امروز: جمعه 13 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 01 مرداد 1392 - 08:32

سروش اتابک زاده

امید به تنهایی کارساز نیست

رییس جمهور منتخب طی ملاقات با اصحاب رسانه، وزراء، وکلای مجلس و شخصیت های خارج از دولت، فارغ از وعده های مکررشان در سخنرانی های انتخاباتی و تبلیغاتی، اقتصاد و معیشت جامعه را «فراز» برنامه و نظر خود مطرح می کردند و به دنبال آن از اداره ی دولت در جهت پیشبرد برنامه ها و مدیریت سالم ملت برای دستیابی به یک زندگی بالنسبه مرفه بکرات اشاره داشتند، موردی که در صورت توفیق می تواند یکی از کارهای درخشان دولت یازدهم باشد. به سیاست های داخلی و خارجی؛ گشایش راه های دیپلماتیک جهت گذر از موانع، گفتمان همعرض با دنیای غرب و پایان دادن به مسئله هسته ای به طوری که حقوق حقه ایران محفوظ باشد مداوما اشاره می کردند تا به مسایل داخلی برخی وزارت خانه ها رسیدند، مثل، تفکیک وزارتخانه ای به نام وزارت راه و شهرسازی، جالب است که بسیاری از شخصیت های اجتماعی کشور سؤال می کردند که: راهسازی، چه ربطی به شهرسازی دارد، در شهر خیابان احداث می شود و در بیابان ها جاده برای ارتباط نقاط کشور به یکدیگر ولی سازه های مسکونی چه رابطه ای با راه های مواصلاتی دارد حکایتی مجهول است! یا انحلال سازمان برنامه و بودجه که به هیچ وجه توجیه پذیر نبود زیرا دولت برای نگهداشت سرانگشتی بودجه و برنامه، تقریبا کل سازمان را به زیرمجموعه رییس جمهوری منتقل کرد تا حساب و کتاب مملکت را شخصا بدانند، و این مربوط به تمامی تشکیلات قوه مجریه می شد. مثلا در وزارت کشور و از بخشداران گرفته تا وزیر کشور، سردرگم اعتبارات بودند و قدرت مانور نداشتند.

این همه وعده و زمانی محدود

اکنون آقای روحانی با توجه به قول ها و وعده هایی که داده اند در واقع به لحاظ زمانی، جدول چهار ساله اشان نه تنها پر است که سر ریز هم دارد، مشکلاتی که زمانبر است و به وقت زیادی نیاز دارند، گرچه امید در خلقت بشر نهادینه است اما به تنهایی گره گشا نیست، وقتی هدفی پیش رو باشد لزوماً انسان با امید به دستیابی بدان، عملیات اجرایی را شروع می کند اما روشن است. امید بدون عمل محصولی جز یأس و سرخوردگی نخواهد داشت.

نگاهی به جدول کارهایی را که دولت در اولویت دارد نشان می دهد جدا کردن وزارت خانه ها یا تحولاتی در بنیاد مدیریتی آن ساده نخواهد بود. در سخنان پیش از انتخابات گفتند: من صد روزه مشکل اقتصاد را حل می کنم، حتما بعد از دیدن یک سری آمار و ارقام به این نتیجه رسیدند که: منظور این است که طی صد روز معضلات و موانع اقتصاد سالم و روان را شناسایی و در برطرف کردن آن ها اقدام می شود. در مجموع بیانات ایشان به سه مقوله مهم: فرهنگی، آموزش و پرورش و بهداشت اشاره نشد، و اگر هم ورود کردند سعی نمودند کمتر باز شود، در حالی که بسیاری از بن بست ها و گرفتاری های جامعه، امور فرهنگی است، همگان می دانند، کار تحقیق و پژوهش هزینه دارد و در حوزه فرهنگ تا چنان بودجه و هزینه ای نباشد نمی توان اقتصاد، سیاست، فرهنگ و... را اصلاح نمود.

بهرروی انتظار ملت ایران از آقای روحانی انتخاب وزرایی مدیر و کاردان از هر جریان سیاسی و فکری تایید صلاحیت شده می باشد زیرا خوشبختانه ملت در این زمینه به درک واقعی رسیده و هم توان تحمل و بردباری شان بیشتر شده است چون می دانند این همه گرفتاری و مشکلات تلمبار شده در یک پروسه کوتاه و بی برنامه همچون سرعتِ «بیان» نمی تواند تراز مثبتی در برداشته باشد./ج

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
1392/05/18 - 12:15
0
0
دردآشنای فرهیخته وعزیز. ازعنایت وتوجه فوق العاده جنابعالی به کنه مطلب شادمان شدم ، امابعد: بنده خودرا در برابر ادب وعواطف انسانی وی مدیون دیدم. واقعیت بیان جنابعالی مفهوم نوشته جناب فقیه عزیزبود که بانثری غیر، توام باایماء واشاره نگاشته شده بود. اکنون با درود فراوان خواستار راهنمایی و تذکار ادیبانه اتان هستم.
بنده سازش راتجویز نکرده بودم بلکه گفته ام: (برای تسکین دردها وآلام خودشان) و بانظرتان کاملاموافقم که فرموده اید:نابهنجاریهای اجتماعی ریشه درعوامل گوناگون وگاه متضاد دارند. این حقیقتی غیرقابل کتمان است...
1392/05/16 - 00:15
0
0
جناب سروش اتابك زاده ى ارجمند! يكم :دشمنت شرمنده باد!
دوم : اين نوشتار بسيار به دور از ادبيات سياسى آقاى خورشيد فقيه، در هيچ مكتب فكرى نمى گنجد! سوم : رفتار هاى نابه هنجار اجتماعى ، ريشه در عوامل گوناگون وگاه متضاد دارند. سوم : آكت ( كنش ) سازگارى را نبايد دست كم گرفت . اين كنش ، خوش بختانه درببيشتر رخدادهاى «نوميد كننده» كار آمدى بسيار درمانگر دارد. به عبارت ديگر، «بازنده ها» ى وعده هاى توخالى، راه سازگارى در پيش مى گيرند ونه سازش.
چهارم:جستار پيشين «اميد وتدبير» واكنونى«اميد به تنهايى كافى نيست»، هردو را دانشمندانه مى دانم. باشد كه آينده ، اميد هارا نيرو
1392/05/12 - 12:11
0
0
خورشیدعزیزم.بسی شرمنده ام فرموده اید،درگلستان ادب خیمه زده برکلامت حیران زده ایستاده ام که درمحضراستاد چگونه بایدگفتن، قلم آرام بخش جنابعالی مرهمی است برجراحات روح وجسمم، چه گویم.افسوس که اشاره شدگان چنان درتوهم وخوش خیالی غوطه ورندکه زمین وزمان وآدم رابنظر ندارندیاشایدبنده دراشتباهم (آنان چون خود را بازنده امیدهای توخالی دیده اند آنچه رامی کنند مسکنی می دانند برای دردهای کم درمان خود) آری بایدبه آینده امیدوار بود زیرا، بهشت رادر پیش داریم.
نصیب ماست بهشت ای خداشناس برو
که مستحق کرامت گناه کارانند.
1392/05/11 - 14:00
0
0
با درود به دوست فرهیخته و اندیشمندم جناب اتابک زاده عزیز!
از اینکه همچنان قبراق و سر حال هستی و دل و دماغ نوشتن داری خوشحالم. نوشته ای که "امید به تنهایی کار ساز نیست" . بی آنکه کاری به منظور و هدف و محتوای مقاله ات داشته باشم، آن را بی جواب نمیگذارم و به شوخی یا به جد من هم با اجازه شما در باره این " امید "ی که بقول شما " به تنهایی کار ساز نیست "، گزارشی سر دستی تهیه کرده ام که برایت میخوانم : سروش جان! واقعا درست می فرمایی که " امید به تنهایی کار ساز نیست " و لابد هم که باید با کسی یا چیزی همراه باشد. برای این ادعای خود، دلیل و مصداق های زیادی هم دارم : در شهر ما بوشهر، تا دلت بخواهد " امید " وجود دارد، و همگی هم برای آنکه غیر " کارساز" نباشند، " تنها " نیستند : چندتایی از آن ها که اغلب هم به تازگی صاحب خط سبیل شده اند، همیشه همراهند با چند نخ سیگار وینستون اصل " مرگ بر آمریکا " .
گروهی در پستوهای خانه و یا زیر زمین های نمور بندر مشغول و همنشینند با دود نشئه زای متصاعد شونده از مقاربت های غیر شرعی و غیر قانونی سیخ های گداخته آهنی با ماده ای تلخ و سیاه تعبیه شده بر بلندای سیخی دیگر .
جمعی دیگر، همراهند با آرزوی دست یابی به یک بستنی چوبی و منتظر الطاف جیب و دستان خالی پدر.
تعدادی که جمعیتشان هم قابل ملاحظه است و هنوز به مرحله بلوغ کامل نرسده اند، برای آنکه " تنها " نباشند تا استاد سروش اتابک زاده آنان را به "کارساز " نبودن متهم کند، یکی از همسن و سال های خودشان را در اینترنت پیدا میکنند و از صبح تا شب مشغول چت کردن با آن ها میشوند.
و اما " امید " های بعدی که گویا تعدادشان هم فراوان شده است تا آرزوی جمعیت 150 میلیونی آقای احمدی نژاد بر آورده شود،"تنهایی " شبانه روزی شان را با پوشک های مزاحمی که فقط خاصیت استتار بلانسبتی هایشان دارد پُر میکنند.
پس با این گزارش مبسوط، حتما جناب اتابک زاده هم متقاعد شده اند که میشود به آینده این مرز و بوم، خوشبین بود و وعده های آقای روحانی را جدی گرفت.
1392/05/03 - 12:48
0
0
ضمن سپاس بیکران از استاد اتابک زاده .
انشالله که عمر مان کفاف آن را بدهد که شاهد حرکت موازی تدبیر ،اراده وامید دولت جدید باشیم .
1392/05/03 - 12:36
0
0
درود.امید اینکه عمرمان کفاف بدهد شاهد حرکت موازی اراده ،تدبیروامید در دولت جدید باشیم .
1392/05/02 - 12:52
0
0
ازاینکه آقای روحانی باچالش های بزرگی روبروست شکی نیست،تااموردولت ومملکت تمرکزاجرایی نیابدوهروزیر،وکیل،مسول ومدیردرحیطه مدیریتی ، وظیفه خودرانشناسدمشکلات دولت همچنان خواهدبودزیرابسیاردیده شده که فلان وزیریاوکیل و..... و......حتادرکارسیاسی دولت هم دخالت می کنندتاچه رسداموردیگر.یعنی نهادهای تصمیم گیری متاسفانه زیادهستندوهمین زیادی گیرندگان تصمیم نقطه ایراد واشکال بسیار است.
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • مدیریت حراست پتروشیمی بوشهر به یک مدیر جوان و باتجربه سپرده شد
  • تنوع‌بخشی به عرضه محصولات آریاساسول با تولید و فروش پلیمر به صورت پودر
  • دانشگاه پیام نور واحد کنگان با دو رشته به اصلاحیه دفترچه ارشد ۱۴۰۵ اضافه شد
  • محکومیت حمله بزدلانه آمریکا به مراسم عروسی در سیریک
  • بوشهر پیشتاز در سرمایه‌گذاری؛ عبور از مرز ۲۰ درصد تولید ناخالص داخلی
  • پیگیری ترمیم دستمزد کارگران در شورای‌عالی کار
  • نونهالان و نوجوانان بوشهری در مسابقات قهرمانی کونگ‌فو توآ کشور خوش درخشیدند
  • ارتباط نوشیدنی‌های شیرین با دو برابر شدن خطر ابتلا به سرطان معده
  • توصیه کارشناس هواشناسی به کشاورزان برای ۴ روز آینده
  • نرخ موفقیت درمان ناباروری از ۲۵ تا ۴۰ درصد است
  • توقف فعالیت معدن شن و ماسه در حریم تخت‌جمشید
  • سرمربی ایرانجوان بوشهر: تیم را برای حضور شایسته در لیگ 2 می‌بندیم
  • نیک‌روش: افتتاح گذر غرب تنگک‌ها پیش از تکمیل پروژه محل ابهام است
  • حمله به پایگاه علی‌السالم؛ آشیانه پهپادها به آتش کشیده شد
  • کیفیت هوای شیراز در وضعیت قابل قبول است
  • تصاویر اتحاد خبر ازبهره‌برداری ۲ نیروگاه خورشیدی در دشتستان
  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • حذف گردنه حادثه خیز «نارمنج» دشتستان با حضور استاندار بوشهر
  • تصاویر اتحاد خبر از بهره‌برداری از طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان
  • افتتاح ۱۴۰۰ پروژه عمرانی در بوشهر با حضور وبیناری رئیس‌جمهور؛ گامی برای امید و توسعه پایدار
  • مخزن 1000 مترمکعبی شهر کلمه دشتستان با حضور استاندار بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • بهره‌برداری از طرح توسعه تولید جوجه مرغ آمین در دشتستان با حضور استاندار بوشهر / تصاویر اتحاد خبر
  • مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی دشتستان با حضور استاندار به بهره‌برداری رسید / تصاویر اتحاد خبر
  • عقل هم خوب چیزی هست؛ گرانی را از واقعیت های اقتصاد جدا نکنیم
  • تنوع انتخاب رشته در دانشگاه پیام نور استان بوشهر افزایش یافت
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 209 پروژه با اعتبار 1656 میلیارد تومان در هفته دولت در بخش مرکزی دشتستان
  • پتروشیمی جم، حقوق ۴۵ میلیون یورویی پادجم در پرونده جندی‌شاپور را احیا کرد
  • محمد پیامبری که از نو باید شناخت
  • بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی بیماران سرطانی بوشهر با حضور وزیر بهداشت و استاندار بوشهر
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • جاماندگان اربعین در سراسر کشور
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • علوی: مواکب فارس تا بازگشت آخرین زائر اربعین فعال می‌مانند
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/ظفرقندی: تکمیل مرکز پایش سلامت نخل تقی عسلویه شتاب می‌گیرد
  • 🎥ویدیو/توافق ایران و عمان بر سر نقشه تردد در تنگه هرمز
  • موکب‌های روستایی در راه حسین(ع)
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • .: نصیبه حدود 8 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 8 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 10 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 11 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 13 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 13 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 13 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 13 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 14 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 14 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...