امروز: جمعه 26 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 16 مرداد 1398 - 10:57
استقبال روس‌ها از نیروهای بومی بوشهر؛

اتحادخبر:  مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر از اشتغال نیروهای آموزش دیده فنی و حرفه‌ای در نیروگاه اتمی بوشهر خبر داد و گفت: آموزش‌های مهارتی در روستاهای استان بوشهر در حال گسترش است.

اتحادخبر:  مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر از اشتغال نیروهای آموزش دیده فنی و حرفه‌ای در نیروگاه اتمی بوشهر خبر داد و گفت: آموزش‌های مهارتی در روستاهای استان بوشهر در حال گسترش است.

نیروهای آموزش‌دیده استان در نیروگاه اتمی بوشهر بکارگیری می‌شوند  عبدالمجید دراهکی صبح چهارشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: در سند آموزش های مهارتی استان بوشهر ۱۰ جامعه هدف را برای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در استان برنامه‌ریزی کردیم.

وی مهمترین جامعه هدف آموزش مهارتی را دانشجویان دانشگاه‌های استان دانست و اضافه کرد: این دانشجویان برای ورود به بازار کار نیازمند مهارت هستند و علم آکادمیک پاسخگوی نیازهای صنایع نیست و باید در زمینه افزایش مهارت آنها اقدام شود.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر به ظرفیت‌های سرمایه گذاری استان بوشهر اشاره کرد و ادامه داد: در همه دانشگاه‌های استان دفتر مشاوره مهارت‌آموزی و ایجاد شغل را ایجاد کردیم. مدرسه کسب و کار و مهارت در دانشگاه خلیج فارس ایجاد شده است.

 

وی تصریح کرد: هدف این است که هیچ دانشجویی در دانشگاه فارغ‌التحصیل نشود مگر اینکه آموزش های مهارتی برای فعالیت در حوزه اشتغال را فرا گرفته باشد.

 

آموزش در همه پادگان‌ها

 

دراهکی از آموزش‌های مهارتی ویژه سربازان استان بوشهر به عنوان دومین گروه هدف اشاره کرد و افزود: در همه پادگان‌های استان کارگاه‌های آموزشی و مهارتی و تولیدی راه‌اندازی شده است. همه سربازان پس از آموزش مهارتی از پادگان ترخیص می‌شوند.

 

وی از ارائه آموزش به روستاییان و عشایر استان خبر داد و بیان کرد: در روستاها کارگاه‌های متعددی فعال شده است و در همه روستاهای بالای ۲۰ هزار نفر این کارگاه‌ها فعال خواهد شد.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر از ایجاد کارگاه‌های تولیدی و آموزشی در کمپ‌های ترک اعتیاد استان خبر داد و گفت: تلاش می‌شود تا معتادان بهبود یافته آموزش‌های لازم را برای اشتغال و کارآفرینی فرا بگیرند.

 

وی از ارائه آموزش به بیکاران استان در عرصه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: امروز اقتصاد جامعه و هر کشوری وابسته به آن مهارت و کارآفرینی است و نیاز است که افراد برای حضور در بازار کار مهارت‌آموزی شوند.

 

اعزام نیروی کار به خارج از کشور

 

دراهکی از اعزام نیروهای کار با داشتن مدرک فنی و حرفه‌ای به دیگر کشورها خبر داد و خاطرنشان کرد: ۴۷ تفاهم‌نامه با نهادهای مختلف امضا کرده‌ایم تا آموزش‌های لازم به نیروهای جویای کار در صنایع ارائه شود. ۱۹ نفر را از استان بوشهر اعلام و معرفی کردیم تا اعزام شوند.

 

وی از امضای تفاهم‌نامه برای تامین شش هزار نیروی کار در پارس جنوبی خبر داد و افزود: برای تامین هشت هزار نیرو در نیروگاه اتمی تفاهم‌نامه امضا کردیم و تفاهم‌نامه‌های دیگر با دیگر صنایع از جمله شرکت صدرا امضا کردیم.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر بیان کرد: در استان بوشهر ۱۵ مرکز دولتی و ۱۵۵ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای داریم که آموزش های مناسبی را به متقاضیان ارائه می‌کنند. سال گذشته ۲۷ هزار نفر دوره آموزش ارائه شد.

 

وی در ارتباط با اشتغال مهارت‌آموزان نیز اظهار داشت: نزدیک به ۴۷ درصد از آموزش دیدگان بخش دولتی در حال اشتغال در صنایع استان هستند.

 

آموزش به ۴۰ هزار نفر

 

دراهکی مجموع آموزش دیدگان آموزشگاه‌های دولتی و خصوصی استان بوشهر در سال گذشته را ۴۰ هزار نفر عنوان کرد و گفت: رسانه‌ها می‌توانند نقش مهمی در فرهنگ‌سازی مهارت‌آموزی داشته باشند و خانواده‌ها به این سمت ترغیب شوند.

 

وی با اشاره به نیازسنجی آموزش مهارتی در استان بیان کرد: در سطح روستاها نیز در حال استحصال نیازها هستیم تا آموزش‌ها متناسب با نیاز روستاها ارائه شود. کارگاه‌های سیار در روستاها در حال فعالیت هستند.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر تنها راه حل خروج از بحران بیکاری استان بوشهر را توسعه مهارت‌آموزی دانست و افزود: فراگیری آموزش‌ها باعث توسعه اشتغال در استان می‌شود.

 

وی بیان کرد: با توجه به استاندارهای آموزش فنی و حرفه‌ای در استان بوشهر، توان تامین نیروهای مورد نیاز صنایع استان از جمله نیروگاه اتمی بوشهر را داریم و این صنایع نیز نیاز خود را اعلام می‌کنند و ما آموزش را ارائه می‌دهیم.

 

دراهکی با اشاره به استقبال شرکت روس از نیروهای ماهر استان بوشهر، خاطرنشان کرد: نیروگاه اتمی بوشهر از ما هزار و ۱۰۰ نیروی ماهر خواسته است و فراخوان می‌دهیم، ولی از سوی افراد ماهر استقبال چندانی نشده است. نیروهایی که به نیروگاه اتمی معرفی کردیم، مشغول به کار شده‌اند.

 

 

 

 

 

مهر



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/04/24
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • تصویب پاداش مدال‌آوران بازی‌های آسیایی/۳ میلیارد برای طلایی‌ها
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/24
  • حمله به چهار نقطه در بوشهر؛ آرامش در شهر برقرار است
  • تغییر سبک زندگی برای جلوگیری از بیماری های مزمن در افراد پیش‌دیابتی
  • هشدار سازمان ثبت درباره ادعاهای خلاف واقع در سامانه اسناد
  • فرماندار گناوه: تغییر و جابه‌جایی مدیران زمینه‌ساز پیشرفت است
  • استاندار بوشهر: روش‌های نوین تدریس در مدارس به‌کارگیری شود
  • تلفن‌های هوشمند می‌توانند خطر افسردگی سالمندان را افزایش دهند
  • بقائی: فهرست جنایات آمریکا علیه ایرانیان هر روز طولانی‌تر می‌شود
  • چرا بانک مرکزی سقف ۱۰ حساب فعال برای هر فرد تعیین کرد؟
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • ارتباط کاهش پروتئین روده با خطر التهاب
  • عبور پارس از بحران جنگ با ۱۳۳ همت فروش/ وعده مدیرعامل: واردات بنزن تا مرداد و شتاب در پروژه‌های PDH و PP
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در مهدیه شهر صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • ضرورتِ گذار از نهاد های استخراجی به نهادهای فراگیر
  • در خط مقدم تولید؛ نقش کارکنان پتروشیمی و پالایشگاه‌ها در عبور از بحران
  • .: ... حدود 3 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 3 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 6 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 7 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 9 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 16 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 20 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 24 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 24 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...