امروز: چهارشنبه 14 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 12 آبان 1399 - 10:30

اتحادخبر:  سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که ایران به دلایلی در زمینه تهیه واکسن چراغ خاموش حرکت می کند؛ گفت: هم اکنون از میان ۱۲ تیمی که مشغول به فعالیت هستند ۳ تا ۴ تیم بسیار جلو بوده و امیدوارم بزودی خبرهای خوشی در این خصوص داشته باشیم.

اتحادخبر:  سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که ایران به دلایلی در زمینه تهیه واکسن چراغ خاموش حرکت می کند؛ گفت: هم اکنون از میان ۱۲ تیمی که مشغول به فعالیت هستند ۳ تا ۴ تیم بسیار جلو بوده و امیدوارم بزودی خبرهای خوشی در این خصوص داشته باشیم.

نمکی: امیدوارم خبرهای خوشی در خصوص واکسن کرونا داشته باشیم

به گزارش ایرنا، وزیر بهداشت با حضور در یک برنامه زنده تلویزیونی درباره برگزاری جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا با حضور رهبر معظم انقلاب افزود: به تازگی گزارش‌هایی تقدیم رهبر معظم انقلاب شده و ایشان بشدت از میزان مبتلایان به کرونا و آمار مرگ‌ومیرهای ناشی از آن ابراز نگرانی کردند و لذا در جریان‌ جزئیات مختلف بیماری قرار گرفتند و به همین علت جلسه با اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا را تشکیل دادند.

 

او گفت: رهبر معظم انقلاب تشخیص دادند که جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در محضر ایشان باشد و دیدگاه‌هایی داشتند که به بیان آنها پرداختند و ما هم نظرات فنی و کارشناسی را ارائه کردیم.

 

نمکی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب را در رعایت، هدایت و حمایت در زمینه رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به عنوان یکی از رهبران ویژه جهان در عرصه مقابله با اپیدمی می‌شناسیم که موارد را رعایت و سپس افرادی را که از ایشان حرف‌شنوی داشتند، هدایت و حمایت کردند.

وزیر بهداشت ادامه داد: خوشبختانه خیز عظیمی در کشور در رابطه با رعایت شیوه‌نامه‌ها و پایبندی به این اصول بهداشتی در حال شکل گیری است و در این حماسه حمایت‌های بی‌دریغی که رهبر معظم انقلاب فرمودند و بارها و بارها مجموعه ما را مورد تفقد و محبت قرار دادند و حتی نقص‌های ما را هم نادیده گرفتند و باز هم سپاسگزاری کردند، تأثیر زیادی داشته است.

 

نمکی در ادامه و در پاسخ به این سوال پرسش که "رهبر معظم انقلاب در جریان این دیدار توصیه کردند محور وضع شیوه‌نامه‌ها و محدودیت‌ها وزارت بهداشت باشد، مگر پیش از این چگونه بود؟" گفت: اگر بخواهیم تاریخ مدیریت این بیماری در کشور را ورق بزنیم چند فاز دارد.

 

او ادامه داد: در فاز اول، بیماری در ووهان چین بروز کرده بود که در اوخر ماه دسامبر یا دی ماه سال گذشته متوجه شدیم و با توجه به اشراف تخصصی که به ماهیت آنتی ژنیک ویروس داشتم، این ویروس از دید خودم یکی از موجودات پیچیده‌ تلقی شد و خدمت همکارانم عرض کردم که یک موجود جدیدی با قابلیت‌های بسیار متفاوت پا به عرصه وجود گذاشته است و اسم این بیماری را به نام "شترگاوپلنگ" نامگذاری کردم، چراکه این بیماری هم قابلیت لگد زدن، هم قابلیت گاز گرفتن و هم قابلیت شاخ زدن دارد.

 

نمکی افزود: کرونا یک مجموعه عجیبی است که با تمام اجدادش مانند سارس و مرس کاملاً متفاوت است و همکارانم را آماده کردم که فکر نکنند ممکن است با گرما ویروس از بین برود یا قابلیت جمع شدن همانند اجدادش را داشته باشد.

وزیر بهداشت ادامه داد: در این مرحله ما فقط مرحله آمادگی برای مقابله با ویروس را بدون آزمایشگاه داشتیم، بنابراین آزمایشگاهی را برای تست پی‌سی‌آر طراحی کردیم و در دو آزمایشگاه دانشکده بهداشت و انستیتو پاستور سعی کردیم تمام تخت های بیمارستان را بازنگری کنیم.

وی با بیان اینکه دو هزار تخت آی‌سی‌یو را در مدت بسیار کوتاهی آماده کردیم، تاکید کرد: تخت‌های عادی زیادی را آماده و تمام ورودی‌ها را در فرودگاه‌ها و مبادی ورودی زمینی و دریایی برای بررسی آماده کردیم.

 

وزیر بهداشت ادامه داد: در مرحله دوم بیماری کرونا گرفتارمان کرد و طوفان سهمگینی بود که در این طوفان به دلیل سنگرآرایی عظیمی که کرده بودیم موفق شدیم، اگرچه اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها در روزهایی که طوفان به خودشان نرسیده بود در رسانه‌هایشان همواره ما را به سوءمدیریت متهم می‌کردند.

او گفت: در زمان اوج اپیدمی حتی یک بیمارمان هم پشت در بیمارستان سرگردان نشد و به علت تجربه‌ای که در دفاع مقدس آموخته بودم، به همکاران عرض کردم که حتی اگر کرونا یک نسیم هم بود باید طوفان شناخته شود و سپس طراحی حمله به ویروس را شروع کردیم، یعنی به راه‌اندازی بسیج ملی مبارزه با کرونا، راه‌اندازی بیش از ۳۰۰ هزار اکیپ درمان و راه‌اندازی سامانه ۴۰۳۰ اقدام کردیم.

نمکی افزود: در مرحله اول کرونا ۷۸ میلیون انسان و در مرحله دوم ۴۳ میلیون انسان را غربالگری کردیم که این حرکت باعث شد به شدت بار بیمارستان‌ها کم شود و پرسنل وقت کافی پیدا کردند. همچنین ۱۲۰۰ درمانگاه سرپایی در کشور راه‌اندازی کردیم و تست‌های کرونا را به ۲۵ هزار عدد رساندیم، یعنی از ۱۲۰۰ عدد تست در روز به ۲۵ هزار تست آن را افزایش دادیم.

 

وزیر بهداشت ادامه داد: حدود ۲ آزمایشگاهی که تنها در دانشکده بهداشت پاستور بودند را به ۱۶۰ آزمایشگاه در کل کشور رساندیم و این حرکت باعث شد تا مرگ‌ومیرها به کمتر از ۴۰ عدد در روز برسد و همین طور تلاش کردیم که بیماران بستری را به یک پنجم اول کاهش دهیم که تا این مرحله تقریباً محوریت با وزارت بهداشت بود. بعد از آن، محوریت وزارت بهداشت به عنوان یک جزئی از محور کل تلقی شد و پیشنهاداتمان به کمیته‌ای به نام کمیته اجتماعی و امنیتی ابلاغ می‌شد و همه اعضاء از دستگاه‌های نظامی، انتظامی و دستگاه‌های مختلف اجرایی کشور همکاری می‌کردند.

نمکی افزود: نظرات ما به کمیته اجتماعی و امنیتی ابلاغ می‌شد و کمیته هم پیشنهادات را در جلسه پنجشنبه‌هایی که اعضای بقیه کمیته‌ها خدمت رییس جمهوری بودند می‌آورد و بعد از بررسی‌های مجدد، در ستاد ملی تصویب می‌شد.

وی با بیان اینکه مدیریت اپیدمی، تصمیمات آنی و لحظه‌ای می‌خواهد، گفت: تنها بدنه کارشناسی که تصمیمات گرفته شده برای ویروس کرونا را تشخیص می‌دهد، وزارت بهداشت است.

وزیر بهداشت در پایان درخصوص پرداخت منابع تخصیص یافته از صندوق ذخیره ارزی نیز افزود: آنچه در صندوق توسعه ملی با فرمان حضرت آقا صادر و تخصیص پیدا کرد تا به امروز به صورت قطره‌چکانی کمتر از ۵۰ درصد از آن پول را دریافت کرده‌ایم اما خوشبختانه اخیرا با دستور رییس جمهوری مقرر شد پول های معوق ما به خصوص از محل صندوق و همچنین تخصیص های معوق دیگر تا ۸ آبان پرداخت شود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • از پزشک خانواده تا پروژه‌های عمرانی؛ دشتستان در آستانه هفته دولت/پیاده روی ولایت یک برند فرهنگی برای دشتستان
  • بگذارید فرزندان ایران، حقوق ملت را بر سرِ میز اقتدار بازستانند
  • منطقه آزاد تجاری صنعتی بوشهر یکی از مهم‌ترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری کشور است
  • تجلیل انجمن «دیدگاه» دشتستان از نویسنده کتاب «یادنامه»
  • شش ساعت جهنم بوشهر؛ مسئول این همه بی‌برنامگی کیست؟
  • فرماندار دشتستان: پیشگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز نیازمند هماهنگی همه دستگاه‌های مسئول است
  • سگ های ولگرد را جمع کنید
  • هشدار سطح نارنجی در استان بوشهر صادر شد
  • فراخوان ثبت نام هیات پارا دومیدانی استان بوشهر
  • جزئیات کشف انشعاب غیرمجاز از خط انتقال نفت در دشتی
  • مسابقات استعدادهای برتر کشتی نونهالان در بوشهر برگزار شد
  • ایراندوست و مأموریت بزرگ/ آیا استقلال به سرنوشت پرسپولیس دچار می‌شود؟
  • سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیاردی برای باشگاه هوش مصنوعی بوشهر؛ جهاد دانشگاهی به دنبال بومی‌سازی فناوری صنعت و دریا
  • در مسیر عشق، در کنار مردم
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/05/12
  • تفاهم‌نامه تأمین ۵ دستگاه آمبولانس پیشرفته برای مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر امضا شد
  • احسان عبدی پور به مثابه «کنشگر بازپیوند اجتماعی»
  • حل اختلاف میان پتروشیمی جم و مهر حاصل همکاری سران قوا بود/ قرارداد کارگران از هفته آینده با پتروشیمی جم منعقد می‌شود
  • پتروشیمی جم محور توسعه بوشهر؛ امضای ۴ تفاهم‌نامه با حضور وزیر تعاون
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد هماهنگی پیاده‌روی بزرگ ولایت سال ۱۴۰۵
  • گام نو در پارس جنوبی: اشتغال پایدار، بیمارستان تخصصی و سند چشم‌انداز در مسیر توسعه متوازن
  • جزئیات ۲ پرونده قتل در دشتستان
  • موتورسیکلت قاچاق در برازجان توقیف شد
  • جزئیات حملات شب گذشته به استان بوشهر
  • وزیر کار از خط مقدم جبهه اقتصادی: در پتروشیمی جم، نه اخراجی داریم و نه توقف تولید / بازسازی با «دست‌های داخلی» کلید خورد
  • پاسداری که با شهادت جاودان شد؛ از گهواره تا معراج در مسیر خدمت
  • وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وارد عسلویه شد
  • تسهیلات اشتغال‌زایی باید هدفمند و در مسیر توسعه شهرستان پرداخت شود
  • گام مهم جم‌پیلن در راستای حمایت از کسب و کارهای خرد و توانمندسازیِ بانوان سرپرست خانوار
  • درختان از افراد در برابر افسردگی محافظت می کنند
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • ۲۷۲ مصوبه رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی استان بوشهر ابلاغ شد
  • ورزش همچنان کلید داشتن قلبی سالم‌تر است
  • آئین تقدیر از شهردار و دهیاران بخش مرکزی دشتستان برگزار شد
  • .: محمد 1 روز قبل گفت: میز اقتداری که منتظر ...
  • .: ا ارمی حدود 7 روز قبل گفت: بسیار عالی ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 8 روز قبل گفت: بسیار عالی 👌🌹 ...
  • .: بهار حدود 8 روز قبل گفت: 🤲🤲🤲 ...
  • .: فعال محیط زیست حدود 8 روز قبل گفت: از توجه حضرتعالی به ...
  • .: وعده وعید کافیه حدود 11 روز قبل گفت: یادمه پارسال همین استاندار ...
  • .: فروشگاه لیان کلاسیک حدود 15 روز قبل گفت: آنتن دهی وحشتناک خرابه ...
  • .: احسانی فر حدود 16 روز قبل گفت: دشتستان و قطعا استان ...
  • .: اوا فقینه ژاد حدود 18 روز قبل گفت: ا کا دمی زبان ...
  • .: ... حدود 22 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...