- آغازی بر پایان تعلیق مگاپروژه پلیمر کنگان
- رزمایش سایبری در پتروشیمی زاگرس برگزار شد
- واژگونی خودرو سواری در محور مواصلاتی دیلم ۲ مصدوم برجا گذاشت
- ۱.۹ میلیون هکتار از اراضی بوشهر سند دار شد
- تالاب «حله » بوشهر جان گرفت
- سازمانهای مردم نهاد استان بوشهر نظارت و ارزیابی میشوند
- کشاورزان بوشهری برای محصولات باغی کد شناسه بگیرند
- پویش همگانی اطلاعرسانی تغذیه سالم در استان بوشهر برگزار میشود
- ۷۵ درصد اتوبوسهای شهری بوشهر به امکانات ویژه توانیابان مجهز شدند
- این افراد مبتلا به HIV میتوانند ازدواج کرده و تشکیل خانواده دهند
اتحادخبر: پیشکسوت کشتی آزاد معتقد است با نتایجی که تیم ملی ایران در بازیهای المپیک و مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی کسب کرده این تیم برای خروج از وضعیت فعلی به اتاق فکر نیاز دارد.
اتحادخبر: پیشکسوت کشتی آزاد معتقد است با نتایجی که تیم ملی ایران در بازیهای المپیک و مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی کسب کرده این تیم برای خروج از وضعیت فعلی به اتاق فکر نیاز دارد.
به گزارش مهر؛ابراهیم جوادی پیشکسوت کشتی آزاد درباره عملکرد تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی گفت: متأسفانه عملکرد کشتی ایران در این مسابقات خوب نبود و ما حداقل باید دو مدال طلا کسب میکردیم. قاسمپور یکی از کشتیگیران خوب ایران است و به خاطر اشتباهی که با کشتیگیر روس داشت در ثانیههای پایانی کشتی را واگذار کرد.
مربیان کشتی باید هوشمندانه عمل میکردند
وی ادامه داد: مربیان کنار تشک باید کامران قاسمپور را راهنمایی میکردند و اگر او کمی گاردش را پایینتر میآورد یا پای حریف را میگرفت، زمان کشتی به پایان میرسید. مربی که کنار تشک نشسته باید خیلی هوشمندانه عمل کند و به کشتیگیر برخی موارد را گوشزد کند. آنها به درستی کچ نکردند وگرنه مگر کشتیگیر در ۸ یا ۱۰ ثانیه مانده به پایان رقابتها کشتی را واگذار میکند؟ آنها کشتیگیران باتجربه هستند و این اشتباهات بعید بود. البته که حضور مربی و سرمربی هم کنار تشک خیلی مهم است و آنها باید هوشمندانه عمل میکردند.
کامران قاسمپور باید گارد خود را پایین میآورد
پیشکسوت کشتی آزاد عنوان کرد: وقتی کشتیگیر در شرایط بحرانی و فشار در حال کشتی گرفتن است؛ شاید فکرش نرسد که چه تاکتیکی را برابر حریف به کار بگیرد؛ اینجا وظیفه سرمربی و مربی کنار تشک است که به آنها بگوید با چه تکنیکی کشتی بگیرند. اگر کامران گارد خودش را پایین میآورد یا پای حریف را میگرفت ۱۰ ثانیه هم به پایان میرسید و او برنده میدان بود. کامران خوب شروع کرد و سه امتیاز از حریف خود گرفت چه ترسی داشت که کنار کشید تا حریف پیشروی کرد.
نتایج المپیک و جهانی نشان داد کشتی آزاد مشکلات دارد
وی تأکید کرد: به نظرم هر دو کشتیگیر ما اشتباه کردند؛ دو نفری که به فینال رسیدند باید مدال میگرفتند. این اشتباهات در المپیک هم تکرار شد و عموزاد پس از اینکه به فینال رسید شروع به رقصیدن و شادی کرد، در صورتی که خبری نبود. من نمیدانم مربیان این مسائل را به کشتیگیران نمیگویند یا آنها به حرف مربیان گوش نمیدهند که در این صورت باز هم مقصر مربی است، مگر میشود کشتیگیر به حریف مربی گوش ندهد؟ نتایجی که تیم در المپیک و مسابقات جهانی کسب کرد نشان میدهد کشتی آزاد مشکلاتی دارد و باید هر چه زودتر آنها را رفع کنند.
قاسمپور و نخودی کم تجربه نبودند
جوادی عنوان کرد: دو سه تا از بهترین کشتیگیران ایران به مسابقات جهانی اعزام شدند و حاصل کار آنها فقط یک مدال برنز بود. کشتیگیران اعزامی کم تجربه نبودند چرا باید چنین اشتباهاتی مرتکب شوند؟ اگر آنها کم تجربه بودند باز هم توجیه داشت اما نخودی و قاسمپور از کشتیگیران باتجربه هستند و آنها باید لحظهها را مدیریت میکردند. زمانی که من کشتی میگرفتم این اتفاق بارها برای من رخ داده بود، اما به هر نحوی تلاش میکردم که امتیاز ندهم. بهترین دفاع هم حمله است و کشتیگیر باید به بهترین نحو کشتی را مدیریت میکرد.
تیلور نشان داد کشتیگیران ایران حریف جدی او نیستند
وی در مورد باخت قاسمپور مقابل دیوید تیلور آمریکایی عنوان کرد: تیلور این چند سال نشان داد که کشتیگیران ایرانی حریف جدی او نیستند و در شرایطی که از کشتی هم دور بوده توانسته آنها را شکست بدهد. قاسمپور یک بار زیرگیری کرد و تیلور را خاک کرد اما چرا دوباره این کار را تکرار نکرد؟ البته که تیلور کشتیگیر خیلی خوبی است و کم اشتباه ظاهر میشود. او مهاجم خیلی خوبی است و در زیرگیری قدرتمند ظاهر میشود و یک لحظه پا پس نکشید. او برنده میدان بود اما مدام جلو میآمد و کار دفاعی انجام نمیداد.
تیلور با کامران هوشمندانه و با برنامه کشتی گرفت
جوادی عنوان کرد: سعداللهیف در مرحله مقدماتی مقابل تیلور به میدان رفت و این کشتیگیر را شکست داد؛ او هوشیارانه با تیلور کشتی گرفت و با برنامه کار کرد. کشتیگیران خوب در سطح جهان و المپیک با برنامه کشتی میگیرند و مدیریت میکنند. در زمان گذشته ما دو مربی داشتیم یکی سرمربی و دیگری یک مربی دیگر. الان شرایط فرق کرده و ۱۰ تا مربی با این کشتیگیران اعزام میشوند اما در نهایت میبینیم این نتیجه رقم میخورد. امکانات و شرایطی که کشتیگیران در اختیار دارند با زمان ما اصلاً قابل مقایسه نیست. الان به لحاظ امکانات، تغذیه و کمکهای مالی به کشتیگیران اهمیت زیادی میدهند، در گذشته یک ریال به ما ندادند و این امکانات را هم در اختیار نداشتیم.
کاوه و درستکار به نوبت هدایت تیم ملی را برعهده میگیرند
وی بااشاره به دلایل شکست کشتیگیران ایران در ثانیههای پایانی عنوان کرد: ما در ایران تنها دو مربی داریم یکی کاوه و دیگری درستکار. هر کدام به نوبت هدایت تیم ملی را برعهده میگیرند. در حالی که ما در ایران مربیان بسیار خوبی داریم که برخی از آنها چندین سال است در ردههای پایه کار میکنند و اکثر شاگردان آنها هم افتخارآفرینی کردند. مربیان دیگری باید روی کار بیایند که حداقل کار را یاد بگیرند؛ شاید در آینده این آقایان رفتنی شدند باید کسانی باشند که بتوانند جای آنها را بگیرند؟! این ضعف کشتی است که به درستی کشتیگیر مدیریت نمیشود، وگرنه مگر میشود در فاصله ۸ ثانیه مانده به پایان مسابقه کشتیگیر نتیجه را واگذار کند؟
این نتایج برای کشتی ایران تأسف بار است
جوادی عنوان کرد: با نتایجی که ژاپن و گرجستان در این مسابقات به دست آوردند زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد؛ در حالی که در گذشته کشتی ایران سبک داشت. ما در دنیا صاحب کرسی هستیم و کشتی را بلد هستیم. این نتایج برای کشتی ایران تأسف بار است. متأسفانه در المپیک هم همین اتفاقات رقم خورد در حالی که در رده بزرگسالان حداقل باید دو مدال طلا میگرفتیم.
وی تأکید کرد: دبیر از قهرمانان به نام کشتی ایران است، او باید خودش فکری به حال این تیم کند. اگر خودش میتواند باید مشکل را حل کند و اگر نمیتواند با پیشکسوتان کشتی ایران مشورت کند و راه چارهای بیاندیشد. کشتی ایران به اتاق فکر نیاز دارد تا با حضور پیشکسوتان در مورد ضعفهای کشتی صحبت کنند. اگر در المپیک یا در سالهای قبل اتاق فکری توسط پیشکسوتان تشکیل میشد الان شاهد این اتفاقات نبودیم.
کشتی به اتاق فکر نیاز دارد
جوادی خاطرنشان کرد: کشتیگیری که همه روی آن حساب میکند ۸ ثانیه پایانی نتیجه را واگذار میکند و پس از آن مشت به در و دیوار میکوبد. این چه فایدهای دارد؟ هیچ کشتیگیری بدون زحمت به جایی نمیرسد البته که کشتیگیران ما هم زحمت کشیدند و منکر آن نمیشویم اما باید فکر کنند و ببیند مشکل کار کجاست و یک نفر هم نمیتواند همه مشکلات را حل کند. باید از کسانی که خاک کشتی را خوردند کمک گرفت و اتاق فکر تشکیل داد.
وی گفت: دبیر از قهرمانان المپیک بوده اما حتماً به یک مشاوره نیاز دارد. باید بررسی کنند چرا در المپیک و جهانی چنین نتایجی رقم خورده و امیدوارم که دیگر شاهد این اتفاقات نباشیم. فدراسیون کشتیگیران را حمایت کرده؛ سرمربی زحمت کشیده امکانات در اختیار کشتیگیران گذاشته و واقعاً حیف است در ثانیههای پایانی کشتیگیر نتیجه را واگذار کند. زمانی که عبدالله موحد کشتی میگرفت او در ثانیههای اول کشتی امتیاز خودش را نگه میداشت و به حریف امتیاز نمیداد. در گذشته اصلاً آنالیزوری وجود نداشت، اما الان کشتیگیر همه امکاناتی در اختیار دارد، چرا باید در ثانیههای پایانی کشتیگیر امتیاز بدهد؟
تازه ترین خبرها
- واژگونی خودرو سواری در محور مواصلاتی دیلم ۲ مصدوم برجا گذاشت
- ۱.۹ میلیون هکتار از اراضی بوشهر سند دار شد
- تالاب «حله » بوشهر جان گرفت
- سازمانهای مردم نهاد استان بوشهر نظارت و ارزیابی میشوند
- کشاورزان بوشهری برای محصولات باغی کد شناسه بگیرند
- پویش همگانی اطلاعرسانی تغذیه سالم در استان بوشهر برگزار میشود
- ۷۵ درصد اتوبوسهای شهری بوشهر به امکانات ویژه توانیابان مجهز شدند
- این افراد مبتلا به HIV میتوانند ازدواج کرده و تشکیل خانواده دهند
- علل بی انگیزگی دانش آموزان نسبت به درس خواندن
- ۵ مکملی که برای جلوگیری از سر درد معجزه میکنند
- عراقچی : باید دید که دولت جدید آمریکا سیاستهای خود را چگونه تنظیم میکند ما هم سیاست خود را متقابلاً تنظیم میکنیم
- دیدار حماس با روسیه و ترکیه برای مقدمات آتش بس
- هشدار علم الهدی به پزشکیان : نمی توانید بگویید قانون حجاب را اجرا نمی کنید
- کمبود ویتامین D در ۷۵ درصد ایرانیها
- منبع آمریکایی: ترامپ تعلیق ارسال محموله سلاح به اسرائیل را لغو می کند
- فواید اعجاب انگیز ترکیب لیمو و روغن زیتون
- دانشآموزان گناوه نایب قهرمان دو و میدانی استان بوشهر شدند
- رئیس جمهور وارد دانشگاه شریف شد/بازدید از دستاوردهای علمی و تحقیقاتی دانشگاه
- نونهالان دشتستانی در رقابتهای قهرمانی تکواندو کشور خوش درخشیدند
- ۷ پروژه شاخص آبرسانی شهرستان دشتی در حال اجرا است
- ۸۳ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان حمل و نقل بوشهر جابهجا شد
- قانون عفاف و حجاب و ساماندهی سواحل با جدیت دنبال شود
- ارتباط رژیم غذایی ناسالم با سرطانهای کُشنده
- بلایی که کاشت نگین بر سر دندان میآورد
- نابغه تنیس رویمیز ایران: تیم باشگاهی ندارم/ میخواهم «رونالدو» را ببینم
- کارشناس فوتبال: بازی پرسپولیس در آسیا با وجود ریسک گاریدو چشم نواز نبود
- پرسپولیس در مسیر صدر/ تلاش برای تثبیت موقعیت در نبرد با نساجی بحرانزده
- رقابت فشرده و حساس ایران با کرهجنوبی و چین برای قهرمانی بازیهای آسیایی
- عراق: تجزیه سوریه، خط قرمز ما است
- آمریکا بر تروریستی بودن هیئت تحریر الشام تأکید کرد
- اردن ادعای روزنامه آمریکایی درباره پیشنهاد امان به رئیس جمهوری سوریه را تکذیب کرد
- عراقچی: تحولات اخیر سوریه به این کشور محدود نخواهد شد
- همهگیری یک بیماری ناشناخته مرگبار/ هنوز هیچکس اسم این بیماری را نمیداند
- تسکین درد با مُسکنهای گیاهی/ گیاهانی برای دردهای استخوانی و قاعدگی دردناک/ مُسکنترین ادویه
- نساجی؛ خسته همیشگی مقابل پرسپولیس!
- پرسپولیسیهای سابق علیه استقلالِ موسیمانه
- کرونا چطور مانع پیشرفت برنامه ملی کنترل سرطان شد؟
- بدترین خودرو برای افراد کوتاه قد
- 🎥ویدیو/شنبه های اتحاد خبر با سید حمید شهبازی(31)
- فال روزانه ۱۴۰۳.۰۹.۱۷
- عناوین روزنامههای امروز1403/09/17
- عناوین روزنامههای ورزشی امروز1403/09/17
- بازگشت مسعود کیمیایی به سینما در ۸۳ سالگی با «خائنکشی»
- سیمئونه: بردن این بازی اصلا آسان نبود
- پرتاب موفق ماهواره «فخر۱» در مدار/دادههای تله متری دریافت شد
- عمران خان باز هم متهم شد
- انتقام کشتی گیر ایران از حریف روس در خاموشی آزادی!
- دیدار وزیران خارجه سوریه و عراق در بغداد
- واکسن HPV به برنامه ملی واکسیناسیون اضافه میشود؟
- پیام تسلیت شهردار برازجان به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)