کنید، اما ادویه‌های بعد از پخت اضافه شده روی سطح مرغ باقی میمونه و وارد بافتش نمیشه.

بهترین ادویه‌ها برای طعم دار کردن مرغ

چه مدت می‌تونیم ادویه‌ها رو نگهداری کنیم؟

 

اگه میخواهید ادویه‌ای که استفاده میکنید در بهترین حالت طعم دهندگی خودش باشه بهتره خودتون مواد رو پودر کنید و تا سه ماه در ظرف شیشه‌ای و در دار نگهداری کنید. هرچی جای ادویه‌ها خشک و خنک باشه طعمش و عطرش بهتر حفظ میشه.

 

طرز تهیه چاشنی مرغ

  • یک قاشق غذاخوری نمک
  • نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • یک و نیم قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
  • یک و نیم قاشق غذا خوری پودر سیر
  • یک قاشق غذا خوری پودر پیاز
  • نصف قاشق غذاخوری آویشن
  • یک قاشق غذاخوری جعفری
  • نصف قاشق غذاخوری پونه کوهی
  • نوک قاشق غذاخوری فلفل قرمز (اختیاری)

 

همه مواد رو با هم مخلوط و پودر کنید و در یک ظرف در دار در جای خنک و تاریک به مدت ۳ ماه نگه دارید.

 

ادویه‌ها رو چه اندازه پودر کنیم؟

 

من ترجیح میدم از این ادویه ها، گیاهان معطر و پاپریکا کمی درشت‌تر از بقیه باشن. ادویه‌ها رو جداگانه پودر میکنم که میزان پودر شدنش قابل کنترل باشه. بعضی رو با هاون پودر میکنم که عطر و طعمشون بهتر حفظ بشه.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • جناب نماینده! قحطی پتروشیمی که نیامده، بسم‌الله
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب
  • استارت فوتسال محلات شهر برازجان جام ۱۵ با قدرت نمایی مدعیان / تصاویر
  • سرنوشت باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
  • تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات شهرستان دشتستان
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
  • بازنده جنگ سخت را برنده جنگ نرم نکنید
  • خط و نشان مدعیان قهرمانی ادوار گذشته در شب دوم مسابقات فوتسال محلات شهر برازجان
  • حضور تیرانداز دشتستانی در مسابقه کشوری بنچ رست ۲۵ متر
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • اسرائیل را چه باید؟
  • دکتر یوسفی؛ مدیری در کنار همکاران
  • .: شهرزاد آبادی حدود 3 روز قبل گفت: درودتان باد. همگی چند ...
  • .: لیلادانا حدود 6 روز قبل گفت: درود بردکتربایندری ودکترفیاض بزرگوار. ...
  • .: علی حدود 8 روز قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 8 روز قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 9 روز قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 9 روز قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 12 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 12 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...