امروز: سه شنبه 07 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 06 مهر 1405 - 23:09

اتحاد خبر:شرکت پلیمر آریاساسول با وجود محدودیت‌های عملیاتی ناشی از شرایط ویژه اقتصادی و تحولات ماه‌های ابتدایی سال ۱۴۰۵، با تکیه بر ظرفیت‌های فنی و عملیاتی و تلاش مستمر کارکنان و متخصصان خود، روند بازگشت واحدهای تولیدی به مدار را به‌صورت مرحله‌ای دنبال کرد؛ روندی که از ابتدای تابستان با شتاب بیشتری همراه شد و در نهایت ...

اتحاد خبر:شرکت پلیمر آریاساسول با وجود محدودیت‌های عملیاتی ناشی از شرایط ویژه اقتصادی و تحولات ماه‌های ابتدایی سال ۱۴۰۵، با تکیه بر ظرفیت‌های فنی و عملیاتی و تلاش مستمر کارکنان و متخصصان خود، روند بازگشت واحدهای تولیدی به مدار را به‌صورت مرحله‌ای دنبال کرد؛ روندی که از ابتدای تابستان با شتاب بیشتری همراه شد و در نهایت به بازگشت تمامی واحدهای تولیدی شرکت به مدار در ۲۵ شهریورماه انجامید.


 

شرایط حاکم بر فضای عملیاتی کشور در ماه‌های ابتدایی سال و محدودیت‌های ایجادشده، به‌ویژه در زمینه تأمین یوتیلیتی، فعالیت برخی واحدهای تولیدی آریاساسول را در مقاطع مختلف با وقفه یا کاهش ظرفیت مواجه کرد. این شرایط در ابتدای سال بر میزان تولید و فروش شرکت نیز اثر گذاشت.

 

با این حال، آریاساسول با برنامه‌ریزی عملیاتی، اقدامات فنی و تخصصی و حضور مستمر نیروهای عملیاتی، فرآیند راه‌اندازی و بازگرداندن واحدها به مدار را به‌صورت مرحله‌ای در دستور کار قرار داد. 

 

هم‌زمان با بهبود شرایط عملیاتی، ظرفیت تولید شرکت نیز به‌تدریج افزایش یافت و آثار این روند در عملکرد فروش شرکت نمایان شد.

بر اساس روند ثبت‌شده در فروش شرکت، مبلغ فروش آریاساسول تا پایان خردادماه ۱۴۰۵ حدود ۵۶ هزار میلیارد ریال بود؛ رقمی که در سه ماه نخست سال به‌طور میانگین حدود ۱۸ هزار میلیارد ریال در ماه ثبت شد. با افزایش تدریجی ظرفیت تولید، این روند از ابتدای تابستان شتاب گرفت و مبلغ فروش تجمعی شرکت تا پایان تیرماه به حدود ۱۱۰ هزار میلیارد ریال رسید.

روند افزایشی فروش در ماه‌های بعد نیز ادامه یافت و مبلغ فروش تجمعی شرکت تا پایان شهریورماه ۱۴۰۵ به حدود ۲۸۱ هزار میلیارد ریال رسید که به طور متوسط حدود 47 هزار میلیارد ریال در هر ماه می‌شود. این ارقام نشان می‌دهد هم‌زمان با بهبود شرایط عملیاتی و افزایش ظرفیت بهره‌برداری، روند فعالیت تجاری شرکت نیز شتاب گرفته است.

 

003.jpg

 

در ادامه این مسیر، تمامی واحدهای تولیدی شرکت پلیمر آریاساسول در ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۵ به مدار تولید بازگشتند و امکان فعالیت مجموعه با ظرفیت کامل فراهم شد. بازگشت تمامی واحدها به مدار، حاصل مجموعه‌ای از اقدامات فنی و عملیاتی و تلاش مستمر کارکنان و متخصصان شرکت برای عبور از محدودیت‌های ایجادشده در ماه‌های ابتدایی سال بود.

اکنون با تثبیت ظرفیت تولید و بازگشت تمامی واحدهای تولیدی به مدار، آریاساسول در موقعیتی قرار گرفته است که می‌تواند بر استمرار تولید، تقویت فروش و جبران بخشی از آثار محدودیت‌های عملیاتی ابتدای سال تمرکز کند.

 

004.jpg

 

روند تولید و فروش در ماه‌های اخیر و بازگشت کامل واحدهای تولیدی، مسیر فعالیت شرکت در ادامه سال ۱۴۰۵ را وارد مرحله تازه‌ای کرده است؛ مرحله‌ای که در آن حفظ پایداری تولید، بهره‌برداری از ظرفیت کامل و استمرار اقدامات عملیاتی، محور اصلی فعالیت آریاساسول خواهد بود.

این روند، حاصل هم‌افزایی میان مدیریت، متخصصان، کارکنان و مجموعه عملیاتی آریاساسول است؛ مجموعه‌ای که در شرایط دشوار عملیاتی، با حفظ آمادگی و استمرار فعالیت‌های فنی و تولیدی، فرآیند بازگشت به ظرفیت کامل را دنبال کرد.به ظرفیت کامل را با موفقیت طی کرده است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دولت هشت سال دفاع مقدس نمونه موفق حکمرانی در جنگ
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/05
  • استاژ فنی و آزمون کمربندهای رنگی کیک‌بوکسینگ در بوشهر برگزار شد
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/05
  • زنجیره تولید در بوشهر تکمیل شود؛ لزوم تقویت امنیت غذایی و ارزش افزوده
  • رویکرد نوین آریاساسول در طب کار؛ پیش‌بینی ریسک‌های سلامت کارکنان با تکیه بر هوش مصنوعی
  • پیکر شهید «احمدرضا محمدرضایی» در بوشهر خاکسپاری شد
  • حاجی‌بابایی: دیپلماسی با قدرت امکان‌پذیر است
  • رونمایی از المان یادبود سردار شهید حاج بهنام رضایی در شهر آب‌پخش
  • پایان دو راند نخست تراپ بانوان و آقایان
  • کنترل شدید فشارخون، خطر زوال عقل را تا ۱۵ درصد کاهش می‌دهد
  • مدیرکل ورزش و جوانان بوشهر: سمن‌ها به سمت برنامه‌های مسئله‌محور بروند
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/02
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/02
  • بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر از محور کنارتخته–دالکی با همراهی معاون عمرانی فرماندار دشتستان
  • آئین آغاز سال تحصیلی جدید در روستای عیسوند و تجدید میثاق با شهدا
  • بوتیمار، مهمان موقت آریاساسول به طبیعت بازگشت
  • فرماندار دشتستان: پیوند ارزش‌های دفاع مقدس با سنگر تعلیم و تربیت، رمز تعالی کشور است
  • 200 عدد کیف به دانش آموزان بخش ارم اهدا شد
  • افتتاح دو مسیر رفت و برگشت به طول حدود ۷۵۰ متر با قدردانی شهردار از مردم و مسئولان
  • توزیع نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان عسلویه
  • منطقه آزاد بوشهر مرکز ثقل صنعت و تجارت جنوب ایران
  • مهرِ همدلی در سعدآباد؛ ۳۰۵ میلیون تومان برای بسته‌های تحصیلی دانش‌آموزان کم‌برخوردار
  • توسعه ظرفیت ذخیره‌سازی و نوسازی تجهیزات کالاهای اساسی اولویت استان است
  • روزنامه اصولگرا :کسانی که در شب‌های نخست تجمعات خیابانی حضور داشتند و کم کم فاصله گرفتند، دشمن یا بی‌تفاوت نیستند؛ شعارهای سیاسی آزارشان داد
  • افزایش قیمت طلا متوقف شد
  • سردار آزمون: در ۴۰ سالگی مربی تیم ملی می‌شوم!
  • .: عرفان حدود 14 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 16 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 23 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 25 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 29 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 1 ماه قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 1 ماه قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 1 ماه قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 1 ماه قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...