امروز: يکشنبه 21 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 27 مرداد 1404 - 09:14

اتحادخبر: پس از سه دهه انتظار و خانه‌به‌دوشی اجباری تیم فجر سپاسی، سرانجام ورزشگاه پارس با پیگیری‌های مستقیم و تامین مالی هوشمندانه حسینعلی امیری استاندار فارس از رکود خارج شد و برای میزبانی لیگ برتر آماده می‌شود؛ تلاش‌های فوری استاندار در رفع نواقص حیاتی این مجموعه، زمینه‌ساز حضور تماشاگران شیرازی در آستانه بازی تاریخی چهارم شهریور برابر گل‌گهر سیرجان شد.

 

اتحادخبر: پس از سه دهه انتظار و خانه‌به‌دوشی اجباری تیم فجر سپاسی، سرانجام ورزشگاه پارس با پیگیری‌های مستقیم و تامین مالی هوشمندانه حسینعلی امیری استاندار فارس از رکود خارج شد و برای میزبانی لیگ برتر آماده می‌شود؛ تلاش‌های فوری استاندار در رفع نواقص حیاتی این مجموعه، زمینه‌ساز حضور تماشاگران شیرازی در آستانه بازی تاریخی چهارم شهریور برابر گل‌گهر سیرجان شد.

پایان خانه‌به‌دوشی فجر سپاسی شیراز؛ استاندار فارس ورزشگاه پارس را نجات داد

به گزارش ایرنا، حسینعلی امیری، استاندار فارس، از نخستین روزهای مسئولیت خود، ورزشگاه نیمه‌کاره پارس را به اولویت فوری استان تبدیل کرد؛ با آگاهی از مهلت تنفس سه‌ماهه فدراسیون فوتبال آسیا (AFC) و تهدید به انتقال میزبانی فجر سپاسی به استانی دیگر، وی شخصا چندین نوبت از این مجموعه ورزشی بازدید کرد و با تاکید بر لزوم آماده‌سازی پیش از آغاز لیگ برتر، سازوکار نوینی برای تامین مالی و هماهنگی بین‌دستگاهی ایجاد نمود و این اقدامات، موتور پروژه راکد سه‌دهه‌ای را دوباره روشن کرد.

پایان خانه‌به‌دوشی فجر سپاسی شیراز؛ استاندار فارس ورزشگاه پارس را نجات داد

رفع نواقص حیاتی ورزشگاه؛ از سیستم‌های حرفه‌ای تا گیت‌های الکترونیکی

تمرکز تلاش‌ها بر رفع نواقص حیاتی مورد تاکید AFC شامل سیستم روشنایی حرفه‌ای، پایش تصویری (CCTV)، اسکوربورد دیجیتال، زیرساخت پیست دوومیدانی، نیمکت ذخیره‌ها، به‌سازی رختکن‌ها و نصب گیت‌های الکترونیکی ورودی، معطوف شد.

پایان محرومیت بانوان

همچنین، با توجه به تعهد استاندار مبنی بر حضور همه‌جانبه هواداران، بخش‌های اختصاصی بانوان با رعایت استانداردهای امنیتی و رفاهی آماده‌سازی شد تا تماشاگران زن نیز پس از سال‌ها محرومیت، امکان حضور در ورزشگاه را داشته باشند.

احیای اعتماد عمومی با پایان خانه‌به‌دوشی

ورزشگاه پارس که کلنگ‌زنی آن به سال ۱۳۷۶ بازمی‌گردد، پس از افتتاح نمادین و ناتمام در سال ۱۳۹۶، به نمادی از تاخیرهای مزمن عمرانی تبدیل شده بود؛ طولانی‌ شدن پروژه، نه‌تنها خانه‌به‌دوشی اجباری تیم فجر سپاسی را به همراه داشت، بلکه اعتماد عمومی به تحقق وعده‌های مسئولان را خدشه‌دار کرده بود.

اکنون، پیگیری‌های خستگی‌ناپذیر استاندار فارس، ورزشگاه پارس را آستانه تبدیل‌شدن به میزبان رقابت‌های ملی و بین‌المللی قرار داده است.

پایان خانه‌به‌دوشی فجر سپاسی، فراتر از یک دستاورد ورزشی، احیای اعتماد به مطالبه‌گری موثر و پاسخگویی مسئولان است؛ بهره‌برداری از این گنجینه معطل‌مانده، نه‌تنها شور و نشاط را به جامعه ورزشی فارس بازمی‌گرداند، بلکه با جذب رویدادهای بزرگ، محرک توسعه اقتصادی و معرفی ظرفیت‌های استان خواهد بود.

اکنون چشم‌های شیراز به چهارم شهریور و نخستین بازی تاریخی لیگ برتر در ورزشگاه نجات‌یافته پارس دوخته شده است.

پایان خانه‌به‌دوشی فجر سپاسی شیراز؛ استاندار فارس ورزشگاه پارس را نجات داد ورزشگاه پارس

نباید سرمایه‌ای ارزشمند مانند ورزشگاه پارس معطل بماند

شانزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ بود که حسینعلی امیری در دیدار با مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال، با اظهار اینکه نباید سرمایه‌ ارزشمندی همچون ورزشگاه پارس شیراز معطل بماند، گفت: با همکاری شهرداری شیراز و شورای اسلامی شهر تمهیداتی برای تامین اعتبار و حل مشکل این ورزشگاه در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: ورزش از پایه‌های ایجاد شادی و نشاط در جامعه است چرا که اگر جامعه افسرده باشد، نمی‌توان انتظار پیشرفت و توسعه داشت از این رو ورزش یکی از راهکارهای ایجاد نشاط در جامعه است.

همه علاقه‌مندان از فوتبال باید لذت ببرند

استاندار فارس با بیان اینکه رشته فوتبال در صدر ورزش‌های مورد علاقه هموطنان است، تاکید کرد: در استان فارس باید ترتیبی داده شود تا همه علاقه‌مندان بتوانند از تماشای فوتبال لذت ببرند.

پایان خانه‌به‌دوشی فجر سپاسی شیراز؛ استاندار فارس ورزشگاه پارس را نجات داد ورزشگاه پارس

گلایه استاندار در معطل ماندن ورزشگاه پارس

امیری در ادامه سخنانش به وضعیت ورزشگاه پارس اشاره کرد و گفت: این گلایه را دارم که این فضا و سرمایه بدین شکل معطل مانده است.

مهلت سه ماهه فدراسیون فوتبال برای آماده سازی ورزشگاه پارس

همچنین در این دیدار مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال، با ابراز رضایت از حضور یک تیم شیرازی در لیگ برتر اظهارکرد: برگزاری مسابقات در ورزشگاه حافظیه به دلایل مختلف امکان‌پذیر نیست و مهم‌ترین آن‌ها کسب مجوزهای حرفه‌ای است.

تاج، به دیدار خود با مدیرعامل باشگاه فجر شهید سپاسی اشاره کرد و ادامه داد: یک مهلت سه ماهه از کنفدراسیون فوتبال آسیا ( AFC) خواهیم گرفت تا ورزشگاه پارس آماده برگزاری مسابقات شود.

بازی در استانی دیگر

وی تاکید کرد: با وجود مشکلات بسیاری که در این ورزشگاه وجود دارد از نظر قوانین AFC و فدراسیون فوتبال اگر این مشکلات رفع نشود بازی‌ها در یک استان دیگر برگزار می شود.

رییس فدراسیون فوتبال اظهار امیدواری کرد با تلاش مسئولان استان فارس و رفع مشکلات ورزشگاه پارس، بازی‌ها در شیراز برگزار شود.

پایان خانه‌به‌دوشی فجر سپاسی شیراز؛ استاندار فارس ورزشگاه پارس را نجات داد ورزشگاه پارس

سرعت در آماده سازی ورزشگاه پارس شکل گرفت

براساس این گزارش پس از ورود استاندار فارس و رایزنی‌های گسترده در سطح ملی برای تامین اعتبار لازم و با مشارکت شهرداری شیراز و دیگر نهادها کار آماده سازی ورزشگاه پارس به سرعت آغاز شد.

نواقص جزئی تا میزبانی تیم فجر برطرف می‌شود

مدیرکل ورزش و جوانان فارس در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: سیستم روشنایی، پایش تصویری، اسکوربود، زیرساخت پیست تارتان، زمین چمن مصنوعی، نیمکت ذخیره ها، رختکن ها، سیستم آبیاری، نردها و گیت های ورودی به خوبی شکل گرفته و یک سری نواقص جزئی باقی مانده که تا زمان میزبانی فجر(چهارم شهریورماه) برطرف می‌شود.

عبدالرحیم خداجو ادامه داد: قطعا این ورزشگاه برای بازی فجر شهید سپاسی و گل گهر سیرجان آماده خواهد شد و این نوید را به تماشاگران شیرازی و استان فارسی می دهم که از تیم محبوب خودشان در چهارم شهریورماه حمایت کنند.

جایگاه اختصاصی برای بانوان آماده است

وی تاکید کرد: جایگاه اختصاصی و گیت ورودی برای بانوان آماده است و آنها هم می توانند با خیال راحت وارد مجموعه شوند و از بازی خوب تیم فجرشهید سپاسی دیدن کنند.

پایان خانه‌به‌دوشی فجر سپاسی شیراز؛ استاندار فارس ورزشگاه پارس را نجات داد حضور بانوان در ورزشگاه

تاریخچه ورزشگاه پارس

به گزارش خبرنگار ایرنا، در سال ۱۳۷۴ که فوتبال فارس حال و روز خوبی داشت،جرقه ساخت یک ورزشگاه بزرگ در شهر شیراز زده شد که ابتدا قرار بود این ورزشگاه در شهرک صدرا در شمال غرب شیراز ساخته شود اما این امر میسر نشد.

پس از آن بحث ساخت این ورزشگاه به منطقه شهرک گلستان شیراز و جایگاه نمایشگاه کنونی باز هم در غرب شیراز کشیده شد و به رغم کلنگ خوردن در این منطقه،این مکان هم تغییر کرد و کار به منطقه سوم کشیده شد.

در سال ۱۳۷۶ زمانی که غلامرضا صحرائیان استاندار وقت فارس بود، این بار نیز احداث این ورزشگاه جدی تر شد و کلنگ ساخت آن در جنوب شهر شیراز و در منطقه ای به نام میانرود برای همیشه به زمین زده شد.

در این سالها آنچه باعث شده کار ساخت این ورزشگاه به تاخیر بیفتد بودجه های کم و عدم تخصیص به موقع آن بوده که همین امر سبب شد کار ساخت این ورزشگاه طولانی شود و به قول برخی مردم به اثر باستانی تبدیل شود.

عاقبت انتظارها به پایان رسید و ورزشگاه ۵۰ هزار نفری پارس شیراز (در منطقه میانرود) پس از ۲۱ سال انتظار، بهار ۱۳۹۶ با حضور وزیر وقت ورزش و جوانان افتتاح شد اما این پایان کار نبود چرا که به گفته مسئولان ورزش، این ورزشگاه با عجله افتتاح شده بود و شرکت توسعه و تجهیز وزارت ورزش و جوانان مجری این طرح باید ورزشگاه را تکمیل می‌کرد.

پایان خانه‌به‌دوشی فجر سپاسی شیراز؛ استاندار فارس ورزشگاه پارس را نجات داد تیم فجر شهید سپاسی شیراز

پارس؛ از چالش تاریخی تا نماد امید

پروژه سه‌دهه‌ای ورزشگاه پارس امروز با اراده‌ جهادی حسینعلی امیری استاندار فارس و تبدیل‌شدن به اولویت استانی، در کمتر از سه ماه به صحنه‌ پیروزی مدیریت جهادی تبدیل شد.

ثبت نام «حسینعلی امیری» در ذهن مردم فارس نه به‌ عنوان یک مدیر پشت میزنشین، بلکه به‌عنوان چهره‌ای عملیاتی که شخصا گره‌های کور پروژه را باز کرد، اکنون بخشی از تاریخ ورزش شیراز است.

پایان خانه‌به‌دوشی فجر سپاسی تنها یک دستاورد ورزشی نیست؛ این رویداد سه پیام بزرگ یعنی احیای اعتماد عمومی با اثبات امکان مطالبه‌گری مؤثر، الگوسازی مدیریتی در حل معضلات مزمن با هماهنگی بین‌دستگاهی و بازگرداندن حق شهروندی به بانوان با ایجاد زیرساخت‌های امن برای حضور در رویدادهای ورزشی دارد.

این‌ها سرمایه‌های اجتماعی‌ هستند که ارزششان از خود ورزشگاه پارس کمتر نیست.

اکنون چراغ‌های روشن شده پارس در شب‌های شیراز، تنها زمین چمن را روشن نمی‌کند؛ این نور، نماد امیدواری برای پروژه‌های راکد دیگر، نشانه‌ توانمندی استان در میزبانی رویدادهای بین‌المللی و طلایه‌دار توسعه‌ اقتصادی ناشی از جذب گردشگر ورزشی است.

فردای پارس با بازی تاریخی چهارم شهریور آغاز می‌شود، اما فردای شیراز با بهره‌برداری از این گنجینه، تازه در حال رقم‌خوردن است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • چنگ خروس‌ها به صورت شیران اطلس/فرانسه از خطر گریخت و به نیمه نهایی رفت
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • اجرای ۲ عملیات همزمان توسط پلیس بوشهر؛ ۳۴ کیلوگرم تریاک کشف شد
  • بقائی: درخواستی برای مذاکره با آمریکا نداشتیم
  • قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد
  • تولید سالانه ۵ میلیون بچه‌ماهی دریایی در بوشهر هدف‌گذاری شد
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • آئین بزرگداشت و بدرقه قائد شهید امت در شهر دالکی برگزار شد
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • همدلی، رمز ماندگاری تولید در صنعت انرژی
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • استاندار بوشهر: منطقه آزاد پیشران توسعه استان خواهد بود
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • مطالبه دیرینه بوشکانی‌ها برای راه ارتباطی؛ بهسازی نینیزک-کلمه آغاز شد
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • سرمربی تیم ملی؛ الگوی اخلاقی یا ویترین نمایش؟
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • .: ح. ح. نیکنام 1 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد 1 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 2 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 5 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 12 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 16 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 20 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 20 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 23 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 23 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...