امروز: يکشنبه 21 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 27 آبان 1396 - 07:38
اتحاد خبر: نایب رئیس فراکسیون مستقلین مجلس گفت: وقتی نام یک بزرگی برده می‌شود، ما ویژگی‌های او را در ذهن خود مرور می‌کنیم؛ از آیت‌الله ‌هاشمی علاوه بر بزرگی، چه در ذهن ما نقش بسته است؟ جز 50 سال خدمت برای کشور، شکنجه، مظلومیتش یا جفایی که در حقش شد چه می‌تواند در ذهن ما تداعی شود.
روزنامه ایران: نایب رئیس فراکسیون مستقلین مجلس گفت: وقتی نام یک بزرگی برده می‌شود، ما ویژگی‌های او را در ذهن خود مرور می‌کنیم؛ از آیت‌الله ‌هاشمی علاوه بر بزرگی، چه در ذهن ما نقش بسته است؟ جز 50 سال خدمت برای کشور، شکنجه، مظلومیتش یا جفایی که در حقش شد چه می‌تواند در ذهن ما تداعی شود.
 
 غلامعلی جعفرزاده در سومین کنگره حزب مردمی اصلاحات با شعار «جامعه مطالبه‌گر، لازمه دولت مترقی» و یادبود «سردار صبر و صلح، آیت‌الله ‌هاشمی رفسنجانی» افزود: بعد از فوت ایشان وقتی من درمیان مردمی بودم که اصلاً کاری با سیاست نداشتند و از آنان می‌پرسیدم که چرا برای آیت‌الله ‌هاشمی گریه می‌کنید، آنها در پاسخ می‌گفتند این حق‌ هاشمی نبود باید بگوییم که در حق ایشان جفا شد تا دیگر چنین جفاهایی در کشور ادامه پیدا نکند. جعفرزاده افزود: باید بگوییم تا این بار گوش‌ها آماده شنیدن باشند زیرا 8 سال گفتیم و گوش نکردند نتیجه آن، آبروریزی «بست‌نشینی» شد. متأسفانه این افراد دولتمردان ما طی 8 سال دولت قبل بودند.
 
نماینده رشت در مجلس با بیان اینکه «امروز از ایران سرافراز و بزرگ و کشوری که آیت‌الله ‌هاشمی قلبش برای آن می‌تپید حرف می‌زنیم»، گفت: دولت قبل (نهم و دهم) با کشور ما چه کردند و چه بر سر ایران آوردند؟ آیا این کشور همان کشوری است که جوانانش داوطلبانه به روی مین می‌‌رفتند؟ این همان کشوری است که سال 57 در خیابان‌هایش شعار می‌دادیم؟ من نمی‌گویم مدینه فاضله بود، اما باید گفت که به کدامین سو رفته‌ایم.
 
به کجا رسیدیم که این همه فساد، اختلاس و فسادهای اخلاقی و مالی در کشور اتفاق می‌افتد. تا حرف از این مشکلات  می‌شود عده‌ای موضع می‌گیرند؛ حتی به من نیز در مقطعی می‌گفتند که از دین خروج کردم. وی در ادامه گفت: باید کشور را به جای اول خود برگردانیم و نترسیم زیرا هیچ چیزی برای از دست دادن نداریم. باید کشور را به همان نقطه‌ای که سال 57 وعده‌اش را به مردم دادیم، بازگردانیم. همان جایی که آیت‌الله ‌هاشمی آرزویش را داشت. 7 سال حصر کردند نتیجه آن چه شد؟ به غیر از اینکه عزیزتر شدند! به بزرگ اصلاحات گفتند حق نداری حرف بزنی یا از خانه خود بیرون بیایی زیرا جرمت این است که تَکرار کردی و مردم را به پای صندوق‌های رأی آوردی.
 
حرف برای گفتن بسیار است امروز امید همه ما به احزاب است، ما می‌خواهیم کشور سالم باشد و بنابر آنچه  وعده‌اش را دادیم و برایش هشت سال جنگیدیم، عمل شود. متأسفانه بزرگانی شبیه‌ هاشمی‌ها در کشور هرگز تولید نخواهند شد؛ او یکی بود و دیگران باید تلاش کنند مانند او شوند. هر کسی هم بتواند یکی از ویژگی‌های او را به دست آورد، مثبت است برای نمونه یکی در جهت صبر گام بردارد و یکی در جهت صلح حرکت کند. ما باید مطالبات مردم را از حاکمیت پیگیری کنیم. جعفرزاده گفت: یک بار گفتند که خانواده آیت‌الله ‌هاشمی قصد ترک کشور را دارند. در پاسخ باید گفت کجا بروند؟ آنها عزیزان دل ما هستند؟ بدون شک ما در این کشور می‌مانیم و هر بلایی هم سرمان بیاید، جان خواهیم داد و پای نظامی که امام برای ما ترسیم کرد، خواهیم ماند. نباید فریب بذر ناامیدی که در کشور می‌پاشند خورد. باید به رئیس جمهوری و دولت کمک کرد. زیرا تنها بیرق موجود ما این دولت است بدون شک اشکالاتی دارد اما فعلاً تنها بیرق ما برای ادامه این مسیر در کشور، دولت روحانی است.
 
 چرا اعتمادها از بین رفته است؟
 
وی در پایان با اشاره به فضای بی اعتمادی در جامعه گفت: چقدر دردناک است که پس از 39 سال، مردم می‌گویند ما خودمان می‌خواهیم کمک‌های خود را به مناطق زلزله زده منتقل کنیم و اعتماد نداریم. من خود شاهد بودم که در رشت کمک‌هایی از سوی مردم برای زلزله زدگان تهیه شد و وقتی به مردم گفتم آنها را به فلان سازمان دهند تا به دست زلزله‌زدگان برساند، مردم در پاسخ گفتند ما اعتماد نداریم و این کمک‌ها را به دست زلزله‌زدگان نخواهند رساند. چه بلایی بر سر این کشور آمده است که اعتمادها از بین رفته است؟ احزاب باید به دور از افراط و تفریط با قدرت کار کنند. مردم باید مطمئن شوند که دیگر فردی با شعار و لباس رفتگری نمی‌تواند رئیس جمهوری این کشور شود و آن را به ویرانی بکشاند.
 
 تشکل‌گرایی؛ از ویژگی‌های بارز ‌هاشمی
 
مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردمسالاری هم  تشکل‌گرایی را از ویژگی‌های برجسته مرحوم آیت‌الله‌ هاشمی رفسنجانی خواند و گفت: روحیه تشکل‌گرایی آقای ‌هاشمی قبل از انقلاب باعث پیروزی انقلاب شد به طوری که شهید بهشتی و غیره خط حزبی را از مرحوم‌ هاشمی می‌گرفتند.
 
به گزارش ایرنا، وی با تأکید بر اینکه راه مرحوم‌ هاشمی باید ادامه یابد، تصریح کرد: حقیقتاً حزب در ایران درگیر سنگلاخ‌هایی است. ما در مجلس پیگیری می‌کنیم تا بتوانیم کارهای حزبی را جدی‌تر پیگیری کنیم. کواکبیان با بیان اینکه در طول 40 سال حتی یکبار هم مجوز راهپیمایی به احزاب داده نشده است، گفت: این قانون احزاب در اجرا دچار مشکل است. اینکه گفته می‌شود من وابسته به هیچ حزب و گروهی نیستم، یعنی اشکالی در کار وجود دارد.
 
حسین کمالی، رئیس خانه احزاب ایران نیز در این مراسم در پیامی نوشت: همه کشورهای توسعه یافته به این نتیجه رسیده‌اند که دولت‌ها باید برآمده از احزاب باشند و امروز ما در پیچ بزرگی قرار داریم. وی با بیان اینکه باید به تغییر قانون فعالیت‌های حزبی بپردازیم، ابراز امیدواری کرد: این فرصت ارزشمند پاس داشته شود و خانه احزاب نیز در این مسیر گام برداشته است.
محمد اشرفی اصفهانی، رئیس هیأت بدوی نهاد ریاست جمهوری نیز در این مراسم گفت: آیت‌الله ‌هاشمی شخصیت بی نظیر و بی بدیل بود و باید نیم قرن بگذرد تا شخصیتی چون ایشان را شاهد باشیم. وی ادامه داد: قرار است در نخستین سالگرد درگذشت آیت‌الله ‌هاشمی رفسنجانی کنگره‌ای بزرگ برگزار شود و از مراجع تقلید نیز دعوت شود چرا که آیت‌الله ‌هاشمی یک شخصیت علمی بود و اگر در حوزه علمیه می‌ماندند، مرجع تقلید بزرگی می‌شدند./ب


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • چنگ خروس‌ها به صورت شیران اطلس/فرانسه از خطر گریخت و به نیمه نهایی رفت
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • اجرای ۲ عملیات همزمان توسط پلیس بوشهر؛ ۳۴ کیلوگرم تریاک کشف شد
  • قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد
  • تولید سالانه ۵ میلیون بچه‌ماهی دریایی در بوشهر هدف‌گذاری شد
  • بقائی: درخواستی برای مذاکره با آمریکا نداشتیم
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • آئین بزرگداشت و بدرقه قائد شهید امت در شهر دالکی برگزار شد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • همدلی، رمز ماندگاری تولید در صنعت انرژی
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • استاندار بوشهر: منطقه آزاد پیشران توسعه استان خواهد بود
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • مطالبه دیرینه بوشکانی‌ها برای راه ارتباطی؛ بهسازی نینیزک-کلمه آغاز شد
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • سرمربی تیم ملی؛ الگوی اخلاقی یا ویترین نمایش؟
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • .: ح. ح. نیکنام 1 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد 1 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 2 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 5 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 12 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 16 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 20 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 20 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 23 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 23 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...