امروز: شنبه 21 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 27 فروردين 1404 - 08:42

اتحادخبر: کارشناس کشتی فرنگی گفت: کشتی فرنگی نباید به کما برود و اگر نفراتی برای مسابقات جهانی خیلی زود انتخاب شدند به این معنی نیست که دیگر رده‌ها را فراموش کنیم.

اتحادخبر: کارشناس کشتی فرنگی گفت: کشتی فرنگی نباید به کما برود و اگر نفراتی برای مسابقات جهانی خیلی زود انتخاب شدند به این معنی نیست که دیگر رده‌ها را فراموش کنیم.

خیرآبادی:کشتی فرنگی نباید به کما برود/ انتخاب بهترین نفرات برای جهانی

‌به گزارش مهر، اعلام زودهنگام اسامی نیمی از ملی پوشان کشتی فرنگی ایران برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان در فاصله ۵ ماه مانده به این مسابقات حرف و حدیث زیادی مطرح کرده است. برخی معتقدند اعلام دیر هنگام و دقیقه نود کشتی‌گیران برای در آستانه یک مسابقه بزرگ، باعث بلاتکلیفی و سردرگمی کشتی‌گیران می‌شود و فشار زیادی را باید متحمل شوند، اما برخی دیگر معتقدند قطعی شدن اعزام یک کشتی‌گیر به یک مسابقه باعث دلسردی دیگر کشتی‌گیران می‌شود.

جمشید خیرآبادی کارشناس کشتی فرنگی ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، در واکنش به اعلام زودهنگام اسامی کشتی‌گیران برای مسابقات جهانی گفت: به نظرم این موضوع مثل یک شمشیر دو لبه است. کشتی‌گیرانی که انتخاب شدند با خیال راحت تمرینات را پیگیری می‌کنند و تحت فشار قرار می‌گیرند.

وی گفت: ضمن اینکه من اصلاً اعتقاد ندارم کشتی‌گیران دچار بی‌انگیزگی می‌شوند. من خودم هر وقت هدایت هر تیمی را برعهده داشتم از ۶ ماه قبل به برخی کشتی‌گیرانی که انتخاب شده بودند، این موضوع را می‌گفتم و از آن‌ها می‌خواستم که در تمرینات با تمام توان حضور پیدا کنند.

خیرآبادی تأکید کرد: من به این کشتی‌گیران اطمینان خاطر می‌دادم که آن‌ها انتخاب شدند و پس از آن باید سخت تمرین کنند. این کشتی‌گیران هم ورزشکاران عادی نیستند که با این مسائل بی‌انگیزه شوند. آن‌ها به دنبال مدال جهانی و المپیک و حتی به دنبال کسب رکورد در مدال آوری هستند و به همین خاطر به این مسائل توجهی نمی‌کنند.

کارشناس کشتی فرنگی عنوان کرد: بنابراین به نظرم این موضوع درست نیست. البته که من قبول دارم نباید انگیزه کشتی‌گیران جوان را برای مسابقات جهانی از بین ببریم. ما باید یک پروسه و چرخه انتخابی تیم ملی داشته باشیم که بقیه کشتی‌گیران به حالت کما نروند و بی‌انگیزه نشوند.

رئیس هیئت کشتی فرنگی کردستان خاطرنشان کرد: زمانی که مسابقات کشوری برگزار شد، بعد از یک ماه متوجه شدم کشتی‌گیرانی که در مسابقات قهرمانی کشور کشتی گرفتند به سالن نمی‌آیند. علت را جویا شدم که گفتند دیگر مسابقه‌ای نیست و برای چه تمرین کنیم. این موضوع را با سرمربی تیم ملی در میان گذاشتیم و به او گفتیم که کشتی ایران تنها نفراتی که در اردوی تیم ملی هستند را شامل نمی‌شود. اگر با این دید نگاه کنیم کشتی نابود می‌شود، ضمن اینکه دبیر هم همین اعتقاد را دارد او بارها می‌گوید کشتی باید در جریان باشد و به صورت مداوم به نفرات اضافه شود.

کارشناس کشتی فرنگی تصریح کرد: مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی را چند روز پیش در سنندج تحت عنوان جام تختی برگزار کردیم به این خاطر که هم کشتی در جریان باشد و هم اینکه کشتی‌گیرانی که از چرخه‌های مختلف جا ماندند در این مسابقه شرکت کنند و در چرخه قرار بگیرند. وقتی شرایط به این صورت پیش برود جوانان هم انگیزه پیدا می‌کنند و می‌توانند خودشان را نشان بدهند. مگر بازی‌های کشورهای اسلامی یا مسابقات امیدهای جهان انگیزه کمی است.

وی گفت: در نهایت آن چیزی که اهمیت دارد این است که یک تیم در کنار هم به یکدیگر کمک کنند. انگیزه برای فعالیت هم در طول مدت یک سال باید داشته باشند. کشتی‌گیران شاخص به مسابقات سطح بالا می‌روند. برخی کشتی‌گیران به بازی‌های اسلامی و برخی دیگر به مسابقات امیدهای و جوانان جهان اعزام می‌شوند. وقتی تقسیم‌بندی به این صورت باشد هیچ ایرادی نمی‌توان گرفت.

کارشناس کشتی فرنگی بااشاره به ترکیب تیم ملی برای مسابقات جهانی گفت: هفت نفر برای مسابقات جهانی زاگرب انتخاب شدند که در حال حاضر آماده‌ترین نفرات هستند. سه وزن دیگر باقی مانده است. به عنوان مثال در وزن ۵۵ کیلوگرم اختلاف نظر وجود دارد، من معتقدم پویا دادمرز یکی از بهترین کشتی‌گیران این وزن است و نباید با یک نوجوان یا جوان محک بخورد. قیاس آن‌ها در یک سطح درست نیست. هر چند که پویا در مسابقات قهرمانی آسیا خوب نتیجه نگرفت اما او هم باید برای مسابقات جهانی انتخاب می‌شد.

خیرآبادی ادامه داد: در وزن ۸۲ کیلوگرم هم کشتی‌گیران جوان و باانگیزه‌ای در کنار کشتی‌گیران باسابقه مثل گرایی که قهرمان جهان است حضور دارند. این نفرات باید طبق چرخه انتخابی برای مسابقات جهان انتخاب شوند. در وزن ۱۳۰ کیلوگرم هم شرایط به همین صورت است. به نظرم اگر برای این سه نفر در وزن ۱۳۰ کیلوگرم انتخابی برگزار کنند تماشاگران زیادی برای تماشای این مسابقه به سالن کشتی می‌آمدند و در نهایت حق به حقدار هم می‌رسد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • بررسی باورهای غیرمنطقی در زنان اقدام‌کننده به خودکشی
  • از «هیچ» تا «چهره استان»؛ معجزه رزومه‌سازان بوشهر
  • بررسی ومقایسه باورهای غیرمنطقی در زنان ودخترانی که اقدام به خودکشی کرده اند با زنان ودختران عادی
  • جلسه رسمی انجمن کونگ‌فو توآ کشور برگزار شد / تأکید بر حیاتی بودن نیمه دوم سال و تقدیم احکام مسئولان کمیته‌ها
  • ستار عباسی سملی و حسین شاکر قهرمان کشور شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/21
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/21
  • افزایش نرخ سوم بنزین؛ راهکار اقتصادی یا راه‌حل مهندسی برای ناترازی سوخت؟
  • رشیدی: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد؛ دولت بر قیمت‌ها نظارت کند
  • ادیبان: استعدادیابی کمانداران بوشهری با مدل علمی انجام می‌شود
  • عراقچی: در حال رایزنی برای تسهیل عضویت ایران در بانک توسعه بریکس هستیم
  • پاسخی عملی به مطالبه شهروندان
  • ماینرهای غیرمجاز در دشتستان کشف شد؛دستگیری ۳ متهم
  • میراث‌داری مدال‌های برنز جهان در گنجینه ملی کشتی ایران
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • اهدای اعضای بدن رئیس بانک توسعه تعاون شعبه کنگان به بیماران نیازمند
  • مدیرعامل شستان: تقویت فرهنگ سازمانی و اخلاق حرفه‌ای ضرورتی راهبردی است
  • بررسی باورهای غیرمنطقی در زنان اقدام‌کننده به خودکشی
  • الگوی «پردیس» برای عبور از تحریم‌های فناورانه
  • درخشش سنگ‌نوردان دشتستانی در مسابقات قهرمانی سنگنوردی سالنی استان بوشهر
  • هلدینگ «درویش» ۳ افتخار ملی را به نام خود ثبت کرد
  • واکنش مدیرکل دارو به آزادسازی داروی بیماران خاص
  • بازگشت «کرونا» در پاییزِ بدون واکسن!
  • پاسخ موشکی سپاه در خلیج فارس؛ ناو هواپیمابر و ناوشکن آمریکا هدف حملات
  • ایران و ویتنام به‌دنبال عبور از واسطه‌ها و توسعه تجارت مستقیم
  • دومین پیروزی شاگردان پیاتزا در آسیا رقم خورد؛ صعود در رنکینگ جهانی
  • نگاهی به قرعه نماینده ایران در آسیا؛ آیا خاتون به یک‌چهارم می‌رسد؟
  • ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم؛ دو تغییر در خط دفاع
  • اولویت وزارت بهداشت تأمین داروی بیماران خاص است
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اجرای انفجار کنترل‌شده اکتشاف در معدن سیمان شیراز
  • شناسایی ۹ انبار احتکار کالا به ارزش بیش از ۵۰۳ میلیارد ریال در فارس
  • 🎥ویدیو/مشاهده کفتار راه‌راه در منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم و تنگ باهوش
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • شناسایی کانون‌های اصلی بروز تخلف در فارس
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • .: نیکنام حدود 10 ساعت قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 7 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 9 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 13 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 14 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 16 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 17 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 18 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 20 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 21 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...