- زندگی نامه و معرفی محمدحسین کمالی
- مطالبه فعالان اقتصادی استان بوشهر تعطیلی شنبه است
- سفر قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور به عسلویه و دیدار با علما و مسئولین منطقه
- رئیس دانشگاه کراچی در حالی که لباس مخصوص این مراسم را بر تن کرده بود، مدرک دکترای افتخاری را به رئیسی داد / سال ۹۶ در روسیه بدون حضور مقامات ارشد دولتی، به روحانی مدرک دکترای افتخاری دادند
- طرحهای مقابله با تنش آبی در نقاط مختلف استان بوشهر اجرا میشود
- حفاظت از لاکپشتهای دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
- ۴ هزار و ۱۹۳ نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
- شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
- علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
- هواشناسی ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / رگبار و رعدوبرق در مرکز و شرق کشور
اتحادخبر:کشک و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه میشود، با ما باشید تا این غذای خوشمزه را به شیوه رستورانی یاد بگیریم.
اتحادخبر:کشک و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه میشود، با ما باشید تا این غذای خوشمزه را به شیوه رستورانی یاد بگیریم.
گام اول
به گزارش برترینها؛ برای تهیه کشک وبادمجان مجلسی ابتدا بادمجانها را پوست میگیریم، سپس به صورت ورقهای برش میزنیم و داخل یک سینی قرار میدهیم. در ادامه مقداری نمک روی بادمجانها میپاشیم و اجازه میدهیم ۲۰ دقیقه استراحت کنند. معمولا بادمجانهایی که حاوی دانههای زیاد نیستند، طعم شیرینی دارند و نیاز به مرحله تلخی گیری ندارند.
گام دوم
در ادامه بادمجانها را آب کشی میکنیم و با دست کمی فشار میدهیم تا آب اضافی موجود درآنها خارج شود.
گام سوم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن اضافه میکنیم، پس از این که روغن داغ شد، بادمجانها را به تابه اضافه و دو سمت بادمجانها را به خوبی سرخ میکنیم، سپس از تابه خارج میکنیم و کنار میگذاریم.
گام چهارم
حالا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد و به همراه کمی روغن به تابه اضافه میکنیم و به خوبی تفت میدهیم تا پیازها طلایی شود. در ادامه سیرها را به صورت ریز خرد میکنیم و حدود یک دقیقه به همراه پیاز داغ تفت میدهیم.
گام پنجم
بادمجانها را با گوشت کوب یا غذاساز به طور کامل له و به تابه اضافه میکنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم و بادمجانهای له شده را به خوبی تفت میدهیم تا آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود.
گام ششم
در این مرحله مغز گردوی خرد شده را به همراه کشک به تابه اضافه و به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
گام هفتم
در این مرحله در تابه را میگذاریم تا آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود و کشک و بادمجان به روغن بیفتد. در همین حین نعناع خشک را به همراه کمی روغن به مدت یک دقیقه تفت میدهیم تا سرخ شود، سپس به غذا اضافه میکنیم.
در ضمن نعناع خشک را فقط باید چند ثانیه تفت دهیم تا رنگش کمی تغییر کند، چون خیلی سریع میسوزد و تلخ میشود.
گام هشتم
پس از این که کشک و بادمجان به روغن افتاد و دیگر هیچ آبی درون تابه نبود، غذا را در ظرف مد نظرمان میکشیم و به سلیقه خود با موادی مثل نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ و کشک تزیین و با نان داغ سرو میکنیم.
مواد لازم:
بادمجان:۴ عدد درشت
پیاز: ۲ عدد متوسط
کشک: ۴ قاشق غذاخوری
مغز گردو: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه
نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی
تازه ترین خبرها
- مطالبه فعالان اقتصادی استان بوشهر تعطیلی شنبه است
- سفر قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور به عسلویه و دیدار با علما و مسئولین منطقه
- رئیس دانشگاه کراچی در حالی که لباس مخصوص این مراسم را بر تن کرده بود، مدرک دکترای افتخاری را به رئیسی داد / سال ۹۶ در روسیه بدون حضور مقامات ارشد دولتی، به روحانی مدرک دکترای افتخاری دادند
- طرحهای مقابله با تنش آبی در نقاط مختلف استان بوشهر اجرا میشود
- حفاظت از لاکپشتهای دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
- ۴ هزار و ۱۹۳ نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
- شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
- علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
- هواشناسی ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / رگبار و رعدوبرق در مرکز و شرق کشور
- گفتوگوی تلفنی وزیر خارجه پرتغال با امیرعبداللهیان درباره کشتی اسرائیلی توقیف شده
- موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
- قندهای پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آنها را حذف کنید
- ورزش باعث رشد قد میشود؟
- چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
- پرداخت یکسوم وامهای استان بوشهر توسط بانک قرضالحسنه مهر ایران
- این سوسک یک اثر هنری است (عکس)
- ام1 پروکار ؛ یکی از خاص ترین های ب ام و (عکس)
- موزخوار شلو را تا کنون دیده اید؟! (عکس)
- آلومینیوم کابوس پرسپولیس «اوسمار» / آمار خوب شاگردان حسینی
- پرسپولیس حریف گربه سیاه نشد/ حضور یک تیم از لیگ دسته اول
- کشتیگیر بوشهری به مدال برنز رسید
- پتروشیمیها حق مردم استان بوشهر را بدهند/ لزوم رعایت عدالت
- سرمایه هلدینگ خلیج فارس نباید خرج یک تعداد سلبریتی پرخرج شود
- عملیات بهسازی و نوسازی باغات استان بوشهر اجرا میشود
- روسیه: اوکراین حدود هزار نظامی دیگر را از دست داد
- بازتاب پیروزی سپاهان در جام حذفی توسط سایت پرتغالی
- بازی پرسپولیس - سپاهان جنگ واقعی است/ نکونام کار بزرگی کرده است
- تهدید به بمبگذاری در سفارت روسیه در برزیل
- کره شمالی: حقوق بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
- چالشهای صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمتگذاری دستوری
- کلید اولیه نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ سهشنبه منتشر میشود
- مقامات آمریکا شایستگی اخلاقی اظهار نظر درخصوص حقوق بشر را ندارند
- ایران قهرمان رقابتهای کشتی فرنگی جام تختی شد
- ترکیب تیم ملی فوتسال ایران مقابل ازبکستان مشخص شد
- ترکیب پرسپولیس مقابل آلومینیوم اعلام شد
- آمریکا: اسرائیل مرتکب نسل کشی در غزه نشده است!
- 🎥ویدیو/ شنبه های اتحاد خبر با سید حمید شهبازی (۶)
- فال روزانه ۱۴۰۳.۰۲.۰۸
- عناوین روزنامههای امروز1403/02/08
- عناوین روزنامههای ورزشی امروز1403/02/08
- خط و نشان مدعیان قهرمانی ادوار گذشته در شب دوم مسابقات فوتسال محلات شهر برازجان
- حضور پتروشیمی پردیس در ایران اكسپو، بزرگترین رویداد صادراتی ایران
- استارت فوتسال محلات شهر برازجان جام ۱۵ با قدرت نمایی مدعیان / تصاویر
- مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
- اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
- رقابت پتروشیمی جم در نمايشگاه Chinaplas 2024 در کنار شرکتهای بزرگ و قدرتمند دنیا
- خبرنگاران سراسر شرکت ملی گاز ایران از پالایشگاه های مجتمع گاز پارس جنوبی بازدید کردند
- حضور تیرانداز دشتستانی در مسابقه کشوری بنچ رست ۲۵ متر
- ثبت بیشترین جلسات و اقدامات راهبردی در هیئت مدیره مجتمع گاز پارس جنوبی در سال 1402
- عملیات تعمیرات حساس کوره نم زدایی ردیف سوم گازی پالایشگاه دهم مجتمع گاز پارس جنوبی پایان یافت