امروز: يکشنبه 28 ارديبهشت 1404
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 08 ارديبهشت 1403 - 08:45

اتحادخبر: کارشناس فوتبال با بیان اینکه دو دیدار هفته بیست و پنجم لیگ برتر از حساسیت بالایی برخوردار است، گفت: نمی توان نتیجه بازی ها را پیش بینی کرد اما مصاف پرسپولیس و سپاهان یک جنگ واقعی است.

 

 

اتحادخبر: کارشناس فوتبال با بیان اینکه دو دیدار هفته بیست و پنجم لیگ برتر از حساسیت بالایی برخوردار است، گفت: نمی توان نتیجه بازی ها را پیش بینی کرد اما مصاف پرسپولیس و سپاهان یک جنگ واقعی است.

بازی پرسپولیس - سپاهان جنگ واقعی است/ نکونام کار بزرگی کرده است

به گزارش مهر، لیگ برتر فوتبال ایران در فصل بیست و سوم به ۶ هفته پایانی خود رسیده و پس از پیروزی ۳ تیم اول جدول در هفته بیست و چهارم دیدارهای هفته بیست و پنجم از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است. در این هفته سپاهان در تهران میهمان پرسپولیس است و استقلال باید در تبریز رو در روی تراکتور قرار گیرد.

سید مهدی سیدصالحی کارشناس فوتبال در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در رابطه با دو دیدار حساس تیم‌های بالانشین جدول برابر یکدیگر اظهار داشت: سپاهان پس از چند هفته که روی ناکامی بود و نمی‌توانست نتایج مورد انتظار هواداران را کسب کند، توانست برابر تیم سخت‌کوش ملوان نتیجه خیلی خوبی را کسب کند و باعث شد تا کماکان شانس قهرمانی در لیگ برتر را داشته باشد. کسب پیروزی برابر ملوان روحیه بازیکنان سپاهان را بالا برد و این باعث می‌شود تا در برابر پرسپولیس بازی بهتری را از آنها شاهد باشیم.

بازی پرسپولیس - سپاهان جنگ واقعی است/ نکونام کار بزرگی کرده است

پرسپولیس و سپاهان مالکانه بازی می‌کنند

او ادامه داد: دیدار پرسپولیس و سپاهان به دلیل حضور پرشور هواداران دو تیم همیشه زیبا و جذاب بوده است. مطمئناً هر دو تیم برای پیروزی وارد زمین خواهند شد و پرسپولیس چه با هدایت یحیی گل محمدی و چه با هدایت «اوسمار ویه‌را» فوتبال مالکانه‌ای را از خود نشان داده است که البته این موضوع در سپاهان هم صدق می‌کند و اگر نگاهی به دیدارهای گذشته این دو تیم با حریفان انداخته باشیم، متوجه می‌شویم که در اکثر بازی‌ها بیشترین مالکیت توپ را داشته‌اند.

سیدصالحی تصریح کرد: جدال سپاهان و پرسپولیس را می‌توان به جدال بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع لیگ نیز نسبت داد. پرسپولیس در خط هافبک بازیکنان بسیار خوبی را در اختیار دارد و دخالت دادن هوش با تکنیک باعث خواهد شد تا توپ در میانه زمین از آن سرخ‌ها باشد. پیش بینی نتیجه این بازی سخت است و باید دید سرمربیان هر دو تیم چه تصمیماتی را برای تیم خود در نظر می‌گیرند.

بازی پرسپولیس - سپاهان جنگ واقعی است/ نکونام کار بزرگی کرده است

تراکتور در هفته‌های اخیر ثبات نداشته است

کارشناس فوتبال در رابطه با دیدار حساس تراکتور و استقلال تهران در ورزشگاه یادگار امام تبریز گفت: تراکتور در بازی‌های اخیر خود ثبات نداشته و این موضوع را می‌توان از نتایجی که کسب کرده، به دست آورد. بازیکنان این تیم از شرایط ایده آل خود فاصله دارند و به نظرم پس از جدایی «پاکو خمز» هنوز به هماهنگی نرسیده‌اند. پس از شکست برابر نساجی و رفتاری که برخی از هواداران تراکتور در فرودگاه تبریز داشتند، نشان داد که آنها از کسب نتایج اخیر تیم خود بسیار عصبانی هستند و بازیکنان تراکتور باید با تمرکز بالا رو در روی استقلال قرار گیرند تا در حضور هواداران خودی دست خالی زمین بازی را ترک نکنند.

کاری که نکونام در این فصل انجام داده، بسیار بزرگ است

او تصریح کرد: جواد نکونام تیم یکدلی را به وجود آورده و کار او تا به اینجای فصل بسیار بزرگ بوده است. استقلال جز تیم‌هایی بود که در نیم فصل یارگیری ضعیفی داشت اما «ماشاریپوف» نشان داد که می‌تواند در بازی‌های مهم به داد استقلال برسد. حضور مهرداد محمدی و «گوستاوو بلانکو» نیز از نقاط قدرت استقلال در زمین بازی است که اگر این دو بازیکن همزمان در زمین باشند، نکونام از ماشاریپوف در خط هافبک بهره خواهد برد. هیچ نتیجه‌ای را نمی‌توان پیش بینی کرد اما پیروز این دو بازی دیدارهای باقی مانده خود را بسیار راحت به پایان خواهد رساند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دورهمی بهاره اتحاد جنوب برگزار شد / تصاویر
  • عملکرد استاندار بوشهر در مجموع مثبت است/ زارع تلاش می کند گفتمانش وفاق ملی باشد
  • پیروزی حقوقی جم با هدایت شیرکانی و نجفی اردکانی؛ پایان پرونده مهر
  • حضور معاون هماهنگی أمور عمرانی فرماندار دشتستان در گلزار شهدا در نخستین روز کاری
  • بررسی مشکلات آب و برق سعدآباد با حضور معاون عمرانی فرماندار دشتستان
  • در ستایش یک ابتکار ارزشمند
  • تربیت معلم تنها راه توسعه پایدار کشور است/ راه اندازی ۳۱ دانشگاه مستقل در استان‌ها در آینده ای نزدیک
  • به "احسان عبدی پور"
  • بازدید معاون هماهنگی أمور فرماندار دشتستان از پروژه‌های عمرانی بخش آبپخش و بررسی مشکلات آب منطقه
  • دریافت مجوز ۴ رشته تحصیلی جدید کارشناسی ارشد توسط دانشگاه پیام نور استان بوشهر
  • جای خالی هفته نکوداشت گویش دشتستانی در تقویم
  • لزوم حفظ وحدت و حمایت از تلاش‌های استاندار بوشهر
  • مسئولین؛ پرسپولیس برازجان را دریابند!
  • سومین پرواز بالگرد اورژانس هوایی بر فراز آسمان دشتستان در سال جدید انجام گردید
  • معارفه معاونان جدید فرماندار دشتستان / تصاویر اتحاد خبر
  • دورهمی بهاره اتحاد جنوب برگزار شد / تصاویر
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای در منطقه پارس جنوبی
  • عملکرد استاندار بوشهر در مجموع مثبت است/ زارع تلاش می کند گفتمانش وفاق ملی باشد
  • بازآرایی حکمرانی در بوشهر
  • دیپلمات دشتستانی در قلب دیپلماسی جهانی
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از نخستین روز بیست‌ونهمین نمایشگاه بین المللی نفت با حضور رییس جمهور
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از آیین گشایش بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت
  • انتصاب یک بوشهری بعنوان عضو هیات مدیره شرکت مهندسان مشاور خانه سازی ایران
  • اجرای جنگ شادی و تجلیل از نویسندگان و بازنشستگان شهر وحدتیه / تصاویر اختصاصی
  • معاون عمرانی فرمانداری دشتستان منصوب شد
  • آیین افتتاح آموزشگاه رانندگی پایه یک و دو اژدری در برازجان برگزار شد / تصاویر اختصاصی
  • گزارش تصویری / تجلیل از کارگران نمونه منطقه پارس
  • بازدید نماینده دشتستان به همراه فرماندار شهرستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی از مراکز درمانی این شهرستان / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • پنجمین نکوداشت هفته گویش دشتستانی / تصاویر
  • پیروزی حقوقی جم با هدایت شیرکانی و نجفی اردکانی؛ پایان پرونده مهر
  • .: مرتضی از آبپخش 1 روز قبل گفت: خوبه ماهی یکبار اینجوری ...
  • .: احمد خواجه حسنی حدود 2 روز قبل گفت: این مردمِ پاک لایق ...
  • .: دشتستان حدود 2 روز قبل گفت: هنوز داراب بارگاهی اصولگرا ...
  • .: مختار فیاض حدود 2 روز قبل گفت: درود بر همه ان‌شاءالله ...
  • .: علی حدود 4 روز قبل گفت: با سلام و خداقوت ...
  • .: مهدی حدود 4 روز قبل گفت: همین یک ساعت پیش ...
  • .: معصومه دویره حدود 4 روز قبل گفت: درود بر جناب عابدی ...
  • .: محمدی حدود 6 روز قبل گفت: لعنت به این بیماری ...
  • .: معصومه دویره حدود 6 روز قبل گفت: با سپاس از روزنامه ...
  • .: معصومه دویره حدود 6 روز قبل گفت: در پشت این مطلب ...