امروز: پنجشنبه 16 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 14 مرداد 1398 - 06:51

اتحادخبر:عصر روز  یکشنبه و در محل تمرین تیم فوتبال نساجی مازندران، درگیری خونین رخ داد.

اتحادخبر:عصر روز  یکشنبه و در محل تمرین تیم فوتبال نساجی مازندران، درگیری خونین رخ داد.

 

 تیم فوتبال نساجی مازندران این روزها خود را در تهران آماده حضور در لیگ برتر نوزدهم می‌کند. عصر امروز و در محل تمرین این تیم در ورزشگاه اکباتان تهران اتفاق عجیبی رخ داد.

 

ماجرا از این قرار است که یکی از فعالان حوزه نقل و انتقالات بازیکن در محل تمرین این تیم حضور داشت. این فرد ابتدا با محمدرضا مهاجری، سرمربی نساجی درگیری لفظی پیدا کرد. این درگیری در ادامه به صورت فیزیکی ادامه یافت و طرفین به زد و خورد پرداختند تا جایی که خون از بینی سرمربی نساجی جاری شد.

 

پس از این ماجرا بازیکنان نساجی نیز وارد عمل شدند. در همین هنگام، فرهاد کاظمی، سرمربی بادران که تیمش در ورزشگاه پاس قوامین با پدیده مسابقه دوستانه داشت در محل تمرین نساجی حاضر شد و به محض مشاهده درگیری با کمک اطرافیان خود برای پایان این درگیری تلاش کرد.

 

درگیری پس از دقایقی طولانی و با جدا کردن طرفین به پایان رسید و مشخص نبود اگر کاظمی و مربیان بادران در محل حضور پیدا نمی‌کردند چه اتفاقاتی رخ می‌داد.

 

 

 

 تسنیم



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • .: هادی جلالی ثابت حدود 4 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 8 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 8 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 9 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 10 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 10 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 17 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 24 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 26 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 1 ماه قبل گفت: درود و خدا قوت ...