امروز: سه شنبه 23 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 04 دي 1404 - 08:38

اتحادخبر:مبلغان حوزه علمیه در جریان اردوی «راویان پیشرفت» و بازدید از شرکت‌های پتروشیمی، با حضور در شرکت پلیمر آریاساسول در جریان آخرین دستاوردهای این شرکت قرار گرفتند.

اتحادخبر:مبلغان حوزه علمیه در جریان اردوی «راویان پیشرفت» و بازدید از شرکت‌های پتروشیمی، با حضور در شرکت پلیمر آریاساسول در جریان آخرین دستاوردهای این شرکت قرار گرفتند.



به گزارش روابط عمومی شرکت پلیمر آریاساسول، جمعی از مبلغان حوزه علمیه، صبح امروز (چهارشنبه، 3 دی‌ماه 1404)، در قالب اردوی «راویان پیشرفت» از شرکت بازدید کردند و محمدرضا حیدرزاده، نایب رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت، آخرین دستاوردهای آریاساسول را برای مبلغان تبیین کرد.

وی ضمن ابراز خیرمقدم و قدردانی از حضور مبلغان حوزه علمیه در شرکت، تصریح کرد: امروز در شرکتی حاضر شده‌اید که در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی به‌عنوان شرکت شاخص شناخته می‌شود و همکاران شرکت در حوزه‌های بسیاری برای صادرات دانش اقدام کرده‌‌اند.

مدیرعامل شرکت پلیمر آریاساسول با بیان اینکه در نگاه اول تجهیزات و نرم‌افزار شرکت عامل موفقیت به نظر می‌آید، اذعان کرد: وجود سرمایه‌های انسانی است که عملکرد شرکت را خاص و بی‌همتا کرده و بالاترین افتخارات را برای کشور و سهامداران ایجاد کرده است.

کار تیمی به هم‌افزایی و بلوغ آریاساسول منجر شد

حیدرزاده با اشاره به سهامداری یک میلیون نفر به‌عنوان سهامدار حقیقی در شرکت پلیمر آریاساسول، افزود: این شرکت 5 درصد از سهم ارز بخش پتروشیمی را برای کشور تأمین می‌کند چراکه یک شرکت صادرات‌محور است.

وی با بیان اینکه این دستاوردها یک دستاورد تیمی بوده است، افزود: در این شرکت هر شخص در جایگاه یک رهبر نقش ایفا می‌کند و با فرهنگ‌سازی انجام‌شده همه به وظایف خود واقف هستند و سیستم به‌صورت یکپارچه با مدیریت واحد پیش می‌رود و بنده به‌عنوان مدیرعامل در کنار همکاران کار را به‌صورت گروهی پیش می‌بریم.

نایب رئیس هیئت‌مدیره با اشاره به اینکه تولیدات ما نیازهای حیاتی کشور را تأمین می‌کند، گفت: اینکه به این جایگاه و دانش برتر دست پیدا کردیم حاصل عملکرد و تجارب کارکنان فرهیخته است که در فشارها و سختی‌های حاصل از تحریم شکوفا شده و خلق دانش و استعداد کرده‌اند.

حیدرزاده با اذعان به اینکه همه چیز صرفاً به تجهیزات و تأسیسات بستگی ندارد، گفت: شکوفایی شرکت حاصل اذهان خلاق و دانش همکاران آموزش‌دیده و با تجربه است و جانشین‌پروری در شرکت به شکل واقعی و نه شعاری دنبال می‌شود و باور داریم اگر شرکتی همچون آریاساسول به بلوغ رسیده باید با انتقال دانش به خلق دوباره آن، ارزآوری و توسعه دانش در کشور کمک کنیم.

در پایان این بازدید، مبلغان حوزه علمیه ضمن تقدیر از تلاش‌های مدیران و کارکنان آریاساسول، اردوی «راویان پیشرفت» را فرصتی ارزشمند برای آشنایی با توانمندی‌های ملی در صنعت نفت و پتروشیمی دانستند و تأکید کردند که چنین برنامه‌هایی می‌تواند نقش مهمی در معرفی دستاوردهای راهبردی کشور و تقویت روحیه خودباوری ایفا کند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیام مدیرعامل پتروشیمی پردیس به مناسبت روز ملی حراست
  • سعد آباد قهرمان والیبال زیر 15 سال استان بوشهر شد
  • ظهور قدرت‌های جدید در فوتبال زنان/ مدعیان سنتی در چه وضعیتی هستند؟
  • ۴ بازی برای فرار از تکرار بدترین رکورد؛مأموریت بزرگ پیاتزا در هفته سوم
  • برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی/ جنگ غول‌ها برای فینال
  • زمان پاسخگویی استاندارد بوشهر کاهش یافت
  • اصابت پرتابه دشمن به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
  • دیدارهای مردمی فرصتی برای بررسی مستقیم مطالبات شهروندان است
  • انعقاد تفاهم‌نامه ۳۹۰۰ میلیارد تومانی برای ایمن‌سازی راه های بوشهر
  • دوئل آرژانتین و انگلیس؛ خاطرات ۱۹۸۶ و گل «دست خدا» زنده می‌شود؟
  • بازآفرینی شهری در آبپخش؛ ۹۰ تن قیر رایگان اختصاص یافت
  • «کجا بودی؟»؛ سؤالی که نوجوان را از والدین دور می‌کند
  • استاندار بوشهر: کاهش هدررفت آب در شبکه‌های توزیع ضروری است
  • رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر: برنامه‌های اصلاحی و تربیتی تداوم یابد
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 7 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 14 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 18 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 22 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 22 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 24 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 25 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...