امروز: شنبه 04 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 07 دي 1395 - 10:31
در دومین مرحله از رزمایش مدافعان آسمان ولایت هفت در بوشهر؛

اتحادخبر: شلیک موفق سامانه های موشکی ارتفاع متوسط پدافند هوایی ارتش در دومین مرحله از برگزاری رزمایش مدافعان آسمان ولایت هفت با تهاجم هواگردهای متخاصم به اماکن و تاسیسات حساس منطقه جنوب کشور انجام شد که طی آن سامانه های موشکی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) با این اهداف درگیر و با موفقیت نسبت به انهدام آنها اقدام کردند.

اتحادخبر: شلیک موفق سامانه های موشکی ارتفاع متوسط پدافند هوایی ارتش در دومین مرحله از برگزاری رزمایش مدافعان آسمان ولایت هفت با تهاجم هواگردهای متخاصم به اماکن و تاسیسات حساس منطقه جنوب کشور انجام شد که طی آن سامانه های موشکی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) با این اهداف درگیر و با موفقیت نسبت به انهدام آنها اقدام کردند.


به گزارش ایرنا، امیر سرتیپ دوم عباس فرج پور علمداری روز سه شنبه 7 دی ماه  با اعلام این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: در این بخش از رزمایش، سامانه های موشکی بومی مرصاد و یازهرا 3 (س) ضمن انجام عملیات کشف و رهگیری، هواپیماهای مهاجم دشمن فرضی را مورد اصابت موشک های خود قرار دادند.
وی ادامه داد: افزایش برد کشف، درگیری و دقت بالا در انهدام هدف با ایجاد تغییرات سیستمی و الکترونیکی جدید در سامانه های موشکی مرصاد و یا زهرا 3 (س) در هفتمین رزمایش مدافعان آسمان ولایت مورد ارزیابی کارشناسان نیروهای مسلح کشورمان قرار گرفت.
سخنگوی رزمایش مدافعان آسمان ولایت هفت تصریح کرد: سامانه مخابراتی دوربرد هوافضایی آسمان که به منظور ایجاد ارتباطات امن و پایدار با برد بیش از 150 کیلومتر برای نخستین بار در این رزمایش مورد بهره برداری قرار گرفت، از دیگر نکات قابل توجه در رزمایش مشترک پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت هفت است.
رزمایش مشترک و سراسری قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) ارتش جمهوری اسلامی ایران با نام «مدافعان آسمان ولایت هفت» از روز دوشنبه ششم دی 1395 با اعلام رمز «یا قمر بنی هاشم» توسط امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی، فرمانده این قرارگاه به مدت سه روز در منطقه عمومی جنوب، جنوب غرب و جنوب شرق کشور آغاز شد.
این رزمایش مشترک سه روزه در گستره ای به مساحت 496 هزار کیلومتر در حساس ترین و پر ترافیک ترین محدوده آسمان کشور به شکل دو سویه در حال برگزاری است.
این رزمایش که در نوع خود رزمایشی بزرگ، تخصصی و سراسری است بخش وسیعی از منطقه جنوب کشور مقدس جمهوری اسلامی ایران از ماهشهر تا چابهار به نقطه عمق، از اهواز و دزفول تا شیراز و متصل به کرمان و از چابهار به طرف دریای عمان و خلیج فارس در جزایر سه گانه تا مرزهای هوایی و دریایی کشور را در بر می گیرد.
در اجرا و برگزاری این رزمایش مشترک و سراسری یگان هایی از پدافند هوایی ارتش و سپاه به همراه یگان های کنترل عملیات از نیروهای دریایی ارتش و سپاه، نیروهای هوایی ارتش و هوافضای سپاه، توپخانه و دیده بانی نیروی زمینی ارتش و سپاه، دفاع هوایی نیروی انتظامی و بسیج مشارکت و همکاری دارند.
این رزمایش مشترک و سراسری در بیش از یکهزار نقطه دفاع هوایی در سطح تمام نیروهای مسلح و با بهره گیری از توان عملیاتی بیش از 17هزار نفر از پرسنل پایور و وظیفه که به صورت مستقیم و غیر مستقیم در آن حضور دارند در حال برگزاری است.
از دیگر مشخصه های برگزاری این رزمایش بزرگ و سراسری این است که برای انتقال تجربه به جوانان پدافند هوایی به صورت عملی قرارگاهی به نام حضرت علی اکبر(ع) پیش بینی و تشکیل شده که در این قرارگاه جوانانی با سن خدمتی زیر 15 سال حضور دارند که فرصت این را خواهند داشت که به صورت تصمیم سازی، تصمیم گیری تا مرحله اجرا و تست گرم (آزمایش شلیک) خودشان بخشی از این رزمایش را در یک یا تمام روزها انجام دهند.
همچنین در اجرا و برگزاری این رزمایش تخصصی جنگنده های نیروی هوایی ارتش از جمله جنگنده‌های اف 4 نیز مشارکت خواهند داشت.
آنچه که این رزمایش مشترک و سراسری را مشخص و منحصر به فرد می‌کند، برگزاری آن به عنوان هفتمین رزمایش در مدت تشکیل هشت سال قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) آجا است.
از دیگر مشخصه‌ های برگزاری این رزمایش این است که این رزمایش مشترک و سراسری در حساس ترین نقطه کشور و با حضور و عبور تعدادی از هواپیماهای فرامنطقه ‌ای در بیرون از مرزهای هوایی خلیج فارس و دریای عمان و تاکید و توصیه همیشگی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) که این هواپیماها همچون گذشته باید حریم خود را حفظ کنند و از صحنه و محدوده رزمایش دور باش ند در حال برگزاری است.
یکی دیگر از مشخصه‌های برگزاری این رزمایش استفاده تلفیقی از سامانه‌های دفاع هوایی ارتش و سپاه در حوزه راداری، شنود الکترونیکی، موشکی در سه ارتفاع پایین، متوسط و بالا، در تمام طیف‌های فرکانسی، وی. اچ .اف، یو. اچ .اف و اچ. اف است که در حقیقت در این رزمایش، جنگ الکترونیک در حجم بالا آزمایش و ارزیابی خواهند شد.
حجم بالای شلیک‌ها در مدت زمان مشخص از دیگر ویژگی‌ برگزاری این رزمایش سه روزه است که این شلیک‌های توپخانه‌ای و موشکی بعد از کشف، شناسایی و رهگیری دشمن فرضی که هواپیماهای بدون سرنشین و با سرنشین انجام خواهند شد.
هدف اولیه برگزاری این رزمایش سه روزه ایجاد یکپارچگی، اقتدار و انسجام در شبکه پدافند هوایی توسط جوان ترین سازمان رزم نیروهای مسلح یعنی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
در این رزمایش سیستم‌ ها و سامانه‌های مختلفی به صورت تلفیقی آزمایش و از سامانه کنترل و فرماندهی فکور برای آزمایش تلفیقی سامانه‌ها استفاده خواهد شد.
رزمایش مدافعان آسمان' ولایت 6 ' مهر 1394 در منطقه عمومی شبستر استان آذربایجان شرقی برگزار شده بود./ج



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
1395/10/07 - 14:52
0
0
متشکرم از اتحادخبر که رزمایش های اقتدارآفرین ارتش مومن و انقلابی و باخدا را اطلاع رسانی میکنید.
مجاهدت مردان مرد ارتش در جای جایی جهان گره گشاست. امنیت بالاترین نعمت خدا در کشور ما مرهون ارتشیان زبده، کارآمد، متخصصص، کاربلد، انقلابی، صادق، چشم، پاک، قانع، جسور، ورزیده و همیشه بیدارست.
از دست دادن ارتش ضرری جبران ناپذیرست که امام بزرگوار نگذاشتند عده ای کج فهم و خائن و ضد ملت به توطئه شوم انحلال ارتش برسند.
29فروردین روز بیاد ماندنی پاسداشت ارتش در ایران است تا بدانند ارتش تا آخر برادر ملت است. به همه عزیزانم در این رزمایش پدافند هوایی در بدنه ارتش تبریک و خسته نباشید میگم..
وطن خواه(سعدآباد)/ج
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • پتروشیمی جم‌پیلن به سراغ مدیریت یکپارچه ریسک رفت
  • پیام قدردانی مدیرعامل پتروشیمی پردیس از ابراز همدردی مسئولان، همراهان و عموم تسلی‌دهندگان
  • ارتقای خدمات سلامت با استقرار فناوری نوین سونوگرافی در درمانگاه‌های جم
  • از ساخت مدرسه تا آغاز سال تحصیلی؛ تداوم حضور آریاساسول در روستاهای لاورده و لاورگل
  • نه ترحم، نه اجازه؛ ایران ۱۴۰۵ و روایت قدرت بازدارندگی
  • «شاخص قرآنی» مهم‌ترین معیار شایستگی مسئولان، معلمان و مربیان است
  • دفاع، دیپلماسی و مقاومت در سخنان مقتدرانه دکتر پزشکیان در سازمان ملل
  • درخواست رسیدگی به وضعیت معیشتی بازنشستگان انتظامی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/04
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/04
  • 200 عدد کیف به دانش آموزان بخش ارم اهدا شد
  • مواد غذایی گیاهی سرشار از پروتئین را به رژیم غذایی خودتان اضافه کنید
  • غرامت ۶۳۲ بیمار پروانه‌ای واریز شد
  • صدور ۱۸۲۰ سند مالکیت در ۱۶ شهر بوشهر
  • برومند: اجرای پروژه‌های عمرانی با تعامل دستگاه‌ها تسریع می‌شود
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/02
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/02
  • مسعود آذرگون سرپرست بازرگانی و توسعه بازار جم صنعت‌کاران شد
  • پرسنل سازمان بنادر و دریانوردی، ایثارگران جبهه اقتصادی کشور در دفاع مقدس
  • بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر از محور کنارتخته–دالکی با همراهی معاون عمرانی فرماندار دشتستان
  • مهلت ۱۰ روزه دیوان محاسبات به وزیر کار برای توضیح درباره تغییر مدیرعامل تأمین اجتماعی
  • ۹۳۳ برنامه برای هفته دفاع مقدس / «بوشهر جان‌فدا» اواخر مهرماه برگزار می‌شود
  • آئین آغاز سال تحصیلی جدید در روستای عیسوند و تجدید میثاق با شهدا
  • فرماندار دشتستان: پیوند ارزش‌های دفاع مقدس با سنگر تعلیم و تربیت، رمز تعالی کشور است
  • بوتیمار، مهمان موقت آریاساسول به طبیعت بازگشت
  • سخنگوی آموزش و پرورش استان بوشهر منصوب شد
  • حاضری؛ | برای دانش آموزان شهیدمیناب
  • توقیف اتوبوس حامل قاچاق در دشتستان
  • تاکید فرماندار گناوه بر ضرورت آمادگی کامل در بازگشایی مدارس
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • «رآکتور»
  • آغاز ساخت«خانه هنر معلولین و مددجویان فارس»با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریالی
  • مددجویان نباید برای همیشه در چرخه حمایت باقی بمانند
  • تأمین مسکن مددجویان در اولویت برنامه‌های بهزیستی است
  • بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی فسا با حضور وزیر کار
  • صدور 30 فقره جواز تأسیس صنعتی در شهرستان دشتستان
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • کشف ۲.۵ تُن مواد مخدر در فارس طی ۱۰ روز؛ ۷ باند قاچاق منهدم شد
  • آتش در شالیزار
  • ظرفیت‌های گردشگری اقلید در انتظار سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌ها
  • .: عرفان حدود 12 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 14 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 21 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 23 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 26 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 28 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 1 ماه قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 1 ماه قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 1 ماه قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...