امروز: يکشنبه 22 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 10 آبان 1399 - 08:10
اتحادخبر: کروناویروس در این روزها از بی‌مبالاتی‌هایمان جانی تازه گرفته و به وقفه جان شهروندان را می‌گیرد تا با هر قربانی، با قدرت بیشتر به سراغ دیگران برود؛ دیگرانی که علیرغم رعایت کامل شیوه‌نامه‌ها، چوب بی تفاوت‌ها را می‌خورند.

اتحادخبر:  کروناویروس در این روزها از بی‌مبالاتی‌هایمان جانی تازه گرفته و به وقفه جان شهروندان را می‌گیرد تا با هر قربانی، با قدرت بیشتر به سراغ دیگران برود؛ دیگرانی که علیرغم رعایت کامل شیوه‌نامه‌ها، چوب بی تفاوت‌ها را می‌خورند.

 

براساس گزارش‌های آماری ارائه شده از سوی مسئولان طی ۴۸ ساعت منتهی به صبح جمعه ۹ آبان ۴۴ نفر به آمار قربانیان کرونا در فارس افزوده شده است تا عدد کل جانباختگان این همه‌گیری به عدد ۱۴۰۰ نفر نزدیکتر شود؛ این در حالیست که بی‌توجهی برخی از شهروندان به لزوم رعایت شیوه‌نامه‌ها ادامه دارد.

 

اعلام تشدید محدودیت‌های کرونایی در استان فارس از روز شنبه ۱۰ آبان و شدت گرفتن نظارت‌ها بر اماکن عمومی برای بررسی میزان رعایت شیوه‌نامه‌ها از سوی مردم، راهکارهایی است که ستاد مقابله با کرونا در فارس مد نظر قرار داده است؛ اقداماتی که اگر همراهی مردم را در پی نداشته باشد، قطعا به موفقیت منتهی نخواهد شد.

 

بررسی آمارها بیانگر این واقعیت تلخ است که شمار کسانیکه در فارس به کرونا مبتلا شده‌اند به عدد ۹۰ هزار نفر نزدیک می‌شود و درصد آماری بهبود یافتگان از این بیماری مهلک که تا ۳ هفته قبل بیش از ۹۰ درصد اعلام می‌شد به نزدیک ۸۰ درصد کاهش یافته است.

 

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، جمعه ۹ آبان، در تشریح آمار ابتلا و مرگ ناشی از کروناویروس در استان فارس ضمن ابراز نگرانی شدید از تداوم روند رو به رشد تعداد بیماران، وضعیت را بسیار مخاطره آمیز توصیف کرد.

 

دکتر سید روح‌الله حسینی با بیان اینکه تا صبح امروز تعداد بیماران بستری در بخش‌های ویژه کرونا در فارس به ۱۴۲۶ نفر رسیده است، گفت: با در نظر گرفتن این تعداد بیمار طی هشت ماه گذشته ۸۵ هزار و ۸۶۶ نفر به کرونا مبتلا شده‌ و از میان این تعداد بیمار متاسفانه ۱۳۸۷ نفر جان باخته‌اند.

 

حسینی با یادآوری اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۹ نفر دیگر از هم استانی‌ها در فارس براثر ابتلا به کرونا، جان خود را از دست داده‌اند، خاطرنشان کرد که هم اینک تعداد ۱۸۸ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

 

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام این واقعیت که بیش از ۹۰ درصد از تخت‌های اختصاص یافته به بیماران کرونایی در بیمارستان‌های فارس، اشغال است، گفت: سیستم درمانی استان فارس در آستانه وضعیت قرمز قرار دارد.

 

این متخصص طب اورژانس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: کنترل شرایط کنونی تنها و تنها با استفاده از ماسک، شست و شوی مداوم دستها، رعایت فاصله اجتماعی، پرهیز از حضور در دورهمی‌ها و تجمعات خانوادگی و عمومی امکان پذیر خواهد بود.

 

روز گذشته نیز تعداد مرگهای کرونایی در فارس ۲۵ نفر اعلام شده بود، با توجه به فوت ۱۹ نفر دیگر طی ۲۴ ساعت اخیر، طی ۴۸ ساعت ۴۴ بیمار به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند و این آمارها نشان می‌دهد که موج کنونی کرونا از موج‌های قبلی پرخطرتر بوده است.

 

این درحالیست که طی هفته‌های اخیر و با وجود حاکمیت شرایط سخت بیماری کرونا در نقاط مختلف استان شاهد برگزاری مراسم‌های عروسی و میهمانی‌های خانوادگی و سفرهای درون استانی با هدف تفریح و گردش، حضور و تجمع افراد در پارکها و مراکز گردشگری و .... هستیم.

 

فعال شدن گروه‌های آمر سلامت در استان فارس، تعطیل شدن حمل و نقل عمومی درونشهری در شیراز، فعال شدن اکیپهای نظارتی در کنار مشارکت مردم در انجام شیوه‌نامه‌های بهداشتی تنها راهکارهایی است که بازگشت به روند کاهشی شمار بیماران و مرگ و میر ناشی از آن را تضمین می‌کند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • از «هیچ» تا «چهره استان»؛ معجزه رزومه‌سازان بوشهر
  • جلسه رسمی انجمن کونگ‌فو توآ کشور برگزار شد / تأکید بر حیاتی بودن نیمه دوم سال و تقدیم احکام مسئولان کمیته‌ها
  • بررسی ومقایسه باورهای غیرمنطقی در زنان ودخترانی که اقدام به خودکشی کرده اند با زنان ودختران عادی
  • ستار عباسی سملی و حسین شاکر قهرمان کشور شدند
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/21
  • رشیدی: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد؛ دولت بر قیمت‌ها نظارت کند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/21
  • نخستین پرواز خارجی فرودگاه بوشهر پس از ۶ ماه وقفه انجام شد
  • پزشکیان: هیچگاه تسلیم نمی‌شویم و از حقوق خود با تمام توان دفاع می‌کنیم
  • پاسخی عملی به مطالبه شهروندان
  • افزایش نرخ سوم بنزین؛ راهکار اقتصادی یا راه‌حل مهندسی برای ناترازی سوخت؟
  • ادیبان: استعدادیابی کمانداران بوشهری با مدل علمی انجام می‌شود
  • مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی بوشهر به ۷۳ درصد رسید
  • عراقچی: در حال رایزنی برای تسهیل عضویت ایران در بانک توسعه بریکس هستیم
  • هلال‌احمر بوشهر آماده ثبت روایت‌های امدادگران و شهدای امدادگر است
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • اهدای اعضای بدن رئیس بانک توسعه تعاون شعبه کنگان به بیماران نیازمند
  • بررسی باورهای غیرمنطقی در زنان اقدام‌کننده به خودکشی
  • هلدینگ «درویش» ۳ افتخار ملی را به نام خود ثبت کرد
  • وزیر نیرو: ظرفیت تولید آب‌شیرین‌کن‌ها افزایش می‌یابد
  • آغاز عملیات اجرایی پست برق ۱۳۲/۲۰ کیلوولت چاه مبارک با حضور وزیر نیرو
  • «مبین» در مسیر بازگشت به تابلو؛ ظرفیت عملیاتی به ۶۰ درصد رسید
  • پرداخت ۴۰۰۰ میلیارد تومان به شهرها و روستاهای بوشهر
  • مهرانگیز: عوارض خودرو به نفع شهرداری‌های استان وصول می شود
  • وضعیت «آنفلوانزا» در فصل سرما؛ چه کسانی واکسن بزنند
  • مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت
  • پیشنهاد حذف یارانه شیرخشک و افزایش اعتبار کارت امید مادران
  • پزشکیان: توسعه همکاری‌های همه‌جانبه با تاجیکستان را در اولویت قرار داده‌ایم
  • درخشش پاراتکواندوکار بوشهری درکره جنوبی
  • شیراز و چالش مطب‌هایی که در خانه‌های مسکونی جا گرفتند
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اجرای انفجار کنترل‌شده اکتشاف در معدن سیمان شیراز
  • شناسایی ۹ انبار احتکار کالا به ارزش بیش از ۵۰۳ میلیارد ریال در فارس
  • 🎥ویدیو/مشاهده کفتار راه‌راه در منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم و تنگ باهوش
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • شناسایی کانون‌های اصلی بروز تخلف در فارس
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • .: نیکنام 1 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 8 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 10 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 14 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 15 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 17 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 18 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 19 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 21 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 22 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...