امروز: يکشنبه 28 بهمن 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 27 تير 1402 - 10:42

اتحادخبر: پاستا یکی از غذا‌های ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژه‌ای دارد و در انواع و طعم‌های گوناگون طبخ می‌شود.

 

اتحادخبر: پاستا یکی از غذا‌های ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژه‌ای دارد و در انواع و طعم‌های گوناگون طبخ می‌شود.

 

به گزارش فرادید؛ می‌توان گفت بیش از حدود ۳۰۰ نوع پاستا خشک در ایتالیا تولید می‌شود. کلمه پاستا از ریشه سیسیلی به معنای «خمیر ورز داده شده با انرژی بسیار» گرفته شده است؛ زیرا فرآیند تولید پاستا بسیار سخت و زمان بر است.

۵ نکته مهم برای پخت پاستا آلفردوی رستورانی

طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی با مرغ و قارچ

پاستا در میان غذا‌های امروزی و مدرن بسیار محبوب است و طرفداران بسیاری در تمام دنیا دارد و می‌توان گفت یکی از منو‌های اصلی رستوران‌های مدرن به شمار می‌رود.

در ادامه این مطلب برآنیم تا طرز تهیه پاستا آلفردو چیکن یا پاستا آلفردو با مرغ و قارچ را در خانه با روشی آسان همراه با ارائه نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه پاستا آلفردو با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.

مواد لازم

پاستا پنه: ۵۰۰ گرم

قارچ: ۱۰ عدد

سینه مرغ: ۱ عدد

سیر: ۳ حبه

شیر: نیم لیتر

پنیر پارمسان: نصف لیوان

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

کره گیاهی: ۵۰ گرم

روغن زیتون: یک چهارم لیوان

جعفری: نصف لیوان

نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول: برای تهیه پاستا آلفردو با قارچ و مرغ ابتدا باید یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس پاستا پنه را توی قابلمه آب جوش بریزید و کمی نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید. بعد از ده دقیقه که پاستا نرم شد، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: سینه یا فیله مرغ را به شکل دلخواه برش بزنید و به آن نمک و فلفل سیاه بمالید. حالا توی یک ماهی تابه کمی کره را همراه با روغن زیتون داغ کنید و تکه‌های مرغ را توی ماهی تابه بگذارید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس شعله اجاق را کم کنید و در ماهی تابه را بگذارید تا مرغ با آب خودش و بخار کاملا پخته شود.

مرحله سوم: در این مرحله می‌خواهیم طرز تهیه سس آلفردو با قارچ را آموزش بدهیم که مهم‌ترین بخش تهیه پاستا محسوب می‌شود. توجه داشته باشید که طعم یک پاستای خوب و خوشمزه کاملا به سس آلفردو و میزان شیر و خامه‌ای که استفاده می‌کنید، بستگی دارد. در این مرحله ابتدا قارچ‌ها را ورقه ورقه کنید و توی یک ماهی تابه بریزید. صبر کنید تا کمی آب قارچ کشیده شود؛ سپس مقداری کره به آن اضافه کنید و قارچ را با کره تفت بدهید. حبه‌های سیر را رنده ریز یا له کنید و به قارچ اضافه کنید. سیر نباید بیشتر از چند ثانیه تفت بخورد؛ بنابراین بعد از چند ثانیه خامه صبحانه و شیر را به ماهی تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه کاملا حل شود و همه مواد با هم یکدست شوند. سپس پنیر پارمسان را همراه با جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به سس آلفردو اضافه کنید و زمان بدهید تا سس حدود پنج دقیقه با شعله کم بجوشد و به غلظت برسد.

مرحله چهارم: در مرحله آخر پاستا پنه آبکش شده را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام قسمت‌های پاستا کاملا با سس آغشته شوند. در ماهی تابه را بگذارید و حدود پنج دقیقه زمان بدهید تا پاستا با سس آلفردو روی شعله باشد و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا پاستا آلفردو را توی ظرف سرو بکشید و تکه‌های مرغ را روی آن بچینید و با جعفری خرد شده و پنیر پارمسان روی پاستا را تزیین کنید، نوش جان.

۵ نکته کاربردی

۱ ـ هنگام جوشاندن پاستا پنه توجه داشتید که نباید آن را بیش از حد بجوشانید. بافت پاستا باید زیر دندان حس شود و بیش از حد له نباشد.

۲ ـ بعد از آبکش کردن پاستا هرگز پاستا را به سبک ماکارانی با آب نشویید.

۳ ـ سس پاستا آلفردو نباید بیش از حد غلیظ یا بیش از حد شل باشد. اگر پس از تهیه سس احساس کردید که سس آلفردو شما بیش از حد سفت و غلیظ شده است، کمی شیر به آن اضافه کنید.

۴ ـ هنگام تهیه سس آلفردو نباید سیر را بیش از چند ثانیه تفت بدهید. اگر سیر بیش از حد سرخ شود، عطر و بوی خود را از دست می‌دهد و طعم آن در پاستا احساس نمی‌شود.

۵ ـ در صورت تمایل می‌توانید برای غلیظ‌تر شدن سس آلفردو قبل از اضافه کردن شیر و خامه کمی آرد سفید به قارچ اضافه کنید. استفاده از آرد در ترکیب سس آلفردو با شیر و خامه کاملا اختیاری است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در برازجان برگزار شد + تصاویر اختصاصی
  • افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های عمرانی در بخش شبانکاره/ تصاویر
  • دیدار رئیس جمهور با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان بوشهر/ تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر به ریاست دکتر پزشکیان
  • لزوم تسریع در تکمیل خط ریلی بوشهر/ اختیارات استانداران افزایش می یابد /تصاویر اختصاصی
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از نشست نهضت توسعه عدالت آموزشی با حضور رئیس جمهور
  • تصاویر اتحاد خبر از بازدید رییس جمهور از صنایع کشتی‌سازی شهید محلاتی
  • تصاویر اتحاد خبر از شورای اداری شهرستان دشتستان با حضور وزیر جهاد کشاورزی
  • آقای پزشکیان بفرمایید یک فنجان مرسین
  • تیم مدیریتی من باید روحیه نقد پذیری داشته باشد
  • تلاقی تناقضات/ ضرورت تسریع در برخی تغییرات
  • سردبیر اتحاد خبر مقام اول جشنواره رسانه ای ابوذر در استان بوشهر
  • انتصاب اولین مدیر زن در پتروشیمی هنگام در دوره جدید مدیریتی
  • بوشهر در کانون توجه دولت؛ جزئیات سفر رئیس جمهور به استان
  • ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های آموزش و هوشمند سازی در توسعه وظایف امور راهداری و حمل ونقل
  • آیین کلنگ‌زنی بزرگترین پروژه سردخانه و بسته‌بندی خرما در آبپخش/تصاویر اختصاصی
  • هنر نمایی جوانان هنرمند جم در نمایش «یک تکه از گفتار گم شده ماندانا» در چگاسه جم
  • بازدید و دیدار فرماندار دشتستان با مسئولان و متنفذین بخش های ارم و بوشکان
  • افتتاح پروژه های عمرانی بخش سعدآباد با حضور فرماندار دشتستان/ تصاویر اختصاصی
  • افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و ورزشی در بخش ارم دشتستان/تصاویر اختصاصی
  • راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در برازجان برگزار شد + تصاویر اختصاصی
  • آب اولویت اول فرماندار/ افتتاح و کلنگ زنی ۴۲۱پروژه عمرانی در دشتستان
  • سرپرست فرمانداری عسلویه با حضور استاندار بوشهر معرفی شد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های عمرانی در بخش شبانکاره/ تصاویر
  • دیدار رئیس جمهور با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان بوشهر/ تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر به ریاست دکتر پزشکیان
  • لزوم تسریع در تکمیل خط ریلی بوشهر/ اختیارات استانداران افزایش می یابد /تصاویر اختصاصی
  • استاندار بوشهر بر برقراری عدالت آموزشی در نقاط مختلف استان تاکید کرد
  • افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی ۲۶ پروژه عمرانی در بخش آب پخش /تصاویر
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه های بخش شبانکاره و آبپخش/تصاویر اختصاصی
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 3 روز قبل گفت: پروژه آبیاری نوین نخیلات ...
  • .: ق.مظاهری حدود 4 روز قبل گفت: درود بر جناب طاهری ...
  • .: محمود طاهری حدود 4 روز قبل گفت: درود بر آقای مظاهری ...
  • .: امید حدود 4 روز قبل گفت: مدیریت سه ساله اخیر ...
  • .: ق.مظاهری حدود 4 روز قبل گفت: سلام، وقت بخیر و ...
  • .: فتح اله قاسمی حدود 4 روز قبل گفت: بدون شرح فقط میگم ...
  • .: محمدآبادی حدود 6 روز قبل گفت: با عرض تبریک، همت ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 6 روز قبل گفت: به بقاله گفتن ماستت ...
  • .: محتبیغ حدود 6 روز قبل گفت: عالی بود ...
  • .: همشهری حدود 7 روز قبل گفت: چه جالب.مشکل برطرف خواهد ...