امروز: دوشنبه 08 ارديبهشت 1404
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 25 فروردين 1404 - 09:31

اتحادخبر: رئیس فدراسیون کبدی گفت: سرمربی تیم ملی کبدی بانوان را برکنار نکردیم او در تیم دیگری فعالیت دارد تا فدراسیون بتواند برای بازی‌های آسیایی ناگویا با خیال آسوده دست به انتخاب بزند.

اتحادخبر: رئیس فدراسیون کبدی گفت: سرمربی تیم ملی کبدی بانوان را برکنار نکردیم او در تیم دیگری فعالیت دارد تا فدراسیون بتواند برای بازی‌های آسیایی ناگویا با خیال آسوده دست به انتخاب بزند.

اورسجی: سرمربی تیم ملی برکنار نشده؛ سیاست ما محک مربیان داخلی است

به گزارش مهر؛ در خصوص دلیل به تعویق افتادن رقابت‌های قهرمانی جوانان جهان به میزبانی ایران اظهار کرد: میزبان این مسابقات همان استان اصفهان خواهد بود ولی همزمانی این رقابت‌ها با مسابقات قهرمانی جهان زنان که قرار است خرداد به میزبانی هند برگزار شود، باعث شد تا رقابت‌های قهرمانی جهان جوانان را با ۲ ماه تأخیر و پس از پایان ماه محرم و صفر برگزار کنیم.

رئیس فدراسیون کبدی در پاسخ به این پرسش که چرا یک تقویم مشخص برای زمان برگزاری رویدادها وجود ندارد که به طور مکرر نیاز برای تغییر تاریخ رقابت‌ها احساس نشود؟ گفت: این‌طور نیست که ما مدام زمان مسابقات برون مرزی را تغییر بدهیم. یک بار این اتفاق در سال ۱۴۰۳ رخ داد و مسابقات قهرمانی جهان بانوان تغییر کرد که همین مسابقات قرار است خرداد ۱۴۰۴ برگزار شود. هند میزبان این رقابت‌هاست، در آن تاریخ در کشور هند مشکلات داخلی وجود داشت که به درخواست میزبان تاریخ مسابقات تغییر کرد و حالا هم به دلیل همزمانی این ۲ رویداد مهم تصمیم به این کار گرفتیم.

وی درباره آخرین شرایط تیم ملی جوانان برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان و بازی‌های آسیایی جوانان بحرین توضیح داد: تیم‌های ملی ما چه در بخش بانوان و چه در بخش پسران (جوانان) در حال آماده سازی هستند. اردوهای تیم ملی به صورت مستمر و با نظم در حال برگزاری است تا به امید خدا بتوانیم نتایج خوبی را برای کبدی ایران رقم بزنیم. در همین راستا تصمیم گرفتیم در اردیبهشت رقابت هایی را تحت عنوان قهرمانی کشور برگزار کنیم تا شرایط رقابت برای ملی‌پوشان فراهم شود. پس از پایان این مسابقات مجدداً اردوها را تا زمان اعزام تیم برگزار خواهیم کرد.

اورسجی با اشاره به حضور رشته کبدی در جمع تیم‌های حاضر در بازی‌های آسیایی جوانان گفت: خوشحالیم که بالاخره با تلاش‌هایی که انجام شد کبدی هم قرار است در بازی‌های آسیایی جوانان حضور داشته باشد. کبدی ایران همیشه در بازی‌های آسیایی جزو تیم‌های مدعی بوده قطعاً این سیاست را در حوزه جوانان هم دنبال خواهیم کرد.

اورسجی: سرمربی تیم ملی برکنار نشده؛ سیاست ما محک مربیان داخلی است

رئیس فدراسیون کبدی در پاسخ به این پرسش که آیا کادر فنی تیم‌های ملی برای شرکت در این مسابقات دستخوش تغییر خواهند شد؟ عنوان کرد: در مسابقات قهرمانی جوانان جهان که به میزبانی اصفهان برگزار خواهد شد با همین تیم فعلی و کادر حاضر وارد مسابقات می‌شویم و تیم هم در حال حاضر اردوی آماده سازی خود را در اصفهان پیگیری می‌کند. اما برای بازی‌های آسیایی شرایط تغییر کرده و رده سنی حاضر در این رویداد برای هر رشته متفاوت است. برای مثال در قهرمانی آسیا رنج سنی ما تا ۲۰ سال است ولی برای بازی‌های آسیایی بحرین رنج سنی مشخص شده از ۱۵ الی ۱۸ سال را شامل می‌شود. به همین خاطر ما مجبور هستیم ۲ تیم با ۲ کادر متفاوت داشته باشیم. این کار هم انجام شده و تکلیف تیم‌ها و سرمربی آنها مشخص شده است.

او در واکنش به برکناری ماهرخ دانش سرمربی تیم ملی کبدی بانوان در آستانه رقابت‌های قهرمانی جهان عنوان کرد: خانم دانش برکنار نشدند. او برای مدتی سرمربی تیم ملی بود و عنوان نایب قهرمانی ایران در آسیا هم با حضور این مربی رقم خورد. دانش در حال حاضر سرمربی تیم جوانان ما است ولی در کنار او خانم تربتی نژاد هم از مربیان سازنده و خوب کبدی بانوان هستند که ما تلاش کردیم از ظرفیت هر دو مربی استفاده کنیم. به همین دلیل فعلاً هدایت تیم ملی برای مسابقات قهرمانی جهان را به عهده زهره تربتی نژاد گذاشتیم. سیاست ما در این خصوص است که بتوانیم با محک درست مربیان داخلی تیم و کادر فنی قوی را برای بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا ببندیم.

اورسجی درباره آخرین وضعیت تیم ملی مردان نیز گفت: مهمترین هدف ما حضور موفق دربازی‌های آسیایی ناگویا است بنابراین هر برنامه‌ریزی که انجام می‌شود برای تحقق این هدف است. برنامه ما برای امسال بیشتر تمرکز روی تیم بانوان بود چون تیم آقایان ما درگیر لیگ کبدی هند هستند که جزو مسابقات سطح بالا به شمار می‌آید. ولی با این حال اینگونه نیست که ما بخواهیم از این تیم غافل شویم. ایران تا به امروز میزبان هیچ رویدادی برای این تیم نبوده است؛ بنابراین در تلاش هستیم برای نخستین بار بتوانیم میزبان قهرمانی جهان در این رده سنی در سال آینده باشیم.

رئیس فدراسیون کبدی در پایان تاکید کرد: همین حالا تعدادی از کشورها مانند هند و بنگلادش درخواست میزبانی از مسابقات قهرمانی آسیا را داشتند که قطعاً این رویداد را هم در تقویم برای تیم ملی خواهیم داشت. علاوه بر این برگزاری یک دیدار تدارکاتی با تیم ژاپن و هند را نیز در برنامه داریم که امیدوارم بتوانیم در مسیر درست همه این برنامه‌ها را به خوبی اجرا کنیم.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • آیین افتتاح آموزشگاه رانندگی پایه یک و دو اژدری در برازجان برگزار شد / تصاویر اختصاصی
  • دو پیشنهاد روی میز مذاکرات فنی مسقط؛ ایران واردکننده سوخت هسته‌ای می‌شود یا صادرکننده آن؟
  • کوچه‌های بی‌سرانجام، تحلیلی بر فستیوال کوچه بوشهر ۱۴۰۴
  • ضرورت توسعه بنادر کوچک و محلی در جنوب استان بوشهر
  • زایمان موفق بامدادی به دست پرسنل ماهر اورژانس دشتستان
  • ۳ بوشهری به عنوان معلم نمونه کشور انتخاب شدند
  • 🎥ویدیو/ بوشهر براي بندرعباس در عزاست
  • افزایش ۸ درصدی تولید و جهش ۷۳ درصدی فروش حاصل تلاش‌های نوروزی در پتروشیمی بوعلی سینا
  • کاهش ۲۸ درصدی درآمد پتروشیمی شازند در فروردین ماه ۱۴۰۴
  • کوچه‌های بوشهر؛ از طنین نی تا تپش تاریخ
  • بعداز انفجار امروز انتقال خون بندرعباس اطلاعیه داد؛ نیاز فوری به این گروه خونی
  • اعزام 4 دستگاه تانکرآبرسانی سیارامورعشایر استان بوشهر به بندر شهید رجائی هرمزگان
  • شکست شاهین عامری مقابل نود ارومیه
  • ۱۸ درصد اُفت درآمد پتروشیمی خارک
  • همدلی پردیس با بندر داغدار؛ ادای احترام به جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی
  • دیپلمات دشتستانی در قلب دیپلماسی جهانی
  • سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان دشتستان منصوب شد
  • آیین افتتاح آموزشگاه رانندگی پایه یک و دو اژدری در برازجان برگزار شد / تصاویر اختصاصی
  • استعفای حسین عباسی از سرپرستی شهرداری عالیشهر
  • سیمان دشتستان؛ کارخانه‌ای بزرگ با سایه‌ای سنگین بر توسعه منطقه‌ای
  • آیین تجلیل از پاکبانان به مناسبت روز زمین پاک
  • دو پیشنهاد روی میز مذاکرات فنی مسقط؛ ایران واردکننده سوخت هسته‌ای می‌شود یا صادرکننده آن؟
  • گام بلند فرماندار دشتستان برای رفع بحران آب/ دستورات ویژه برای تقویت منابع در سعدآباد، آبپخش و دالکی
  • ادامه ۴ ماه سقوط سهام سیمان دشتستان/ سوء مدیریت سیمان دشتستان
  • انقلاب در نخلستان‌های بوشهر؛ «پیارم» و «مجول» جایگزین «کبکاب» می‌شوند
  • کوچه، شاخه ای از درخت مقدس آزادی است، نشکنیدش
  • سود شرکت ناگهان ۲۳ درصد کاهش یافت / هزینه اداری شرکت با ۹۰ درصد افزایش به ۲ هزار میلیارد تومان رسید! / نرخ رشد هزینه‌های مارون، به اندازه دو برابر تورم کشور
  • حکمرانی خردمندانه با انتصاب مشاور نسل(Z)
  • کشاورزی در بوشهر اسیر کم‌آبی؛ وعده‌هایی که عملی نشد
  • پیروزی پرگل اتحاد برازجان در هفته دوم مسابقات فوتبال پیشکسوتان