امروز: شنبه 08 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 29 خرداد 1402 - 07:10

اتحادخبر:کشک و بادمجان یکی از غذا‌های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستور‌های بسیار متنوعی تهیه می‌شود، با ما باشید تا این غذای خوشمزه را به شیوه رستورانی یاد بگیریم.

 

اتحادخبر:کشک و بادمجان یکی از غذا‌های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستور‌های بسیار متنوعی تهیه می‌شود، با ما باشید تا این غذای خوشمزه را به شیوه رستورانی یاد بگیریم.

 

 

پخت کشک و بادمجان خوشمزه به روش رستورانی

گام اول

به گزارش برترین‌ها؛ برای تهیه کشک وبادمجان مجلسی ابتدا بادمجان‌ها را پوست می‌گیریم، سپس به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم و داخل یک سینی قرار می‌دهیم. در ادامه مقداری نمک روی بادمجان‌ها می‌پاشیم و اجازه می‌دهیم ۲۰ دقیقه استراحت کنند. معمولا بادمجان‌هایی که حاوی دانه‌های زیاد نیستند، طعم شیرینی دارند و نیاز به مرحله تلخی گیری ندارند.

گام دوم

در ادامه بادمجان‌ها را آب کشی می‌کنیم و با دست کمی فشار می‌دهیم تا آب اضافی موجود درآن‌ها خارج شود.

گام سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن اضافه می‌کنیم، پس از این که روغن داغ شد، بادمجان‌ها را به تابه اضافه و دو سمت بادمجان‌ها را به خوبی سرخ می‌کنیم، سپس از تابه خارج می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

گام چهارم

حالا پیاز‌ها را به صورت نگینی ریز خرد و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا پیاز‌ها طلایی شود. در ادامه سیر‌ها را به صورت ریز خرد می‌کنیم و حدود یک دقیقه به همراه پیاز داغ تفت می‌دهیم.

گام پنجم

بادمجان‌ها را با گوشت کوب یا غذاساز به طور کامل له و به تابه اضافه می‌کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم و بادمجان‌های له شده را به خوبی تفت می‌دهیم تا آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود.

گام ششم

در این مرحله مغز گردوی خرد شده را به همراه کشک به تابه اضافه و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

گام هفتم

در این مرحله در تابه را می‌گذاریم تا آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود و کشک و بادمجان به روغن بیفتد. در همین حین نعناع خشک را به همراه کمی روغن به مدت یک دقیقه تفت می‌دهیم تا سرخ شود، سپس به غذا اضافه می‌کنیم.

در ضمن نعناع خشک را فقط باید چند ثانیه تفت دهیم تا رنگش کمی تغییر کند، چون خیلی سریع می‌سوزد و تلخ می‌شود.

گام هشتم

پس از این که کشک و بادمجان به روغن افتاد و دیگر هیچ آبی درون تابه نبود، غذا را در ظرف مد نظرمان می‌کشیم و به سلیقه خود با موادی مثل نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ و کشک تزیین و با نان داغ سرو می‌کنیم.

مواد لازم:

بادمجان:۴ عدد درشت

پیاز: ۲ عدد متوسط

کشک: ۴ قاشق غذاخوری

مغز گردو: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: ۴ حبه

نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • خط و نشان مدعیان قهرمانی ادوار گذشته در شب دوم مسابقات فوتسال محلات شهر برازجان
  • سفر قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور به عسلویه و دیدار با علما و مسئولین منطقه
  • حجاب، این کلاف سر در گم
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1403/02/08
  • حضور پتروشیمی پردیس در ایران اكسپو، بزرگترین رویداد صادراتی ایران
  • 🎥ویدیو/ شنبه های اتحاد خبر با سید حمید شهبازی (۶)
  • موزخوار شلو را تا کنون دیده اید؟! (عکس)
  • این سوسک یک اثر هنری است (عکس)
  • عناوین روزنامه‌های امروز1403/02/08
  • هواشناسی ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / رگبار و رعدوبرق در مرکز و شرق کشور
  • مطالبه فعالان اقتصادی استان بوشهر تعطیلی شنبه است
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • طرح‌های مقابله با تنش آبی در نقاط مختلف استان بوشهر اجرا می‌شود
  • سرمایه هلدینگ خلیج فارس نباید خرج یک تعداد سلبریتی پرخرج شود
  • رئیس دانشگاه کراچی در حالی که لباس مخصوص این مراسم را بر تن کرده بود، مدرک دکترای افتخاری را به رئیسی داد / سال ۹۶ در روسیه بدون حضور مقامات ارشد دولتی، به روحانی مدرک دکترای افتخاری دادند
  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • جناب نماینده! قحطی پتروشیمی که نیامده، بسم‌الله
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب
  • سرنوشت باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
  • استارت فوتسال محلات شهر برازجان جام ۱۵ با قدرت نمایی مدعیان / تصاویر
  • تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
  • انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات شهرستان دشتستان
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
  • بازنده جنگ سخت را برنده جنگ نرم نکنید
  • حضور تیرانداز دشتستانی در مسابقه کشوری بنچ رست ۲۵ متر
  • تولید 24 هزار تن میگو پرورشی در استان بوشهر در سال ۱۴۰۲
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • اسرائیل را چه باید؟
  • دکتر یوسفی؛ مدیری در کنار همکاران
  • .: شهرزاد آبادی حدود 2 روز قبل گفت: درودتان باد. همگی چند ...
  • .: لیلادانا حدود 6 روز قبل گفت: درود بردکتربایندری ودکترفیاض بزرگوار. ...
  • .: علی حدود 7 روز قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 7 روز قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 8 روز قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 8 روز قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 11 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 12 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...