امروز: چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 12 شهريور 1402 - 07:17

اتحادخبر: مزه‌دار کردن فیله‌های مرغ قبل از پخت تاثیر زیادی در طعم و مزه آن بعد از پخت دارد.

 

اتحادخبر: مزه‌دار کردن فیله‌های مرغ قبل از پخت تاثیر زیادی در طعم و مزه آن بعد از پخت دارد.

 

به گزارش برترین‌ها؛ شما می‌توانید مرغ را در منزل با روش‌هایی بسیار آسان و با موادی در دسترس به اشکال مختلف مزه‌دار کنید.

معمولا آشپزی برعهده کدبانوها و خانم‌های خانه است که با سلیقه و درنهایت عشق و علاقه غذاهای خوشمزه‌ای را برای خانواده تهیه می‌کنند. تقریبا همه خانم‌ها می‌دانند هر غذایی را چطور درست کنند یا مواد غذایی را چگونه طبخ کنند تا درنهایت یک غذای خوشمزه و سالم بپزند. حتما به این نکته توجه کرده‌اید که مزه‌دار کردن فیله‌های مرغ قبل از پخت تاثیر زیادی در طعم و مزه آن بعد از پخت دارد.

 
روش‌های طلایی برای مزه‌دار کردن مرغ کبابی

معمولا مرغ‌های مزه‌دار شده با طعم‌های گوناگون در فروشگاه‌های پروتئینی و مواد غذایی موجود هستند که چندان قابل اطمینان نیستند و نمی‌توان مطمئن بود که در تهیه آنها از رنگ‌های خوراکی یا مواد افزودنی غیر مجاز استفاده نشده باشد. شما می‌توانید مرغ را در منزل با روش‌هایی بسیار آسان و با موادی ساده و در دسترس به اشکال مختلف مزه‌دار کنید. مرغ مزده‌دار شده را می‌توانید کباب و گریل کنید و یا در فر بپزید. در این مطلب می‌خواهیم ۵ روش مزه‌دار کردن تکه‌های مرغ برای کباب یا گریل کردن را با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم؛ پس با ما همراه باشید.

روش‌های طلایی برای مزه‌دار کردن مرغ کبابی

به طورکلی می‌دانید که برای مزه‌دار کردن مرغ ابتدا باید تکه‌های مرغ را خوب بشویید و بعد با مواد دلخواه مزه‌دار کنید. تکه‌های مرغ مواد زده‌ را حتما داخل ظرف در بسته و به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا بماند و مزه‌دار شود؛ سپس آنها را کباب یا گریل کنید.

۱ـ مزه‌دار کردن مرغ با سس سویا

در این روش یک چهارم لیوان سس سویا، یک چهارم لیوان آب پرتقال، یک چهارم لیوان روغن زیتون، یک قاشق چایخوری شکر و یک چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل را با هم مخلوط و به تکه‌های مرغ اضافه کنید.

۲ـ مزه‌دار کردن مرغ با زعفران

یک قاشق غذاخوری زعفران، یک قاشق غذاخوری سس خردل، یک چهارم فنجان روغن زیتون، یک قاشق چایخوری پودر سیر، یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را با هم مخلوط و بعد به تکه‌های مرغ اضافه کنید.

۳ـ مزه‌دار کردن مرغ با سرکه و سیر

یک چهارم فنجان روغن زیتون، یک چهارم فنجان سرکه سیب، یک قاشق مرباخوری سیر رنده شده، یک قاشق مرباخوری آویشن، یک قاشق غذاخوری ریحان خرد شده و یک قاشق مرباخوری فلفل هالوپینو خرد شده را با هم مخلوط و به تکه‌های مرغ اضافه کنید.

روش‌های طلایی برای مزه‌دار کردن مرغ کبابی

۴ـ مزه‌دار کردن مرغ با آبلیمو و فلفل

یک چهارم فنجان روغن جامد، یک چهارم فنجان آبلیموی تازه، یک قاشق چاخوری پودر چیلی، یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری پودر سیر، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط و به تکه‌های مرغ اضافه کنید.

۵ـ مزه‌دار کردن مرغ با گشنیز و لیمو

به گزارش وب گاه فرادید، یک چهارم فنجان گشنیز تازه خرد  شده، یک چهارم فنجان آبلیموی تازه، یک چهارم فنجان روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، ۱ قاشق چایخوری پودر زیره، ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه را با هم مخلوط و به تکه‌های مرغ اضافه کنید.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • گزارش تصویری / تجلیل از کارگران نمونه منطقه پارس
  • شهرام جلال پور به‌عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان منصوب شد/ تقدیر از دکتر ماریا خویشدوست برازجانی
  • دیدار بخشدار و دهیاران بخش ارم با مسئولان کشوری
  • دبیرخانه دائمی جشنواره ملی «قلم وکیل» در بوشهر تأسیس شد
  • تأکید سرپرست فرمانداری دشتستان بر بهره‌برداری سریع از پروژه‌های مسکن ملی
  • پارکینگ طبقاتی در مرکز شهر گناوه احداث می شود
  • استاندار بوشهر بر لزوم انتقال برخی از دفاتر ستادی و حساب های شرکت های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس به استان تاکید کرد
  • صنایع استان بوشهر نگاه ویژه‌ای به نیروهای بومی داشته باشند
  • پیام شهردار برازجان به مناسبت نهم اردیبهشت ماه، روز شوراها
  • ظرفیت تولید متانول ایران تا ۲۸ میلیون تن افزایش می‌یابد
  • بخشدار ویژه جدید خارگ منصوب شد
  • فاز دوم پتروشیمی بوشهر آماده بهره‌برداری است / تمرکز بر توسعه مکران و سرمایه انسانی
  • آغاز ویژه‌برنامه‌های هفته بسیج سازندگی در استان بوشهر / اعلام آمادگی برای کمک‌رسانی به حادثه‌دیدگان هرمزگان
  • بررسی گزارش کدال و عملکرد فروردین ماه ۱۴۰۴ پتروشیمی پارس
  • رکورد شکنی ها در قلب آروماتیک ایران ادامه دارد...
  • دیپلمات دشتستانی در قلب دیپلماسی جهانی
  • گزارش تصویری / تجلیل از کارگران نمونه منطقه پارس
  • آیین افتتاح آموزشگاه رانندگی پایه یک و دو اژدری در برازجان برگزار شد / تصاویر اختصاصی
  • استعفای حسین عباسی از سرپرستی شهرداری عالیشهر
  • شهرام جلال پور به‌عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان منصوب شد/ تقدیر از دکتر ماریا خویشدوست برازجانی
  • دو پیشنهاد روی میز مذاکرات فنی مسقط؛ ایران واردکننده سوخت هسته‌ای می‌شود یا صادرکننده آن؟
  • گام بلند فرماندار دشتستان برای رفع بحران آب/ دستورات ویژه برای تقویت منابع در سعدآباد، آبپخش و دالکی
  • کوچه‌های بی‌سرانجام، تحلیلی بر فستیوال کوچه بوشهر ۱۴۰۴
  • دیدار بخشدار و دهیاران بخش ارم با مسئولان کشوری
  • سود شرکت ناگهان ۲۳ درصد کاهش یافت / هزینه اداری شرکت با ۹۰ درصد افزایش به ۲ هزار میلیارد تومان رسید! / نرخ رشد هزینه‌های مارون، به اندازه دو برابر تورم کشور
  • کوچه، شاخه ای از درخت مقدس آزادی است، نشکنیدش
  • کشاورزی در بوشهر اسیر کم‌آبی؛ وعده‌هایی که عملی نشد
  • حکمرانی خردمندانه با انتصاب مشاور نسل(Z)
  • پیروزی پرگل اتحاد برازجان در هفته دوم مسابقات فوتبال پیشکسوتان
  • برگزاری هفتمین جلسه هم اندیشی مدیران فرهنگی ساتا به میزبانی پتروشیمی زاگرس
  • .: عموجان 1 روز قبل گفت: مهندس جان سال دیگه ...
  • .: مهدی حدود 2 روز قبل گفت: هزار آفرین به بوشهر ...
  • .: مهدی حدود 2 روز قبل گفت: یکی به آغوی پورکبگانی ...
  • .: دشتستونی حدود 3 روز قبل گفت: ریشه نام این شهر ...
  • .: مصطفی سیفی حدود 3 روز قبل گفت: باعرض سلام تسلیت تهنیت ...
  • .: مهدی حدود 3 روز قبل گفت: این ارزشی ها که ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 4 روز قبل گفت: با سلام متن شما ...
  • .: مهدی حدود 5 روز قبل گفت: متاسفانه احتمال اذیت و ...
  • .: میثم محمدی حدود 7 روز قبل گفت: انتصاب نیکویی ست اما ...
  • .: مجید حدود 9 روز قبل گفت: از نظر من کرمان ...