امروز: شنبه 08 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 16 دي 1399 - 11:09
اتحادخبر: زرشک پلو با مرغ نقش پررنگی در فرهنگ آشپزی ایرانی دارد. در این قسمت می‌خواهیم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه را به شما یاد بدهیم.

اتحادخبر: زرشک پلو با مرغ نقش پررنگی در فرهنگ آشپزی ایرانی دارد. غذای محبوبی که امضای هر سرآشپز ایرانی است و بهترین نمونه برای معرفی کردن زعفران، زرشک و برنج ایرانی به تمام دنیا است. در این قسمت می‌خواهیم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه را به شما یاد بدهیم.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

در تهیه‌ی مرغ برای زرشک پلو نسبت به سلیقه می‌توان از سینه، فیله یا ران مرغ استفاده کرد. سس مرغ در این غذا بسیار مهم است و باید غلیظ و خوش‌رنگ باشد و در کنار مرغ یا به صورت جداگانه سرو شود. زرشک پلو را هم با برنج ایرانی و زعفران زیاد تهیه می‌کنند و برای اینکه برنج خوب قد بکشد، آن را آبکش می‌کنند.

 

طرز تهیه‌ی این غذای خوشمزه بسیار ساده است و با فوت و فن‌هایی که ما به شما یاد می‌دهیم، می‌توانید آن را خوشمزه‌تر و مجلسی‌تر تهیه کنید و دل همه را به دست بیاورید.

 

مواد لازم برای ۳ نفر

  • ران یا سینه مرغ: ۲ تا ۳ تکه
  • آب پرتقال: ۲ پیمانه
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • پیاز رنده شده: ۲ عدد متوسط
  • زرشک: سه چهارم پیمانه
  • خلال پرتقال شیرین: ۳ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای: نصف یک عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • زردچوبه، پودر کاری، فلفل سیاه، برگ بو، هل، چوب دارچین و نمک به میزان لازم

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

 

طرز تهیه

 

۱. در یک قابلمه آب یک عدد هل و دو عدد برگ بو بندازید و بعد از به جوش آمدن، تکه‌های مرغ را در آن قرار دهید تا کمی در آب بجوشند. سپس مرغ‌ها را از آب خارج کنید و بشویید. بعد از خشک شدن مرغ‌ها، آن‌ها را در نصف کره و کمی روغن و زردچوبه سرخ کنید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

۲. زمانی که مرغ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه خارج کنید و دو سوم پیاز رنده شده را در تابه تفت دهید تا کمی طلایی شوند. سپس فلفل دلمه‌ای رنده شده را هم به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید.

بعد از تفت خوردن مواد، چوب دارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و کمی زردچوبه را اضافه کنید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

۳. بعد از تفت دادن، رب گوجه فرنگی و سپس آب پرتقال و کمی از زعفران دم کرده را اضافه کنید. میزان نمک غذا را تنظیم کنید و اجازه دهید سس مرغ آرام به جوش بیاید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

۴. بعد از به جوش آمدن سس، مرغ‌ها را در آن قرار دهید و نیمی از خلال پرتقال را روی آن‌ها بریزید. اجازه دهید مرغ به مدت ۲ تا ۳ ساعت با درب بسته و حرارت کم بپزد تا خوب جا بیفتد.

نکته: ۲ ساعت آخر پخت باید قسمت گوشتی مرغ‌ها به سمت کف تابه باشند.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

۵. در زمانی که مرغ در حال پختن است، یک سوم باقی مانده از پیاز را با باقی مانده کره و کمی روغن، با حرارت ملایم در تابه سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی شد، زرشک‌ها که از ۱۵ دقیقه قبل در آب خنک خیس کرده‌اید را آبکش و سپس به پیاز اضافه کنید. در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری شکر هم به زرشک‌ها اضافه کنید و با هم تفت دهید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

۶. بعد از شکر، مابقی خلال پرتقال، خلال پسته و زعفران را به زرشک اضافه و مخلوط کنید. زمانی که برنج آماده شد، یک کفگیر از برنج را با زرشک و خلال مخلوط کنید تا بعد از کشیدن برنج سفید در ظرف، این مخلوط را روی آن بریزید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

۷. وقتی مرغ به این شکل درآمد و روغن انداخت، کاملا پخته و جا افتاده است.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

۸. نوش جان.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • جناب نماینده! قحطی پتروشیمی که نیامده، بسم‌الله
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب
  • سرنوشت باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
  • استارت فوتسال محلات شهر برازجان جام ۱۵ با قدرت نمایی مدعیان / تصاویر
  • تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
  • انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات شهرستان دشتستان
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
  • بازنده جنگ سخت را برنده جنگ نرم نکنید
  • حضور تیرانداز دشتستانی در مسابقه کشوری بنچ رست ۲۵ متر
  • تولید 24 هزار تن میگو پرورشی در استان بوشهر در سال ۱۴۰۲
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • اسرائیل را چه باید؟
  • دکتر یوسفی؛ مدیری در کنار همکاران
  • .: شهرزاد آبادی حدود 2 روز قبل گفت: درودتان باد. همگی چند ...
  • .: لیلادانا حدود 6 روز قبل گفت: درود بردکتربایندری ودکترفیاض بزرگوار. ...
  • .: علی حدود 8 روز قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 8 روز قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 8 روز قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 9 روز قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 11 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 12 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...