امروز: دوشنبه 16 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 09 آبان 1401 - 09:41

اتحادخبر: استان بوشهر به عنوان قطب تولید میگوی پرورشی کشور محسوب می‌شود و امسال میزان تولید این آبزی در استان با رشد چشمگیری روبرو بوده و یک رکورد جدید ثبت شده است.استان بوشهر با برخورداری از سواحل طولانی با خلیج فارس دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی برای تولید و پرورش انواع آبزیان است که یکی از مهمترین تولیدات این استان میگو است.هر چند در گذشته صید و...

اتحادخبر: استان بوشهر به عنوان قطب تولید میگوی پرورشی کشور محسوب می‌شود و امسال میزان تولید این آبزی در استان با رشد چشمگیری روبرو بوده و یک رکورد جدید ثبت شده است.

قطب پرورش میگوی کشور رکورد زد/ افزایش چشمگیر تولید در بوشهر

به گزارش مهر- گروه استان‌ها: استان بوشهر با برخورداری از سواحل طولانی با خلیج فارس دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی برای تولید و پرورش انواع آبزیان است که یکی از مهمترین تولیدات این استان میگو است.

هر چند در گذشته صید و صیادی به عنوان یکی از مهمترین راه‌های تأمین آبزیان محسوب می‌شد ولی در سال‌های اخیر اقدامات خوبی صورت گرفته تا صید جای خود را به پرورش بدهد.

پرورش آبزیان باعث می‌شود تا ضمن تأمین نیازهای مردم به این مواد غذایی، ذخایر دریایی نیز کمتر از گذشته در معرض تهدید قرار بگیرند؛ تهدیدهایی که در صورت ادامه روند فعلی می‌تواند موجب انقراض نسل برخی آبزیان شود.

در استان بوشهر اراضی ساحلی مستعدی برای پرورش انواع آبزیان وجود دارد که در سال‌های گذشته بخشی از این اراضی برای پرورش میگو اختصاص یافته و مورد استقبال سرمایه‌گذاران نیز قرار گرفته است.

با توجه به سودآوری بالایی که پرورش میگو دارد، جوانان این استان مشتاق سرمایه‌گذاری در این طرح‌ها هستند تا اشتغالی از این طریق ایجاد شود و هم اینکه زمینه تأمین درآمد فراهم شود.

ثبت رکورد جدید در تولید میگو

با واگذاری اراضی ساحلی در استان بوشهر برای پرورش میگو، تولید این آبزی در استان بوشهر با رکورد جدیدی روبرو بوده و میزان تولید امسال حداقل ۲۵ درصد افزایش یافته است.

مدیرکل شیلات استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به منظور توسعه و گسترش پرورش میگو در استان بوشهر اقدامات خوبی صورت گرفته و شاهد افزایش سرمایه‌گذاری در این حوزه هستیم.

پیش‌بینی تولید میگو در سال جاری ۳۳ هزار تن بود که تاکنون بیش از ۳۵ هزار تن تولید شده است و این میزان نیز افزایش می‌یابد علی بازدار با اشاره به آغاز برداشت میگو از استخرهای استان بوشهر از اواخر شهریورماه بیان کرد: پرورش میگو از اردیبهشت شروع شده و تا آبان‌ماه ادامه می‌یابد.

وی تاکید کرد: در سال جاری ۲.۷ میلیارد قطعه بچه میگو در استخرهای پرورشی استان ذخیره شد که تاکنون بیش از ۳۵ هزار تن میگو پرورشی از استخرهای پرورشی استان برداشت شده است.

قطب پرورش میگوی کشور رکورد زد/ افزایش چشمگیر تولید در بوشهر

افزایش ۲۵ درصدی تولید

مدیرکل شیلات استان بوشهر با بیان اینکه عملیات برداشت میگو پرورشی ادامه دارد تصریح کرد: سال گذشته ۲۸ هزار تن میگو در استان برداشت شده بود که امسال تاکنون ۳۵ هزار تن برداشت شده و نسبت به سال قبل هفت هزار تن بیشتر است.

وی از برداشت ۹۰ درصد میگوی پرورشی از استخرهای استان بوشهر خبر داد و افزود: پیش‌بینی تولید میگو در سال جاری ۳۳ هزار تن بود که تاکنون بیش از ۳۵ هزار تن تولید شده است و این میزان نیز افزایش می‌یابد.

بازدار با اشاره به پرورش میگو در ۱۲ سایت استان بوشهر خاطرنشان کرد: امسال عملیات پرورش میگو در شش هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی ساحلی استان بوشهر انجام شد.

اراضی پرورش میگو افزایش می‌یابد

استاندار بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: توسعه آبزی پروری در استان بوشهر با جدیت ادامه دارد و حمایت ویژه‌ای از طرح‌های پرورش میگو و پرورش ماهی در قفس صورت می‌گیرد.

احمد محمدی‌زاده بیان کرد: تلاش شده تا در واگذاری اراضی پرورشی، جوانان بومی و تحصیل‌کردگان این حوزه در اولویت قرار بگیرند و جامعه محلی به صورت ویژه‌تری دیده شود.

انتظار می‌رود زمینه اشتغال جوانان بومی در طرح‌های آبزی‌پروری استان بوشهر فراهم شود و نظارت ویژه‌ای بر اشتغال نیروهای بومی استان در این طرح‌ها صورت گیرد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/توافق ایران و عمان بر سر نقشه تردد در تنگه هرمز
  • موکب‌های روستایی در راه حسین(ع)
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • .: نصیبه حدود 11 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 11 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 13 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 15 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 16 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 16 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 16 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 16 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 17 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...