امروز: يکشنبه 04 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 15 آذر 1394 - 11:14

اتحادخبر: مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ضمن اعلام اینکه از سال آینده هدایت تحصیلی در پایان دوره اول متوسطه انجام خواهد شد گفت: سال آینده ثبت نام در رشته ادبیات و علوم انسانی را در مدارس دولتی عادی نخواهیم داشت.

اتحادخبر: مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ضمن اعلام اینکه از سال آینده هدایت تحصیلی در پایان دوره اول متوسطه انجام خواهد شد گفت: سال آینده ثبت نام در رشته ادبیات و علوم انسانی را در مدارس دولتی عادی نخواهیم داشت.

 

به گزارش اتحادخبر، اسفندیار چهاربند گفت: سعی می‌کنیم جلساتی مداوم با مدیران مدارس داشته باشیم و جزئیات هدایت تحصیلی و اهمیت رشته‌ها را برای آن‌ها تبیین کنیم. به هر صورت پس از 22 سال مجددا به پایان دوره اول متوسطه بازگشته است.

 

 

اسفندیار چهاربند در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در پاسخ به ایسنا درباره وضعیت انتخاب رشته دانش‌آموزان از سال آینده اظهار کرد: دانش‌آموزان متقاضی رشته علوم انسانی باید در دبیرستان‌های فرهنگ ثبت نام کنند. تلاش می‌کنیم دبیرستان‌های فرهنگ را توسعه دهیم.

 

وی ادامه داد:‌ در حال حاضر حدود 12 مدرسه فرهنگ در سطح شهر تهران داریم که با توجه به اینکه باید هر منطقه آموزشی دارای یک دبیرستان فرهنگ باشد، حداقل 24 مدرسه دیگر تا سال آینده راه‌اندازی کنیم.

 

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه براساس آنچه در سند تحول بنیادین آمده است، ارتقای کیفی رشته علوم انسانی مد نظر است نه ارتقای کمی، اظهار کرد: در سند تحول بنیادین بر شناسایی استعدادهای برتر و هدایت آن‌ها به ادامه تحصیل در رشته‌های علوم انسانی تأکید شده است. بنابراین تلاش می‌کنیم مدارس فرهنگ را تقویت کنیم تا به ارتقاء کیفیت تحصیل در این رشته بیانجامد.

 

چهاربند با بیان اینکه نظام تعلیم و تربیت به مرحله مهم و سرنوشت‌سازی در استقرار ساختار جدید رسیده است، گفت:‌ در پایان سال تحصیلی جاری دانش‌آموزان پایه نهم باید انتخاب رشته کنند و به شاخه‌ها و رشته‌های مختلف تحصیلی هدایت شوند. اگر برنامه‌ریزی‌های دقیق و هوشمندانه نداشته باشیم و نتوانیم این مرحله را به درستی اجرا کنیم در آینده دستخوش تبعات ناگواری می‌شویم و ممکن است دستاوردهای سال‌های گذشته نیز مورد تهدید قرار بگیرند. مهمترین این دستاوردها هدایت 35 درصد دانش‌آموزان به سمت شاخه‌های فنی و حرفه‌ای است.

 

وی افزود: سعی می‌کنیم جلساتی مداوم با مدیران مدارس داشته باشیم و جزئیات هدایت تحصیلی و اهمیت رشته‌ها را برای آن‌ها تبیین کنیم. به هر صورت پس از 22 سال مجددا به پایان دوره اول متوسطه بازگشته است.

 

وی ضمن تأکید بر اینکه البته هدایت تحصیلی در دوره نهم در سال تحصیلی 95 صرفا به معنای انتخاب یک رشته نیست، گفت: بلکه نتایج این هدایت تحصیلی در توزیع منابع انسانی در بازار کار در سال‌های آینده موثر است و اگر انحرافی در این زمینه به وجود آید هزینه‌هایی برای کشور دربرخواهد داشت. اگر امروز 300 هزار صندلی خالی در دانشگاه‌ها داریم ریشه آن را باید در هدایت تحصیلی جست. تا امروز توسعه آموزش عالی علامت‌های اشتباهی به هدایت تحصیلی می‌داد اما امروز باید آموزش و پرورش این سکان را در دست بگیرد و به آموزش عالی علامت دهد که چگونه توسعه یابد.

 

چهاربند با اشاره به اینکه هدایت تحصیلی را جدا از هدایت شغلی نمی‌دانیم گفت: پایان امسال هدایت تحصیلی براساس نیاز به رشته‌ها انجام می‌شود و صرفا تقاضای دانش‌آموز در انتخاب رشته موثر نیست. اگر خانواده‌ها از مزایای رشته‌های فنی و حرفه‌ای آگاه باشند می‌توانند فرزندانشان را بهتر هدایت کنند.

 

وی افزود: فنی و حرفه‌ای و کارودانش قطعا وضعیت بهتری در سال آینده پیدا می‌کنند. تاکنون دانش‌آموزان در رشته فنی و حرفه‌ای 11 سال درس می‌خواندند و پیش دانشگاهی نداشتند به همین خاطر در دانشگاه‌ها نیز برای مقطع کاردانی پذیرفته می‌شدند اما اکنون فنی و حرفه‌ای هم با تغییر ساختار نظام آموزشی 12 ساله شده و این دانش‌آموزان هم می‌توانند کارشناسی پیوسته بخوانند که این موضوع از مطالبات ما از آموزش عالی است تا نظام پذیرش خود را اصلاح کنند. از سوی دیگر فنی و حرفه‌ای تنها شاخه‌ای است که دانش‌آموزانش می‌توانند در تمام رشته‌های آموزش عالی شرکت کنند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در پاسخ به پرسش دیگر ایسنا درباره شیوع شپش سر در مدارس تهران اظهار کرد: از سه هفته گذشته این موضوع با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران در دست بررسی است و به شدت تحت مراقبت است. این موضوع در حال حاضر تحت کنترل قرار دارد و مشکل حادی در این زمینه نداریم.

منبع: ایسنا


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ساز ناکوک رسانه‌ای که باید «ملی» بماند
  • توضیحات و تکذیبیه روابط عمومی شرکت پتروشیمی جم پیرامون ادعاهای خلاف واقع درباره »اخراج کارگران رستوران«
  • شرایط استقلال فاجعه بار است/ در فوتبال ایران پاسخگویی وجود ندارد
  • شرجی و گرمای هوا در استان بوشهر تا یکشنبه ادامه دارد
  • افزایش حمایت‌های بهزیستی در بوشهر؛ جذب معلولان با آزمون استخدامی
  • پشت پرده دستمزدهای نجومی در والیبال ایران/ فقط کافیست عضو تیم ملی شوی!
  • پرداخت خسارت در بیمه‌های زندگی ۷ برابر شد
  • تجارت ایران با اوراسیا؛ ظرفیت مرزها پاسخگوی رشد مبادلات نیست
  • زمین‌گیر شدن طلا و نقره با نوسانات نفت؛ معامله‌گران چه تصمیمی می‌گیرند
  • پیشرفت ۹۰ درصدی ساخت نخستین مجتمع مدیریت پسماند
  • دو بازیکن روی دست پرسپولیس مانده‌اند/ هیچ مشتری برای آنها وجود ندارد!
  • استقلال با ستاره‌های ملی پوش می‌آید/ شرایط خاص برای چند کشتی‌گیر مطرح
  • آمادگی هلال احمر برای امدادرسانی در شرایط جنگی
  • پرونده قاچاق کنجد در تنگستان تعیین تکلیف شد
  • درخواست گزارشگران سازمان ملل از آمریکا و اسرائیل درباره جنایت در میناب
  • تغییر مالکیت با دستور قاضی؛ پتروشیمی مهر رسماً در اختیار جم
  • با حکم دکتر امیر اکبری، حبیب‌الله دیباجی مدیر اجرایی پتروشیمی مهر سابق شد
  • بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور، وزیر نیرو و استاندار بوشهر از پتروشیمی جم
  • داور بوشهری مسابقات کشوری کونگ فو و هنرهای رزمی را قضاوت کرد
  • آغاز عملیات اجرایی مدرسه ۶ کلاسه مجموعه ۳۴۰ واحدی طرح نهضت ملی مسکن شهر برازجان با حضور وزیر راه و شهرسازی و استاندار بوشهر
  • دشمن، زندگی و هویت ایرانیان را هدف گرفته/ دولت بازسازی مناطق آسیب دیده را در دستور کار قرار داده است
  • مسئله ای به نام «نفوذ»
  • آنتن ضعیف، کسب‌وکار را زمین‌گیر کرده است
  • جهش عمرانی درمان در استان با ساخت بیمارستان‌های جدید در عسلویه و برازجان/ اعتبار ۹۵ میلیارد تومانی تجهیزات پزشکی
  • بازسازی فرودگاه بوشهر آغاز می‌شود؛ وضعیت اتصال استان به خط ریلی
  • با وجود ریزش ۴۰ هزار بیمه‌شده، بیمه بیکاری ناشی از جنگ در پارس جنوبی بوشهر "صفر" است/ ۹۱۱ هزار نفر تحت پوشش تأمین اجتماعی استان
  • هرمز؛ میدان آزمون انسانیت گم شده ترامپ
  • جزئیات تهاجم شب گذشته دشمن به شهرستان دشتی
  • استاندار بوشهر: اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت، از اولویت‌های استان است
  • ارائه تسهیلات ویژه تشریفات گمرکی به مواکب اربعین در بوشهر
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • ۲۷۲ مصوبه رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی استان بوشهر ابلاغ شد
  • ورزش همچنان کلید داشتن قلبی سالم‌تر است
  • عبور پارس از بحران جنگ با ۱۳۳ همت فروش/ وعده مدیرعامل: واردات بنزن تا مرداد و شتاب در پروژه‌های PDH و PP
  • .: فروشگاه لیان کلاسیک حدود 5 روز قبل گفت: آنتن دهی وحشتناک خرابه ...
  • .: احسانی فر حدود 6 روز قبل گفت: دشتستان و قطعا استان ...
  • .: اوا فقینه ژاد حدود 8 روز قبل گفت: ا کا دمی زبان ...
  • .: ... حدود 12 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 13 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 15 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 15 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 16 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 19 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 26 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...