امروز: يکشنبه 08 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 27 شهريور 1399 - 08:33

اتحادخبر:  دولت برای کمک به معیشت اقشار آسیب‌پذیر جامعه، اجرای پوشش بیمه‌ اجتماعی رایگان ۱.۴ میلیون خانوار روستایی و عشایری را مصوب کرد تا از این طریق در جهت مهاجرت معکوس از شهر به روستا و تامین آتیه روستاییان و عشایر گام بردارد.

اتحادخبر:  دولت برای کمک به معیشت اقشار آسیب‌پذیر جامعه، اجرای پوشش بیمه‌ اجتماعی رایگان ۱.۴ میلیون خانوار روستایی و عشایری را مصوب کرد تا از این طریق در جهت مهاجرت معکوس از شهر به روستا و تامین آتیه روستاییان و عشایر گام بردارد.

بیمه رایگان روستائیان، گامی در جهت مهاجرت معکوس

به گزارش ایرنا، برابر اصل ۲۹ قانون اساسی برخورداری از تامین اجتماعی حقی همگانی است و دولت موظف است طبق قوانین از محل درآمدهای عمومی و درآمدهای حاصل از مشارکت مردم، خدمات و حمایت‌های مالی فوق را برای یک یک افراد کشور تامین کند.

 

با توجه به اهمیت بیمه‌های اجتماعی برای حفظ جوامع انسانی و توسعه، مناطق روستایی و عشایر به واسطه موقعیت خاص اکولوژیک و اقتصادی اجتماعی همواره حائز اهمیت بوده است و دولت نیز برنامه‌های خاصی در این خصوص داشته است.

 

از جمله اقدامات مهم دولت در پوشش بیمه روستائیان و عشایر می‌توان به رشد ۸۸ درصدی بیمه‌شدگان در دولت تدبیر و امید اشاره کرد. به این صورت که در ابتدای آغاز به کار دولت یازدهم ۶۳۹ هزار و ۶۲۲ نفر بیمه شده صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بودند و این رقم در پایان تیرماه امسال به یک میلیون و ۲۰۱ هزار و ۹۶۲ نفر رسیده است.

 

همچنین دولت طرح پوشش بیمه‌ای برای خانوارهای روستایی فاقد بیمه در نظر گرفته است و «محمد شریعتمداری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حساب کاربری خود در توئیتر از پوشش بیمه‌ اجتماعی رایگان‌ همگانی برای یک میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار روستایی محروم از بیمه اجتماعی خبرداد.

 

به گفته وزیر تعاون با این اقدام ضریب پوشش بیمه‌ای در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ۱۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.

براساس این گزارش تمامی روستاییان تحت پوشش بهزیستی،  قالیبافان فاقد بیمه، زنان سرپرست خانوار روستایی، شاغلین در صنایع دستی روستاییو مددجویان روستایی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) تحت پوشش این بیمه قرار می‌گیرند.


همچنین بر اساس موافقت سازمان برنامه و بودجه، دولت پرداخت حق بیمه کامل این افراد را برای یک سال برعهده خواهد داشت به عبارتی در این طرح گروه‌های هدف در سال اول به صورت کاملا رایگان بیمه خواهند شد و از سال‌های بعد به تدریج اقدام به پرداخت حق بیمه خود خواهند کرد.
مبنای پرداخت حق بیمه در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر۱۵ درصد است که از این میزان ۵ درصد توسط شخص و ۱۰ درصد باقی مانده را دولت پرداخت می‌کند.


پیش از این «علی شیرکانی» مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر درخصوص زمان اجرا شدن این طرح گفته بود که کلیات این طرح با همکاری سازمان برنامه و بودجه به تصویب رسیده است و فاز اول آن که تامین مالی است انجام شده، اما برای فاز دوم با نهادهای مربوطه مانند مرکز ملی فرش ایران برای تحت پوشش قرار دادن قالیبافان، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به منظور تحت پوشش قراردادن شاغلان صنایع دستی و سازمان بهزیستی تفاهم نامه‌ای منعقد شده و در مرحله اخذ اسامی هستیم و به محض اعلام اسامی، پیش ثبت‌نام صورت خواهد گرفت و سپس بیمه آنها جاری خواهد شد.

 

با اجرای طرح پوشش بیمه‌ای یک میلیون و چهارصد هزار خانوار روستایی فاقد بیمه، گامی اساسی در جهت تحقق اصل ۲۹ قانون اساسی و عدالت اجتماعی برداشته خواهد شد. در سال‌های اخیر بسیاری از روستاییان به امید کسب رفاه و شرایط بهتر زندگی عازم شهرهای بزرگ شدند، اما اجرای طرح‌هایی حمایتی مانند خدمات بیمه‌ای می تواند زمینه ماندگاری روستاییان و همچنین بازگشت مهاجران به روستاها را فراهم کند. 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تصاویر اتحاد خبر ازبهره‌برداری ۲ نیروگاه خورشیدی در دشتستان
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 209 پروژه با اعتبار 1656 میلیارد تومان در هفته دولت در بخش مرکزی دشتستان
  • بهره‌برداری از جاده سلامت ویژه بانوان وحدتیه با حضور فرماندار دشتستان / اجرای ۵۵ میلیارد تومان پروژه عمرانی در هفته دولت
  • تصاویر اتحاد خبر از بهره‌برداری از طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان
  • جهش تولیدات کشاورزی بوشهر/ افتتاح ۷۲ طرح با سرمایه‌گذاری ۱.۹ همتی در هفته دولت
  • پروژه‌های هفته دولت، زمینه‌ساز ایجاد بیش از ۶ هزار فرصت شغلی جديد در استان شد
  • افتتاح زمین چمن اسلام آباد؛ گامی بلند در تحقق عدالت ورزشی روستایی در دشتستان
  • افتتاح ۱۴۰۰ پروژه عمرانی در بوشهر با حضور وبیناری رئیس‌جمهور؛ گامی برای امید و توسعه پایدار
  • طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان با حضور استاندار به بهره‌برداری رسید
  • درخشش مستند بوشهری در جشنواره تلویزیونی مستند/ «از نظر دیگران» برگزیده آرای مخاطبان شد
  • پی گیری مشکلات حوزه راه، اینترنت، بهداشت و درمان و گازرسانی بخش بوشکان
  • ۲۰ پروژه کشاورزی دشتستان افتتاح می شود
  • پتروشیمی جم، حقوق ۴۵ میلیون یورویی پادجم در پرونده جندی‌شاپور را احیا کرد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/07
  • اتحادخبر:عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/07
  • افتتاح واحد تولیدی انواع فرآورده های قهوه در دشتستان
  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • تجدید میثاق بخشدار مرکزی دشتستان با شهدای شهر دالکی
  • صادق بارانی دادستان بندر گناوه شد
  • دیدار صمیمانه مدیرعامل شرکت قطب پتروشیمی سپهر لاوان با آموزگاران دوران دبیرستان
  • اولین واحد تولیدی در منطقه آزاد بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • بحران معیشت و فروپاشی منزلت اجتماعی
  • آغاز عملیات اجرایی و افتتاح ۷۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در بخش چاه مبارک به مناسبت هفته دولت
  • نیچه از اوج نبوغ تا مرز جنون
  • متانول به‌عنوان مکمل بنزین؛ ارزیابی مهندسی عملکرد، آلایندگی و سازگاری موتور
  • رهن خانه؛ نیازی که در جدول دهک‌ها دیده نمی‌شود
  • تجدید میثاق رئیس‌ جمهور با آرمان‌های امام راحل
  • تبریکات زودهنگام و کالایی‌ شدن روابط اجتماعی
  • دختران مهر شبانکاره بر بام هندبال بوشهر
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • .: نصیبه حدود 3 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 3 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 5 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 6 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 8 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 8 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 8 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 9 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 9 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...