امروز: سه شنبه 07 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 09 اسفند 1401 - 11:05

اتحادخبر: پنجمین جلسه دادگاه متهمان حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) در شیراز برگزار شد.

 

اتحادخبر: پنجمین جلسه دادگاه متهمان حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) در شیراز برگزار شد.

 

پنجمین جلسه دادگاه متهمان حادثه تروریستی حرم شاهچراغ برگزار شد

به گزارش مهر، در ادامه برگزاری دادگاه رسیدگی به اتهامات عاملین حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) پنجمین جلسه این دادگاه با حضور متهمین، وکلای مدافع آنان و جمعی از خانواده شهدای این حمله تروریستی در دادگاه انقلاب اسلامی شیراز برگزار شد.

در این جلسه نیز که به ریاست قاضی سید محمود ساداتی و مستشاران دادگاه برگزار شد نماینده دادستان عمومی و انقلاب شیراز در دفاع از کیفرخواست صادره و در پاسخ به اظهارات متهمین ردیف‌های اول و دوم به بخشی از تعارضات بیان شده در اعترافات متهمین در جلسات گذشته دادگاه پرداخت.

سیده حمیده حسینی پور نماینده دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس با بیان اینکه متهمین بارها به عدم اطلاع نیت آمران و عامل اصلی حمله به زوار شاهچراغ اشاره کرده‌اند؛ گفت: این در حالی است که در تحقیقات پرونده و اعترافات آنان در دادسرا و همچنین اظهاراتشان در جلسات پیشین به ارتباطات دو طرفه و گرفتن دستورات از طریق فضای مجازی و شبکه اجتماعی تلگرام و همچنین تشکیل گروه با سایر مرتبطین با این حمله تروریستی در شبکه اجتماعی ای مو اشاره و عنوان کرده‌اند علت استفاده از تلگرام رعایت جنبه‌های امنیتی در عملیات بوده است.

وی همچنین در خصوص اظهارت محمد رحمانی معروف به خالد متهم ردیف دوم که عنوان داشته است عبداله سعید (رابط داعش با عناصر عملیات) مهمانان اعزامی را از فامیل‌های خود معرفی کرده است گفت: این افراد که توسط متهم ردیف دوم در دو منزل تحت اختیارش سکونت داده شده‌اند از ملیت‌های مختلف بوده‌اند که همین امر نشان دهنده عدم وجود نسبت فامیلی مهمانان با عبداله سعید وکتمان حقیقت از سوی وی می‌باشد.

نماینده دادستان عمومی و انقلاب شیراز در ادامه و در پاسخ به دفاعیات این متهم مبنی بر عدم عضویتش در گروه داعش در برابر هیئت دادگاه بیان داشت: در اغلب تصویر استخراج شده از گوشی تلفن همراه متهم تصاویری با مهمانان اعزامی از سوی عبداله سعید در حال نشان دادن انگشت اشاره به نشانه پایبندی به گروه داعش یافت شده است ضمن آنکه کلیه هزینه‌های پشتیبانی و تدارکات و پذیرایی از مهمانان نیز توسط عبد اله سعید برای متهم ردیف دوم پرداخت شده است.

در ادامه این جلسه رئیس دادگاه با طرح سوالاتی از متهمین ردیف‌های اول، دوم و پنجم به بررسی ارتباطات آنان پرداخت و ضمن نمایش عکس‌ها و تصاویر استخراج شده از تلفن‌های همراه متهمین و بررسی هویت افراد حاضر در تصاویر به نحوه ارتباطات آنان در فضای مجازی و اقدام به از بین بردن حساب کابری های ایجاد شده پس از اتمام عملیات اشاره کرد.

در ادامه حمید اله کابلی متهم ردیف پنجم این پرونده با حضور در جایگاه متهم به سابقه آشنایی خود با متهم ردیف اول پرونده محمد رامز رشیدی پرداخت و با بیان اینکه ۲۴ سال است در ایران زندگی می‌کند گفت: رامز را در زمان سکونت در تهران و به لحاظ همسایگی می‌شناختم و از عضویت وی در گروه داعش اطلاعی نداشتم.

وی با بیان اینکه آخرین اطلاعی که از رامز داشتم مربوط به زندانی شدنش در زندان بگرام بود گفت: این موضوع را از طریق پدر رامز به دست آوردم.

کابلی در ادامه اعترافات خود در دادگاه گفت: حدود ۱۰ روز قبل از حادثه تروریستی شاهچراغ (ع) رامز با من تماس گرفت و گفت شیراز است و قصد دارد در شیراز خانه اجاره کند. او از من خواست موضوع آمدنش به شیراز را به خانواده اش نگویم.
این متهم پرونده تصریح کرد: چند باز از رامز در خصوص علت زندانی شدنش در افغانستان سوال کردم که پاسخی نداد.

وی با قبول عضویت خود در کانال‌های فضای مجازی مرتبط با گروه داعش گفت: تنها مخاطب فعالیت‌های تبلیغی این گروه بودم اما هیچگاه عملی عضویتی در این گروه نداشته‌ام.

در ادامه وکیل مدافع حمید اله کابلی ضمن دفاع از موکل خود از هیئت دادگاه خواست تا بر اساس تحقیقات انجام شده در پرونده و همچنین اعترافات وی در دادسرا و دادگاه و عدم ارتباط با حمله تروریستی با تقاضای تبرئه وی از طرف هیئت دادگاه موافقت شود.

گفتنی است با اعلام ریاست دادگاه ادامه روند رسیدگی به پرونده اتهامات عاملین حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) به روزهای آتی موکول شد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دولت هشت سال دفاع مقدس نمونه موفق حکمرانی در جنگ
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/05
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • استاژ فنی و آزمون کمربندهای رنگی کیک‌بوکسینگ در بوشهر برگزار شد
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • زنجیره تولید در بوشهر تکمیل شود؛ لزوم تقویت امنیت غذایی و ارزش افزوده
  • رویکرد نوین آریاساسول در طب کار؛ پیش‌بینی ریسک‌های سلامت کارکنان با تکیه بر هوش مصنوعی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/05
  • پیکر شهید «احمدرضا محمدرضایی» در بوشهر خاکسپاری شد
  • حاجی‌بابایی: دیپلماسی با قدرت امکان‌پذیر است
  • رونمایی از المان یادبود سردار شهید حاج بهنام رضایی در شهر آب‌پخش
  • پایان دو راند نخست تراپ بانوان و آقایان
  • کنترل شدید فشارخون، خطر زوال عقل را تا ۱۵ درصد کاهش می‌دهد
  • خداحافظی مهندس قنبریان با خانواده بزرگ پتروشیمی پردیس
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/02
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/02
  • بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر از محور کنارتخته–دالکی با همراهی معاون عمرانی فرماندار دشتستان
  • آئین آغاز سال تحصیلی جدید در روستای عیسوند و تجدید میثاق با شهدا
  • فرماندار دشتستان: پیوند ارزش‌های دفاع مقدس با سنگر تعلیم و تربیت، رمز تعالی کشور است
  • بوتیمار، مهمان موقت آریاساسول به طبیعت بازگشت
  • 200 عدد کیف به دانش آموزان بخش ارم اهدا شد
  • افتتاح دو مسیر رفت و برگشت به طول حدود ۷۵۰ متر با قدردانی شهردار از مردم و مسئولان
  • توزیع نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان عسلویه
  • منطقه آزاد بوشهر مرکز ثقل صنعت و تجارت جنوب ایران
  • مهرِ همدلی در سعدآباد؛ ۳۰۵ میلیون تومان برای بسته‌های تحصیلی دانش‌آموزان کم‌برخوردار
  • توسعه ظرفیت ذخیره‌سازی و نوسازی تجهیزات کالاهای اساسی اولویت استان است
  • روزنامه اصولگرا :کسانی که در شب‌های نخست تجمعات خیابانی حضور داشتند و کم کم فاصله گرفتند، دشمن یا بی‌تفاوت نیستند؛ شعارهای سیاسی آزارشان داد
  • افزایش قیمت طلا متوقف شد
  • سردار آزمون: در ۴۰ سالگی مربی تیم ملی می‌شوم!
  • .: عرفان حدود 15 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 23 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 25 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 29 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 1 ماه قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 1 ماه قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 1 ماه قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 1 ماه قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...