امروز: جمعه 27 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 18 اسفند 1400 - 12:46

اتحادخبر: پس از انتشار نتایج نظرسنجی دوره‌های منتهی به هفته پایانی دی ماه تا هفته سوم بهمن ماه ۱۴۰۰، نتایج دوره جدید نظرسنجی از مطالبات بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری مشخص شد.

اتحادخبر: پس از انتشار نتایج نظرسنجی دوره‌های منتهی به هفته پایانی دی ماه تا هفته سوم بهمن ماه ۱۴۰۰، نتایج دوره جدید نظرسنجی از مطالبات بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری مشخص شد.

«متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان هم رتبه» مهمترین مطالبه بازنشستگان از دولت

به گزارش ایسنا، نظرسنجی از مطالبات بازنشستگان به صورت هفتگی در قالب نمونه‌گیری تصادفی و به منظور اطلاع از مطالبات آنان از دولت و صندوق و همچنین میزان رضایتمندی بازنشستگان از طرح‌ها و اقدامات انجام شده یا درحال انجام صندوق بازنشستگی کشوری، صورت می گیرد.

براساس جدیدترین دوره نظرسنجی انجام شده در بازه زمانی «هفته چهارم بهمن تا هفته دوم اسفند»، ۵۹ درصد پاسخ دهندگان «استمرار سالانه متناسب‌سازی معادل ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان با شاغلان هم رتبه»، ۲۱ درصد «افزایش میزان حقوق در بودجه سال ۱۴۰۱»، ۱۲.۵درصد «یکسان شدن حقوق تمام دستگاه‌های اجرایی»،  ۶ درصد «افزایش سطح پوشش تعهدات بیمه درمان تکمیلی» و حدود ۱.۵ درصد نیز «رسیدگی به امور رفاهی»، «درخواست پرداخت وام»، «استخدام فرزندان بازنشستگان»، «استفاده از تجربه بازنشستگان برای تربیت نیروی کار جوان» و «حمایت های روانی و اجتماعی بیشتر» را به عنوان مطالبه خود از «دولت سیزدهم» اعلام کردند.

 

حدود ۴۶درصد از بازنشستگان مورد پرسش قرار گرفته در این نظرسنجی در پاسخ به سوال به جز بحث همسان سازی و افزایش حقوق چه مطالبه ویژه‌ای از صندوق بازنشستگی دارید، بر «بهبود خدمات پرداخت خسارت های درمانی» تاکید داشتند. همچنین ۳۸.۵ درصد «بهبود خدمات وام‌های مختلف»، ۹ درصد «بهبود خدمات گردشگری»، ۲.۵ درصد «خدمات فروشگاهی»، ۱.۵ درصد «بهبود خدمات بیمه عمر و حادثه» و ۱.۵درصد «بهبود خدمات خرید تقسیطی» و یک درصد نیز «اطلاع‌رسانی مناسب‌تر» را عنوان کردند.

 

نتایج این رضایت سنجی ها نشان می دهد که به طور متوسط میزان رضایت از طرح های رفاهی و حمایتی اجرا شده ۵۶.۷۱ درصد و در برخی از طرح ها چون «صدور گواهی کسر از حقوق» ۸۱درصد است.

 

نظرسنجی تلفنی از بازنشستگان در هفته چهارم بهمن ماه امسال، نشان می دهد رضایتمندی از سه خدمت «صدور گواهی کسر از حقوق، سفرها و خرید از گروه انتخاب» در میان بازنشستگانی که از این خدمات استفاده کرده‌اند، به ترتیب ۸۵، ۸۳ و ۶۹ درصد بوده که بالاتر از دیگر خدمات ارائه شده توسط صندوق بازنشستگی کشوری است.

در هفته نخست اسفندماه امسال نیز سه خدمت با بیشترین رضایتمندی مربوط به «گواهی کسر از حقوق، سفرها و وام ضروری» به ترتیب با ۸۵، ۸۲ و ۷۰ درصد بوده است. در هفته دوم اسفند نیز میزان رضایت بازنشستگان از سه خدمت «گواهی کسر از حقوق» با ۸۵درصد، «وام ضروری» با ۸۲ درصد و «سفرها» با ۷۸درصد بیش از سایر خدمات این صندوق بوده است.

رضایت بازنشستگان استفاده کننده از خدمات مورد پرسش در این نظرسنجی، حکایت از آن دارد که خدمات «پرداخت خسارت درمان» با ۳۸ درصد در هفته پایانی بهمن ماه، «وام پایان نامه فرزندان» با ۴۱ درصد در هفته نخست اسفند و «وام ازدواج فرزندان» با ۴۷درصد در هفته دوم اسفند کمترین میزان رضایتمندی را به خود اختصاص داده اند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، براین اساس، تسریع در تامین مالی و پرداخت خسارات بیمه درمان تکمیلی و پیگیری جدی‌تر تامین اعتبار وام ازدواج فرزندان بازنشستگان از بانک صادرات برای «همه متقاضیان واجد شرایط» در دستور کار صندوق بازنشستگی کشوری است و برخی خسارات معوق بیمه تکمیلی درمان نیز با تامین اعتبار لازم در فرآیند پرداخت قرار گرفته است.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • افتتاح نمایشگاه عکس هنرجویان سینمای جوان برازجان با حضور معاون فرماندار دشتستان
  • سلیمانی رفت؛ مهرجویی سرپرست گمرکات استان بوشهر شد
  • با حضور مدیرعامل هلدینگ صباانرژی عملکرد سه ماهه شرکت پتروشیمی جم بررسی شد
  • وقتی رئیس رسانه ملی می‌گوید: کور خوانده‌اید؟!
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/25
  • آریاساسول به مدار کامل و پایدار تولید بازگشت
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/25
  • راهبرد جدید «فارس» پس از جنگ/سرکوب قیمتی از مشکلات تولید در صنعت پتروشیمی است/ ظرفیت تولید بر اساس شرایط بازار و سودآوری مورد بازنگری قرار گرفته
  • ۷۷ مرکز و ۶۷۰ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در بوشهر شناسایی و کشف شد
  • ارتباطات در مناطق عشایری دشتستان تقویت شود
  • دیدار عراقچی و وانگ یی وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن
  • شهادت مولوی گرگیج نشانه ناتوانی آمریکا و رژیم صهیونی است
  • امحای کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ انجام می‌شود
  • صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت تاسیس می‌شود
  • ۴۹ هزار و ۹۲۴ پرونده برای تعیین تکلیف املاک فاقد سند رسمی در بوشهر تشکیل شد
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • از «هیچ» تا «چهره استان»؛ معجزه رزومه‌سازان بوشهر
  • جلسه رسمی انجمن کونگ‌فو توآ کشور برگزار شد / تأکید بر حیاتی بودن نیمه دوم سال و تقدیم احکام مسئولان کمیته‌ها
  • ستار عباسی سملی و حسین شاکر قهرمان کشور شدند
  • بررسی ومقایسه باورهای غیرمنطقی در زنان ودخترانی که اقدام به خودکشی کرده اند با زنان ودختران عادی
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1406
  • میدری در صف اول استیضاح‌ مجلس است | در عزل سالاری کار غیراخلاقی صورت گرفت | مدیریت وزارت کار زمینه‌ساز بحران است
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/21
  • افزایش نرخ سوم بنزین؛ راهکار اقتصادی یا راه‌حل مهندسی برای ناترازی سوخت؟
  • پزشکیان: هیچگاه تسلیم نمی‌شویم و از حقوق خود با تمام توان دفاع می‌کنیم
  • ادیبان: استعدادیابی کمانداران بوشهری با مدل علمی انجام می‌شود
  • رشیدی: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد؛ دولت بر قیمت‌ها نظارت کند
  • افتتاح نمایشگاه عکس هنرجویان سینمای جوان برازجان با حضور معاون فرماندار دشتستان
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/21
  • آیین قدردانی از بازنشستگان آریاساسول برگزار شد
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • مطالبه خونخواهی باید به تقویت بازدارندگی کشور منجر شود
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • .: عرفان حدود 4 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 12 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 14 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 18 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 19 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 22 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 22 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 24 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 25 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...