- تقویت برند کارفرمایی و ایجاد عدالت در جذب نیرو، اهداف آریاساسول در نمایشگاه کار
- تجمع بازنشستگان نفت مقابل وزارتخانه/ حقوق و حقوق قانونی ما پرداخت شود
- ۲۷۶ حوضه آبخیز در استان بوشهر شناسایی شد
- برگزاری جشن وصال به مناسبت میلاد علی اکبر (ع) و هفته جوان در بوشهر
- بوشهر میزبان اردوی تیم ملی بیسبال
- موفقیت تیم ووشو باشگاه فجر جم در مسابقات ووشو قهرمانی کشور
- موفقیت ورزشکاران عسلویه در مسابقات قهرمان قهرمانان کشوری هنرهای فردی ژیمناست
- برگزاری همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در شهرستان کنگان
- پیکان بندردیّر قهرمان لیگ برتر جوانان والیبال ساحلی کشور شد
- 🎥ویدیو/شنبه های اتحاد خبر با سید حمید شهبازی(41)
اتحادخبر: پاستا یکی از غذاهای ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژهای دارد و در انواع و طعمهای گوناگون طبخ میشود.
اتحادخبر: پاستا یکی از غذاهای ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژهای دارد و در انواع و طعمهای گوناگون طبخ میشود.
به گزارش فرادید؛ میتوان گفت بیش از حدود ۳۰۰ نوع پاستا خشک در ایتالیا تولید میشود. کلمه پاستا از ریشه سیسیلی به معنای «خمیر ورز داده شده با انرژی بسیار» گرفته شده است؛ زیرا فرآیند تولید پاستا بسیار سخت و زمان بر است.
طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی با مرغ و قارچ
پاستا در میان غذاهای امروزی و مدرن بسیار محبوب است و طرفداران بسیاری در تمام دنیا دارد و میتوان گفت یکی از منوهای اصلی رستورانهای مدرن به شمار میرود.
در ادامه این مطلب برآنیم تا طرز تهیه پاستا آلفردو چیکن یا پاستا آلفردو با مرغ و قارچ را در خانه با روشی آسان همراه با ارائه نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه پاستا آلفردو با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.
مواد لازم
پاستا پنه: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۱۰ عدد
سینه مرغ: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
شیر: نیم لیتر
پنیر پارمسان: نصف لیوان
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
کره گیاهی: ۵۰ گرم
روغن زیتون: یک چهارم لیوان
جعفری: نصف لیوان
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول: برای تهیه پاستا آلفردو با قارچ و مرغ ابتدا باید یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس پاستا پنه را توی قابلمه آب جوش بریزید و کمی نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید. بعد از ده دقیقه که پاستا نرم شد، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: سینه یا فیله مرغ را به شکل دلخواه برش بزنید و به آن نمک و فلفل سیاه بمالید. حالا توی یک ماهی تابه کمی کره را همراه با روغن زیتون داغ کنید و تکههای مرغ را توی ماهی تابه بگذارید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس شعله اجاق را کم کنید و در ماهی تابه را بگذارید تا مرغ با آب خودش و بخار کاملا پخته شود.
مرحله سوم: در این مرحله میخواهیم طرز تهیه سس آلفردو با قارچ را آموزش بدهیم که مهمترین بخش تهیه پاستا محسوب میشود. توجه داشته باشید که طعم یک پاستای خوب و خوشمزه کاملا به سس آلفردو و میزان شیر و خامهای که استفاده میکنید، بستگی دارد. در این مرحله ابتدا قارچها را ورقه ورقه کنید و توی یک ماهی تابه بریزید. صبر کنید تا کمی آب قارچ کشیده شود؛ سپس مقداری کره به آن اضافه کنید و قارچ را با کره تفت بدهید. حبههای سیر را رنده ریز یا له کنید و به قارچ اضافه کنید. سیر نباید بیشتر از چند ثانیه تفت بخورد؛ بنابراین بعد از چند ثانیه خامه صبحانه و شیر را به ماهی تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه کاملا حل شود و همه مواد با هم یکدست شوند. سپس پنیر پارمسان را همراه با جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به سس آلفردو اضافه کنید و زمان بدهید تا سس حدود پنج دقیقه با شعله کم بجوشد و به غلظت برسد.
مرحله چهارم: در مرحله آخر پاستا پنه آبکش شده را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام قسمتهای پاستا کاملا با سس آغشته شوند. در ماهی تابه را بگذارید و حدود پنج دقیقه زمان بدهید تا پاستا با سس آلفردو روی شعله باشد و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا پاستا آلفردو را توی ظرف سرو بکشید و تکههای مرغ را روی آن بچینید و با جعفری خرد شده و پنیر پارمسان روی پاستا را تزیین کنید، نوش جان.
۵ نکته کاربردی
۱ ـ هنگام جوشاندن پاستا پنه توجه داشتید که نباید آن را بیش از حد بجوشانید. بافت پاستا باید زیر دندان حس شود و بیش از حد له نباشد.
۲ ـ بعد از آبکش کردن پاستا هرگز پاستا را به سبک ماکارانی با آب نشویید.
۳ ـ سس پاستا آلفردو نباید بیش از حد غلیظ یا بیش از حد شل باشد. اگر پس از تهیه سس احساس کردید که سس آلفردو شما بیش از حد سفت و غلیظ شده است، کمی شیر به آن اضافه کنید.
۴ ـ هنگام تهیه سس آلفردو نباید سیر را بیش از چند ثانیه تفت بدهید. اگر سیر بیش از حد سرخ شود، عطر و بوی خود را از دست میدهد و طعم آن در پاستا احساس نمیشود.
۵ ـ در صورت تمایل میتوانید برای غلیظتر شدن سس آلفردو قبل از اضافه کردن شیر و خامه کمی آرد سفید به قارچ اضافه کنید. استفاده از آرد در ترکیب سس آلفردو با شیر و خامه کاملا اختیاری است.
تازه ترین خبرها
- ۲۷۶ حوضه آبخیز در استان بوشهر شناسایی شد
- برگزاری جشن وصال به مناسبت میلاد علی اکبر (ع) و هفته جوان در بوشهر
- بوشهر میزبان اردوی تیم ملی بیسبال
- موفقیت تیم ووشو باشگاه فجر جم در مسابقات ووشو قهرمانی کشور
- موفقیت ورزشکاران عسلویه در مسابقات قهرمان قهرمانان کشوری هنرهای فردی ژیمناست
- برگزاری همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در شهرستان کنگان
- پیکان بندردیّر قهرمان لیگ برتر جوانان والیبال ساحلی کشور شد
- 🎥ویدیو/شنبه های اتحاد خبر با سید حمید شهبازی(41)
- مذاکرات نهایی استقلال با گزینه سرمربیگری؛ احتمال حضور ماتزاری در قطر
- یک سفر با ۳۱ مصوبه؛ پاسخ دولت به مطالبات مردم بوشهر
- ضعف بزرگ پرسپولیس همچنان پابرجاست؛ پیشنهاد برای دیدار با یاران رونالدو
- کارشناس دوومیدانی: فدراسیون را به پادگان نظامی تبدیل نکنیم!
- 🎥ویدیو/صدای طبیعت
- ترکیب احتمالی النصر و پرسپولیس از دید رسانه سعودی بدون رونالدو
- شوکهای مدیریت و زمینهای سوخته در ورزش؛ تبعات تصمیمات با چه کسی است؟
- قلم قرمز روی نام «رونالدو» برای سفر به ایران
- حریفان تیم ملی واترپلو در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شدند
- معمای گوارش کودکان؛ از دلدردهای مرموز تا آلرژیهای پنهان
- دانههای جادویی برای سلامت و نشاط
- صبحانه مفصل برای پیشگیری از افسردگی در بیماران قلبی
- حماس: مرحله دوم مذاکرات با رژیم صهیونیستی به زودی آغاز میشود
- قتل دانشجوی ۱۹ ساله در سایه بی توجهی مسئولان دانشگاه؛ دستور ویژه پلیس
- توسعه هوش مصنوعی در صنعت پتروشیمی؛ ۳ مزرعه «جیپییو» تا تیر ۱۴۰۴ راهاندازی میشود
- چالش کمبود دارو در آذربایجان شرقی؛ بیماران و داروخانهها در انتظار بهبود شرایط تأمین دارو
- میوه و خرمای نوروز و رمضان در کرمانشاه ذخیره شد
- کلهر: ضعف بزرگ پرسپولیس با کارتال هم درمان نشده است
- مجارستان: اوکراین مستعد تبدیل شدن به افغانستان اروپاست
- ایهود باراک: اجرای توافق آتش بس با منافع نتانیاهو در تضاد است
- رسانه ترکیه ای: شروع ناامیدکننده کارتال صدای هواداران پرسپولیس را درآورد
- نماینده مصری: پای صهیونیستهایی را که به مصر نزدیک شوند قطع میکنیم
- سبقت آسیاییها از شمشیربازی ایران در جهان؛ سدهای محکم تا رسیدن به بام آسیا
- آینده نامشخص طارمی در اینتر و احتمال جدایی در تابستان
- صدور کیفرخواست متهمان یکی از بانکهای تسهیلات دهنده به گروه دبش
- اسفندیاری فرد: کشتی فرنگی با چرخه انتخابی به بلوغ رسید؛ گرایی استراتژی ندارد
- حسابرسی سیستمی مالیاتها؛ گامی مهم به سوی عدالت مالیاتی
- هافبک پرسپولیس: دوست دارم کنار سرخپوشان بمانم؛ منتظر دربی هستم
- کلهر: ضعف بزرگ پرسپولیس با کارتال هم درمان نشده است
- «ایرانداک» هیئتامنایی میشود؛ سهیم شدن وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد در مزایای «همانندجویی» پایاننامه
- دریادار رستگاری: مشکل فناوریهای گلوگاهی دولت را حل خواهیم کرد
- حماس: در مسیر اجرای توافق، تضمین های جدیدی به ما ارائه شد
- المنار: ناآرامی های مشکوک در مسیر فرودگاه بیروت
- هواشناسی ایران ۲۷ بهمن؛ ورود سامانه بارشی جدید به کشور
- تحول از کلاس های درس آغاز می شود
- ۲۵۰۰ سند زمین در بخش دلوار آماده واگذاری است
- مردمیبودن از ارکان فعالیت وزارت اطلاعات است
- واژگونی خودرو در جاده «دیر - دشتی» ۳ مصدوم به همراه داشت
- هشدار هواشناسی سطح زرد در استان بوشهر صادر شد
- زمان اتمام طرحهای زیرساختی مجتمع بندری نگین بوشهر اعلام شد
- چهار همت برای افزایش سرمایه صندوق صنایع دریایی پیشبینی شد
- سه راهبرد معاونت صنایع عمومی وزارت صمت برای استان بوشهر اعلام شد